Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dat Nederland steeds verder afzakt, heeft daar niets mee te maken’

Laatste update:

Een jaar geleden organiseerde de KNVB een congres om met prominenten te praten over de staat van het Nederlandse voetbal. De grief luidde onder meer dat Nederlandse clubs hun spelers niet meer opleiden voor het voetbal dat heden ten dage gespeeld wordt, maar daar is Raymond Verheijen het niet mee eens.

/

De inspanningsfysioloog vindt dat er ‘niks mis’ is met de manier waarop er wordt opgeleid, zo vertelt hij in een interview met Metro. “Dat Nederland steeds verder afzakt, waardoor het gat met de rest van Europa groter en groter wordt, heeft daar niks mee te maken. Er zijn namelijk talenten zat, alleen moet je ze niet allemaal tegelijk het veld insturen.”

“Leuk dat Ajax elf jongetjes van negentien jaar opstelt, maar daarmee kwalificeer je je echt niet voor de Champions League. Denk je nu echt dat Rapid Wien beter was? Tuurlijk niet, alleen hadden zij wel jongens die weten wat er op sommige momenten gevraagd wordt in een wedstrijd”, aldus de 44-jarige Verheijen, die onder meer voor het Nederlands elftal werkte.

Ben jij het met Raymond Verheijen eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Woh woh wat een nieuws zeg! Wat goed je het zegt Raymond nu gaat Ajax wat meer ervaren krachten kopen sowieso en bedankt voor de wijze raad.

9 december 2015 om 19:37

Hij heeft gewoon gelijk hiermee. Kijk naar psv 2 of 3 ervaren jongens en ze komen wel verder in de CL. Je moet gewoon een goede mix hebben. Ajax heeft talent genoeg maar talent moet aan de hand genomen worden door ervaring.

9 december 2015 om 21:17

Ja en jij wil zeggen dat PSV wel door zou komen in een poule met Man City, Real Madrid en Dortmund of Barca en PSG. Het enige wat je nodig hebt om door te komen in de CL is in een Poule terecht komen waar geen een echte topper in zit net zoals de poule van PSV dit seizoen. Ajax heeft in die 5 jaar in 1 redelijke poule gezeten en dat was de poule met Real Madrid, Lyon en Zagreb. iedereen kan zich nog herinneren hoe Ajax die wedstrijd eruit genaaid is, 2 zuivere doelpunten afgekeurd tegen real Madrid en op het andere veld die veelbesproken 1-7 nederlaag met het zogenaamde knipoog-incident.

Ik vind het heel knap dat PSV gisteren is doorgekomen in de CL, maar ze hadden echt niet met dit team doorgekomen in de poules waar Ajax de afgelopen 5 jaar in heeft gezeten. Een Guardado, Moreno en De Jong komen ook gewoon te kort tegen de echte toppers zoals: Barca, PSG, Real Madrid en Dortmund (destijds nog CL-finalist, met toppers zoals gotze en lewandowski).

9 december 2015 om 21:40

Als je een open deur intrapt dan heb je inderdaad snel gelijk.

9 december 2015 om 23:28

@Ajaxfollower

Had jij het verwacht dat Psv door zou gaan dan toen je de loting zag.
Ik denk met mijn meerdere niet en toch flikken ze het.

10 december 2015 om 05:30

@Dordt: garanties heb je nooit, maar een Man U dat zichzelf niet is, Moskou dat niet dezelfde Moskou is met Vagner Love en Wolfsburg zonder de Bruine wist je wel dat de kans zeker aanwezig was. Zeker na de eerste thuis overwinning op Man U. Ben het wel met je eens dat Ajax in het jaar met A-C Milan en in het jaar met Zagreb door had moeten gaan, maar dat niet deden. Dat was zeker deels te wijten aan de ontbrekende ervaring die je bij PSV wel ziet.

9 december 2015 om 19:40

Dan mag je sarcastisch reageren maar hij heeft gewoon gelijk.en Ajax is de perfecte voorbeeld. De afgelopen 5 jaar niks gepresteerd in de cl. Terwijl PSV weer doorgaat in die competitie.PSV en Feyenoord halen wat oudere spelers die de klappen van de sweep kennen en gebruiken ze ook. Ajax haalt ze voor op de bank of tribune en daar gaat het fout. Want op een training wordt niet hetzelfde gevraagd als in een wedstrijd. Ajax heeft het voordeel dat het geen wat ze hebben lopen in Nederland er zo goed als boven uitsteken.ik denk dat jezelf ook wel merkt dat een PSV en Feyenoord gewoon meedoen ook heeft Ajax het beste seizoenstart in jaren. Een ander mooi voorbeeld is Vitesse die jongen gasten zijn echt goed spelen fantastisch voetbal maar denk je dat ze hadden verloren afgelopen weekend met 2 of 3 gasten die de klappen van de zweep kennen?.

9 december 2015 om 20:04

Dat Ajax meer ervaring erbij had moeten hebben ben ik helemaal met je eens maar het is onzin dat Ajax niets heeft gepresteerd in de CL. Ze hebben van hele grote clubs gewonnen de afgelopen jaren alleen verpesten het helaas door in andere wedstrijden punten te laten liggen. Niks dan lof voor PSV want die hebben het gewoon fantastisch gedaan maar de poule van Ajax is de afgelopen jaren naar mijn mening ook gewoon sterker geweest. Vaak kwam het op de laatste wedstrijd aan of ze door zouden gaan maar faalden die wedstrijden gewoon wel elke keer in tegenstelling tot PSV gisteren.

9 december 2015 om 20:56

Wat een gelul kerel, alsof MU en Cska Moskou zulke zwakke ploegen zijn. Ajax is verdomme uitgeschakelt door Celtic en AC Milan die toen ook al jaren op zijn retour was!

9 december 2015 om 21:23

Ja het laatste jaar dat we door Milan werden uitgeschakeld, was dat op punt verschil en waren in de onderlingen wedstrijden veel beter (thuis laatste min 1-1 door onterechte penalty). Alle andere poules waar Ajax in heeft gezeten waar gewoon beter dan die poules van PSV, of wil jij zeggen dat het slechtste Man Utd aller tijden gelijk staat aan Barca, Real of PSG? Je moet wel objectief blijven in je reactie want volgens heb je die wedstrijden destijds niet gevolgd.

10 december 2015 om 02:07

Dat was geen onterechte penalty....maar als ajax zo goed was de afgelopen jaren in de cl....waarom hebben ze dan nooit iets klaargespeeld in de el.....nou deed psv dat de laatste jaren ook niet maar die paar spelers van midden 20 maken wel het verschil

10 december 2015 om 21:44

Jij hebt het over het feit dat Ajax in sterkere pouls heeft gezeten, maar dat klopt niet, in de poule met Milan, Celtic er toen in. Milan was toen helemaal op zijn retour en minder dan MU nu en het vergelijk tussen Celtic en Moskou wil ik helemaal niet maken. Feit is gewoon dat Ajax er de afgelopen jaren helemaal niets van gebakken heeft, ja wat wedstrijden gewonnen, maar op het moment suprême waren de heren niet thuis.

Zie vanavond, het is toch om je te schamen hoe ze tegen Molde Fk.............wie Molde zich te kakke laten zetten! Een clubje met een begroting van amper € 10 miljoen!

Open deur intrappen van Raymondje... maar wel voor het eerst dat ik ermee eens ben.

9 december 2015 om 20:13

Ik stem tegenwoordig standaard nee bij deze man

Bedankt dat deze man dit even aan ons allemaal uitlegt. Hij zegt overigens wel eindelijk eens iets wat klopt al is dit voor elke simpele ziel wel te bedenken. Ajax heeft meer ervaring nodig gehad de afgelopen jaren maar het is ook wel mooi om te zien zoveel talenten die nu echt aan het doorbreken zijn.

9 december 2015 om 19:40

Als je je een beetje verdiept had in al zijn uitspraken, zijn deze wetenschappelijk vaak goed onderbouwd. Dat er kritiek is vanuit een minder getalenteerd persoon op het gebied van voetbal, wil niet zeggen dat hij geen verstand heeft van traningsmethoden. En nu treft het jouw club, maar het gaat om het algemene beeld. Het slaat natuurlijk nergens op dat er een team staat met een achterhoede van 19 17 21 en 23 jaar. Internationaal red je het daar tegen niemand mee.

Ik vind Verheijen echt een droplul, maar dit is correct. Een team functioneert beter met een goede balans tussen ervaring en talent.

Gelukkig hebben we in Nederland nog PSV anders stelden we internationaal helemaal niks meer voor. De laatste keer in 2005 was ook psv.

9 december 2015 om 20:00

Az ook 2 keer de laatste 5 jaar in de EL

10 december 2015 om 07:16

En FC Groningen dit jaar!

Ja en waar komt het door dat we alleen talenten opstellen? Gebrek aan geld. We kunnen spelers niet langer dan 5 jaar in de Eredivisie houden, zelfs de middelmatige spelers niet. Het draait uiteindelijk allemaal om geld. Nederland houdt zich zelf nog redelijk staande op de Europese ranglijst als je kijkt naar onze begrotingen volgens mij.

9 december 2015 om 19:51

@hernanes het erge is dat je daarin gelijk hebt.Maar je hoeft het niet te doen met je eigen talenten ookal vinden wij dat allemaal prachtig. Kijk maar naar PSV Guardado de Jong . Feyenoord haalt ook gewoon een el ahmadi, dirk en elia terug. Az vlaar en el hamdoui of iets dergelijks ( je snap denk waar ik heen wil?l

@CharleroiRCSC lekker makkelijk in mijn vorige post noem ik PSV ook. Maar aan hun heb je ook niks als ze geen cl spelen. De enige dat wel nog wat voorstelde was met de UEFA cup winst van Feyenoord

Het nadeel is dat ze in het buitenland schandalige salarissen betalen. Je moet af en toe ook creatief zijn zoals brands en Gerbrands. Wat zeg nou zelf Guardado, Moreno en de jong zijn toch te goed voor de Nederlandse competitie. Maar ik ben er blij mee. En Andres zelf ook want hij is zo in zijn element. Als je hem gisteren voor de wedstrijd zag bij oost net voor de Sprintjes. Hij had de grootste lol. Terwijl andere steak van de spanning stonden.

En weer heeft Verheijen gelijk.

Ben het nooit met hem eens maar in dit geval wel. Al is het wel een open deur. Dit hadden 16 miljoen coaches thuis op de bank afgelopen zomer ook al geconstateerd

Ajax heeft in het verleden toch ook ervaren krachten erbij gehad en het niet gehaald? Ik noem een Moisander, Poulsen, Vermeer (Bojan?)

9 december 2015 om 20:40

Dat was kwalitatief wel een stuk minder. Daarbij speelt de mentaliteit van deze gasten ook mee. Moreno, guardado en de jong (in iets mindere mate ) zijn allemaal winnaars. Moisander is een koorknaap, poulsen was vooral gemeen

9 december 2015 om 20:43

Ajax had heitinga eerder terug moeten halen en op moeten stellen. Probeer een ervaren verdedigende middenvelder te halen van een jaar of 27. Dus één die niet op z'n retour is

9 december 2015 om 21:30

Spelers als Moreno, Guardado of De jong zouden ook te kort komen in wedstrijden tegen de echte top zoals: Barca, Real en PSG, die vlieger gaat dus niet op. Over winnaars mentaliteit gesproken volgens zijn er niet veel spelers die meer winnaarsmentaliteit heeft dan Poulsen, ik kan me nog PSV-Ajax herinneren (1-3) waarin hij Van Bommel, Strootman en Toivonen persoonlijk uit de wedstrijd hield. Die man stond niet voor niks in de meeste gehaten basis 11 van de Bundesliga aller tijden.

10 december 2015 om 02:13

Ja drie man in zn eentje ...tuurlijk

11 december 2015 om 20:13

Das nogal logisch, het gehele kaftan van Ajax komt tekort tegen die clubs die jij noemt, al is PSG duidelijk van minder niveau.

Polsen kon er geen klote van maar was idd wel strontvervelend

Veel jaloezie hier dat proef ik wel hahaha maatja als je ieder jaar uit europa gekegeld wordt is dat ook niet leuk. wij overwinteren gewoon in de poule des doods.

10 december 2015 om 00:18

Overdrijven is ook een vak... De poule des doods yeah right.

Als al die Ajacieden gewoon eens blij zijn voor het nl voetbal, zoals je ziet VERLIEST Ajax van Rapid Wien in de voorronde, dan win je echt niet van een CSKA, Wolfsburg of Man U!!

10 december 2015 om 23:19

en je vergeet het grote fc molde 2x

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren