Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De acties van Bielsa zijn bizar, hij misdroeg zich tegenover zijn assistenten’

Laatste update:

Dória werd door Olympique Marseille als supertalent naar Frankrijk gehaald, maar de twintigjarige mandekker is (tijdelijk) door de achterdeur vertrokken. De enkelvoudig international van Brazilië is verhuurd aan Sao Paulo. Dat het in Zuid-Frankrijk niet wilde vlotten, heeft volgens de verdediger te maken met coach Marcelo Bielsa. In een interview met ESPN haalt de Braziliaan keihard uit.

/

“Bielsa heeft me nooit een kans gegeven bij Olympique Marseille. Hij heeft veel vreemde dingen gedaan, ik heb zelfs gezien dat hij zich misdroeg tegenover zijn assistenten. Zo vroeg hij een assistent om een pen, maar die assistent had geen pen. Dat werd duwen. Ik heb vaker gezien dat hij zich misdroeg tegen zijn assistenten.”

“Zijn bijnaam is El Loco, maar ik noem hem niet eens gek. Zijn acties zijn gewoon bizar. Ooit vroeg hij mij om naar een video te kijken met fouten die ik gemaakt had. Dat was een teamgenoot, dus ik zei dat het iemand anders was. Daarop zette hij mij terug naar het tweede team. Ik was een slachtoffer, maar ik kon niet anders dan het accepteren.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bielsa is op z'n zachtst gezegd excentriek. Tactisch is hij geniaal, maar de kant van people-manager zijn heeft hij niet geheel onder de knie. Motiveren kan hij als de beste, maar als het persoonlijker word, haakt Bielsa af. Niet zo gek als je weet dat deze man bizar veel voetbal kijkt en jaren als kluizenaar heeft geleefd.

Hij is kort gezegd een soort van misbruikt door bielsa. Echt jammer want doria heeft gigantisch veel potentie. Hoop dat hij bij sao paulo gaat knallen en dat hij dan aankomde zomer achter in staat samen met nicolas nkoulou.

6 maart 2015 om 16:51

Dan zal bielsa eerst weg moeten lijkt mij?

6 maart 2015 om 17:13

Waarschijnlijk gaat Bielsa na dit seizoen weg want hij heeft een aflopend contract, Inter schijnt trouwens interesse te hebben

Wat weinig mensen weten is dat Bielsa enorm autistische trekjes heeft. Hij doet de raarste dingen, ook al toen hij coach was bij van Paraguay op het wk 2010. Hij negeerde de president straal na een bezoek met het team, geen hand geschud ofzo. Een heel speciale man op z'n minst.

6 maart 2015 om 19:33

Hele rare vent idd. Toch een goede coach desalniettemin

Sympathieke vent met gevoel voor humor

de geniaalste mensen hebben meestal de raarste trekjes. Ook onze Louis doet soms een beetje gek maar ook niet zo erg als Bielsa soms doet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren