Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Lionel Messi wil dat niet doen, dat vindt hij ongemakkelijk’

Laatste update:

Lionel Messi mag dan wel vaak de ster zijn in allerlei reclamespotjes, soms worden de trucjes die hij doet gedaan door andere mensen. Dat vertelt Marco Grandia, regisseur van vele commercials met voetballers, aan Voetbalzone. De Nederlander werkte samen met tal van wereldsterren en weet dat niet iedere sterspeler een goede acteur voor de camera blijkt te zijn.

Een van de sterren waar Grandia meermaals mee heeft mogen werken is Messi. De Argentijn blijkt echter niet gecharmeerd van het werk voor de camera. “Messi wil geen hele ingewikkelde trucjes doen op set, dat vindt hij ongemakkelijk”, aldus Grandia. Billy Wingrove, bekend van het YouTube-kanaal F2Freestylers met meer dan 14 miljoen abonnees, werd om die reden ingevlogen voor de kunstjes.

“Dan werk je met een body double", legt Grandia uit. "Dat is een acteur die de scène speelt in plaats van de oorspronkelijke acteur. Daarna zet je met de computer het hoofd van de sterspeler erop.” Om zo min mogelijk ruchtbaarheid aan de commercials te geven, worden soms straten volledig afgezet. "Andere mensen komen daar niet bij, overal staat security. Dat moet ook wel, anders komt iedereen de set op rennen. Dat moet natuurlijk niet."

Hoewel Grandia altijd een gezonde afstand houdt tot de sterren, heeft hij zich een keer laten verleiden tot het vragen van een handtekening. "In mijn positie moet je op een gelijk niveau staan. Maar ik wist dat mijn buurjongetjes graag een handtekening wilden van Ronaldo. Dat heb ik voor ze geregeld. Dat vond hij prima, voor de rest doe ik dat niet. De eerste keer dat ik met Messi ging draaien, had ik geen idee wie hij was. Om maar aan te geven hoe mijn voetbalkennis is."

Zie hier meer van het werk van Marco Grandia: www.instagram.com/marcograndia/

Grandia heeft met veel voetbalsterren mogen werken en weet wel met wie hij graag filmt. “Sommige mensen zijn beter op beeld. Zlatan Ibrahimovic bijvoorbeeld is iemand met een beetje zelfspot, daar kan je grapjes mee maken. Neymar is heel positief op beeld. Ronaldo is heel gedreven en wil graag acteren.” Maar ook voormalig FC Barcelona-verdediger Gerard Piqué blijkt goed te zijn voor de camera. “Piqué heeft een goede kop. Hij heeft een leuk, charismatisch hoofd”, vertelt Grandia.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan leef je ook wel onder een steen, zeker als je in de (social) media wereld werkt.

4 augustus 2023 om 09:26

Tja, als hier de tien beste basketballers, honkballers of cricketspelers door de straat lopen zou ik ze ook niet herkennen. Ik zou hooguit bij de basketballers denken 'goh die lui zijn lang'

4 augustus 2023 om 10:57

Scheelt wel dat de beste basketballers tegenwoordig Europeanen zijn Dat maakt het iets makkelijker voor me

4 augustus 2023 om 13:46

Basketballers zelfs lol. Dream on.

4 augustus 2023 om 16:48

@baardgrasmus, maar je bent wss ook een Nederlander die in Nederland woont waar zeker voor de laatste 2 sporten amper aandacht voor is. Iemand als Messi, daar wordt je toch in een voetballand als Nederland mee doodgegooid zowat? Op straat, in winkels, op tv etc

4 augustus 2023 om 11:58

Het zit er dik in dat hij fan is van musicals en tv-shows als "dancing on ice". Als je veelal in de voetbalkantine zit van je plaatselijke voetbalclub, besef je je dat niet, vooral omdat dit soort mensen zeer jong naar de grote stad vertrekken, dus je komt ze niet tegen bij jou in het dorp. Hij houdt van een ander soort vermaak als dat jij gewend bent in jouw kring, wat men tegenwoordig bubble noemt.

Het is hetzelfde als dat ik geen liedje van Justin Bieber, Taylor Swift of Tino Martin zou herkennen, terwijl ik als muziekliefhebber letterlijk duizenden platen in mijn kast heb staan. Het is een andere categorie amusement waar ik naar luister.

Ik dacht dat al die voetballers juist hele goede acteurs zouden zijn. In het veld zijn ze namelijk veel aan het oefenen.

4 augustus 2023 om 18:14

Daarom is messi ook geen goeie acteur en neymar wel, geeft hij ook aan

Sorry maar als je niet weet wie Messi is moet je als Westerling met toegang tot tv internet radio krant en tijdschrift daar echt moeite voor hebben gedaan. Zeer ongeloofwaardig verhaal zeker gezien zijn werkveld.

3 augustus 2023 om 22:54

Je weet toch niet wanneer de "eerste keer" was? Misschien was messi toen net pas doorgebroken ofzo.

4 augustus 2023 om 11:57

precies Messi maakt waarschijnlijk al reclame sindfs hij 17 of 18 is. Dus ik verwacht ook dat deze man hem vroeg in zijn carriere voor het eerst ontmoette. Daarnaast kan hij wellicht de naam messi in kranten of tv hier en daar wel eens gehoord hebben maar als je geen voetbal kijkt, dan hoef je de persoon niet meteen te (her)kennen als hij voor je staat in een spijkerbroek voor je staat.

4 augustus 2023 om 12:12

Het is dat ik Messi een keer in een chippie van een bekend merk heb zien bijten, omdat ik in de rust de TV nog aan heb staan, omdat ik het begin van de 2e helft niet wil missen. Dat komt vooral omdat ik weet wie het is, omdat ik hem heb zien spelen voordat hij doorbrak bij Barcelona en daarom fan ben geworden. Ik kijk helemaal geen reclames en ik blokkeer alles op internet. Wedstreijden moet je live kijken, maar de rest kijk ik on demand/wanneer ik zin heb, en zonder reclame. Ik ken alleen nog reclames uit mijn jeugd.

"ik hou van lekker fris, ik hou van lekker anders, iik hou van bruin, ik hou van wit, ik hou van brood waar fris op zit" :D En hierom mag de reclame kinderen niet meer targetten, en maar goed ook

Hoe dan ook, geloof mij maar, ik als voetbalfan loop de linksback van Feyenoord voorbij zonder dat het mij opvalt. Ik ken lang niet alle Eredivisiespelers van gezicht, puur uit desinteresse.

Ik lees in de andere reacties dat de grootste verbijstering is dat de heer Grandia, Messi niet kende bij de eerste samenwerking.

Wat ik nog opmerkelijker vind is dat de heer Grandia pretendeert dat Zlatan zo leuk is, “want hij heeft zelfspot en daar kun je zo leuk grapjes mee maken”.

Gezien ik niet met Zlatan heb samengewerkt zou mijn inschatting verkeerd kunnen zijn, maar de persoon met de minste zelfspot ter wereld lijkt mij dus Zlatan.
Een fantastische voetballer, maar ook een narcist in volle glorie.
Denk aan zijn advertentie in de krant toen hij richting LA transfereerde, het terug sturen van het door LeBron toegestuurde shirt met zijn eigen handtekening maar vooral de manier waarop hij over zich zelf praat als een soort god. Opzich niks mis mee, lekker doen, maar de term zelfspot is het laatste waar ik bij Ibra aan moet denken.

Wellicht zit ik er dus helemaal naast, maar ik denk dat de Marco een verkeerde inschatting maakt.

4 augustus 2023 om 09:28

Ik denk dat je hem dan verkeerd inschat. Ik denk dat een Ronaldo een grotere narcist is, bij Zlatan is het meer een act die hij ver doorvoert.

4 augustus 2023 om 11:39

Stanley, jezelf als een god zien is toch in grote mate "zelfspot"?😂

Alleen als je het daadwerkelijk gelooft, heb je een probleem. Zlatan is gewoon het stoere jongetje van de straat gebleven en daar hoort een soort van zelfvertrouwen bij ja. Kijk maar naar de jeugd van tegenwoordig. Alleen bij Zlatan is het (door zijn carrière) ook werkelijk ergens op gebaseerd.
Denk niet dat hij een gediagnosticeerd narcist is. (al lijkt het misschien zo). ;-)

4 augustus 2023 om 12:06

Ik denk (en weet het bijna wel zeker) dat je er naast zit. Zlatan doet dat natuurlijk allemaal met een bepaalde knipoog en achterliggend stukje humor. Als je dat niet inziet dan snap ik dat je hem enorm arrogant vindt, maar als je al zijn uitspraken en opmerkingen ziet bij alle clubs waar hij gespeeld heeft, dan is er wel een bepaalde ironie en humor in te herkennen.
Als je daar doorheen kijkt/prikt, kan je meer lachen om z'n uitspraken dan bijvoorbeeld bij een CR7 die ik wel arrogant vind.

Messi vindt het ongemakkelijk om trucjes te doen voor de camera, of uberhaupt te acteren voor een camera? Kan mij zijn samenwerking met die Nederlandse step fabrikant nog herinneren, dat was vrij ongemakkelijk

Dit is niet zo heel gek toch? Gebeurd meer dan geregeld. Ben al lang blij dat ze mij niet als stand-in gebeld hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren