Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Haan was verbaasd: ‘Dit had ik nooit verwacht, maar het is zijn leven’

Laatste update:

Foppe de Haan is verrast door het opstappen van collega-coach Henk de Jong bij SC Cambuur. De oefenmeester van sc Heerenveen zag het vrijwillige vertrek van De Jong bij de aartsrivaal niet aankomen, ook al gaat het niet goed met de club uit Leeuwarden. “Dit had ik nooit verwacht”, zo verzekert De Haan in gesprek met het Friesch Dagblad.

/

De Haan vindt het jammer voor De Jong, maar tegelijkertijd ook dapper. “Als je de reacties hoort, komt hij er ook niet uit als een lafaard of wegloper. Het kost gewoon ongelofelijk veel energie als het niet loopt met je ploeg.” De Haan vindt het daarom ook wel logisch dat De Jong ervoor heeft gekozen om Cambuur lucht en ruimte te gunnen voor een andere inbreng.

“Maar verder heb ik er geen oordeel over. Het is zoals het is. Het is zijn leven.” De Haan kent De Jong al ruim dertig jaar en omschrijft de vertrokken trainer van Cambuur als ‘een jongen met veel energie en vertrouwen in zichzelf’ maar ook als ‘een gevoelsmens’. “Volgens mij neem je grote beslissingen altijd op grond van gevoel en niet door rationeel na te denken.”

Minuut 12: de fans van SC Cambuur zijn de opgestapte Henk de Jong nog niet vergeten! Staande ovatie en spreekkoren! #camutr

(Video via @MarkCaldenhoven)

Geplaatst door voetbalzone op vrijdag 12 februari 2016

Een wijze beslissing van Henk de Jong

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De Jong wilde alleen een keertje met de hele familie op vakantie. Daarvoor zou ik ook wel weggaan bij Cambuur..

13 februari 2016 om 11:29

Henkie! ik hoop dat je ooit de assistent van Frank de boer mag worden.

13 februari 2016 om 12:32

Assistent van Verbeek in Duitsland, wat dacht je daarvan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren