Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Go Ahead heeft gewenste spits en strikt enkelvoudig Zweeds international

Laatste update:

Victor Edvardsen is de nieuwe spits van Go Ahead Eagles, zo maken de Deventenaren dinsdag bekend via de officiële kanalen. De 27-jarige aanvaller, die één keer uitkwam voor de nationale ploeg van Zweden, tekent een contract voor drie seizoen en zal meteen aansluiten bij de start van de voorbereiding. Edvardsen komt over van Djurgardens IF, waar hij nog een contract had tot december 2025.

Edvardsen doorliep zijn jeugdopleiding bij IFK Göteborg, alvorens hij in 2016 de overstap maakte naar Elverum. Via een aantal omzwervingen arriveerde hij vorig jaar bij Djurgardens, waar hij in 60 wedstrijden 16 goals en 11 assists wist te noteren. In totaal staat de teller van de Zweed op 237 wedstrijden. Daarin trof hij 108 keer doel en leverde hij 35 assists af. Hij beschouwt zichzelf als 'laatbloeier'.

“Mijn weg naar de hoogste Zweedse divisie was er een met ups en downs”, zo laat de kersverse aanwinst van Go Ahead weten in eerste reactie. “In 2018 speelde ik nog op het vierde niveau van Zweden. Vervolgens heb ik stapje voor stapje de weg omhoog mogen bewandelen. Je kunt wel zeggen dat ik een laatbloeier ben. Vorig jaar heb ik met Djurgardens wedstrijden in de Conference League mogen spelen."

De Zweden werden in het derde Europese clubtoernooi in de achtste finales uitgeschakeld door het Lech Poznan van John van den Brom. Technisch manager Paul Bosvelt is in zijn nopjes met de komst van Edvardsen. "Met Victor hebben we een spits aangetrokken die ons power kan geven met zijn dynamische en doelgerichte speelstijl. Zoals hij zelf aangeeft is hij een laatbloeier, maar daardoor ook vrij allround."

Edvardsen maakte in januari van dit jaar zijn debuut voor de nationale ploeg van Zweden, toen hij in de basis mocht starten in de vriendschappelijke wedstrijd tegen IJsland. De aanvalsleider deed een uur mee, alvorens hij naar de kant werd gehaald. Maandagavond zat hij al niet meer bij de wedstrijdselectie voor het competitieduel van Djurgardens tegen BK Häcken (0-1 winst).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij lijkt echt op Wout Weghorst.

Toch respect wat ze daar in Deventer voor mekaar weten te krijgen. Wellicht geen David Beckham die ze nu contracteren, maar dit is wel gewoon een jongen die de mooie grote stad Stockholm verlaat om in de hanzestad Deventer te gaan voetballen.

Leuk dat GAE laatste tijd zo steevast in Scandinavië scout, met succes.

27 juni 2023 om 11:50

Wat eagles nu doet vond ik altijd prachtig aan Groningen. Lekker onbekende scandinaviers scouten die wel het 1 en ander voor elkaar krijgen. Tuurlijk zit er af en toe een mispeer bij, maar dat hou je altijd

27 juni 2023 om 13:18

Klopt, qua gedrevenheid en mentaliteit zijn spelers uit Scandinavische landen over het algemeen uit het goede voetbalhout gesneden. Ik ben benieuwd hoe de komst van de 27-jarige Victor Edvardsen uitpakt voor de Eagles. .

27 juni 2023 om 15:41

Toch had Groningen ook helemaal niet zulke slechte spelers afgelopen jaar, er zat alleen gewoon totaal geen balans in. Ze waren gewoon doorgeslagen in hun beleid. Maar spelers als Hove, Oratmangoen, Balker, etc etc zijn toch allemaal best spelers waar Groningen echt wel wat mee moet kunnen?

27 juni 2023 om 15:38

Wat overigens ook een prachtige stad is hoor, dat Deventer. Sowieso ook een stad die steeds meer in trek is en (wellicht verrassend) veel mensen trekt!

Volledig mee eens dat ze dit knap doen. Djurgarden is toch een team dat vorig seizoen gewoon om het kampioenschap in Zweden meedeed. Dit seizoen zijn ze wat matig begonnen, maar toch. Overigens ook een groot bedrag nog steeds voor Go Ahead dit, 8,5 ton. Ik ben benieuwd!

27 juni 2023 om 17:03

Eens, een mooie stad, maar valt absoluut in het niet met Stockholm. Enkel jammer dat 'eus' er zo mee te koop loopt en mij tevens op de hoogte bracht dat Ellen Deckwitsch van Deventer afkomstig is (vind haar echt vreselijk, excuses).

Als je z´n stats ziet dan zijn die heel degelijk in de Zweedse competitie. Dit zijn het soort gasten die nog wel eens kunnen verrassen in de Eredivisie!

Ik ben heel benieuwd. Het klinkt opzich best goed. En een goede concurrent voor Lidberg kunnen we wel gebruiken, gezien stokkers erg tegen valt. Al kan ook zo wezen dat hake met beide gaat starten.

Mooie aanvalscombi hebben de eagles: Edvardsen & Edvardsen

Heel benieuwd wat deze jongen kan. De spitspositie was wat mij betreft de positie die versterkt moest worden. Met Edvardsen, Willumsson en Adekayne hebben ze voldoende dreiging vanaf de flanken, dus met een spits die meer voetballend vermogen heeft dan Lidberg zou het alleen maar beter moeten kunnen gaan.

Hier sta ik eigenlijk wel van te kijken! Ik ken deze jongen zeker van naam, ook omdat ik de Zweedse competitie vrij intensief volg. Deze jongen kan zeker een goal maken en pikte vorig seizoen ook regelmatig zijn goaltje mee. Dit kan zomaar een schot in de roos worden voor Go Ahead! Lekker gedaan hoor!

Prima aankoop, echt een laatbloeier. Vooral de afgelopen twee seizoenen hele mooie dingen laten zien. Hopelijk blijven Willum, Bobby en de andere Edvardsen en dan hebben we het goed voor elkaar

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren