Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De jongens willen wel, maar als het tegenzit, lijkt er iets te blokkeren’

Laatste update:
/

Het gaat niet goed met sc Heerenveen. Vorig seizoen finishte de club nog als zevende in de Eredivisie, maar nu staat men na acht wedstrijden slechts twaalfde. De laatste overwinning in de competitie dateert van 11 augustus, toen de Friezen in speelronde één wonnen van De Graafschap (3-1).

Vrijdagavond verloor Heerenveen op bezoek bij Heracles Almelo (2-0) voor de derde keer dit seizoen en bovendien werd er al drie duels op rij niet meer gescoord. Dwight Lodeweges typeert het laatste half uur van de wedstrijd in het Polman Stadion als ‘slecht’ en zegt dat hij het geloof gewoon zag wegvloeien bij zijn spelers.

“Het zit ons ook niet mee. Wij krijgen kansen, maar Heracles scoort meteen. Bovendien hadden we de scheidsrechter ook niet mee. Niet dat hij het slecht deed, maar het viel vaker in het voordeel van Heracles uit”, aldus Lodeweges bij FOX Sports. Het ontbrak ook aan karakter en dat is heel jammer. “De jongens willen wel, maar als het tegenzit, lijkt er iets te blokkeren”, concludeert Lodeweges.

Is Dwight Lodeweges nog wel de juiste man voor sc Heerenveen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou fijn zijn dat van Aken weer terug is voor ze

3 oktober 2015 om 00:00

Einde bestuur, einde Lodeweges, einde ambitieloos Heerenveen. Hoogste tijd om de 'Brusselse Kermis' 2.0 te introduceren. Riemer verantwoordelijk voor de scouting, Foppe voor de trainers, Peter de Vries op commercie (Hut morgen eruit) en een professionele onafhankelijke CFO voor de bewaking van de muntjes. Nieuw boegbeeld? Iemand van buiten, die ' out of the box' kan verbinden en inspireren!

3 oktober 2015 om 13:09

Is het zo'n zooitje bij Heerenveen dan?

Scheids op de hand van Heracles? Zeg dan niks Lodeweges, je komt nog goed weg dat je met 11 man eindigt

3 oktober 2015 om 00:07

Scheids was idd op hand van Heracles. Zie het geven van de vrije trap waar de 2e goal uit viel. Zo waren er meer voorbeelden waar Heracles bevoordeeld werd. Natuurlijk is dit niet de hoofdreden dat Heerenveen verloor. De hoofdreden is dat Lodeweges er niet in slaagt om het beste uit de spelers te halen, ze niet weet te motiveren, Bikel is vertrokken naar NEC en dat Van Anholt op het middenveld speelt. Geen vertrouwen, ruzie met de bal, ruzie met elkaar en met de rest van NL ...

5 oktober 2015 om 11:20

Echt dit is klinklare onzin, De scheidsrechter floot merendeel voor jullie, vaak terecht, de vrije trap bij de 2de goal was licht maar was een overtreding, Heerenveen had geluk dat ze de wedstrijd met 11 man eindigde, die Te Vrede had er al met rood af gemoeten, Otigba had er met rood af gemoeten. En dan nu zeggen dat Heracles bevooroordeeld is, is een beetje zwak.

Dwight, je maakt er een complete chaos van. Rare opstellingen, rare wissels, rare praatjes achteraf en vooraf. Dit kan niet meer. Stop er mee. Het lijkt helemaal nergens naar. Afgelopen zomer twee keer op trainingskamp geweest, ik weet niet wat ze daar gedaan hebben, maar er zit geen lijn in. Helemaal niks. En ik heb het idee dat de spelers er ook wel klaar mee zijn.

Gewoon te weinig kwaliteit, simpel. Dan wordt het vaak lastig he.

2 oktober 2015 om 23:43

Volgens mij begint het met de poppetjes op de juiste plaats te zetten. Dan denk ik toch Thern op het middenveld ipv linksbuiten. En zo zijn er nog wel meer vreemde keuzes in de opstellingen en wissels. Daar is de trainer toch verantwoordelijk.

3 oktober 2015 om 00:33

Als iedereen fit is dan zou ik het zo neer zetten, en hopelijk Lodeweges ook:
Keeper: Mulder.
Verdediging: van Anholt, St. Juste, van Aken, Cavlan.
Middenveld: vd Boomen, vd Berg, Thern.
Aanval: Slagveer, Veerman (of Zahovic als ik die wat vaker heb zien spelen), Larsson.

Graag wel verdedigers in de verdediging en middenvelders op het middenveld.

3 oktober 2015 om 06:31

Als ik trainer was had ik het volgende geprobeerd: mits iedereen fit is zal ik als volgt spelen

5-2-3(3-5-2)
Mulder, Anholt, Juste, Buijs, Aken, Cavlan, Vd Berg, Thern, Larsson, Te vrede en Slagveer.

Doe er wat mee!

wederom volop gedonder bij sc-Heerenveen. Wat het voetbal betreft is het een kwestie van kwaliteit.
Met spitsen als Veerman en Te Vrede zul je niet veel winnen. Vonk kan dan wel zeggen dat we een goede selectie hebben maar ik denk dat de tot nu toe gespeelde wedstrijden anders laten zien.
Dit elftal speelt zonder voorhoede. Veerman en Te Vrede kunnen niet beter en Slagveer rendeert alleen goed in een goed draaiend elftal. Jammer, maar je ziet het zelfde bij de beloften en bij A-junioren..
Wel 11 spelers maar geen elftal. Lodeweges lijkt een trainer die alleen een redelijk draaiend elftal kan coachen. Als het tegenzit komt hij met rare "rare"opstellingen en vreemde wissels. Wat heeft deze trainer eigenlijk laten zien in zijn vreemde carriere? Ja, 1 jaar Cambuur, maar toen zat alles mee.
Veel te snel gehaald door Heerenveen evenals Bijker.

3 oktober 2015 om 08:03

Na dit jaar fraser halen. Ik heb niet echt vertrouwen in lodeweges. Dit word een ongelofelijk zwaar seizoen.

heerenveen heeft gewoon een prima elftal alleen missen ze een echte spits die ze eigenlijk altijd gehad hebben en die er dan 20 inschopt die zie ik niet meer bij heerenveen lopen.

3 oktober 2015 om 10:35

Ik denk ook dat er met dit materiaal meer resultaat te behalen is. Ben echter wel benieuwd of ze de rust kunnen behouden. Wie heeft het daar voor het zeggen? Lodeweges ontslaan lijkt mijn niet de oplossing. Trouwens, wie zal dat betalen? Btw: Heerenveen heeft wel vaker een slechte start gehad. Geen paniek.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren