Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De aanstelling van Wouters is de grootste fout van Feyenoord geweest’

Laatste update:

Feyenoord begon het seizoen 2015/16 met Giovanni van Bronckhorst als hoofdcoach en Jean-Paul van Gastel en Jan Wouters als zijn secondanten. Toch achtten Van Bronckhorst en Feyenoord het wenselijk dat Dick Advocaat zich als adviseur zou gaan ontfermen over de club en zijn coach. Raymond Verheijen vindt dat Wouters daarmee meteen gediskwalificeerd werd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Juist, van alle fouten die Feyenoord heeft gemaakt, is Wouters de grootste. We zien Verheijen ook weer opduiken, die letterlijk alleen maar vertelt wat anderen fout doen. Daarmee kom je ook in de media kennelijk. Maar niet aan een baan als bondscoach van Wales kennelijk.

Ok, dus Feyenoord wint 9 keer op rij niet door de assistent-assistent coach....yeah right, that makes sense.

Terwijl ik het naar het filmpje keek leek het alsof het een halfuur duurde, deze man praat alsof ie tegen een kleuter zit te praten. Buiten dat ik hem enorm irritant vind denk ik niet dat hij gelijk heeft. Echter hoor ik behalve de media bij Feyenoord nooit iets heel negatiefs over Wouters? Misschien dat ik het niet genoeg volg, maar volgens mij doet hij ook weer niet zo heel veel fout, beetje naar oorzaken van de problemen gissen, lijkt me te makkelijk

8 maart 2016 om 11:31

Inderdaad, wat een irritant toontje heeft die man.

Ik kon er niet naar kijken!

8 maart 2016 om 11:39

Dat is een beetje het probleem dat ik (en volgens mij velen) met Raymond Verheijen heb. Die man denkt de wijsheid in pacht te hebben en weet (achteraf) altijd te melden waar het verkeerd zit en legt de schuld bij een persoon neer. Het is gewoon gissen en je kan er heel veel Elementen uithalen die misschien van invloed zijn...

Het is een grote mislukking gebleken. De grootste fout is voor mij de aanstelling van Gio. Er zit geen enkel idee achter het spel, men doet maar wat. Elke vorm van organisatie ontbreekt. De poppetjes staan op de verkeerde plaats. Het is na dertig wedstrijden gewoon los zand. Er is geen enkele stijgende lijn te zien. Gio snapt er gewoon helemaal niets van. Bij mij hoef je niet aan te komen met excuses. Feyenoord 1 hoort geen stageplaatsen te bieden. Als je tien miljoen mag investeren, moet je soeverein op die derde plaats staan, met goed voetbal. Rutten speelde dat wel, overwinterde Europees, en die werd na een reeks van vijf slechte resultaten al weggestuurd. Merkwaardig beleid.

8 maart 2016 om 13:55

Dat klopt, maar hij werd toch voortijdig weggestuurd vanwege tegenvallende resultaten, terwijl hij geen rode cent kreeg om te investeren. Zijn opvolger krijgt tien miljoen, maakt er een ongelooflijke janboel van en mag doodleuk blijven zitten. Hoe kan dit? Simpel: Gio's ontslag betekent ook de strop voor Van Geel. Hij ontslaat Rutten, stelt een nog veel grotere prutser aan en ze maken er samen een gigantische puinhoop van. Wanbeleid.

het is heel simpel, niet 1 persoon is fout

de oorzaken zijn een combinatie van mindere selectie, druk op spelers , onervarenheid Gio, vertrek Immers (werker en enige die veel kan scoren vanaf het middenveld)

En in Nederland ben je gelukkig met een beetje selectie die beter is dan de rest onder Ajax en PSV al snel automatisch 3e. Sinds Twente heeft moeten afhaken door hun problemen

8 maart 2016 om 11:19

vertrek van Immers idd. dan zijn wij helaas een van de weinigen die dat jammer en onterecht vinden denk ik. hij was echt belangrijk! een echte Feyenoord speler. niet altijd mooi om te kijken, maar wel een genot om naar te kijken. hard werken, op de goede plaats staan en nooit zeuren! Cardiff is er erg blij mee want heeft al 3x gescoord en een assist geleverd in 4/5 wedstrijden. ze staan nu 7e. 1 plek onder die recht geeft op play offs promotie. mede door immers presteren ze nu constanter.

de grootste fout is dat men met de huidige begroting en achterstand in kwaliteit selectie op Ajax en PSV denkt mee te kunnen doen voor de titel. Al zet je Pep of Mourihno er neer, je gaat dan heus niet met een Kramer, Vilhena, Toornstra, Vejonivic, Bothegin Elia etc meedoen voor de titel

8 maart 2016 om 11:12

Daar ben ik het niet mee eens; de spelers die je noemt zijn stuk voor stuk prima spelers en kunnen echt wel op het hoogste niveau mee in Nederland. Vejionivic speelde vorig jaar de pannen van het dak bij Vitesse (en was in mijn ogen beter dan Pröpper) en is dit jaar geen schim van zichzelf. Bothegin werd allom geprezen als misschien wel de beste mandekker van de eredivisie,vilhena was jarenlang misschien wel het grootste Talent van Feyenoord etc etc.

8 maart 2016 om 12:36

Dat eerste gedeelte is een misvatting die ik ontzettend veel tegenkom op Voetbalzone. Als je vorig jaar 100 Vitesse supporters had gevraagd wie belangrijker voor het team was en de betere voetballer, hadden er zeker 90 Davy Propper gezegd. Veel getalenteerder, sneller in handelen en een echte teamspeler. Ik denk dat veel Feyenoorders hoopten dat ze de beste middenvelder van Vitesse te pakken hadden, maar daar ging toch echt PSV mee aan de haal. Overigens past Propper als mens veel beter bij PSV en heeft hij betere medespelers om zich heen, dus het is ook geen garantie dat hij dit in de Kuip ook allemaal had laten zien.

8 maart 2016 om 13:08

Tja misschien is dat perceptie of mijn persoonlijke voorkeur maar ik heb nog even het voetballer van het jaar Klassement erbij gehaald en daarin is Vejinovic als (gedeeld) 6de en Pröpper (gedeeld) 10de met maar 2 punten verschil. Vejinovic was met 12 goals vrij belangrijk en wat nadrukkelijker aanwezig en heeft daarom misschien wat meer indruk gemaakt.

Doet overigens niet af een het feit dat hij in de Basis een prima speler voor de eredivisie is

Waar het precies aan ligt is als buitenstaander moeilijk te concluderen. Dat kan inderdaad een persoon zijn maar het kan ook een samenloop van omstandigheden zijn, kwaliteit of iets vaags als Chemie. Als je naar de spelersgroep van Feyenoord kijkt dan zit daar voldoende kwaliteit om mee te doen om de bovenste plaatsen en dat heeft Feyenoord voor de winter ook keurig gedaan. Ajax en PSV hebben een wat bredere selectie en kunnen tegenslagen opvangen maar puur kijkend naar namen doen de eerste 11 niet heel veel voor elkaar onder.

Maar waarom laat een Vejinovic bij Feyenoord niet zien wat hij bij Vitesse liet zien en kan Pröpper dat wel? Of waarom speelt een Riedewald beter dan een Van Beek? Voetbal is geen wetenschap waarbij je dat kan analyseren en tot een sluitende conclusie kan komen. Het kan afhangen van ongrijpbare dingen en de aanwezigheid van een speler en zelfs een klein moment in een wedstrijd. Misschien is het de rol die Wouters speelt in vergelijking tot die van Spijkerman of is het het ontbreken van een Guardado op het middenveld.

En voor hetzelfde geld is het over twee maanden weer anders en vallen de puzzelstukjes ineens wel in elkaar. Wie het weet mag het zeggen…

Als dat de grootste fout is geweest dan is er misschien nog hoop. Ik denk eerder dat de grootste fout het aankoopbeleid is geweest. Verder is het vreemd dat er bepaalde voetballers niet uit de verf komen. Komt dit misschien bij de technische staf weg???

Wouters dit, Wouters dat. Wouters kan niets goed doen.

De lievelingetje Gio van Feyenoord is de verantwoordelijke voor de slechte resultaten en papa Advocaat moet nu zijn handje vasthouden, omdat Gio bewezen heeft dat hij een subtop (nog) niet aankan.

Maar het ligt natuurlijk allemaal aan Wouters, want anders hadden de topspelers van Feyenoord natuurlijk nog om de titel gestreden.

Ik zeg doe die bril af en kijk eens kritisch naar Gio. Top speler en top leider geweest, maar als hoofdcoach van Feyenoord heeft hij gewoon gefaald.

De allergrootste misser van de Feyenoord-leiding vind ik nog steeds de aanstelling van Giovanni van Bronckhorst als hoofdcoach van de Club van Zuid. De clubleiding had vantevoren kunnen weten welk risico het neemt met het voor de groep zetten van een onervaren trainer. In plaats van een gepokt en gemazelde coach aan te stellen. Het was veel verstandiger van Van Bronckhorst geweest eerst in alle rust als trainer-coach bij een Eerste Divisie club aan de slag te gaan. Ik beschouw het als het zoveelste bewijs dat goedkoop vaak duurkoop is. Hetzelfde overkwam FC Twente dat het uit financieel oogpunt nodig vond een onervaren coach als Alfred Schreuder voor de groep te zetten. In plaats van een door de wol geverfde trainer. Hoe dramatisch dat heeft uitgepakt hebben we allemaal kunnen zien. Schreuder én Van Bronckhorst hadden ook zelf beleefd nee kunnen zeggen toen hen gevraagd werd hoofdcoach te worden van respectievelijk FC Twente en Feyenoord.

8 maart 2016 om 16:49

@hangover, in zijn eerste jaar als zelfstandig hoofdtrainer bij FC Twente (seizoen 2014-2015) eindigde FC Twente op de 10e plaats. Daar kun je moeilijk van onder de indruk zijn. Om vervolgens na een dramatisch begin van het huidige seizoen al snel ontslagen te worden. Dat lijken me nou niet direct prestaties om prat op te gaan. Overigens was de 1e seizoenshelft van Feyenoord onder Giovanni van Bronckhorst best goed. Al had ik daarbij wel steeds het gevoel dat de goede prestaties niet van lange duur zouden zijn.

8 maart 2016 om 21:02

@hangover, op papier was Alfred Schreuder misschien wel de hoofdtrainer. Maar in de praktijk was dat gewoon Michel Jansen. Van wie ik persoonlijk al direkt een hogere pet op had dan van Schreuder.

als club kan je geen betere veldtrainer vinden dan jan wouters .
het is dan ook gewoon zielig dat hij straks slachtoffer word gemaakt om falen van andere te verbloemen v geel bijvoorbeeld die zijn baantje op die manier wel behoud.

Ah de fitness coach heeft het op afstand allemaal weer goed door hoor. Het komt allemaal door Wouters..... de assistent heeft het allemaal gedaan. En dat weet Raymond zonder dat hij ooit de training heeft bezocht, hij kijkt gewoon in zijn glazen bol en voila, het ligt aan Wouters.

Dat deze man nog werkeloos is, onvoorstelbaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren