Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Graafschap koestert weinig hoop: 'Dit voelt als degradatie'

Laatste update:
/

De Graafschap staat na het 1-1 gelijkspel tegen Go Ahead Eagles met anderhalf been in de Jupiler League. Na de 4-1 nederlaag in Deventer moeten de Superboeren hopen op Willem II, dat er bij winst op NAC Breda alsnog voor kan zorgen dat de Achterhoekers op het hoogste niveau blijven. Coach Jan Vreman wil daar echter niet aan denken.

“Dit voelt als degradatie op dit moment”, zei hij na de remise op de Vijverberg in gesprek met FOX Sports. De Graafschap probeerde Go Ahead wel te overrompelen en kwam ook met 1-0 voor, maar na de gelijkmaker van Leon de Kogel ebde het geloof weg. “Die goal kostte ons veel energie en daarna was het minder. Maar in de tweede helft hebben we ook weer genoeg kansen gehad”, aldus Vreman.

De thuisfans maakten het na het laatste fluitsignaal nog erger. Zij bestormden het veld en vielen feestvierende spelers van Go Ahead Eagles aan. “Ik vind dat zoiets niet kan en niet mag”, ging de coach verder. “We moeten gewoon respect hebben. Zij hebben er alles aan gedaan, wij hebben er alles aan gedaan. Wij wilden graag nog langs de supporters, maar dan staat er zo'n hele schare op het veld. Dat is dood- en doodzonde.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ga maar weer wat koeren wat WII speelt voor de winst, kunnen natuurlijk niet vertrouwwen op Twente

Hoe zit het eigenlijk als willem 2 verliest en twente niet terug gezet mogen worden na de uitspraak (hoe klein die kans ook is)? Dan zou normaal gesproken willem 2 eruit liggen toch? Of kan willem 2 hoe dan ook niet degraderen ook al krijgt twente gelijk.

22 mei 2016 om 17:43

Jawel, als willem 2 verliest, gaan ze een niveautje lager spelen als Twente alsnog de licentie behoudt, niks veranderd dus. Willem 2 moet voor winst spelen. Risico is te groot mocht het misgaan.

22 mei 2016 om 17:44

Dan degraderen ze gewoon want dan gelden de regels van de play offs

22 mei 2016 om 17:45

Ik denk dat W2 dan wel gewoon degradeert

als ik de graafschap zie spelen, heb ik altijd het gevoel dat ze "opgejaagd" worden door het publiek. Vaak de goede kant op, maar soms verliezen ze het hoofd doordat supporters zo fanatiek meeleven. Voorbeeld, tegen PSV van 0-3 in korte tijd terug naar 3-3. Speel dan rustig de wedstrijd uit, maar nee de fans willen meer en alsnog wint PSV met 1-3. Kan verder niet zo een voorbeeld vinden, maar zo ervaar ik hun wedstrijden.

Het publiek heeft een grote invloed op deze club.

22 mei 2016 om 18:57

Met 3-6 bedoel je, de goals zijn niet afgepakt. Maar verder heb je wel een punt, 3-3 tegen psv proberen te behouden (al hing de 4-3 voor de graafschap wel in de lucht) zou een prima resultaat zijn geweest.

22 mei 2016 om 21:13

Natuurlijk was het mooi geweest om dat punt te koesteren. PSV was even de kluts kwijt in de tweede helft, waarna De Graafschap tot 3-3 kwam en zelfs een gigantische mogelijkheid voor 4-3. Daarna keerde de rust weer terug bij PSV en toen zij even aanzetten speelden ze De Graafschap binnen no-time weer naar 3-6. De Graafschap had dat punt denk ik niet kunnen verdedigen, daarvoor was PSV (in de eerste helft en na de grote kans op 4-3) te sterk.

snap er niets meer van als willem2 wint blijft de graafschap ook in de eredivisie als twente terug wordt gezet maar er degaradeerd toch maar een club da zou cambuur toch nacometitie moeten spelen of heb ik het nu mis????

22 mei 2016 om 18:11

Je hebt het niet mis, maar als willem 2 VERLIEST en twente mag toch nog in de eredivisie blijven, dan degradeert willem 2

Degradatie doet pijn, maar die supporters op het veld doet veel meer pijn...

22 mei 2016 om 22:05

Goed gezegd.
Ik schaam me diep als de Graafschap supporter.

Ik ben blij dat de graafschap gedegradeerd is. De graafschap hoort niet in de eredivisie thuis. Het linkerrijtje van de Jupiler League zou een nette prestatie zijn. Ik gun ze het beste

22 mei 2016 om 18:38

volgens mij hebben ze toch van jouw club een punt gepakt ... een heel belangrijk punt. En dat is veel andere clubs niet gelukt dit jaar :-)

Maar goed, zelfs na 2 weken toon je je nog een slecht verliezer

22 mei 2016 om 18:58

Is je seizoen nu helemaal verpest ? Ajax niet gepresteerd en de club die zo stom was een goal tegen ajax te maken (hoe durven ze het) is niet gedegradeerd.

Hopelijk blijft de graafschap er alsnog in

22 mei 2016 om 18:37

Met zulke fans die spelers aanvallen, nee dank je.....zo gek heb ik het nog niet mee gemaakt.

Wat mij betreft beginnen met 10 punten in mindering het komende seizoen, schande is het met in het achterhoofd het incident van een aantal jaar geleden dat een scheidsrechter werd aangepakt bij De Graafschap.

22 mei 2016 om 18:48

Vergeet niet de fans die zich wel weten te gedragen..

22 mei 2016 om 18:57

@verpatopspits. Helaas waren het er teveel. Ik hoor steeds excuses van dat zijn maar 10 man de rest is normaal maar het waren er veel en veel meer. Kwamen met 50 man tegelijk ofzo alleen de helft kwam niet verder dan de stewards. Verder is dit niet het eerste incidentje. Kennen allemaal nog het ombeuken van de grensrechter en het Jeroen Zoet verhaal.

22 mei 2016 om 19:02

Als je opgelet hebt had je gezien dat maar een kleine groep aan het vechten was.
En als je iedereen die een middelvinger op steekt een stadion verbod geeft zit er binnenkort geen stadion meer vol.

Het is niet goed te praten wat er gebeurd is, maar het heeft geen nut het erger te maken dan dat het was.

22 mei 2016 om 19:12

Je bedoelt die 50 man die de spelers op de schouders namen zeker.

Dat komt er van alsf je de verkeerde prioriteiten stelt. Ze hadden zich moeten focussen op de nacompetitie, niet op Ajax. Dus gewoon eigen schuld, dikke bult.

22 mei 2016 om 18:56

Wat een onzin zeg. Er zat gewoon een ruime week tussen de wedstrijd van Ajax en de nacompetitie. Volgensmij nog iets meer zelfs, dus dit zou geen probleem mogen zijn.

22 mei 2016 om 19:17

Kennelijk niet want anders kun je niet tegen Ajax alles geven en meer, maar dan tegen GAE zo kansloos over 2 ronden verliezen. Voetbal is ook tactiek, vooruit denken en prioriteiten bepalen. De Graafschap heeft duidelijk op de verkeerde wedstrijd ingezet en betaald nu de prijs.

22 mei 2016 om 19:42

Kansloos? Heb jij de wedstrijd uberhaupt wel gezien vanmiddag?

22 mei 2016 om 20:30

De eerste wedstrijd heeft de Graafschap het verknald. Dat was een vrij kansloze nederlaag. Vandaag heeft de Graafschap het wel geprobeerd met veel mogelijkheden. Echt grote kansen heb ik niet gezien.

22 mei 2016 om 21:25

Er is maar 1 elftal dat op de verkeerde wedstrijd heeft ingezet en dat is Ajax geweest. Zoals Sjaak ook goed verwoorde, ze hadden die week normaal moeten trainen en niet afwijken om beter uitgerust de wedstrijd in te gaan.

De Graafschap heeft seizoen thuis waardig willen afsluiten en dat hebben ze gedaan. Het is koffiedik kijken of die wedstrijd hun nu degradatie heeft gekost.

kijk net het filmpje nog eens op telegraaf.nl en wat mij verbaast is dat er volk op het veld rent, terwijl de ordedienst meer oog heeft voor het volk op de tribunes en die in het GAE vak. De spelers worden voor de tribune langs naar de kleedkamer geleid, en daar loopt weinig ordedienst bij. Sterker nog, er loopt zoveel volk op het veld en die lopen ongehinderd naar de GAE splers om te slaan. Vreemd.

Ik hoop op hele zware straffen voor deze gasten.

Vind dat de Graafschap gewoon moet degraderen, ze hebben de play-offs verloren. Dan maar met 17 teams in de eredivisie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren