Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Graafschap huurt 'echte pitbull': 'Hij kan ook nog goed voetballen'

Laatste update:

De Graafschap huurt Karim Tarfi komend seizoen van Anderlecht. De club uit Doetinchem heeft een optie tot koop bedongen op de verdedigende middenvelder. Tarfi traint woensdag voor het eerst mee met de selectie van Pieter Huistra.

"Karim is goedgekeurd en sluit morgen aan", vertelt Huistra op de clubsite over de huurovereenkomst met optie tot koop. "Het is een verdedigende middenvelder. Een echte pitbull, die ook nog eens goed kan voetballen. De positie waarop hij uit de voeten kan is een belangrijke positie binnen een team."

De Graafschap won dinsdag overtuigend van eersteklasser Babberich. Het elftal van Huistra sloeg met dubbele cijferst toe: 0-10. Soufian El Hassnaoui, Jordan Garcia-Calvete en Piotr Parzyszek scoorden allen tweemaal. Tim Vincken, Robin Pröpper, Gregor Breinburg en Caner Cavlan waren ook trefzeker.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het lijkt wel of De Graafschap het stal huis word van Anderlecht, hopen dat er een talentje tussen zit.

10 juli 2012 om 23:06

Badibanga was het vorig seizoen, maar dit kon niet echt overtuigen vond ik. Nu hopen voor de Graafschap dat hij het wel kan overtuigen bij de Graafschap.

10 juli 2012 om 23:51

En vergeet Garcia Calvete niet. Ook een zeer goede voetballer. Was ook sprake van dat Anderlecht en De Graafschap een soort van samenwerkingsverband aangaan.

11 juli 2012 om 00:03

Zou voor de Graafschap wel een goede deal wezen, mits er natuurlijk echt bruikbare spelers overkomen.

11 juli 2012 om 00:10

badibanga was vorig seizoen wel de enigste die elke wedstrijd gedreven was om wat te laten zien. veel dreiging na voren ipv het verdedigende voetbal dat de rest deed.

11 juli 2012 om 00:15

Ja maar ik vond hem niet zo nadrukkelijk overtuigen dat je zegt van, zo van die speler kun je zien dat hij bij een topclub speelt. Als je een speler van Anderlecht leent vind ik dat je, met alle respect, bij de Graafschap wel moet kunnen laten zien dat je een goede speler bent.

Want volgens Anderlecht was het een groot talent en wouden ze hem niet aan de Graafschap verkopen en alleen verhuren. Kijk hij zal op ten duur misschien wel van toegevoede waarde zijn voor de Graafschap maar hoger dan sub top Nederland zal hij niet komen uiteindelijk denk ik, maar dan moet hij nog wel flink verbeteren.

11 juli 2012 om 10:00

Dat zijn allemaal echte Achterhoekse namen die nu bij de Superboeren spelen!!

Dacht even aan Edgar Davids toen ik de titel zag

Heeft De Graafschap volgend seizoen nog de beschikking over die Badibanga? Die is ook van Anderlecht en vond hem wel aardig ballen bij De Graafschap.

10 juli 2012 om 23:09

Badibanga is terug naar Anderlecht

10 juli 2012 om 23:10

nee word niet gehuurd
is denk kapot gemaakt door roelofsen
die heeft nog steeds een heleboel kapot gemaakt

erg jammer ik vond het ook een leuke speler kwam veel dreiging vanaf

Was best groot talent denk ik omdat hij in het begin van voorbereiding meedeed met heet eerste en als best groot talent word gezien. Mooie speler vaan De Graafschap

Reactie over hem van belg:
''hij is echt goed, eerder type biglia terwijl zijn broer vinniger en technischer is. ''

12 juli 2012 om 10:24

Het was zijn broer die meedeed in de voorbereiding met het eerste, Mehdi Tarfi. Die wordt inderdaad als het grootste talent aanzien. Maar deze Karim zal ook wel wat in zijn mars hebben

concurrentie voor meijer, neem toch aan dat huistra niet zoals van marwijk met 2 verdedigende middenvelders gaat voetballen terwijl je kwalitatief één van de betere bent mag ik hopen

10 juli 2012 om 23:37

ik denk dat meijer geen basisplaats heeft dit seizoen hij was wel aanvoerder vandaag maar dat wilt net veel zeggen

calvete vond ik ook aardig spelen en die lazic kan de linksback opvullen eens kijken hoe het gaat tegen hsc 21
baberich vond ik wel een beetje tegenvallen toch een 1ste klasse
benieuwd naar de wedstrijd tegen hsc,veendam dan moet het er een beetje staan
denk dat we nog een ervaren spits nodig hebben

Kan ook nog eens goed voetballen, tsjonge, wat een luxe voor een BVO

11 juli 2012 om 00:17

iedere versterking is welkom in Doetinchem! Wel verstandig dat er ook eens een optie tot koop inzit!

Goh koop een x goeie spelers of huur ze als jullie in de eredivisie spelen !

10 juli 2012 om 23:53

Hebben we vorig jaar gedaan maar toen zaten we ineens om onbegrijpelijke redenen opgescheept met de meest incapabele trainer in de geschiedenis van de mensheid die in al zijn wijsheid besloot om een half jaar lang betonvoetbal te gaan spelen en alle creatieve spelers op de bank te houden of terug te sturen naar het tweede...

Als De Graafschap van zulke talenten ,van Anderlecht blijft huren moet er van zelf een goede tussen zitten ,alleen blijft jammer dat Roelofs vorig jaar Babangida niet echt meer heeft gebruikt nadat hij 2 wedstrijden had gespeeld want er zat toch wat potentie en kwam best wat dreiging van af.

....is inderdaad wel handig als je als voetballer kan voetballen ja.....

Caner Cavlan speelt echt een goede voorbereiding, van hem moet men veel verwachten aankomend seizoen!!

Tarfi moet het wel goed doen als hij speelt bij Anderlecht.
Zo goed is de jupiler leage ook weer niet.

Is Pieter Huistra bij de Graafschap? ^^

11 juli 2012 om 17:51

Waar heb jij geleefd de laatste periode?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren