Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Coutinho werkt aan terugkeer naar Premier League

Laatste update:
/
Barcelona heeft geen plannen om Ousmane Dembélé komende zomer van de hand te doen. De momenteel geblesseerde aanvaller zal alleen worden verkocht indien er een 'gouden aanbieding' binnenkomt. (Mundo Deportivo)
/
Fiorentina denkt serieus na over een bod op Leonardo Spinazzola. De linksback van AS Roma, die in zijn eerste seizoen bij de club niet heeft weten overtuigen, was in januari nog dichtbij een overgang naar Internazionale. (Diverse Italiaanse media)
/
Philippe Coutinho onderhandelt met Chelsea over een zomerse terugkeer naar de Premier Leauge. Ook Manchester United, Tottenham Hotspur en Arsenal hebben een oogje op de Braziliaan van Barcelona, die dit seizoen is verhuurd aan Bayern München. (The Sun)
/
Senad Lulic en Marco Parolo hebben hun contract bij Lazio verlengd. Het duo gaat er financieel fors op vooruit en de deals worden de komende weken wereldkundig gemaakt. (Il Messaggero)
/
Valencia richt zijn pijen op Lucas Martínez Quarta. De centrale verdediger van River Plate, die voor tien miljoen euro mag vertrekken, kan ook naar Paris Saint-Germain, Internazionale, AC Milan en Benfica. (Diverse Spaanse media)
/
Tottenham Hotspur is van plan de aanvalslinie te versterken met Raúl Jiménez. De spits van Wolverhampton Wanderers ligt nog tot medio 2023 vast en mag niet zonder slag of stoot verkassen. (ESPN)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Arsenal Ozil kan slijten is Coutinho misschien wel een goede vervanger.

4 april 2020 om 09:18

Ik zou niet weten waarom hij naar Arsenal zou willen? Of überhaupt iemand haha. Ik bedoel, wanneer hebben hun voor het laatst iets gewonnen?

4 april 2020 om 09:35

Het gaat niet altijd om wat ze de vorige jaren hebben gepresteerd, soms gaat het meer om hoe belangrijk hij zal / kan zijn voor een ploeg. Barcelona en Bayern hebben de laatste jaren aardig wat prijzen gewonnen maar toch lukt het niet.

4 april 2020 om 09:38

Wanneer heeft Tottenham dan wat voor het laats gewonnen? Zijn genoeg redenen om naar Arsenal te gaan. 1 daarvan kan zijn dat spelers het als een uitdaging zien om prijzen te pakken

4 april 2020 om 09:38

Wel grappig. Moest Arsenal aan je deur staan met een contract zou je de eerste zijn om je handtekening onder te zetten. Beetje hypocriet. Niet?

4 april 2020 om 10:15

Omdat Arsenal een prachtige club is met klasse, uitstraling en een geweldige historie? Mensen staren zich altijd zo stuk op prijzen, maar wat heb ik bij tijd en wijle genoten van het voetbal van Arsenal en de geweldige spelers die ze door de jaren heen hebben gehad. Overigens heb ik goede hoop dat onder Arteta eindelijk weer enigszins de weg naar boven gevonden gaat worden.

Alle clubs voor Coutinho zijn beter dan United, als hij dat doet word hij met stipt persona non grada bij een groot deel van de Liverpool aanhang. Roepen dat je legende wil worden bij Liverpool en dan eindigen bij de grote concurrent. Chelsea of Arsenal zou minder erg zijn, maar alle transfers naar concurrentie zou al redelijk hypocriet opgevat worden vrees ik voor hem. Sterling was al vatbaar voor fluitconcerten, Coutinho is nog een veel gevoeligere persoon. 1 bodycheck van Henderson en hij is uit de wedstrijd gok ik zo.

4 april 2020 om 12:33

Jij weet dat 90% van de Liverpool fans in Engeland Coutinho al uitkotst? Dat maakt dus echt niet uit of hij nu voor United of Chelsea kiest.

6 april 2020 om 17:00

Ooh jawel en dan....een punt. Ik ben namelijk ook een fan en ik lees de fansites, dus ik ben meer onder de indruk van mijn eigen mening

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren