Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Danny Welbeck (29) tekent voor een jaar en blijft in de Premier League

Laatste update:

Danny Welbeck blijft in de Premier League actief. Brighton & Hove Albion meldt zondagmiddag via de officiële kanalen dat de 29-jarige aanvaller zich voor een jaar aan de club heeft verbonden. De Engelsman, voorheen actief bij onder meer Arsenal en Manchester United, was transfervrij op te pikken nadat zijn contract bij Watford eerder deze maand werd ontbonden.

"We zijn verheugd dat Danny zich bij ons aansluit", zegt trainer Graham Potter op de site van de huidige nummer zestien van de Premier League. "Hij completeert onze opties in de spits. Hij heeft een indrukwekkend verleden, is snel en is technisch goed onderlegd. We zijn blij dat we een speler met zijn ervaring en kwaliteit kunnen verwelkomen."

Ook technisch directeur Dan Ashworth is blij met de komst van de 42-voudig international. "Met de komst van Danny kunnen we met een heel goed gevoel terugkijken op de transferwindow. We hebben veel geduld moeten opbrengen en hard moeten werken om dit te bewerkstelligen." Welbeck gaat met nummer 18 spelen en is maandag waarschijnlijk al beschikbaar voor het duel met West Bromwich Albion.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Danny heeft wel een goeie zakenwaarnemer (wordt geadviseerd door een familielid) dat hij steeds op het hoogste niveau mag uitkomen. 224 wedstrijden, 44 goals en 27 assists in de Premier League word je niet heel blij van als spits zijnde. Terwijl die voor Engeland wel weer aardig effectief is. Welbeck is zo blessuregevoelig dat het niet helemaal uitkomt, maar toch blijven clubs het proberen.

18 oktober 2020 om 14:01

Als je naar zijn minuten in de PL kijkt maakt hij elke 2 wedstrijden 1 goal of assist. Dat is niet denderend, maar ook niet heel slecht toch? Snap best dat zo'n club de gok waagt.

18 oktober 2020 om 14:32

Ja true, 169 minuten om precies te zijn. Maar hij heeft techniek hoor, alleen is het niet echt een spits waar je op kan rekenen (mede door blessureleed of door zijn inconsistentie). Maar hij is transfervrij, dus je bent alleen geld kwijt aan administratiekosten, kosten voor zijn zakenwaarnemer/familielid en zijn salaris. Dus wel een gokje om te wagen. Vooralsnog zal hij als backup spits voor Maupay komen, mits Potter hem blessurevrij kan houden en zijn potentie kan waarmaken.

Nou als hij maar fit blijft kun je er wat aan hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren