Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Mos wijst PSV op zwakke plek: ‘Voordat die gedraaid is, is er dag voorbij'

Laatste update:

Aad de Mos zou woensdag met Hirving Lozano starten tegen Borussia Dortmund, zo blijkt uit het wekelijkse gesprek van de voormalig trainer met Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. De Mos zou Malik Tillman een linie naar achteren halen bij PSV en Guus Til kort achter Luuk de Jong laten opereren.

"Schlotterbeck is geschorst, dus je krijgt daar Süle. Voordat die gedraaid is, is er een dag voorbij", ziet De Mos woensdagavond kansen voor de aanvallers van PSV in het Signal Iduna Park. "Dus daar zul je gebruik van moeten maken."

De Mos legt uit hoe PSV dat het beste kan doen. "De beste oplossing is om Til over Luuk de Jong heen te krijgen. Dan wordt het een loopwedstrijd met snelheid. En dan gaat Dortmund problemen krijgen met die twee centrale verdedigers." De verwachting is dat Süle samen met Mats Hummels het hart van de Dortmund-defensie vormt.

Elfrink vraagt wie moet sneuvelen als Til inderdaad aan de aftrap verschijnt: Tillman of Lozano. "Ik zou kiezen voor Lozano, om mee te beginnen. Omdat die rechtsback, die Braziliaan (De Mos bedoelt waarschijnlijk Julian Ryerson, red.), constant weg is. Met Lozano kan hij zich dat niet permitteren."

"En ik zou Tillman eventueel gebruiken voor het middenveld", geeft De Mos mee aan Peter Bosz. "Het ligt eraan wat er in het koppie zit van Bosz. Als hij toch met Jerdy Schouten achterin wil spelen, komt er weer een plek vrij op het middenveld. En hoever is Veerman?"

"Ik ga ervan uit dat Veerman speelt", vult Elfrink zijn gesprekspartner direct aan. "Laten we er even vanuit gaan dat die als 6 start, en dan Schouten centraal achterin. Vooral de nummer 8-positie is de vraag. Kies je voor het terriërachtige van Mauro Júnior, de zachte voetjes van Tillman, of ga je het nog anders doen?"

"Bosz kennende kiest hij toch voor het voetbal", voorspelt De Mos. "Hij wil die wedstrijd winnen en ik denk dat hij dan voor Tillman kiest. Die is in de grote wedstrijden natuurlijk heel goed geweest. Zeker tegen Feyenoord en ook tegen Dortmund, toen hij pech had in de afwerking. Maar hij is er wel, er staat wel iemand."

Welke club bereikt de kwartfinale in de Champions League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Psv zal Schouten wel weer een plek terug zetten. Hopelijk doet Veerman mee. Ik zou graag Lozano en Bakayoko meer zien doen dan de laatste tijd. Hopelijk scoren ze bijde eentje. En sule of niet . Maak niet uit wordt zware pot. Hopelijk winnen wij.

Als Aad al een goed gevoel heeft, dan moet de kwartfinale lukken

11 maart 2024 om 20:23

Ja want Aad is noooooit positief over PSV.

O jee Orakel heeft weer gesproken. Sule is gewoon een hele goede verdediger die af en toe kebab eet en van een biertje houdt. Maar om hem zo weg te zetten. Ben benieuwd hoe Luuk in de duels zal zijn met hem.

11 maart 2024 om 21:42

Sule is ook een goeie verdediger.
Echter moet ik Aad wel een klein beetje gelijk geven, het is nou niet bepaald de meest wendbare verdediger.

11 maart 2024 om 23:33

Wel geweldig hoe Sule ooit die bal van mbappe van de lijn heeft gehouden

Hoop niet dat PSV daadwerkelijk Sule gaat onderschatten want dat is 1 van de beste verdedigers van de Bundesliga en misschien wel van Europa. En zo wendbaar hoef je niet te zijn om malik tillman in toom te houden

12 maart 2024 om 01:58

Doen ze ook zeker niet. Alleen ene Aad de Mos onderschat hem. Om vervolgens Lozano te prijzen die al weken als een natte krant speelt.

Ik denk toch dat de tegenstanders behoorlijk aan elkaar gewaagd zijn. In Eindhoven was PSV lichtjes beter maar in Dortmund verwacht ik dat andersom.

Tsja, Sule is misschien niet wendbaar maar staat doorgaans dan ook gewoon in het centrum hé. Daar hoef je dan ook weer niet het meest wendbaar te zijn...

Met Bensebaini of Maatsen - Hummels - Sule - Reyerson heeft BvB gewoon een zeer degelijke en ervaren defensie staan hé.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren