Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cristiano Ronaldo bekroont prachtige mijlpaal met winnende goal voor Al-Nassr

Laatste update:

Cristiano Ronaldo heeft zijn duizendste officiële wedstrijd in clubverband bekroond met de winnende treffer voor Al-Nassr. De Portugees maakte in de Aziatische Champions League de enige treffer tegen Al-Fayha.

Al-Nassr nam het woensdag in het heenduel van de achtste finales op tegen het eveneens Saudische Al-Fayha. Het duel in het Prince Faisal bin Fahd Stadium in Riyad stevende af op een 0-0 gelijkspel, maar tien minuten voor tijd viel de treffer alsnog. Ronaldo ging een één-tweetje aan met Marcelo Brozovic en rondde vervolgens keurig af in de bovenhoek.

Zodoende heeft Al-Nassr prima papieren om de kwartfinale van het continentale clubtoernooi te halen. Het is voor Ronaldo, die enige tijd te maken had met een lichte blessure, zijn eerste officiële treffer sinds 30 december vorig jaar, toen hij een keer op het scorebord verscheen en zo bijdroeg aan de 1-4 zege op Al-Taawoun FC.

Ronaldo maakte tevens zijn eerste officiële treffer op 39-jarige leeftijd, die hij op 5 februari bereikte. Sinds 2002 heeft Ronaldo nu in elk kalenderjaar een doelpunt gemaakt. Dat CR7 het scoren nog lang niet verleerd is, laat hij dit seizoen zien. In 26 wedstrijden voor Al-Nassr over alle competities maakte hij 25 treffers. Bovendien leverde hij elf assists.

In de Saudi Pro League maakte Ronaldo dit seizoen twintig treffers. Met dat indrukwekkende totaal staat de voormalig sterspeler van Manchester United en Real Madrid bovenaan de topscorerslijst. Alleen Aleksandar Mitrovic (Al-Hilal) komt met zeventien goals in de buurt. Ronaldo staat sinds zijn komst van Manchester United, nu ruim een jaar geleden, op 39 doelpunten en 13 assists in 45 duels voor Al-Nassr.

Ronaldo zou het in de afgelopen winteronderbreking opnemen tegen Inter Miami, om zo weer eens tegen zijn oude rivaal Lionel Messi te staan. The Last Dance ging echter niet door, daar Ronaldo geblesseerd moest toekijken. Ook Messi was niet geheel fit was en viel slechts in de slotfase in.

Al-Nassr had tijdens zijn wintertournee ook een paar oefenwedstrijden in China op de planning staan, maar die gingen niet door vanwege de blessure van Ronaldo. Het leidde tot woede bij een deel van de Chinese fans, die het spelershotel van Al-Nassr bestormden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

GOAT. Simpelweg de enige uitdrukking, what a record, what a player. Hij blijft de zo gefocust, hij blijft scherp, hij doet het naar mijn mening vele malen beter dan ze concurrent bij Inter Miami.

15 februari 2024 om 00:13

Dat is knap want die concurrent bij Miami heeft dit kalenderjaar nog helemaal geen wedstrijden gespeeld. Wel al meer prijzen met Miami gewonnen dan Ronaldo met Al Nasr

15 februari 2024 om 02:13

Dit was ook pas Ronaldo ze eerste wedstrijd dit kalenderjaar en volgens mij heeft Ronaldo wel een prijs gewonnen met Al Nassr als je even goed kijkt. Op dit moment is geen vergelijking tussen die 2 het afgelopen jaar natuurlijk. En zeker omdat het een veel betere competitie is dan de MLS. Dat hebben we wel gezien afgelopen week.

15 februari 2024 om 08:29

Dat was een vriendschappelijk toernooi haha. Daarnaast staat de MLS ondanks dat het geen goede competitie is nog steeds hoger aangeschreven dan de Saudi competitie. Daar verandert een overwinning van het tweede team van Saudi Arabië op het slechtste team van MLS niks aan. Als PSV van Sheffield wint is de Eredivisie ook niet ineens beter dan de Premier League.

15 februari 2024 om 11:29

Met al die spelers die ze nu hebben doen ze mee met de top 5 in de MLS zou anders schandalig zijn. Saudi Arabië is een veel betere competitie als je kijkt Benzema Kante Fabinho, Coronado, Romarinho, Jota, Hamdallah staan 7de dat zegt ook wat over de breedte van het eerste rijtje. En 6-0 verliezen met de helft van het team er niet bij en spelers erin die normaal niet eens invallen. Was dit heel duidelijk. Als Cristiano en Mane erbij waren dan word het 10-0 je wou toch niet zeggen dat close is haha.

15 februari 2024 om 11:47

Door haha te gebruiken is je hele reactie niet serieus te nemen. Het is een feit dat de MLS op de FIFA ranking hoger staat aangeschreven dan de Saudi Professional League. Dit komt dor de internationale prestaties over langere tijd. Zoals de UEFA coëfficiënten in Europa. Daarnaast heeft Inter Miami sinds 11 november 2023 geen competitiewedstrijden gespeeld en is het logisch dat ze minder in vorm waren dan Al-Nassr die wel regelmatig competitie wedstrijden speelden. Overigens is is Inter Miami 40% zwakker zonder Messi die niet mee speelde in de wedstrijd. En is Inter Miami niet eens het sterkste team in de MLS. Om een goede vergelijking te maken tussen de top van de MLS en de Saudi Professional League, zou je de beste twee teams van beiden competitie tegen elkaar moeten laten spelen.

15 februari 2024 om 00:14

Waarom überhaupt een discussie/reactie proberen te starten wie er beter is?
Beide zijn geweldig en ieder mag en voorkeur hebben, echter laten we aub nog even genieten dat ze nog actief zijn.
Laat aub dit kinderlijke gedoe achterwegen.

15 februari 2024 om 00:31

Amen RicottoFC. Het lijkt erop dat je volgens sommigen niet van beide kunt genieten. Je hoeft niet te kiezen. Gewoon beide absolute topspelers.

15 februari 2024 om 20:14

Precies, en al heb je een voorkeur start dan ook niet iedere keer het "wie is de beste" discussie.
Geniet gewoon van beide unieke spelers.

15 februari 2024 om 11:52

Goat. Simpelweg de enige uitdrukking.

Dat is onjuist. De correcte uitdrukking zou zijn: Ik vind hem de Goat. Dan is het een mening.
Nu staat het als een feit en feiten die onjuist zijn moeten altijd gecorrigeerd worden omdat ze anders als onwaarheden verspreid zullen worden.

Het feit is dat Messi de GOAT is. Want volgens International Federation of Football History & Statistics, International Football Association Board, The Fédération internationale de football association, is de Gouden Bal de standaard voor beste voetballer. En dat staat ook in de reglementen van bovengenoemde officiële voetbalorganisaties.
Cristiano Ronaldo zei zelf op 17 september 2019 in een interview met Piers Morgan dat hij meer Gouden Ballen wil winnen dan Lionel Messi omdat de Gouden Bal de standaard is voor beste voetballer.

15 februari 2024 om 12:33

Beginnen over 'feiten' en dan zelf aan komen zetten met een populariteitsaward gebaseerd op mediahype, en de MENING van een handjevol “journalisten” waarbij TEAMprijzen boven individuele kwaliteit gaan. Nauwelijks mensen die deze nietszeggende populariteit verkiezing nog serieus nemen, toch wel het aller slapste argument wat je kan aandragen. Dat een handjevol voetbalorganisaties van.... mening zijn dat de.... mening van een handjevol journalisten de feitelijke waarheid is grenst aan parodie. Joe.

15 februari 2024 om 13:03

Wie de goat is is altijd een mening, nooit een feit. Iets wat moeilijk te verkroppen is voor de Argentijnse fanbase die denken een monopoly op een mening te hebben.

15 februari 2024 om 13:29

Het is een feit omdat het in de reglementen staat als de standaard voor beste voetballer. U mag het een slap argument vinden, maar het staat feitelijk correct beschreven. Dat het volgens u een populariteitsprijs is dat mag ook, maar het is nog steeds de standaard voor beste voetballer volgens de reglementen. Ik kijk altijd naar reglementen en feiten, zowel in mijn vrije tijd als tijdens mijn werk. En het feit is dat Messi met acht Gouden Ballen, Pelé staat tweede met zeven Gouden Ballen.

15 februari 2024 om 13:32

Het is wel een feit en geen mening. Wanneer iets is vastgelegd in de regels of in dit geval in de reglementen, dan is dat een feit en geen mening. Zo staat ook in het Wetboek van Strafrecht welke wetten niet overtreden mogen worden, en dat is ook een feit en geen mening. Zowel in mijn vrije tijd als tijdens mijn werk voor het Openbaar Ministerie kijk ik alleen naar feiten en reglementen. Het feit is dat de Gouden Bal volgens de Officiële voetbalinstanties die standaard is voor beste voetballer. U hoef het daar niet mee eens te zijn, maar het is een feit dat het wel zo is. Messi heeft als enige acht keer de Gouden Bal gewonnen en is daarmee feitelijk de beste voetballer ooit. U hoeft het daar niet mee eens te zijn maar het is een feit. Pelé staat overigens op plek twee met zeven Gouden Ballen, alleen kreeg Pelé ze pas in 2016 omdat tot 1995 alleen Europese Spelers de Gouden Bal konden winnen.

15 februari 2024 om 13:40

Lol, nog steeds zijn de meningen van een handjevol journalisten geen vaststaande feiten. Als je voetbal prestaties met wetten gaat vergelijken ben je zowiezo al nauwelijks serieus te nemen. Gouden bal is een mening, geen feit. De mening van een handjevol voetbalorganisaties veranderen niks aan dit feit. Jouw mening vind ik overigens ook wel weer schattig, kijkend naar hoe je de meningen van een handjevol medewerkers van een voetbalorganisatie als feitelijke waarheid beschouwd. No offence, maar zelden zo'n bizarre argumentatie gezien.

15 februari 2024 om 16:24

Zoals ik zei staat in de reglementen dat de Gouden Bal de standaard is voor beste voetballer. U mag die prijs niet serieus nemen. Maar het blijft de standaard voor beste voetballer. Daarnaast is iemand die het woord sowieso schrijft als zowiezo niet serieus te nemen. De laatste keer dat ik iemand dat woord niet correct zag spellen was op de basisschool. Dus ik denk dat u juist schattig bent door als basisschoolleerling hier te reageren.

16 februari 2024 om 00:53

De regelementen opgesteld door een handjevol bobo's zijn simpelweg hun meningen, geen vaststaande feiten. Iemand die anno 2024 een subjectieve opinie award als de Ballon D'or als feitelijke graadmeter bestempeld is, wederom, nauwelijks serieus te nemen. Er is geen standaard voor beste voetballer. Echt zeldzaam amateuristische manier van redeneren heb je in deze. Over basisschool niveau gesproken...

16 februari 2024 om 01:21

Je hebt duidelijk een cursus begrijpend lezen nodig. Omdat in de reglementen van de Fifa, Ifab, Iffhs, staat dat de Gouden Bal de standaard is voor beste voetballer, is het de standaard voor beste voetballer. Dus feitelijk is de winnaar van de meeste Gouden Ballen de beste voetballer ooit. U mag het niet eens zijn met de reglementen van de voetbalorganisaties, maar dan moet je dat aankaarten bij de organisaties. Er zijn ook mensen die het niet eens zijn met het Nederlandse Wetboek van Strafrecht. Vooral verdachten niet waartegen ik straffen eis als Officier van Justitie. Maar die moeten het ook accepteren omdat alles is vastgelegd.

U kunt niet ontkennen dat je zelf het intellectuele vermogen hebt dat gelijk staat aan de basisschool.
1. U kunt geen tekst typen zonder spelfouten te maken.
2. U bent zeer slecht in begrijpend lezen.
3. U doet aan tutoyeren.

Ik maak al deze fouten niet en daarnaast ben ik gepromoveerd aan de Universiteit voor studie Rechten.

Baal er toch enorm van dat het niet is gelukt bij Man United! Daar zijn carrière eindigen zou zijn voetbal carrière voor mij gewoon de perfecte einde hebben.
Maar allang blij dat hij elders nog steeds doet wat hij graag doet & waar hij 1 van de, zo niet de beste in is!
Besef.. the era Ronaldo Messi is officieus ten einde, maar binnenkort wel officieel!
Wat een tijdperk hebben wij meegemaakt met die 2 man man man.. Take me back in time!

15 februari 2024 om 02:10



Hij is meer dan geslaagd bij Man Utd vooral ze eerste jaar en vooral in de CL Groepsfase en 18 Premier League goals is niet slecht zeker omdat de topscoorder 21 had dacht ik en die speelde bij een veel beter team want het was Salah dacht ik. Hij werd speler van het jaar bij Man Utd. Natuurlijk het laatste half jaar was moeilijk mede door familie omstandigheden en dat hij geen pre season heeft gehad. Wat een logische reden was uiteindelijk dus hij kwam zonder ritme binnen. en Ten Hag is een aparte gozer ging heel raar met hem om vaak maar 5 minuten laten spelen. Laatst zag ik ook dat Varane vaak wordt gebankt voor Evans hoe verzin je het . Maar Het heeft ook ze WK verpest want was duidelijk te zien dat hij lang weinig tot niks speelde zeker op 37 jarige leeftijd moet je blijven spelen. Dus laatste half jaar was zeker moeilijk maar dat niet gelukt is bij Man Utd is onzin natuurlijk. Op persoonlijk vlak heeft hij het goed gedaan. Wat had je verwacht dat ze de Cl gingen winnen? Man Utd is al 12 jaar een puinhoop. Wat ik wel vind is dat hij een verkeerde keuze had genomen om voor Man Utd te kiezen.

15 februari 2024 om 09:13

Echt waar hoe obsessief kun je zijn met een voetballer. Messi en Ronaldo fans blijven mij verbazen. Altijd maar alles goedpraten van hun grote held en voor alles een excuus vinden. Ronaldo is een fenomeen maar feit blijft dat op deze leeftijd zijn teams beter voetballen zonder hem, Utd is hem beter kwijt dan rijk.

15 februari 2024 om 09:36

Feit is wel dat je idool toen niet bij de 3 best presterende aanvallers van de Premier League zat. Salah 37 g/a, Son 32, Kane 26, Ronaldo 21. Je deed het voorkomen alsof er maar een "klein verschilletje" zat tussen de topscorer en Ronaldo (Son was trouwens gedeeld topscorer). Maar er was toch een aardig verschil tussen de klasbakken van de PL dat seizoen en Ronaldo. Als we gaan kijken naar grote wedstrijden, tegen de Big Six, wordt het waarschijnlijk helemaal pijnlijk. No offence naar Ronaldo, maar zijn laatse seizoen United was gewoon oké. Maar zeker niet meer dan dat. Edit: correctie, complete lijst MVP's: Salah 37 g/a> Son 32> Kane 26> Bowden 24 >KDB 23> Jota/Mount/Ronaldo 21

15 februari 2024 om 11:25

Goals tegen Chelsea, Arsenal en spurs?

3e topscorer van dat seizoen, laten we eens ophouden met dat rare ''g/a''. Een goal is geen assist en vice versa

15 februari 2024 om 11:35



Feyenoord fans blijven mij ook wel is verbazen FR-Berend. Ik zeg alleen maar feiten ik praat niks goed zeg gewoon hoe het is. En Anfield1892 je kan Man Utd niet vergelijken met Liverpool dat seizoen het werd 5-0 en 4-0. Ronaldo had ook 9 wedstrijden gemist. Buiten dat 6 Clutch Goals in de CL groepsfase. En Ronaldo scoorde 3 tegen arsenal 4 tegen spurs 1 tegen Chelsea. Tegen Man CIty uit en Liverpool speelde die niet eens. Dus kom wel met de echte feiten voordat je maar wat roept.

15 februari 2024 om 12:16

Leuk hoor, dat beter team excuus, maar feit is dat Ronaldo hoog in het lijstje stond van aantal gekregen kansen èn gemiste kansen. Dus qua aanvoer niks te klagen. (alle ballen moesten ook op Ronaldo vandaar dat ze zo matig presteerde) @kaka: Volgens jouw logica mogen offensieve spelers dus alleen worden beoordeeld op goals, want assists tellen niet oftewel Kevin de Wie? Oh, die gast met z'n rare assists? Who cares, want alleen topscorer is waar het om draait? Feit is blijft wel dat jullie idool Ronaldo niet bij de top 6 best presterende offensieve spelers zat qua rendement. Deed het aardig, maar niet meer dan dat. Dus terecht de uitgang gewezen

15 februari 2024 om 13:01

Haha, kerel, leer eens begrijpend lezen. Ik beweer nergens dat assists niet belangrijk zijn, Ronaldo stond er om te scoren zoals Kevin er staat om de bal op Haaland te geven. Ik zeg dat assist iets anders is dan een goal. En als we het daar toch over hebben, Ronaldo heeft zeer vaak iemand 1 op 1 met de keeper gezet, deze kansen werden vervolgens overgerost door Bruno of Rashford. Maarja, dat zeg je er natuurlijk niet bij.

15 februari 2024 om 13:36

Ik zeg dat er niet bij aangezien Ronaldo mijlenver verwijderd was van de top 10 'Big chances created' dit in tegenstelling tot Bruno, die Ronaldo vaak zat 1 op1 met de keeper zette vervolgens overgerost door je idool Ronaldo. Zoals eerder aangegeven in mbt lijstje gemiste kansen. Zelfs gemiddelde prestaties worden door de Ronaldo fanclub vakkundig omgebogen tot 'heel indrukwekkend hoor!' 😡

15 februari 2024 om 16:03



Bruno heeft Ronaldo amper 1 op 1 gezet. Je roept
Echt maar wat anfield1892 volgens mij heb je helemaal niet gekeken na wedstrijden. Het viel me op hoe egoã¯stisch Bruno was buiten de eerste paar wedstrijden dan. Omdat hij het niet kon hebben dat hij lager in de pikorde kwam. Gecreã«erde kansen vind ik ook altijd onzin als term. hij moet is simpeler gaan voetballen zou die veel beter zijn. Als je kijkt na KDB word ook gezegd Bruno heeft meer Gecreã«erde kansen dus kijk hoe goed Bruno is... maar dan moet je er wel bij vertellen bijvoorbeeld dat Bruno zijn risicovolle passen 1 op de 10 passen goed aankomen. hij probeert het ook veelste veel in een wedstrijd. dus ik vind de term Gecreã«erde kansen overschat vooral als je zoveel meer balverlies hebt. Nogmaals je roept echt maar wat Anfield1892

16 februari 2024 om 00:58

Nee, degene die feiten wegzet als onzin èn doodleuk beweert dat Bruno meer kansen creëert als Kevin die is degene die maar wat roept. Bijna al jouw argumenten en onjuistheden heb ik met feiten en statistieken onderuit gehaald. Snap niet zo goed dat je op haast kinderlijke wijze je idool zo probeert te verdedigen. Bruno heeft Ronaldo vaak zat 1 op 1 gezet, gecreëerde kansen behoren tot de graadmeters van offensieve kwaliteiten. Dat jij het nu onzin vindt omdat het niet in je roze Ronaldo straatje past is veelzeggend

17 februari 2024 om 00:12

Man man man 😂😂

Prachtige carrière. Los van al zijn geweldige records … 39 jaar en nog zo gedreven. Petje af ook vanavond blijft hij voor elke bal gaan .

Geweldige goal! Wel bijzonder dat Mane werd uitgesloten voor deze wedstrijd omdat je maar 5 buitenlandse spelers mag buiten Azië in de Aziatische CL . Ze kozen Cristiano, Talisca, Otavio, Laporte, Brozovic. Maar dit seizoen is Talisca beter dan Mane dus ene kant snap ik het ook wel.

Weer genoten van hem gisterenavond! Nog zo gedreven en fit, ongekend.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren