Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

David Brooks (24) is kankervrij op dag van mogelijke promotie Bournemouth

Laatste update:

David Brooks is genezen verklaren van kanker, zo maakt de 24-jarige middenvelder van Bournemouth en Wales dinsdag bekend via de sociale media. In oktober vorig jaar werd de ziekte van Hodgkin, een vorm van kanker die begint in het lymfestelsel, vastgesteld. Wat volgde waren maanden van intensieve behandelingen, die tot grote vreugde van Brooks tot het gewenste resultaat hebben geleid.

Brooks geeft dinsdag een update over het herstelproces, zijn eerste update sinds begin januari. "Het is enkele maanden geleden sinds mijn laatste mededeling en in die periode heb ik gelukkig mijn behandelingen tegen kanker kunnen afronden", zo opent de middenvelder van de nummer twee in de Championship. "Ik ben de geweldige medische staf enorm dankbaar voor hun geweldige werk en steun tijdens het hele proces. Vorige week heb ik samen met de specialist de laatste testresultaten geanalyseerd. Ik kan gelukkig zeggen dat de behandeling succesvol was en dat ik nu schoon ben en geheel kankervrij", aldus de dolgelukkige Brooks.

"Die woorden voelen geweldig aan en ik ben enorm dankbaar voor alle berichten en steunbetuigingen die ik heb ontvangen", vervolgt Brooks zijn dankwoord. "Dat heeft me echt geholpen tijdens de zware tijden. Ik vind het geweldig dat ik kan beginnen aan het proces richting volledige fitheid en het vervolgen van mijn voetballoopbaan." De middenvelder kan niet wachten om weer aan te sluiten bij Bournemouth. "De jongens beleven tot nu toe een geweldig seizoen en ik kan niet wachten om terug te keren in het Vitality Stadium om ze aan te moedigen. Zeker omdat we voor de belangrijkste duels van dit seizoen staan."

Brooks gebruikt de komende maanden om keihard te werken aan zijn comeback bij the Cherries. "Ik wil dolgraag weer voor jullie de supporters spelen en hopelijk zal dat niet al te lang duren. Nogmaals, hartelijk dank." Bournemouth staat met nog twee duels in de Championship op de tweede plek, wat goed is voor promotie naar de Premier League. Toevallig staat dinsdagavond de pikante ontmoeting met nummer drie Nottingham Forest op het programma. De voorsprong op de aanstaande opponent en nummer vier Huddersfield Town, dat een duel meer speelde, bedraagt drie punten.

De 21-voudig international van Wales begon zijn carrière bij Sheffield United en speelde tot 2018 in totaal 37 officiële wedstrijden voor de club, waarvan 30 in de Championship. Hij verkaste vervolgens voor 11,3 miljoen euro naar Bournemouth, waarvoor Brooks tussen 2019 en 2020 tot 39 duels in de Premier League kwam. Sindsdien komt hij met de club uit in de Championship.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi om te horen! Hoop voor hem een promotie titel erbij!

Mooi nieuws! Zelfde leeftijd, dan komt dat toch wel even binnen. Laten we hopen dat bournemouth hierdoor extra motivatie krijgt voor promotie.

Mooi man, wens je nog 76 goede jaren toe.

Mooi om te lezen. Zelf 2 jaar geleden genezen verklaard van k*** en dat gevoel is echt onbeschrijfelijk. Hopelijk mag hij volgend seizoen met bournemouth de premier league in!

3 mei 2022 om 17:57

Fantastisch om te lezen dat je de grootste wedstrijd van je leven hebt gewonnen, het is je gegund. Geniet met volle teugen van het leven!

3 mei 2022 om 18:57

Bedankt, dat waardeer ik!

3 mei 2022 om 18:19

Fijn voor je man, geniet ervan! Dit soort berichten, van Brooks, staan toch een beetje ver van mij af, maar jij kan je precies indenken wat dit met hem doet. Mooi man!

3 mei 2022 om 19:00

Ga ik zeker doen! Je leert de kleine dingen in het leven echt meer waarderen als je zoiets meemaakt. Blij dat ook Brooks de strijd tegen deze rotziekte gewonnen heeft

3 mei 2022 om 18:50

Mooi om te lezen kerel. Haal het maximale uit je leven.

3 mei 2022 om 19:30

Gaat helemaal goed komen

3 mei 2022 om 21:55

Dat hoop ik ook vieze nare ziekte blijft het bah, goed om te lezen dat je genezen bent!

3 mei 2022 om 23:01

Geweldig om te lezen man! Hopen dat je nog lang mag genieten van het leven

Fijn dat hij genezen is dit gun je niemand

Kijk dat zijn de positieve berichten om te lezen. Nu kan hij zich weer richten op wat hij leuk vindt; voetballen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren