Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De Champions League-exit tegen Ajax was het donkerste moment van het jaar’

Laatste update:

Juventus kroonde zich afgelopen seizoen voor de achtste keer op rij tot kampioen van Italië. Het grote doel van la Vecchia Signora was deze jaargang echter de eindzege in de Champions League. Ajax dwarsboomde de Italiaanse topclub in de kwartfinale van het miljardenbal echter de weg en Blaise Matuidi bestempelt die uitschakeling in gesprek met L’Équipe als het ‘donkerste moment van het seizoen’.

“Onze Champions League-uitschakeling tegen Ajax was het donkerste moment van het jaar. We kunnen nu zien dat het consequenties heeft, aangezien de trainer de club heeft verlaten”, wijst Matuidi op het vertrek van trainer Massimiliano Allegri. “We hadden de kwaliteiten om het beter te doen, maar waren niet in staat om op dat moment beter te spelen. Tegen Atlético Madrid toonden we met de comeback heel veel karakter. De return was een perfecte wedstrijd, op dat moment dacht ik dat we het toernooi zouden gaan winnen.”

“Helaas misten we tegen Ajax enkele belangrijkste spelers, zoals onze aanvoerder Giorgio Chiellini”, vervolgt de Franse middenvelder. Hij laat zich lovend uit over zijn ploeggenoot Cristano Ronaldo. “Hij is buitengewoon, hij heeft alles gewonnen en ze zeggen als dat het geval is, dat je motivatie verliest. Bij hem is dat niet het geval, hij wil altijd meer en zelfs ieder partijtje op de training winnen. Dat was anders bij Zlatan Ibrahimovic, met wie ik bij Paris Saint-Germain samenspeelde. Cristiano werkt harder, dat heeft me het meest verbaasd. Na een wedstrijd, terwijl iedereen rust en probeert te herstellen, is hij alweer bezig met buikspieroefeningen.”

Matuidi kreeg afgelopen seizoen in de uitwedstrijd tegen Cagliari te maken met racisme. “Dat was een van de vervelendste momenten van mijn carrière. Een jaar eerder was het al eens gebeurd, in hetzelfde stadion. Mijn eerste reactie was dat de wedstrijd moest stoppen. Ik liep niet van het veld, omdat ik ook aan mijn ploeggenoten dacht. Daarnaast geef je dat soort mensen wat ze willen door van het veld te stappen. Ze moeten er juist uitgepikt en bestraft worden. Er zaten duizenden mensen in dat stadion en zij zijn niet allemaal hetzelfde. Waarom moet de meerderheid bestraft worden door enkele idioten?”

Zie jij Juventus volgend seizoen de Champions League winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met een paar gerichte aankopen zijn ze volgend jaar weer kanshebber.

8 juni 2019 om 14:45

Wie moeten ze kopen die het team echt versterkt?

8 juni 2019 om 17:52

Idd, het team is al uiterst gebalanceerd. Met Sarri hoop ik dat er meer voetbal in de ploeg komt. Je moet ook niet vergeten dat Juve met een beetje geluk de finale had gehaald. Die hadden namelijk wel over twee wedstrijden kunnen winnen van de Spurs. Bij ons klopte alles dit jaar, maar spelen we 10 x tegen Juve verlies je er 7.

8 juni 2019 om 20:04

Veratti is in mijn ogen de belangrijkste speler die juventus kan kopen.

Koulibally, en Pogba lijken me wel spelers die iets toevoegen aan het spel van Juventus.Of zij haalbaar zijn moet blijken. United schijnt al met Kouli bezig te zijn.

Ik denk zelfs het donkerste in jaren. Mss de 2de helft van de finale tegen Real nog wat erger. Alleen hadden we het wel zien aankomen. Alleen de terugwedstrijd tegen Atletico was dit jaar een hoopvolle wedstrijd. Helaas werd er niet op dat elan doorgegaan. Eigenlijk moest het tegen Atleti al gedaan zijn, maar dankzij Ajax gingen misschien de ogen open dat het op een andere manier moet gebeuren. Al ben ik nog steeds een Allegri fan, dit jaar was het niet goed qua spel.

Stelletje slechte verliezers. Denken ze nou echt dat ze met 1 of 2 sterren en een paar matige voetballers zomaar even de Champions league winnen ? Daar is wel meer voor nodig, want er zijn wel meerdere ploegen die zat geld hebben en een selektie met goede spelers. Je moet van die groep goede spelers een team smeden dat in zichzelf geloofd zonder andere teams te onderschatten. Daar voldeed Juventus dit haar sowieso niet aan. Het was geen team, maar los zand en ze hebben Ajax gruwelijk onderschat net zoals Ajax Tottenham onderschat heeft toen ze door die 3 doelpunten dachten met anderhalve been in de finale te staan. Niks komt vanzelf ook al ben je op papier nog zo sterk. Je zal moeten strijden tot het einde alsof je leven er vanaf hangt.

8 juni 2019 om 17:56

Alsjeblieft zeg. Met Douglas Costa, Dybala, Mandzukic, Bernadeshi en Ronaldo hebben ze één van de beste voorhoedes van Europa. Met Chiellini, Bonucci, Cancelo en Rugani hebben ze ijzersterke verdedigers. (alleen de linksback moeten ze vervangen) Een middenveld met Pjanic, Betancur, Matuidi en Can is ook top. (khedira moet vervangen worden) Dus ja, met 1 of 2 sterren (erbij) doen ze gewoon mee om de CL.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren