Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer leeft mee met uitgevallen spits: 'Dit gun je Kolbeinn niet'

Laatste update:

Frank de Boer denkt Kolbeinn Sigthórsson de rest van 2014 kwijt te zijn. De aanvaller kreeg zaterdagavond een basisplaats tegen Willem II en scoorde ook, maar kort na zijn doelpunt werd hij uit de wedstrijd geschopt door Ali Messaoud. Sigthórsson moest het veld per brancard verlaten.

/

De Boer leeft mee met de ongelukkige IJslander. "Dit gun je Kolbeinn niet, hij heeft hard gewerkt voor deze kans", zei de coach tegen FOX Sports. "Het lijkt erop dat hij een spier tussen het scheenbeen en zijn enkel geblesseerd heeft. Het is niet ernstig, maar hij ligt er wel twee á drie weken uit, denk ik. Ik heb het zelf ook een keer gehad, tijdens mijn laatste interland in 2004."

Sigthórsson werd zaterdagavond vervangen door Arek Milik, die met twee doelpunten en een assist een groot aandeel had in de 5-0 overwinning op Willem II. Ajax speelt aankomende woensdag tegen APOEL Nicosia in de Champions League.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Erg sneu, want zijn start was echt veelbelovend. Gretig en dreigend, zo zien we hem het liefst. Ik vrees ervoor dat Zivkovic voorlopig op de bank zit. Daar waar je toch liever Kolbeinn of Milik ziet.

Ik gun hem niet een blessure maar ben wel stiekem blij dat hij in ieder geval de komende weken niet speelt. Het is onder hand wel duidelijk dat Milik een veel betere spits is.

6 december 2014 om 23:27

Nou nou milik heeft er een paar ingeschopt, maar ben nog niet overtuigt van hem.

7 december 2014 om 12:51

Masterdammmm als je nu nog niet ziet dat milik een veel betere spits is kijk je niet goed. Sigthorsson is echt een houten klaas in vergelijking m met milik. Los van zn goals voetbalt milik veel beter mee en fungeert 10x beter als aanspeelpunt. Op het moment dat hij erin kwam ging het gelijk beter lopen. Niks oppurtunistisch aan.

6 december 2014 om 23:33

Milik een veel betere spits valt nog te bezien als hij weer terug moet knokken na een blessure. Ik stoor me gigantisch aan dat opportunisme. Sigthorsson breekt de wedstrijd open na een stroef begin.

6 december 2014 om 23:35

Al dat gehaat op Sigi, vandaag liet hij ook weer zien dat hij een prima goalgetter kan zijn. dat hij de afgelopen weken uit vorm is kan gebeuren, de reacties op VZ hier waren gewoon zwaar overdreven naar mijn mening.
Blind is ook afgekraakt dat hij er geen pepernoot bij kon toen hij uit vorm was in zijn beginjaren bij Ajax, die speelt nu ook bij een Man Utd. Ik ga niet zeggen dat een Sigi bij een Man Utd terecht gaat komen, maar dat hij beter kan voetballen dan dat menigeen hier laat blijken dat mag wel duidelijk zijn.
Zonde dat hij nu geblesseerd is, zeker met het drukke schema had een dubbele bezetting toch wel wenselijk geweest. Zivkovic is aardig, maar Sigi is naar mijn mening toch nog wat degelijker.

6 december 2014 om 23:44

En winst als Milik nu geblesseerd raakt??? Heb je alleen zivkovic die het ook niet alleen kan. Wat heb je er toch rare mensen bij zitten.

7 december 2014 om 05:18

@ Jullie, dan krijgen we waarschijnlijk Klaassen of Kishna in de spits. Gelukkig zijn het nog een paar wedstrijden tot de winterstop en hopelijk is Sigthorsson er daarna nog bij

Erg jammer, ergste voor hem vind ik dat een transfer in de winterstop nu ook meteen erg moeilijk wordt. Bij Ajax hebben ze inmiddels prima vervangers voor hem en ik denk dat hij dat ook wel inziet, maar een transfer maken wordt op deze manier ook moeilijk.

7 december 2014 om 05:15

Ik denk dat het voor Ajax wel goed uitkomt. We hebben hem hard nodig de 2e seizoenshelft! Die 5 miljoen houdt qpr maar lekker zelf!

Nu gaat Zivkovic ook zijn eerste minuten maken waarschijnlijk. Ik gun Sighterson natuurlijk geen blessure maar heb wel liever Milik als eerste en Zivkovic als tweede spits.

6 december 2014 om 23:34

Ik heb liever dat zoiets natuurlijk verloopt. Nu moet arrogante snotneus noodgedwongen instromen. Terwijl die zijn lesje nog lang niet heeft geleerd.

7 december 2014 om 05:07

Menig is toch Eigenlijk een spits?
Verder kan Klaassen ook prima in de spits spelen. Misschien wel de beste afmaker van de eredivisie!

7 december 2014 om 05:14

@Supporter888, Sigthorsson is momenteel veel verder dan Zivkovic. Laat die jongen zich eerstmaaar in jong Ajax bewijzen want zo goed speelt hij niet...

Onbegrijpelijk dat dit geen rood was.

7 december 2014 om 05:12

Hij gaat gewoon voor de bal en glijd door. Hij raakte ook de bal en leek totaal geen intentie te hebben om Sigthorsson te raken. Gewoon een terechte gele kaart

7 december 2014 om 12:41

Klopt en het schandalige is ook nog dat hij hem de wedstrijd uitschopt en scheld dat hij geel krijgt.
Geen excuses maakt voor het belachelijk inkomen niks.
Ik zeg 6 wedstrijden schorsen alleen al voor onsportief gedrag.

Een overtreding maken oké.
Maar wees dan vent bied verontschuldigingen aan en accepteer je straf.
Wees een voorbeeld voor de jeugd.
Want je kan mij niet wijs maken dat hij niet door had dat hij zijn enkel bijna dwars door trapt.

De boer werkt dagelijks met hem dus hij zou het wel weten. Hopelijk valt het mee was een mooi doelpuntje van hem.

Dat zo'n speler die overtreding maakt is tot daar aan toe, maar dat hij, ook niet toen Sigi op de brancard lag, totaal niet naar een speler omkijkt die je net de wedstrijd hebt uitgeschopt vind ik schandalig!

7 december 2014 om 12:47

Dat viel mij ook op echt onsportief gedrag ten top.

Als scheids had ik hem ook gelijk daar voor de tweede gele kaart gegeven.

De KNVB moet hier echt tegen optreden.

Fair play klad je niet overal maar op maar handel er ook na.

En ik vind dit erger als een zwalbe.

Sneu voor Sigthorsson maar goed voor Ajax. Met Sigthorsson sta je toch met 10 man te spelen. Milik liet gelukkig zien dat hij de beste is. En Zivkovic krijgt nu de kans eindelijk

7 december 2014 om 00:18

nicky, wat een onzin. Sigthorsson maakte een uitstekend doelpunt en is gelijkwaardig aan Milik. Sigthorsson is fysiek sterker en maakt in een wedstrijd meer meters dan Milik. Waar haal je de wijsheid vandaan dat Ajax met Sigthorsson met tien man speelt?

7 december 2014 om 00:26

Hoezo is die dikke Sigthorsson gelijk aan Milik? Milik scoort bijna elke week. Sigthorsson nooit. En ja Sigthorsson maakt de meeste meters. Maar die sjokt maar wat in de rondte.

7 december 2014 om 00:32

Hou op mensen, de klasse druipt er van af bij Milik, heeerlijk linkerbeentje, techniek, oogje voor de goal,topjong, een heel leuk spelertje dus.
Kolbein is max qpr kwaliteit, Milik potentie op top 25 europa.

De cijfers liegen niet, hij scoort zo gemakkelijk en kan ook lekker meevoetballen, kunnen we van onze houthakker nie zeggen.
Geluk bij een ongeluk, goed ook voor zivko als hij ffe op de bank mag zitten. Lekker minuutjes pakken. De kans is erg groot dat over 5 jaar dat joch namelijk onze oranje spits is...
Nie seike, geloven in de kwaliteit.

Ps.Andersen, Klaassen en El ghazi zijn ook alle 3 van een belachelijk niveau. Wacht maar af...

7 december 2014 om 00:33

Milik scoort bijna elke week tegen modale tegenstanders. Vorige week tegen Den Haag was Milik onzichtbaar. De Boer werkt dagelijks met Milik en Sigthorsson en laat Sigthorsson altijd spelen in de Champions League. Ga jij nu beweren dat je het beter ziet dan De Boer?

7 december 2014 om 00:34

Sigthorsson is niet dik .

7 december 2014 om 01:03

Rami, wanneer de klasse er af droop bij Milik stond hij nog te ballen in de Bundesliga. Hou op man, Milik zat bij Augsburg op de bank en pakt zijn doelpunten mee in de Eredivisie.

7 december 2014 om 12:58

Jup

8 december 2014 om 10:09

hou toch op man, die zorgt ervoor dat polen wint van duitsland, ik hoop dat hij weg gaat bij ajax en niet bij tekent, dan maar zijn carriere kapot maken inplaats van spelen voor ondankbare honden en haters

7 december 2014 om 05:10

Sigthorsson is gewoon gelijkwaardig aan Milik, Milik heeft nog bijna niets bewezen. Hoe vaak is het wel niet voorgekomen dat een jonge speler een dip heeft?
Sigthorsson hebben we gewoon hard nodig dit seizoen! Werkt altijd hard en heeft ook goede loop acties.

Het is jammer voor die jongen, dat heeft hij niet verdiend

Ik vind Milik wel beter, zeker als afmaker (koel) maar ook veel beter in de combinatie. Ik denk dat Frank de Boer Sigthorsson heeft laten staan in de hoop dat hij wat meer ging scoren, maar daarin faalt hij juist.

Op gisteren na, maar het vorige doelpunt is alweer een tijd geleden. Milik scoort bijna elke wedstrijd, het is een uitzondering als hij een keer niet scoort

Ik denk dat Frank de Boer Sigi heeft laten staan, zeker in de Champions League, om hem in de etalage te zetten om hem in de winterstop te kunnen verkopen. Dat wordt nu moeilijker, maar als het niet echt een zware blessure is zal de club die hem nu op het oog heeft zich daar niet door tegen laten houden

5 miljoen zullen ze niet voor hem krijgen, heeft QPR dat echt geboden?

Ik denk dat 3 miljoen ook wel volstaat, dan "verliest" Ajax maar 1 miljoen en ik geloof niet dat Ajax daar gezien het liggende kapitaal echt om wakker hoeft te liggen

Ik zie het duo Milik en Zivkovic als de toekomst, in Sigi zit alleen nog een afschrijfwaarde

Milik zeker kopen, en wellicht na een paar jaar voor een goede winst verkopen als hij het zo goed blijft doen. Dan heb je de opvolger al klaar staan

Ik denk dat Ajax het, zeker gezien het verleden, niet slecht doet qua spitsen

Ik gun Sigi een mooie transfer naar een premier league club. Het is niet geworden wat we er van hoopten, maar hij heeft ondanks zijn blessures en gebrek aan scherpte voor de goal toch mijn sympathie, mede door zijn nooit aflatende werklust

Frank zegt dat om hem te verkopen, iedereen die die 2 gelijkwaardig vind, snapt er echt helemaal niets van, Sig is veelste lomp voor het niveau van Ajax. Als jullie nou een x zouden kijken naar wat een centrum spits nodig heeft bij ajax en wat beide spelers dan laten zien.
Kijk bij de 2e goal van Milik hoe achterlijkhard hij die bal aanneemt. Zulke dingen zie je Zlatan doen. Die jongen heeft creativiteit, sig kan dat niet, zal hij ook nooot kunnen. Ergens in de wedstrijd gaf milik een mooie opening op rechts, ook iets wat sig niet kan, A slechte trap van sig, B geen inzicht, C heeft 5 touches nodig voordat de bal goed ligt voornhem om te spelen.

Ik wil echt heel graag duidelijk maken dat mensen die Sig en Milik gelijkwaardig vinden, simpelweg geen verstand hebben van voetbal.
Je weet niet wat Frank bedoelt, als hij dat zegt.
Ik denk dat hij van Sig af wilt. En volgens mij stond Milik de afgelopen tijd basis. Daarnaast speelde sig al veel langer bij ajax, en stond het verdedigend wel beter in het begin. Milik moet en moest zeker wennen aan de taktiek van Ajax.

En btw of ik soms iets beter kan weten dan Frank de Boer? Jazeker, ik riep al 3 jaar geleden dat Blind een vmc was, toen Blind wegging dat Serero op vmc moest, en dat Andersen het geweldig zou gaan doen naast Klaassen ipv linksbuiten(dat laatste wist fdb denk ik ook wel)

mensen die nog twijfelen aan milik... waarom is hij als tiener naar leverkusen gehaald champions league club, ja hij heeft bij augsburg niet gescoord maar kijk aub hoe ze speelden, milik wilt graag blijven, maar met die kritiek kan hij net zo goed weg gaan en ajax achterlaten met die snotneus en sightorson,

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren