Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cultspits Verheydt tekent in Nederland na ‘gevechten en beukpartijen’

Laatste update:

Go Ahead Eagles heeft Thomas Verheydt vastgelegd, zo meldt de club uit de Keuken Kampioen Divisie maandagochtend via de officiële kanalen. De 26-jarige spits wordt overgenomen van Crawley Town uit de Engelse League Two. Onder voorbehoud van medische keuring tekent Verheydt voor twee jaar plus een optie voor nog een jaar in Deventer.

“Ja, en de kleinste verdediger die ik ben tegengekomen afgelopen seizoen was 1 meter 98”, reageert Verheydt op de clubsite van zijn nieuwe werkgever over zijn jaar bij Crawley Town. “Eén voordeel: van al die gevechten en beukpartijen ben ik alleen maar sterker geworden.” De aanvaller speelde in de jeugdopleiding van Feyenoord en ADO Den Haag. Zijn debuut in het betaald voetbal maakte hij in 2015 bij MVV Maastricht.

“Ik wil gewoon lekker veel spelen”, geeft Verheydt als reden aan van de transfer. “Ik voel me aangetrokken tot Go Ahead Eagles. Het is een volksclub. De trainer wil aanvallend spelen met opkomende backs en hoge druk. Ik ben een spits die het spel naar zich toetrekt, zich in de zestien meldt en dan afmaakt. De plannen van de technische leiding passen perfect bij mijn spel.”

Technisch manager Paul Bosvelt is opgetogen dat de club snel na het vertrek van Sam Hendriks een nieuwe spits heeft aangetrokken. “Thomas Verheydt is het type spits dat wij zochten: een aanspeelpunt met een sterke persoonlijkheid. Bovendien neemt hij ervaring met zich mee van voetballen in het buitenland”, aldus Bosvelt.

Een goede aanwinst voor Go Ahead Eagles?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Echt een prima aankoop voor Go Ahead Eagles!

Heeft fysiek een streepje voor dus kan voor genoeg vuurwerk zorgen in de competitie.
Zal me niks verbazen als hij er zomaar 30 scoort dit seizoen.

16 juli 2018 om 10:37

30... Haha! Heeft er nooit meer dan 14 gemaakt in een seizoen. En dat was bij IJsselmeervogels. Iedereen kent wel zo’n voetballer bij een amateurclub. Beetje groot, stoer en gevaarlijk overkomen. Beentjes een beetje wijd, voetjes naar buiten. En dan heel hard beuken en draven op het veld maar er heel weinig van kunnen. En dam heeft hij buitenlandse ervaring.. kom op zeg.. wisselspeler bij een club uit de vierde divisie die 19de werd..

Dit lijkt mij zeker een spits die bij GAE past. Voor de eerste divisie een meer dan bruikbare spits.

Volkomen mislukt in Engeland. Had verwacht dat hij met zijn fysiek daar wel iets zou kunnen klaarspelen! Voor GAE een prima aankoop denk ik.

Mooi, welkom in Deventer..

Ik begin toch wel uit te zien naar komend seizoen. Verwacht niet dat we bovenin mee gaan doen maar kort daarachter moet mogelijk zijn.

Risicootje wel. Weinig ervaring en in 61 duels maar 15 keer gescoord (In de eerste divisie NL) dat is niet bijster veel. Voor play offs moet je wel een spits hebben die er minimaal 20 inlegt. Kan goed uitpakken maar ik vond hem nooit heel bijzonder. Sterk en lomp maar verder weinig echte spits kwaliteiten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren