Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Courtois maakt ‘plotseling’ debuut voor Real: ‘Jullie zoeken naar commotie'

Laatste update:

Thibaut Courtois maakte zaterdagavond zijn officiële debuut voor Real Madrid. Na drie wedstrijden op de bank te hebben gezeten, verscheen de Belgisch international in de streekderby tegen Leganés (4-1) aan het startsignaal. De vraag is nu of Julen Lopetegui een definitieve beslissing heeft genomen en Keylor Navas genoegen moet nemen met een reserverol, na drie seizoenen een basisplaats te hebben gehad.

Lopetegui hield zich na afloop van het duel in het Santiago Bernabéu op de vlakte. “Dit is zoals we het in gedachten hadden”, verzekerde de oefenmeester. “We hebben drie geweldige keepers, het is aan hen. We zullen de situatie aandachtig blijven volgen.” Hij wilde niet kwijt of hij een persoonlijk gesprek met de Costa Ricaan over zijn beslissing heeft gevoerd. “Ik praat altijd met mijn spelers. Dit was een beslissing voor vandaag (zaterdag, red.).”

“Keylor keepte geweldig tegen Girona en is afgelopen week tot de beste doelman van Europa benoemd. We hebben heel duidelijk voor ogen waar we heen willen.” Courtois stond na afloop van de 4-1 zege de media te woord. “Keylor? Hij heeft me veel succes gewenst”, stelde de Belgisch international. “We hebben een goede relatie. Jullie zijn op zoek naar commotie, maar dit is een concurrentiestrijd. Dit is goed voor het elftal, ook voor Kiko Casilla. We zijn drie geweldige keepers.”

“Of de trainer wat gezegd heeft? Nee, niets. Alleen dat we ons op elke training moeten bewijzen.” In gesprek met Real Madrid TV ging de van Chelsea overgekomen keeper dieper in op zijn debuut. “Hier heb ik heel lang op gewacht, keepen voor de beste club ter wereld. Mijn idool als kind was Iker Casillas. Met Atlético Madrid was het al speciaal om in het Bernabéu te spelen, vanwege de sfeer, de aanhang… Maar in het shirt van Real is het werkelijk ongelooflijk. Ik ben heel erg blij.”

“Wanneer de trainer zijn beslissing bekendmaakte? Vrijdag. En dat is het beste. Voor elke doelman. Wie er speelt. Op die manier kun je je goed voorbereiden op een wedstrijd. Ik was er klaar voor. Ik heb goed getraind. We zijn er beiden klaar voor.” Courtois weet niet of Lopetegui ervoor kiest om vaker van doelman te wisselen. “Een keeper wil altijd spelen, maar de trainer beslist. Het enige wat we kunnen doen is voluit gaan en dat doen we al sinds een week of drie. Zodat de trainer een moeilijke beslissing moet nemen.”

Denk jij dat Thibaut Courtois eerste doelman van Real Madrid blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben ik nou serieus de enige die het belachelijk vind dat navas na 3 europese titels met real en weet ik veel hoeveel prijzen precies ,op de bank beland gewoon xomaar?

2 september 2018 om 08:35

Il ken nog een oude gezegde: never change a winning team als ze niet de finale halen is het duidelijk dat navas gewoon beter is courtios is verplicht die beker te winnen navas heeft het voorgedaan 3x

2 september 2018 om 08:36

En niet 1x maar net als navas 3x achter elkaar ben benieuwd of hij dat kan ik weet zeker dat lukt hem in 100 levens niet

2 september 2018 om 08:40

Je kan nog zo goed zijn alleen de prijzen blijven in mensen hun hoofd zitten over 50 jaar praat iedereen over het team die 3x achter elkaar die gewilde beker won met ja ja je raad het al navas in de basis hij heeft geschiedenis geschreven welke prijzen heeft courtios gewonnnen voor zijn team...... en je kan niet zeggen dat hij met belgie en chelsea in een rotteam zat

2 september 2018 om 08:43

Oblak wil niet verlengen bij atletico madrid nou pak jullie kans en haal navas en hij wint die gewilde beker met jullie

2 september 2018 om 09:31

Je bent er van op de hoogte dat je een gesprek met jezelf voert? Real selecteert gewoon door. Verschil in kwaliteit tussen beiden vind ik niet bijster groot, in wiens voordeel dan ook. Het is nu vreemd om keepers te rouleren, maar dat doen die topclubs ook met de andere posities.

2 september 2018 om 09:37

Ik bedoelde gewoon dat ik het lullig vinf iemand zo passeren die zoveel betekend heeft voor de club mozias en rouleren met keepers vind ik een vreemde ontwikkeling maar je kan best gelijk hebben hoor mozias

2 september 2018 om 09:40

Toch ff een duimpie gegeven dat je aangaf over het gesprek met mezelf haha

Ik snap dat mensen commotie maken over Navas. Hij is een geweldig lijnkeeper met katachtige reflexen maar hij is enormmmmmm onzeker bij standaard situaties en hoge ballen. Mijn voorkeur gaat naar Courtois. In mijn ogen hebben we momenteel 2 geweldige keepers en geen een verdient het om op bank te zitten. Ik denk ook dat in december of uiteindelijk juni Navas zal vertrekken.

2 september 2018 om 09:34

Oke daar heb je een punt iman

2 september 2018 om 09:56

Iedereen weet heus wel dat Courtois beter is dan Navas alleen heeft Navas zoveel gedaan, is zo geliefd en is een geweldige persoon dat je die jongen niet op de bank kan zetten. Hij is gewoon heel goed bezig, als hij slecht bezig was dan had je een reden maar Navas doet niks fout, hij keept zelf nog beter.

Ach weer commotie om niks. Courtois hebben we niet gehaald om op de bank te laten zitten. We hebben gewoon 2 absolute topkeepers ja dat is erg lastig voor de trainer. Mij maakt het niet uit wie er keept want die 2 houden elkaar wel scherp.

Om nou in elk interview ook Casilla er bij te betrekken...beetje onzinnig

2 september 2018 om 09:47

Dat leren ze in de mediatraining. Want de derde keeper hoort er ook zogenaamd bij en kan ook keepen.

Oh haha nee zo type ik op de ap ook haha ik enter altijd mijn fout

2 september 2018 om 10:25

Diana, als je niks te melden hebt van toegevoegde waarde, laat het dan gewoon. Je gaat te veel off-topic. Er is niet eens iemand die vraagt hoe je typt op de app?

ot

Courtois is een completere keeper dan Navas, Navas heeft wel een explosievere keeping-stijl. Het kan voor een wereldclub als Real in ieder geval sowieso niet kwaad om een seizoen twee wereldkeepers in de gelederen te hebben. Langer dan dat zal Navas niet blijven als hij op de bank belandt denk ik.

2 september 2018 om 10:45

Ik ben haar vriend en praat normaal tegen mij ik ben steeds beleefd dus blijf ook normaal tegen mij en als courtios zoveel beter is waarom wint hij dan niks ik vind het waardeloos dat ze hem halen en niet een jeugdkeeper de kans geven te groeien onder zijn vleugels en ken niet veel keepers die 3x achter elkaar die prijs gewonnen hebben jij wel nou ik niet en als courtios die beker niet 3x achterelkaar wint is het gewoon bewezen dat ie gewoon een slechtere keeper als navas is punt maar wint ie hem wel 3x acherelkaar ben ik man genoeg om me excuus aan te bieden ik bedoel ronaldo is toch ook niet te vervangen met ze doelpunten waarom navas wel met ze reddingen???????

2 september 2018 om 10:53

Ik praat normaal tegen je? Je moet je gewoon aan de regels van dit forum houden, zo moeilijk is het niet. Sorry, zo veel woorden zonder enige interpunctie is echt niet te volgen, maar ik zal het proberen.

Het winnen van prijzen maakt de ene keeper niet beter dan de andere, De Gea heeft ook los van de FA Cup al jaren geen prijs gepakt, en blijft in de top 3 beste doelmannen van dit moment. Onana pakt ook geen prijs met ajax. maakt dat jones een betere keeper? Volgens jou logica wel.

2 september 2018 om 10:56

Als Ronaldo niet te vervangen was met zijn doelpunten, hadden ze hem niet verkocht slimmerik.

jongens, don't feed the troll, Toch duidelijk dat Dianacuiper een troll is?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren