Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer heeft ex-international en voormalig PSV-verdediger definitief binnen

Laatste update:

Karim Rekik gaat spelen onder Frank de Boer, zo maakt de club zondag bekend op de officiële kanalen. De 28-jarige verdediger gaat verrassend van Sevilla naar Al-Jazira. Eerder leek Rekik nog op weg naar Al-Ettifaq van trainer Steven Gerrard in Saudi-Arabië, maar de viervoudig Oranje-international gaf op het laatste moment de voorkeur aan een stap naar de Verenigde Arabische Emiraten.

Fabrizio Romano meldde halverwege juli nog dat de mandekker op het punt stond om te tekenen bij Al-Ettifaq. Rekik zou al bijna persoonlijk akkoord zijn geweest met de Saudi-Arabische club, maar de deal ketste op het laatste moment af. Al-Ettifaq slaagde er wél in om Jordan Henderson los te weken bij Liverpool. De ervaren middenvelder verliet the Reds nadat hij twaalf jaar bij de club onder contract stond.

Afgelopen seizoen kwam Rekik mede door blessures tot slechts 22 optredens namens Sevilla, waarvan 18 als basisspeler. De linkspoot kampte met een spier-, dijbeen- en achillespeesblessure en moest daardoor 23 wedstrijden toekijken. Wel maakte hij ruim dertig minuten zijn opwachting in de Europa League-finale tegen AS Roma, die na strafschoppen werd gewonnen. Eerder speelde Rekik voor PSV, Hertha BSC en Olympique Marseille.

Sevilla verkeert in grote financiële problemen. Als gevolg daarvan is deze zomer elke speler die in het Ramón Sánchez Pizjuán onder contract staat te koop gezet. De Boer, die deze zomer als coach aan de slag is gegaan bij Al-Jazira, profiteert daar nu dus van. De club uit de Verenigde Arabische Emiraten is momenteel voor een trainingskamp in Duitsland en begint op 18 augustus in eigen land aan het seizoen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker even cashen op je 28e!! Lekker toch na al die jaren Sevilla.

26 juli 2023 om 22:21

Verdienstelijke carrière gehad met grote clubs op zijn cv. City, PSV, Marseille, Sevilla... aardige lijst.

26 juli 2023 om 22:23

Best opvallend voor zo'n beperkte speler inderdaad. Mooi rijtje clubs.

26 juli 2023 om 23:11

Vond het altijd een speler te klein voor het tafellaken en te groot voor het servet. Prima om er bij te hebben voor een clubs als Sevilla. Zonde dat hij op zijn 28e zo uit beeld verdwijnt.

Karim rekikiki! Voor zijn bankrekening mooi maar elke voetballiefhebber ziet hem denk ik toch liever bij een ander club zijn kunsten vertonen. Was een groot talent maar toch nooit tot het grote Oranje geschopt. Toch zeker een aardige carriere tot nog toe zoals hierboven al gezegd.

30 juli 2023 om 21:54

Wel dus tot het grote Oranje geschopt.
Tot dusver 4 keer!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren