Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Dat is snel, het lijkt Overtoom wel!

Laatste update:

Heracles Almelo is bezig aan een opmars om een vaste en stabiele middenmoter in de Eredivisie te worden. Al twee jaar op rij hebben ze de play-offs om Europees voetbal gehaald, ook al twee jaar op rij niet verder gekomen dan de eerste ronde. Heracles Almelo heeft spelers die niet zouden misstaan bij de top van Nederland, dan denk ik clubs als Ajax, PSV en FC Twente. Je zou zeggen dat Heracles haar beste spelers niet lang kan behouden, maar dat is niet waar.

/

Samuel Armenteros, Everton Ramos da Silva, Willie Overtoom en Marko Vejinovic zijn een aantal spelers die nu al een hele lange tijd bij Heracles spelen. Ze spelen week in week uit de sterren van de hemel en maken dan ook aan de lopende band doelpunten en geven puike assists. Toch hoor je al snel bij de meeste clubs na een paar goede wedstrijden dat er al interesse is in de spelers. Maar bij Heracles Almelo is dat behoorlijk meegevallen. Dat zou toch ook nog wel eenss goed uit kunnen pakken voor de ontwikkeling die deze club nu doormaakt. Ook is dit een club die niet zo snel spelers huurt, ze leidden liever hun eigen talenten op (Tim Breukers, Mark Looms en Mike te Wierik) of halen afdankers van andere clubs (Samuel Armenteros, Marko Vejinovic en Ben Rienstra). Dat is mooi en laat zien dat er niks mis is met de scouting en het beleid van Heracles.

Er is berekend dat het gehele basis elftal bij elkaar maar € 1,3 miljoen heeft gekost.
Voor een club met de intentie om middenmoter te zijn, en de club die al twee jaar op rij play-offs hebben gehaald is dat natuurlijk heel erg weinig. Van het beleid ben ik dan ook enorm onder de indruk. Ook is Heracles niet vies om bij de amateurs te scouten. Afgelopen zomer is de jonge Daryll van Mieghem gehaald en ze hebben ook hun beste speler daarvandaan gehaald: Willie Overtoom.

Peter Bosz heeft zich ook uitgelaten over een eventuele carrière van Overtoom in Oranje: ''Overtoom kan makkelijk mee in het elftal van Oranje'' en ''Overtoom is iemand die zich gemakkelijk aanpast in elk team.'' Natuurlijk heeft Bosz gelijk over dat hij zich makkelijk kan aanpassen, maar ik denk dat Overtoom niet de potentie heeft om zich in de basis te spelen. Hij moet namelijk spelers als Wesley Sneijder, Robin van Persie, Ibrahim Afellay en Rafael van der Vaart voor zich dulden. Ook spelers die nog niet opgeroepen zijn, denk aan een Jonathan de Guzman staan denk ik hoger in de pikorde dan Overtoom. Zelf hoop ik dat hij voor Kameroen kiest, aangezien hij daar het meeste kans heeft op speeltijd.

Ik ben ervan overtuigd dat deze man van één meter zeventig een topclub in Nederland aankan. Hij heeft het inzicht van Georginio Wijnaldum in het kwadraat en haalt bijna nooit een onvoldoende. Het is jammer dat geen één club van de top drie in Nederland hem nodig heeft. Hij heeft in zijn speelstijl de Amsterdamse flair, maar zou juist beter staan bij een sympathieke topclub als FC Twente. Ik ben bang dat een topclub in Nederland nooit voor hem gaat komen. Iets wat hij juist wel verdiend. Misschien komt de kans vrij als Dries Mertens, Christian Eriksen, Nacer Chadli of Siem de Jong zal vertrekken. Maar dat zie ik op het moment nog lang niet gebeuren. Ik ben zeer te spreken over wat hij laat zien bij de ''zebra's''. Misschien is het nog geen eens zo gek en laat hem dus nog maar lekker bij Heracles blijven, zodat de Almelose supporters nog lang van de tribune mogen schreeuwen: ''Dat is snel, het lijkt Overtoom wel!''

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mensen dit is m'n 4e clubexpert.

Alle kritiek is welkom, hopelijk is dit stuk een beetje vermakelijk.

Gr, Jeremy.

28 oktober 2011 om 10:01

Ben jij de Jeremy van Fifabenelux ?

OT: verder een leuk artikel, waarin je je eigen ideeen duidelijk vertelt.

Je bent wel aan het schrijven deze week he. Persoonlijk vind ik deze beter als degene van eerder deze week over de Manchester-derby. Er staan in dit stuk zeker dingetjes die ik nog niet wist, zoals dat het basiselftal maar 1,3 miljoen euro heeft gekost. Toch verwonderlijk dat Heracles het dan zo goed kan doen. Spellingsfouten zijn me in dit stuk niet zo opgevallen, al let ik daar ook niet zo op en het stuk leest lekker door. Titel is ook leuk.

27 oktober 2011 om 12:52

He Nick,

Hahah ja dat zijn er inderdaad twee op rij. Ik had hem snel na die van Manchester ingeleverd aangzien hij bij mij meestal 3 dagen duurt voordat hij erop komt.
Het verbaast me dan ook dat hij er wel op staat!

Dankjewel voor je reactie!

27 oktober 2011 om 13:09

Inderdaad, ben het hier compleet mee eens, een stuk beter dan die van eerder deze week. Je introduceert het onderwerp een stuk beter en je geeft ook duidelijker een lijn in je stuk (niet te veel onderwerpen tegelijk). Een stuk beter, maar er is een soort twijfelfocus. Je wil aan de ene kant Overtoom eruit lichten en aan de andere kant heel Heracles roemen, daar zit je een beetje in een split heb ik het gevoel.

Verder hoef je van mij niet vaak 'ik denk' te gebruiken in een CE. Een CE is ook jou mening, dat is mij wel bekend en ik vind het lelijk als er in dit soort stukken onnodig vaak de ik-vorm wordt gebruikt.

4 sterren

27 oktober 2011 om 13:13

Hee Kasper,

Waarom ik ook veel van Heracles vertel, is om het feit dat als ik een heel stuk van Overtoom inlever en dan verwijderd word aangezien het dan een ''biografie'' is.

Dat is overigens ook met Lapulga_10 gebeurd die zijn hele ziel in het verhaal heeft gestopt en dan betitelt word als ''biografie''.

Maar anyways, bedankt voor je reactie!

27 oktober 2011 om 13:30

Niet helemaal. Als je feitelijk gaat opnoemen wat er gebeurt is in zijn carriere wel, dan krijg je een Wikiverhaal. Maar als je een leuke verfrissende mening over hem erin stopt (waarom hij wel naar Oranje moet bijvoorbeeld) en een leuke anekdote over hem (zijn interactie met het publiek of iets anders) dan krijg je een actiever verhaaltje en geen pure biografie.

27 oktober 2011 om 14:27

@kasper

Het was ook niet helemaal een biografie van Ronaldinho, daar ging die CE over. Ik had intotaal 9 alineas en Voetbalzone vond dat ik in alinea 2 tot 6 te veel had verteld over mooie wedstrijden van hem. Maar er is ook een woordenlimiet van 1000 woorden en ik had in die CE precies 1000 woorden... Beetje lastig om dan nog mijn mening erbij te zetten. Maargoed, Persiangooner had ook een keer een CE van 1300 woorden, dus ik ga ook gewoon zoiets doen...

On:

Leuke CE Jeremy. Dit is weer eens een CE waar ik veel van leer. Je beargumenteerd duidelijk je mening. Ik denk dat jij de grootste Overtoom fan op deze hele site bent. Ga zo door met Ce's maken!

leuk verhaal. en ik ben het helemaal met je eens. over die 1,3 miljoen, volgens eredivisie live kostte de hele basis zelfs maar 660.000 euro waarvan 600.000 door everton komt. geweldig team en overtoom zie ik ook graag nog is bij bijvoorbeeld Psv.

27 oktober 2011 om 13:08

Pedro - 80.000, Duarte - 120.000 , Everton rond de 900.000
Armenteros,overtoom,looms,breukers,van der Linden, Pasveer en quansah hebben weinig tot niks gekost. Plet ook minder dan 100.000

Eredivisie Live had het inderdaad ook berekend, maar daar klopte niks van

Thanks voor je reactie ;

27 oktober 2011 om 13:50

Het klopte wel, alleen was dat omdat Everton niet in de basis begon. Zodoende kwamen ze aan de 600.000

Na het lezen van het stuk heb ik het gevoel dat ik iets mis. Ging het nu over Heracles of over Overtoom. Het klopt niet helemaal in mijn ogen. Verder heb je een goede schrijfstijl. 4 sterren!

27 oktober 2011 om 13:54

@elsalvador
pedro en duarte stonden niet in de basis everton kostte 600.000 en plet 60.000 en dat waren de enige 2 spelers waar voor betaald is die in de basis stonden. maar goed ik vind ht wel mooi dat je met zo weinig geld zo'n team bij elkaar kan krijgen!

27 oktober 2011 om 15:25

@ Psv!

Die bedragen van jou slaan al helemaal nergens op?

Everton is toenertijd gehaald voor een bedrag dicht tegen de 1 miljoen aan, Jan Smit had het toen over 9 ton.

Denk je nou zelf werkelijk dat Plet "maar" 60.000 heeft gekost voor een spits van Telstar dat jaarlijks onderaan staat in de Jupiler League. En dat terwijl hij daar 39 doelpunten in 68 wedstrijden heeft gemaakt? Plet heeft iets van 5 ton gekost.

27 oktober 2011 om 20:16

Plet heeft volgens mij rond de 9 ton gekost hoor.

29 oktober 2011 om 19:16

Plet heeft niks gekost, hij was transfervrij.
@malafronte9 Hoe kom je in vredesnaam aan 9 ton? Je zuigt dingen uit je duim, vriend

Je trekt de aandacht met een goede titel. De inleiding nodigt uit verder te lezen.
2de stuk valt wat tegen de spelers worden naar mijn mening te veel opgehemeld
Maar wat ik weer goed vind is dat ook namen van jeugdspelers en ''afdankertjes'' worden genoemdt.
3stuk is goed geschreven leest makkelijk weg. Vind het jammer dat je Overtoom linkt aan het Nederlands elftal terwijl je zelf al toegeeft dat zelf hij zelfs niet bij het B elftal hoord.
Had je misschien beter kunnen uitlegen waarom die voor kamerroen zou moeten kiezen.
Het stuk over wijnaldum had je beter als voorbeeld kunnen noemen waarom hij er wel(nl''s elftal) bij hoord.
je sluit het stuk weer leuk af door de titel te gebruiken.

goed stuk je zou een ster verliezen op het stuk over het Nederlands elftal en Overtoom.
Maar door dat het fijn leest doe ik je dat niet aan. Ik geef je een 4.5(aantal sterren)
Maar rond het af naar boven omdat het niet de inhoud van de teks beinvloed.

27 oktober 2011 om 14:05

Joo

Haha thanks man, wat betreft Overtoom..
Hij twijfelt nog aangezien hij graag wil weten hoe hij zijn kansen ervoor liggen bij NL.

Maarja, ik hoop dat hij de juiste keuze maakt!

27 oktober 2011 om 15:39

Ja maar als je beter uit gelicht had wat hij voor zich heeft bij kamerroen.
was het voor mij duidelijker geweest.

Heerlijk hea, sneren uitdelen naar die arme Jeffrey? ; Je herinnert onze discussie vast nog wel over Wijnaldum en Overtoom. En natuurlijk mag Mertens niet ontbreken he!

Maar het is een goede CE, van een Overtoom fan pur sang. Het gaat mij iets te kort over Overtoom, sinds hij in de titel staat, maar verder staat er geen onzin. Het is duidelijk dat je veel weet van Heracles, en Overtoom. Alleen ben ik het niet altijd met je eens betreffende hem.

****
*

Ik vind dat de naam Everton Ramos da Silva mag vervangen worden door Glynor Plet, want dat is een goed spelertje..
Verder is mij slechts 1 slordige typfout opgevallen; eenss.
Ook is het opnoemen van Mertens in de laatste alinea raar, want hij is een linksbuiten, in tegenstelling tot Overtoom.
En dan nog een opmerking; Je mag er wel wat dieper op ingaan.
Ik geef alleen 5 sterren, als ik als het ware verdrink in je Clubexpert, dat ik het móet aflezen.
Maar; ik ben het wel helemaal met je eens!

[quote]samuel Armenteros, Everton Ramos da Silva, Willie Overtoom en Marko Vejinovic zijn een aantal spelers die nu al een hele lange tijd bij Heracles spelen. Ze spelen week in week uit de sterren van de hemel[/quote]

Ik vraag me af hoeveel wedstrijden van Heracles jij bekijkt, Everton is onlangs nog uit de basis gehaald omdat hij in een vormcrisis zit. Overtoom is nog veel wedstrijden onzichtbaar en Duarte speelt Vejinovic uit de basis. Samuel Armenteros stijgt het beetje media aandacht al gelijk naar zijn hoofd en is de laatste wedstrijden drukker met trucjes uithalen dan voetballen. Ik vind het stuk daarom niet kloppen.

Ze hebben echter wel de potentie (behalve Everton) om week in week uit de sterren van de hemel te spelen, alleen gebeurt dat nog niet, zal met de leeftijd te maken denk ik.

Eerste keer dat ik zo'n stukje lees, ik geef geen beoordeling want ik heb geen vergelijkingsmateriaal.

27 oktober 2011 om 15:14

Zoals jij al zei; Everton was een beetje uitvorm.
Tegen Groningen en Excelsior vond ik hem toch echt beter spelen dan Duarte. De assist op Overtoom was echt van ongekende klasse in mijn ogen.

Je kan overigens niet ontkennen dat Armenteros heel goed speelt.
Het is helaas geen goalgetter, maar dat is het enige puntje van kritiek voor hem, in mijn ogen.

Overtoom is gewoon fantastisch bezig. Hij scoort veel, en omdat hij tegen Excelsior, redelijk wat vbalverlies leed is hij in mijn ogen niet al weken onzichtbaar.

28 oktober 2011 om 10:10

Everton was een paar wedstrijden wat minder, maar is nu al weer terug in de basis. Voor een buitenspeler maakt hij toch veel goals (vooral bij een club als Heracles), dus zo heel onaardig doet hij het niet.

Vejinovic kan fantastisch voetballen, maar ik vind hem soms een beetje laks ogen. Maar toch kan hij met gemak het niveau aan, hoewel hij niet vaak echt top speelt. Armenteros vond ik altijd al iemand die zich veel bezig houdt met trucjes, maar dat hoeft niet meteen negatief te zijn. Dat psv hem volgde zegt waarschijnlijk ook voldoende. En Overtoom is toch belangrijk op nummer 10, hij scoort weliswaar niet elke wedstrijd (maar nog vrij vaak), maar is toch belangrijk. Ook hij stond/staat in belangstelling van diverse clubs.

Jeremy,

In ieder geval is dit stuk al veeel beter dan dat stuk van Man City, voor mij helemaal omdat dit onderwerp me meer boeit. Maar ook omdat er veel meer leuke feitjes in staan wat het verhaal spannend houd.

Alleen, nu komt het weer mij kritische punten.
Allereerst verwachtte ik met de titel een uitgebreid stuk over Overtoom. Viel me in het begin een beetje tegen, alleen de laatste 2 alinea's gaan echt over hem. De eerste alinea daarvan zijn al dingen die Bosz heeft opgenoemd, alleen in je laatste zin staat je mening. Alleen in de laatste alinea's gaat het echt over jou mening over Overtoom.

Je laatste alinea vind ik echt goed. Je geeft een mooie mening met de Amsterdamse flair en dat soort dingen, alleen dan lees ik weer over Wijnaldum dat het inzicht van Overtoom 3 keer zo goed is. Ben ik het niet mee eens, maar dat heb ik je al is proberen wijs te maken.

Verder klopt dat van die 1,3 miljoen aan basis ook niet helemaal. Everton koste 900.000, Duarte 250.000, Pedro 3 a 4 ton, ik dacht iets van 5 ton voor Plet, en overige ( lage ) kosten van Pasveer, Rienstra en Vejinovic. Maakt alsnog dat je dik boven de 1,3 mil zit. Heb ook nooit begrepen hoe Eredivisie Live bij deze onzin komt.

Verder vind ik alle andere feiten en zinnen goed lopen.

Prima stuk, leest lekker weg en een leuk onderp.

****

28 oktober 2011 om 09:30

Volgens mij heeft Pedro echt geen 3a 4 ton gekost, Heracles had toch Houtkoop bij de deal betrokken? Ook de 5 ton voor plet kan ik me niet voorstellen, Heracles kan zich dat soort bedragen niet eens veroorloven. Al zouden ze wel dat soort bedragen betalen voor spelers dan niet voor een (met alle respect) speler uit de Jupiler League die net een goede periode er op heb zitten bij Telstar..

Ontopic:

'leidden liever hun eigen talenten op (tim Breukers, Mark Looms en Mike te Wierik) '

Tim Breukers is opgehaald bij Quick uit Oldenzaal, Mike te Wierik komt uit overigens wel uit de jeugdopleiding Heracles/twente

Ik vind het verder wel een leuk stukje, mijn complimenten heb je!

28 oktober 2011 om 12:39

Pedro heeft 3 a 4 ton gekost + Houtkoop. En daar iets iets af gegaan dus zal op een bedrag van 250.000 ofso uitkomen.

Voor Plet is zeker wel die half miljoen betaald, gezien zijn aantal doelpunten in de wedstrijden. Hij had wel een aflopend contract, of voor 1 jaar ofso, maar meer clubs wilden hem graag hebben.

Ik zou niet weten waarom Heracles deze bedragen niet kan veroorloven? Er was nog genoeg geld over uit de transfer van Dost en ook van het nieuwe aankoopbedrag is geld gebruikt. Daarbij komt dat de salariskosten met Reekers en Cairo omlaag zijn gegaan.

'eenss' 'leidden' bij tegenwoordige tijd? Behoorlijk amateuristisch, dit kan niet door de beugel. Verder is de opbouw en structuur vrij chaotisch, is het nou niet duidelijk of het om Overtoom of heel Heracles gaat en weten we niet waarom Overtoom nooit bij een topclub terechtkomt terwijl je er overtuigd van bent dat hij dat aankan.

2 sterren voor de moeite.

27 oktober 2011 om 19:01

Sorry, maar ik vind het overdreven om iemand amateuristisch te noemen alleen maar omdat hij een paar spellingsfouten heeft gemaakt. Ik kijk een stuk gewoon of het lekker doorleest, en ik ga niet kijken in elke zin of dit en dat goed geschreven. Als het je opvalt oke, maar er zo moeilijk over doen vind ik overbodig. Een foutje kan gebeuren, zelfs na het overlezen, everybody is human...

Bij je vorige Ce wees ik je op je spelling en grammatica. Bij vlagen vond ik het niet zo prettig lezen en stonden er een aantal fouten in. Dit Ce daarentegen vind ik op dat gebied stukken sterker. Het leest lekker weg en dit keer heb ik geen storende fouten gevonden. Verder vind ik dat je wederom een goede schrijfstijl hebt, je ziet dat je duidelijk weet waar je over praat en vertelt geen onwaarheden.

Wat ik wel jammer vind is dat je eigenlijk niet zo diep ingaat op de zaken. Je hinkt ook een beetje op twee gedachten. Immers vertel je wat over het beleid van Heracles en pik je vervolgens Overtoom eruit. Dat vind ik overigens prima, alleen had ik het, vooral bij het stuk van Overtoom wat uitgebreider gezien. Misschien dat je wat meer had kunnen vertellen over zijn kwaliteiten. Waarom hij Heracles op sleeptouw neemt en waarom juist hij volgens jou naar de Nederlandse top zou moeten.

Op dit moment is het haast ondenkbaar dat Overtoom in Oranje komt. Zoals je al zegt, is de concurrentie moordend. Daarnaast speelt hij met alle respect bij Heracles, dat inderdaad een stabiele subtopper/middenmotor lijkt te worden, maar het is nu niet echt een team, waar Van Marwijk snel een speler van zou willen opneemt. Kijk bijvoorbeeld naar Boerrigter. Vorig seizoen uitstekend gespeelt bij Rkc, bij Ajax trekt hij die lijn door in een aantal wedstrijden, waardoor hij ineens voor de voorselectie is geselecteerd. Geen kritiekpunt naar Oranje toe, maar ik denk dat ze het ook nog niet aandurven met jongens, die niet in de Nederlands top of net wat eronder spelen.

Ik ben er namelijk van overtuigd dat een speler als Overtoom best wel mee zou kunnen met Oranje. Op dit moment, maar als hij de stap naar de top zou maken, zie ik hem wel als een back up voor het middenveld. Een stap omhoog, die hij ook in mijn ogen zeker zou aankunnen. Immers is hij eigenlijk overal redelijk tot goed in. Echte zwaktepunten heeft hij niet. Zelfs niet ondanks zijn toch relatief gezien vrij kleine lengte. Met zijn trap en inzicht heeft hij dan nog natuurlijk een ultiem wapenfeit, die misschien wel elke Eredivisie club zou verbeteren. Maar zoals je al zegt, heeft de absolute Nederlandse topploegen op dit moment geen behoefte en ruimte voor Overtoom. Zelf denk ik dat Feyenoord wel een mooie ploeg voor hem zou zijn. Toch een ploeg, die er weer aan begint te komen en een ploeg met toekomst.

Daarnaast heb ook ik bewondering voor het beleid van Heracles. Telkens weten ze spelers te halen, die of niet goed prestreerden bij andere clubs of goedkoop ophalen van lagere divisies. Heracles moet dan ook wel een warme club zijn, waar jezelf goed zou moeten aanpassen. Ik bedoel kijk naar een Armenteros of een Plet. Bovendien heeft Heracles naar mijn mening ook een steeds betere bank gekregen. Ze kunnen het zichzelf zelfs permiterren om Everton naar een aantal mindere wedstrijden op de bank te laten plaatsnemen. Met Duarte en Pedro hebben ze dan gewoon aardige alternatieven. Allemaal spelers, die Heracles neemt en spelers waarover andere clubs twijfelen.

Echt een compliment aan die club waard hoe zij zich weten te manifesteren in de Eredivisie. Zowel met hun beleid als uitstraling van de club. Puik werk verrichten ze daar in Almelo. Daar mag je als supporter erg trots op zijn.

Ik vond dit echt een behoorlijk goede Ce.

Je schrijft er wel veel achter elkaar overigens.
Overtoom is in mijn ogen een van de betere spelers van de Eredivisie.

Heel goede CE!

5 Sterren

Zozo, wat een stuk, je hebt jezelf weer eens overtroffen. Je legt alles haarfijn uit en wat mij het meest verbaasd is het feit dat de selectie relatief weinig heeft gekost maar dat er wel een kwalitatief goed elftal staat. Je krijgt van mij dan ook vijf sterren, jammer dat je geen zes sterren kon geven.

27 oktober 2011 om 15:49

Hey men!!

Hahah thanks, ja het is inderdaad wonderbaarlijk om een gemiddelde 7e plaats te halen in 2 jaar tijd. Ik hoop dat ze deze lijn doortrekken!

27 oktober 2011 om 16:01

Geen probleem, jij bent een van de weinige die alles goed uit kan leggen. Daarnaast vertel je vaak over een interessant onderwerp, een beetje zoals ik ook doe. En ja het in wonderbaarlijk dat je met zo'n laag budget zo goed kan presteren. Die voorzitter (jantje Smit) verdient een standbeeld.

iedereen in discussie over hoe duur plet was. zijn contract was afgelopen bij telstar. dus heracles heeft zeker geen 5 ton betaald!

Waarom 'dat is snel, het lijkt overtoom wel'? Ik snap je titel niet zo goed.

Je hebt een goede schrijfstijl alleen erger ik me wel aan een aantal zinsfouten. 2 Voorbeelden heb ik er uit gepikt.

''ook spelers die nog niet opgeroepen zijn, denk aan een Jonathan de Guzman staan denk ik hoger in de pikorde dan Overtoom''

Daar kan je beter een komma achter Guzman zetten.

''heracles Almelo heeft spelers die niet zouden misstaan bij de top van Nederland, dan denk ik clubs als Ajax, PSV en FC Twente''

Daar kan je beter het woord 'als' voor 'clubs' zetten.

Daar ga ik je natuurlijk niet op beoordelen, maar dat leest een beetje irritant vind ik.
Verder vind ik het wel een beetje raar dat je een CE over Overtoom maakt, maar het 3 alinea's hebt over hoe goed Heracles het doet, en maar 2 alinea's erover dat hij makkelijk de top van Nederland aankan. Er zit niet echt diepgang in, je geeft ook niet echt aan wáárom hij Psv, Ajax of Twente aankan.

Sorry, maar ik vind het echt niet denderend.

2,5 sterren, ik rond het naar boven af.

27 oktober 2011 om 21:29

Sambazzz :-

''heracles Almelo heeft spelers die niet zouden misstaan bij de top van Nederland, dan denk ik clubs als Ajax, PSV en FC Twente''

Daar kan je beter het woord 'als' voor 'clubs' zetten.

dus je bedoelt zo :-

Heracles Almelo heeft spelers die niet zouden misstaan bij de top van Nederlands , dan denk ik als Clubs Ajax ... of zo :- ... dan denk ik als clubs als ajax .... !
Maar het is allebei fout het zou zo moeten zijn :- ...'' dan denk ik AAN clubs als Ajax ...

28 oktober 2011 om 12:31

@sambazzz

Kijk hier maar eens naar dan snap je de titel wel: http://bit.ly/ubfpjf

Een slogan van vroeger. Nu als kwinkslag gebruikt als titel.

28 oktober 2011 om 12:45

Hahaha jij weet het volgens mij als enigste.

Had er nog niemand wat over horen zeggen dat het een slogan van vroeger was

28 oktober 2011 om 12:55

Er zullen wel meer ouwe zakken zoals ik op deze site rondlopen, die weten het ook ;-)

Opnieuw een leuke titel net zoals bij dat andere verhaal wat je pas geleden hebt geschreven. Je bent lekker bezig maar ik vond dit verhaal persoonlijk beter omdat je hier meer nieuwe feiten verteld en minder open deuren intrapt.

En je hebt gelijk die Willy Overtoom is een geweldige speler en kan makkelijk mee bij Ajax/twente of Psv. Voor AZ zal die ook niet verkeerd zijn, dat is tenslotte ook nog een stap vooruit.

Maar ik heb nog wel een vraagje hoe kom je aan die 1,3 miljoen? Dat is wel heel weinig.


Ik geef je vier ster

30 oktober 2011 om 21:04

Heracles geeft gewoon zeer weinig uit aan spelers.
In de basis staan 7 spelers die vrijwel niets hebben gekocht vanwege hun transfervrije status, jeugd of afkomstig van amateurs.
Dit zijn onder andere Overtoom, Armenteros, Quansah, Breukers, Pasveer en ik dacht Looms en vd Linden ook.
Voor Everton is het meeste betaald, rond de 900.000.
Duarte en Pedro kostte bij elkaar 200.000.
Plet zat tegen de 80.000 of was zelfs transfervrij.

On:
Goede CE, je hebt een leuke schrijfstijl.
Af en toe stoor ik me aan de zinsopbouw, dat ik niet helemaal lekker uitkom.
Let daar op, gewoon pure schoonheid, zonder dat maakt het je CE al wat aantrekkelijker.

1 Ding wat ik nog even kwijt wil: Ik houd echt van je titels, het trekt me aan om het stuk te lezen. Gejat of niet, prachtig toegepast!

4 Sterren, ik kijk uit naar je nieuwe!

Leuk stuk; hoewel ik toch mijn twijfels heb over Overtoom bij een topclub.ik ben echter gestopt met lezen na deze zin: 'iets wat hij juist wel verdiend'
Een d/t-fout is mijns inziens de grootste fout die je als schrijver/columnist kan maken. Misschien ben je qua spelling niet goed, maar laat het stuk dan op zijn minst door een ander controleren. Als je als CE echt serieus genomen wil worden, zorg dan dat het qua grammatica en spelling foutloos is. Niet persoonlijk bedoeld overigens hoor, want je ziet dit regelmatig voorkomen.

Je springt een beetje van de hak op de tak en het gaat eigenlijk niet écht ergens over.

Eerst roem je het beleid van Heracles, dan licht je er één specifieke speler uit, dan zeg je dat hij niet goed genoeg is voor Oranje, wel goed genoeg voor de top-3, maar die hem niet zullen halen.

Wat is je punt precies? Ik denk dat 99 van de mensen die elke week naar de eredivisie kijken wel met een soortgelijke conclusie kunnen aankomen.

Sowieso komt het een beetje over zo van: ''ik wil een CE schrijven maar waarover?'' Kan me namelijk niet voorstellen dat je elke week Heracles 90 minuten ziet voetballen of wel? Als dit van een trouwe Heracles-supporter kwam oke, maar nu is het eigenlijk niet zo relevant wat jij er over denkt. Het zegt al genoeg dat je vier spelers opnoemt die volgens jou elke week de sterren van de hemel spelen, en je vervolgens per speler even ijskoud gecorrigeerd word door iemand die wél wedstrijden van Heracles kijkt.

Nee ik vind dit niet hoogstaand.

Ik vind het evenals je 1e CE over Heracles, een leuk stuk om te lezen. Hier en daar wel wat slordige spelfoutjes, maar zoals gezegd een prima verhaal. Als mede Heracles supporter moet ik wel zeggen, dat ik hoop dat je volgende stuk wat meer nieuwe informatie bevat, of misschien zelfs een kritische blik. Want ik vind dat je wat open deuren in trapt. Maar ik wil benadrukken (voor de 3e keer ) dat ik het een goed stuk vindt. 4 sterren zijn absoluut op z'n plaats.

Goeie CE man.
Hopelijk denk je er nu wel anders over en vind je overtoom niet beter dan Messi

Oke, en plots weet ik veel meer over Heracles Almelo dan 10 minuten eerder !

On: Goede CE Jeremy

Hele leuke CE, je verteld op een goede manier hoe Heracles haar beleid voert. Hoe Heracles presteert de laatste jaren gezien de begroting is buitengewoon uitstekend te noemen.
dit is absoluut je beste CE en ik ben dan ook zeer tevreden en die tevredenheid word beloond met 5 sterren.

gr

Goed geschreven en het viel mij ook al vaak op dat veel goede spelers maar bij Heracles blijven spelen en dat er geen interesse komt van grotere clubs.

Goed stuk en aangezien het over mijn club gaat moet ik het eigenlijk wel beoordelen.

Enig minpuntje is dat het 1e deel over Heracles gaat en het 2e deel over Overtoom, het lijkt een beetje dat je beide wil belichten. Maar dit vind ik niet zo hinderlijk.

Wat ik je wel kwalijk neem is de spelers die je opnoemt: Samuel Armenteros, Everton Ramos da Silva, Willie Overtoom en Marko Vejinovic. Je vergeet hierbij de speler die een stuk langer bij Heracles zit en wie in mijn ogen tot de belangrijkste spelers hoort: namelijk de motor op het middenveld: Kwame Quansah. Hij valt niet op en de keuze om hem niet te noemen is begrijpelijk, maar ik ben een fan van Quansah en ik ben van mening dat hij wel eens wat meer aandacht mag krijgen. Misschien moet ik eens een CE over hem schrijven ofzo ;

28 oktober 2011 om 10:46

Nu ik er inderdaad over nadenk, had hem er wel neer mogen zetten ipv Vejinovic.

Hoe zijn de kansen dat, Armenteros, Overtoom en Quansah nog blijven denkje?

Thanks

28 oktober 2011 om 12:54

Ik denk dat het team redelijk hetzelfde blijft, Overtoom gaat sowieso wel vertrekken. Plet en Armenteros alleen bij een prachtig bedrag denk ik..

30 oktober 2011 om 13:11

Quansah blijft wel, er was weleens belangstelling voor hem maar niet concreet. De kans dat hij vertrekt acht ik klein. Overtoom wordt door diverse clubs in de gaten gehouden en die vertrekt wel een x lijkt me. Hoewel de topclubs prima zijn voorzien op het middenveld. Az is een optie, maar die zitten volgens mij ook vrij ruim in de middenvelders. Armenteros stond een beetje vaag in de belangstelling van psv, maar die gingen uiteindelijk voor Matavz. Wat ik opzich prima kan begrijpen. Armenteros is een leuke speler met een leuke actie, maar soms drijft hij die te ver door. Zijn rendement vind ik nog niet echt hoog. Ik verwacht wel dat hij nog wel een tijdje blijft, of hij moet zich stormachtig gaan ontwikkelen dit seizoen.

Heracles verkoopt niet snel een speler, en als er 1 gaat dan staat er vaak al weer een vervanger klaar. Dus wat mij betreft mag een club Overtoom best op halen voor een paar miljoen, dan zet je gewoon Vejinovic of Duarte op zijn plaats en dan is die positie ook weer ingevuld.

Donderspeech en Boei

Thanks, ik waardeer jullie reacties enorm!

Ik mis een beetje de keerzijde van het beleid van Heracles. Ik ben niet op de hoogte van de contractduur van Armenteros, Everton en Overtoom maar ik kan me indenken dat deze jongens graag een stapje hoger op willen en dus niet bij zullen gaan tekenen. Wanneer denkt Heracles hiervoor te gaan cashen?

28 oktober 2011 om 12:50

Ik neem aan dat ze volgende zomer gaan cashen

Duarte en Pedro zullen dan denk ik een basisplaats krijgen door het vertrek van Willie Overtoom en Everton (allebei een contract die afloopt in 2013)

Heel goed stuk, je kan ten opzichte van het andere stuk over City, simpelweg laten zien dat je wél verstand hebt over een CE! Ben tevreden en het leest ook nog lekker!

He Jeremy,

Zoals beloofd zou ik het lezen en dat heb ik gedaan. Ik vond het een vrij aardig stuk, dat gemakkelijk leest; ook positief is dat het over een leuk onderwerp gaat. Er zijn een aantal schoonheidsfoutjes, zoals het beginnen van een zin met "maar", daar zal ik verder niet je op beoordelen.

De inhoud van je stuk is ook bovengemiddeld wat ik hier op Voetbalzone zie, qua club experts. Het is echter een beetje oppervlakkig en gaat nergens echt de diepte in. Positief is dan wel weer dat je eigen mening er goed in verwerkt zit. Volgende keer zou ik graag iets meer diepgang zien.

Ik vond het een prima stuk, een 7.5 zou ik er voor geven, omgetoverd naar vier sterren. Keep up the good work!

Ik zat bij het broertje van willie overtoom in de klas en nu zit hij in een andere klas maar ik spreek hem nog dagelijks en ze voelen zich zelf meer nederlander dan Kameroener alleen hun moeder is Kameroener voor de rest hebben ze er niks mee. Ze gaan er ook amper op vakantie en hij zegt ook dat zijn broer voor Nederland wil spelen, dus ik denk niet dat hij voor kameroen zal kiezen.

Ik ben niet zo van de Eredivisie kijken of volgen, maar complimenten voor je stuk die je hebt geschreven. Ik vind dit veel beter dat de eerdere stuk over de derby. Nou ja je hebt een goed inhoud en weet die ook duidelijk te onderbouwen. Eigenlijk heb ik weinig toe te voegen.

Off: zo dat was je tweede stuk in een kort tijd, jij bent lekker druk bezig met schrijven .

Ik vind het een fijn stuk om te lezen, leest heel erg lekker weg! Ik vond wel dat het een beetje van de hak op de tak sprong, de overgangen waren soms wat vaag geformuleerd. Je schrijfdoel is duidelijk en grammaticaal is het ook dik in orde. Het enige wat ik niet begreep was of het nou speciaal over Overtoom ging ofniet, want het leek alsof je de eerste helft er later bij hebt geschreven, kan dit kloppen?

Ik vind ook wel komisch om te zien dat wij ongeveer dezelfde schrijfstijl hebben, helemaal met het maken van aantrekkelijke titels. Ik vond six and the city ook een heel grappige titel :P

Ga zo door met schrijven, alleen stuur ze wel wat later achter elkaar in, zo lezen mensen niet te snel hetzelfde van je en stel dat je een keer geen inspiratie hebt dan kun je een stuk sturen wat je nog hebt liggen! Uiteraard gaat dit niet voor alle stukken op, want sommige gaan over actuele onderwerpen!
Succes met schrijven verder!

Ik vind deze CE beter dan de vorige. De spelfouten vielen mij amper op, maar er zaten er wel een paar in. Verder is het een leuk verhaal om te lezen en het leest lekker weg. Verder ben ik benieuwd wat volgens jou het hoogste niveau is wat Overtoom kan bereiken. Ik zelf denk niet dat hij het gaat redden als hij bv. bij PSV gaat spelen, maar je weet maar nooit. In ieder geval leuk dat je weer een stukje geschreven heb, ik kijk al uit naar je volgende stukje! Keep up the good work!

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren