Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Danilo geeft met vier doelpunten teken van leven bij ruim winnend Ajax

Laatste update:

Ajax heeft zich donderdagavond moeiteloos bij de laatste acht van de TOTO KNVB Beker gevoegd. De Amsterdammers, die begonnen met negen nieuwe namen, scoorden er lustig op los tegen Excelsior Maassluis: 9-0. Danilo kreeg tegen de ploeg uit de Tweede Divisie een kans in de basis en liet zich met vier doelpunten het meest gelden. Opvallend was dat Amourricho van Axel Dongen op links de voorkeur kreeg boven Mohamed Daramy, die als invaller wel twee keer scoorde.

Bij Ajax begonnen slechts twee spelers die afgelopen zondag ook startten tegen FC Utrecht (0-3 winst): dat waren Jurriën Timber en Antony. Jay Gorter maakte onder de lat zijn debuut, terwijl Devyne Rensch en Nicolás Tagliafico op de backposities een kans kregen om zich te bewijzen. Perr Schuurs nam het centraal achterin over van Lisandro Martínez. Youri Regeer en Kenneth Taylor waren de controlerende middenvelders, terwijl Davy Klaassen op tien stond. Danilo nam de spitspositie over van Brian Brobbey, die twee keer scoorde tegen Utrecht. Amourricho van Axel Dongen en Antony zijn de vleugelspitsen.

De vele nieuwelingen in de ploeg leken zich te willen bewijzen aan Ten Hag, want Ajax begon vlijmscherp en nam na negen minuten de leiding. Tagliafico kreeg de eerste treffer met een fraai schot van afstand op zijn naam: 1-0. De Amsterdammers kregen in de twintigste minuut een makkelijk gegeven strafschop, toen Van Axel Dongen licht werd geduwd. Danilo benutte de buitenkans van elf meter: 2-0. De Braziliaanse spits profiteerde luttele minuten later van goed voorbereidend werk van Rensch en Van Axel Dongen en schoot de 3-0 binnen.

Antony had in de 37ste minuut geen moeite om langs zijn tegenstander te snellen, waarna zijn lage voorzet simpel werd ingetikt door landgenoot Danilo: 4-0. Nog voor rust maakte Regeer er met een droge knal van zeventien meter 5-0 van. Na rust ging Ajax rustig door en maakte Danilo eveneens van een meter of zeventien zijn vierde van de avond: 6-0. Daarna was Steven Berghuis in het strafschopgebied niet zelfzuchtig en gunde de aanvaller een niet te missen intikker aan mede-invaller Kristian Hlynsson: 7-0.

Ook de ingevallen Mohamed Daramy deed een duit in het zakje: de linkerspits kon rustig het strafschopgebied in dribbelen en de bal in de verre hoek plaatsen: 8-0. Daramy kon ook de 9-0 binnentikken, nadat de Deen de bal onderschepte in de verdediging van Excelsior Maassluis en doelman Jean-Paul van Leeuwen omspeelde. Vlak voor tijd ging de aandacht uit naar de twintigjarige Excelsior Maassluis-invaller Devin Plank, die de afgelopen acht maanden chemokuren en operaties onderging nadat een kwaadaardige tumor in zijn kuitbeen werd ontdekt. Hij maakte zijn rentree op het voetbalveld en kreeg een erehaag van de spelers van beide ploegen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Danilo gaat niet meer weg na deze prestatie, komt minimaal 5 miljoen bij op de transfersom .

20 januari 2022 om 22:55

Ik weet dat je een grapje maakt, maar het is niet echt grappig.

20 januari 2022 om 22:59

Gelukkig is Zytto er niet alleen om jou te amuseren. Je kunt er ook gewoon niet op reageren.

20 januari 2022 om 22:59

Nou nou, waarom zo gefrustreerd. Ben je echt zo boos? Danilo prima speler die zeker wat miljoentjes waard is.

20 januari 2022 om 23:12

Achja veel meer valt er niet te zeggen over deze nietszeggende bekerpot.

20 januari 2022 om 23:18

Psvchelseaboy had liever Brobko Broccoli in de spits gezien. Daarom is die geen fan van Danilo

20 januari 2022 om 23:21

Haha, komt dit nou echt van de man die Brobbey laatst Brobco Broccoli noemde?

20 januari 2022 om 23:25

Ik begin chronische klachten te ontwikkelen in mijn juichspieren. Ongekend aantal doelpunten bij ons aller dit seizoen en dat begint lichamelijk zijn tol te eisen bij me.
Weet iemand hier of ik deze schade op Ajax kan verhalen?

21 januari 2022 om 00:26

Ajax heeft nou niet de beste reputatie als het gaat om schadevergoedingen betalen..

20 januari 2022 om 23:03

Komt goed van pas. Bergwijn had ook ff een zeer spontane stijging. :D

20 januari 2022 om 23:25

Als Nacer hoop ik op een brabants onder onsje. Als we dit Ajax loten gaan we af. Nouja af, dan staan we binnen 5 minuten al met 3-0 achter.

21 januari 2022 om 00:42

@zytto t schijnt dat tottenham hem nu wil ruilen voor bergwijn, maar ajax wil r ook nog geld bij

Toch wel een goed spitsje hoor die Danilo. Past alleen niet bij Ajax. Utrecht ofzo is perfect voor hem.

20 januari 2022 om 23:02

Zou hem graag bij heerenveen zien. Snap sowieso niet dat het niet mogelijk is om hem de 2e seizienshelft re huren

20 januari 2022 om 23:07

Omdat hij daarna dan gratis uit zijn contact loopt dus daar heeft Ajax niks aan.

20 januari 2022 om 23:07

zijn contract loopt af in juni.

20 januari 2022 om 23:52

Dus een jaar verlengen en verhuren. Prima oplossing.

21 januari 2022 om 01:16

Moet Danilo zelf ook willen dan

20 januari 2022 om 23:18

Ik weet het niet. Ik heb 'm een vol seizoen aan het werk gezien en het is wel een spits die ideale omstandigheden nodig heeft om te renderen. Die heeft hij bij Ajax zonder ook maar enigszins indruk te maken en bij FC Twente verdwenen die omstandigheden na een half seizoen. Toen bleef er wel heel erg weinig over hoor. Als hij geen ruimte heeft, heb je er gewoon niets aan.

20 januari 2022 om 23:32

@PSVchelsea Utrecht is helemaal niet perfect voor hem, omdat je daar als spits nauwelijks goede ballen krijgt en vanaf je eigen helft moet beginnen.

Wereldspits die Danilo, zondag basis

20 januari 2022 om 22:56

Zou ik geen problemen mee hebben. Brobbey banken dan maar? Ineens krijg ik enige hoop voor zondag!

20 januari 2022 om 22:58

Wel zo eerlijk om dan Zahavi ook als spits in de basis te zetten. 10 tegen 10 😂

20 januari 2022 om 22:59

Alle ballen op Danilo, minimaal hattrick, als het tegen Maassluis lukt dan moet het zondag helemaal goed gaan

20 januari 2022 om 23:00

Laat Zahavi maar lekker op de bank. Op de een of andere manier scoort hij er altijd wel 1 tegen Ajax.

20 januari 2022 om 23:04

Haha, Zahavi gaat denk ik spelen net als Bruma, dus maak er maar 9 man van.

21 januari 2022 om 13:01

@jk-ajax .... spelen jullie dan ook zonder keeper net als ons🤣

Primaaa en op naar zondag!!!

Ben ik de enige die denkt dat Unuvar iets heftigers heeft dan dat de commentator het deed lijken? Kreeg even het idee alsof er iets met zijn hart was.Verder wel een prachtig moment voor die Plank! Mooi gedaan.

20 januari 2022 om 22:59

Men gaf de indruk dat het z'n pols was, maar toen hij naar de kant ging heb ik hem met beiden handen mensen een high five zien geven. Ik gok dus dat het niet z'n pols is...

Ik ben toch benieuwd wat er met Unuvar was.

Mooiste moment vond ik toch wel van die jonge gast plank, wat erg als jonge gast zoiets te ondergaan. Wens hem alle sterkte en dat hij positief nieuws krijgt te horen over 2 weken ❤️.

20 januari 2022 om 23:16

Wat was daar aan de hand dan?

Mooi moment op het eind. Enorm vermaakt bij de 6-0, en vraag me af wat er met Unuvar aan de hand was.

Een leuke wedstrijd, met een mooi einde. Enkele leuke en prima doelpunten, enkele spelers die zich positief lieten zien. Smetjes zijn het uitvallen van Unuvar en Danilo, en stiekem ook wel dat het geen 10-0 is geworden (wat gewoon net even fraaier is). Maar goed, de focus kan op zondag. Dan staat er een hele zware en moeilijk wedstrijd te wachten die wel eens cruciaal kan zijn.

Gretig (jong) Ajax. Van Axel Dongen viel niet mee, had ik meer van verwacht. Jammer, gemiste kans, maar er zullen wel meer volgen. Danilo en Daramy positief, al moeten we de minieme tegenstand daarbij wel benoemen. Maar in deze wedstrijden kun je rustig een paar jonkies de kans geven. Dus al met al positief en zonder problemen verder.

Prima overwinning
Excelsior zich verweerd voor wat ze waard waren

Danilo mooi aantal 4 doelpunten
Toch fijn zo'n speler achter de hand te hebben
benieuwd of hij deze periode nog een nieuwe club krijgt

Genoten van hlynsson! Daramy oogde ook wat beter dan voorheen

20 januari 2022 om 23:09

Prachtige spits, alleen erg duur lijkt me. Daar hebben ze geen geld voor/willen ze niet zoveel geld in investeren denk ik.

20 januari 2022 om 23:41

Danilo heeft nog een half jaar contract dus zo duur zal die niet zijn, en zijn salaris lijkt mij ook te doen voor deze twee clubs en vooral AZ.

20 januari 2022 om 23:56

Ik zit te denken dat zijn salaris erg duur kan zijn. En daarnaast is nog onzeker of Ajax zijn contract wellicht gaat verlengen.

21 januari 2022 om 08:38

Vrij makkelijk antwoord: nee hij is niet wat voor Vitesse of AZ. Heb hem een jaar bij Twente zien spelen. In het begin van het seizoen kon hij veel scoren omdat hij alle ruimte kreeg, toen de eredivisie tegenstanders zich op hem instelden kwam er niets meer af. Is uiteindelijk ook op de bank belandt, wat op zich knap was met de drama selectie die Twente vorig jaar had.

Dat gezegd hebbende doet Ajax dit slim, door hem te laten spelen in dit soort potjes speelt hij zich mooi in de kijker. Zal wel nog wat miljoenen opbrengen, waar ik dan weer blij mee ben omdat Twente dan ook wat centen meekrijgt.

Heel mooi potje, talenten dienden zich allemaal wederom aan. Volgende ronde spelen we ook thuis dacht ik, dus dat is mooi. Regeer was heerlijk bezig, die durf ik wel in de basis te zetten in de competitie als dat nodig is. Amo deed het ook leuk. Jammer van Unuvar, zag er ernstig uit. Meeste spelers lekker uitgerust, hopelijk is dat merkbaar zondag. Veel leuker potje dan tegen Barendrecht dit.

Hier moet je niet veel achter zoeken. Dit lag meer aan de tegenstander. Ik heb die jongen nu al vaak genoeg gezien bij Jong Ajax en daar laat hij toch vaak genoeg ziet niet goed genoeg te zijn voor de top van de Eredivisie.

Netjes ! Mooi om te zien dat het talent ook gretig is.

Ik vond het wel opvallend dat zo'n jonge gast als Danilo tegen een hele matige tegenstander kramp krijgt. Verder is het leuk dat hij een kans kreeg om zich te laten zien, maar het lijkt mij beter dat hij op zoek gaat naar een andere club.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren