Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘Contract Van Persie ontbonden; akkoord met Feyenoord over terugkeer’

Woensdag, 4 oktober 2017 om 11:32Chris Meijer • Laatste update: 11:44

De terugkeer van Robin van Persie naar Feyenoord zou aanstaande zijn, zo meldt het Turkse Aksam. Fenerbahçe is op dit moment bezig om het contract van de Nederlandse spits te ontbinden, terwijl Van Persie al een akkoord heeft bereikt met de Rotterdammers over een dienstverband.

Fenerbahçe zou Van Persie graag willen lozen om ruimte te maken voor Eljif Elmas. Het Macedonische talent werd afgelopen zomer overgenomen van Rabotnicki Skopje, maar kon nog niet worden ingeschreven. Met het vertrek van Van Persie zou Fenerbahçe ruimte willen creëren in de selectie voor de achttienjarige Elmas, die reeds twee interlands speelde voor Macedonië.

Feyenoord wilde Van Persie afgelopen zomer al graag terughalen, maar kon geen overeenstemming bereiken met Fenerbahçe. Het contract van de aanvaller in Istanbul loopt komende zomer af, maar zijn terugkeer naar Feyenoord zou dus sneller gerealiseerd kunnen worden. Trainer Giovanni van Bronckhorst beschikt met Nicolai Jörgensen en Michiel Kramer reeds over twee spitsen.


Poll

Kan Feyenoord Robin van Persie op dit moment gebruiken?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

90 reacties (laatste reactie door datissjakie)

Onnodig. Nu met JPB als spits gaat prima vooralsnog en Nicolai is zo weer terug. Alhoewel een RvP altijd welkom is..

4 oktober 2017 om 11:50

Maar als hij onnodig is waarom is ie dan welkom? Onnodig salaris van rond de 1M drukt ook aardig op de NLse begroting lijkt me en dan moet je iemand hebben die veel speelt en fit is. anders krijg je een soort Heitinga verhaal bij Ajax: Kost een hoop en speelt vrijwel niet

4 oktober 2017 om 11:58

En Robin Van Persie heeft op dit moment een kruisband blessure... En je wilt geen speler in je selectie met zo'n blessure. Van Persie moet eerst maar herstellen. Daarna kan hij wat mij betreft een contract krijgen.

4 oktober 2017 om 12:20

Laat hem maar herstellen bij de club. Zijn aanwezigheid zorgt er al voor de spelers gemotiveerd zullen zijn.

4 oktober 2017 om 12:50

Precies dat. Laat RvP lekker revalideren in Rotterdam. Mocht hij weer fit worden heb je er toch gewoon een goeie speler bij die in de spits kan als Jorgensen niet kan spelen. Als Jorgensen wel fit is en Toornstra blijft zo slecht spelen kun je hem ook als schaduw spit om Jorgensen heen laten spelen. Daarnaats kan iedere aanvaller bij Feyenoord wel wat van RvP leren. Ik juich zijn komst nogsteeds toe.

4 oktober 2017 om 13:31

@bizzlad, zat het maar zo mooi in elkaar! RvP is veel te egoã¯stisch om zo'n rol in zich te nemen. Hij wil spelen. That's it. Hij is niet iemand die het karakter heeft om een plekje op de bank te accepteren.

4 oktober 2017 om 13:40

@zematt:
Ja want jij kent hem zo goed datje dat weet? Want dat heeft hij wel eens ergens gezegd al???

Denk dat er duidelijk word gemaakt wat zijn rol zal zijn. Net al sbij Hunter, plus je kan Jorgenson zo nu en dan gewoon rust geven wat al lekker is.

4 oktober 2017 om 14:25

@zermatt
Lijkt me duidelijk dat hij net als iedereen moet bewijzen dat hij in de basis hoort. Maar met zijn kwalitwiten moet gij Toornstra toch wel uit de basis kunnen spelen lijkt me. Komt er alleen wel wat meer druk oo vilhena en kea...maar in nl moeten ze dat gewoon aan kunnen.

4 oktober 2017 om 14:38

@Capis RvP heeft ook bij het NL elftal aangegeven dat hij blij is een tijd lang een bevoorrechte positie daar heeft gehad, maar nu begrijpt dat zijn situatie anders gaat worden. Dus....ja dit heeft hij gezegd

Eens dat het gesprek alsnog gevoerd moet worden, maar ik denk zeker dat hij voor zo'n rol openstaat

4 oktober 2017 om 15:20

@confed:
Dat is toch wat ik juist zeg? Dat hij helemaal niet moeilijk doet over bank zitten en zijn situatie begrijpt?

4 oktober 2017 om 15:50

Haha het is maar net hoe je het inyrepteert. Ik zie die opmerking als:"ik ben altijd nummer 1 geweest en dat was een eer. Ik begrijp heel goed dat ik dat nu niet meer ben en dat accepteer ik dus."

In dat licht is dus het enige obstakel wat mijcbetreft nog, wanneer is hij wedstrijdfit?

4 oktober 2017 om 12:22

Leuk dat JPB 1 potje tegen een onthutsend zwak AZ aardig voetbalde in de spits, maar daar kun je moeilijk aan koppelen dat de komst van RvP onnodig is. Alleen al om zijn ervaring (ook om jongens als JPB te helpen ontwikkelen) kun je hem al gebruiken. Of hij ook veel aan spelen toe zal komen betwijfel ik inderdaad wel, maar dat ligt meer aan zijn fitheid en die van de bijna herstelde Jorgensen. Laatstgenoemde zal hij namelijk niet uit de basis spelen. Een alternatief voor het plan B (Kraner) is niet verkeerd. Misschien kan hij de jongens nog wat leren over hoe om te gaan met de CL ‘druk’, dat het tegen Shakhtar niet weer afzien wordt.

wilt toch teveel salaris..

4 oktober 2017 om 11:48

Lijkt me idd sterk dat hij van 6M naar 1M zal willen gaan als er andere avonturen op de loer liggen. Hij heeft ook fikse concurrentie dan van Jorgensen. Kan een van onze Turkse vrienden in dit topic de krant Aksam even beoordelen? Meer tabloid of hebben ze ook primeurs qua voetbal? thanks👍

4 oktober 2017 om 11:59

Volgens mij wouden ze eerst nog 3 miljoen transfer som, dat is nu komen te vervallen en dus gok ik dat van persie een tekenbonus krijg van een miljoen of 2 om zo zijn salaris kosten te drukken.

4 oktober 2017 om 12:12

Waarschijnlijk zal van Persie met het ontbinden van zijn contract al een sloot geld mee krijgen. Ik neem aan dat hij niet vrijwillig van zijn resterende salaris daar af zal zien.

4 oktober 2017 om 12:15

Ik ga er van uit dat Van Persie een paar miljoen krijgt van Fenerbache voor het ontbinden van zijn contract.

Dus dat bedrag + wat Feyenoord gaat aanbieden zal wel de moeite zijn. Waar zou hij anders naartoe kunnen?

Vraag mij wel af of hij zijn carriere nu al wil afsluiten of hij enkel dit seizoen blijft en dan nog in de VS wat gaat halen.

4 oktober 2017 om 12:19

Het is niet de meest betrouwbare bron, maar goed. NTV Spor heeft de meeste inside nieuws over Fenerbahce en die hadden vorige week nog een artikel gepubliceerd dat RvP sowieso niet is ingeschreven voor de Turkse competitie en dat onze Macedonische toptalent zijn licentie heeft ingepikt, nu staat er in het artikel dat RvP perse verkocht moet worden zodat onze nieuwe speler kan spelen, maar dat is denk ik niet waar.

En ook als het waar is, stond het al vast dat meneer verkocht zou worden, hij bakt er helemaal niks van en is altijd geblesseerd, totaal geen motivatie, arrogant en ga zo maar door. Hij wilt het resterende salaris bij Fener niet meer en zo wilt hij zijn contract ontbinden, de club gaat hiermee akkoord lijkt mij.

Maar ook voor Feyenoord blijft dit een lastige transfer. Volgens mij is hij nog steeds niet te betalen en het blijft een arrogante speler die alleen basis wilt spelen.

4 oktober 2017 om 12:21

Hij krijgt geen geld, RvP kwam als oplossing om zijn resterende salaris achter te laten en zo transfervrij te vertrekken. Een contract koopt een speler af, niet de club. Soms gebeurt het wel dat een club dan meehelpt, maar FB heeft geen cent meer om uit te geven dus dat gaat echt niet meer gebeuren.

4 oktober 2017 om 13:13

@robinruiter:

Tuurlijk kan dat wel gewoon! Waarom zou een speler wel moeten betalen voor afkopen maar een club niet? Denk dat ze in dit geval wel in overleg zeggen kost niks en gamaar.

Maar een club kan echt niet zomaar een contract ontbinden. Zou lekker zijn anders

4 oktober 2017 om 13:25

Waarom zou Robin dit ooit doen. Hij zit met een knieblessure en heeft een inkomen. Waarom zou hij afstand doen van zijn salaris?
Dat het standaard is dat een speler een contract afkoopt is onzin. 9 van de 10 keer koopt de club het contract af.
Plus dat Fenerbace geen cent meer te makken heeft, is het toch juist een reden om van Persie af te kopen. Zo besparen ze voor een deel op zijn salaris. Zo kost hij bv nog maar 2 miljoen om af te kopen ipv dat ze hem nog 5 miljoen aan salaris moeten betalen. Is eigenlijk 3 miljoen winst voor Fenerbace.

Slechter dan Kramer kan 'ie 't niet doen.

4 oktober 2017 om 12:10

Dan heb jij nooit hun gemiddeldes naast mekaar gelegd. Kramer heeft minder minuten per goal nodig dan rvp. Dus hoezo gaat hij het niet slechter doen?

Ik denk dat rvp helemaal niet nodig is joh. Kan vrij weinig meer.
Enig voordeel wat je hebt is dat hij de eerste 3 wedstrijden vermoedelijk een extra verdediger meetrekt, puur qua zn naam, waardoor andere meer ruimte krijgen.

Verder wordt dit een rampenplan. Gedurende zijn vorige periode was hij ook niet alles bij ons, behalve een stoorzender. Gelukkig voor Nederland heeft hij aan de hand van Wenger en mentor Bergkamp het ligt gezien en is hij zich goed gaan ontwikkelen. Daarvoor was het niet veel en het leek helemaal fout af te lopen.

Maar ook daarna zodra die moest banken is hij nog altijd een rotte appel gebleken. En hij zal nu voor een flink lager salaris ook moeten banken want hij kan vrij weinig meer. Niet doen dus! . Daarnaast is hij ook geen prof als kuijt was, dit gaat hopeloos worden

4 oktober 2017 om 12:39

Kijk maar eens even na hoe belangrijk hij was in de hete fase van de UEFA-cup in 2002. Altijd proberen wanneer hij interesse toont.

4 oktober 2017 om 13:15

@datissjakie:
Waar was hij een rotte appel op de bank dan?

Op Fener na heeft hij ook nergens op de bank gezeten haha... En zelfs bij Fener doet hij niet moeilijk en zorgt hij niet voor probelemen.

zou graag 1 voorbeeld horen waar hij voor probelemen zorgde.

en hij kan vrij weinig?!?!! Laat me niet lachen, die man is indien fit direct de beste speler in de Eredivisie! Hunter bakte er ook niks meer van in Duitsland. Maar loopt hier weer rond of het eens peeltuin is. Van Persie zou het hier ook veel makkelijker hebben!

4 oktober 2017 om 13:16

Mooie conclusie Sjakie. Heb je wel meegenomen dat het op een iets ander niveau is?

4 oktober 2017 om 13:17

2002 is alweer 15 jaar geleden en V Persie is ook wat ouder. Dus zal niet te veel hopen op resultaten van het (verre) verleden. Geven namelijk geen garanties.

Daarnaast denk ik wel dat V Persie wel een toegevoegde waarde kan zijn voor Feyenoord. Als 12e man en misschien een belangrijke rol in de kleedkamer. Zou heb ook geen substantieel hoog salaris geven. Als V Persie wil inleveren zal ik hem als Feyenoord halen.

4 oktober 2017 om 13:17

Dat was 2002, dat was 15 jaar geleden

4 oktober 2017 om 13:29

@ Sjakie, Dus jij beweert eigenlijk dat Kramer ook wel naar de top van de Turkse competitie kan? Hij scoort tenslotte meer dan van Persie volgens jou bewering.

4 oktober 2017 om 14:46

@datissjakie - Je zou gemakkelijk als zaakwaarnemer van Kramer aan de slag kunnen! Hele goede statistieken natuurlijk van Kramer, die als spits ook veel gevaarlijker is als van Persie. Want laten we inderdaad eerlijk zijn; wat heeft van Persie nu precies laten zien? En bij welke clubs? Kramer kun je zo loodsen naar de Premier League met zo'n gemiddelde.

Nee, maar ongelooflijk, haha. Van Persie kan vrij weinig meer? Prima, dat hij niet altijd meer fit is kan, maar hij is nog altijd een geweldige voetballer en zou in de Eredivisie gewoon uitstekend uit de voeten kunnen. Is daarnaast ook een fantastisch voorbeeld voor de selectie met al zijn ervaring en als laatste ook nog de ideale stand-in voor Jörgensen, omdat je met van Persie gewoon kan voetballen in plaats van per sé de zijkanten opzoeken voor een voorzet richting Kramer.

En dan ben ik net als Capis best benieuwd waar van Persie dan een rotte appel is geweest, want volgens mij is er niets meer dan lof voor hem. Want dat hij in zijn jonge jaren bij Feyenoord een grote mond had is al ja-ren geleden natuurlijk.

(Is Datissjakie trouwens niet die als Feyenoorder-vermomde Ajacied?)

5 oktober 2017 om 11:21

Ik zou iedereen willen wijzen op Van Persie zijn eigen woorden.
Hij heeft zelf gezegd, dat hij door vooral Bergkamp bij de hand is genomen en Wenger eveneens belangrijk was in zijn ontwikkeling, anders had het misgegaan.

In zijn periode bij feyenoord viel hij alleen maar op door foutief sterrengedrag (en tuurlijk kon hij wel wat, maar de mentaliteit was ruk).
Te laat komen, teamafspraken niet nakomen, bonje maken met gelouerde spelers, maling hebben aan hierarchie en ga zo maar door.

Uiteindelijk heeft hij natuurlijk mooie momenten gekend. Bij Oranje was hij helaas ook niet altijd even collegiaal, maar nog steeds, hij was een fantastische voetballer (vooral als Rechtsbuiten vond ik). Vervolgens toen het hem bij United wat minder ging omdat hij hopeloos uit vorm leek of het niveau niet echt meer aankon, is hij gaan bokken. Om vervolgens zijn coach op een gemakkelijke manier zwart te maken. Terwijl hij ook best veel te danken heeft aan deze man. En nu Fenerbache weer. dat is bij 3 van zijn 4 clubs geweest, terwijl hij Arsenal ook nog eens onder druk zette omdat hij wegwilde naar de concurrent.

Van mij mag hij best komen, maar danwel onder de voorwaarde dat hij niet vervelend wordt, dat hij net zo professioneel als Dirkie wordt, dat hij voor een schijntje van zijn huidige inkumen wil spelen en dat hij een sprankje van zijn oude vorm herpakt.

Ik blijf het toch een gevaar vinden, zeker omdat hij een grootverdiener zal willen worden. De laatste keer dat we allemaal grote (vooral dure) namen binnen haalden zijn we helemaal naar de knoppen gegaan.

Makaay, Gio, Hofland, De Cler, Chong, Mols, Landzaat, Sahin, Lucius en ga zo maar door. Toen zijn we haast letterlijk ten onder gegaan. Nu (mocht het allemaal waar zijn, wat dat geloof ik pas als ik het zie), gaan we straks exact die kans op. Dure transfers en/of salarissen maar resultaten die onverhoopt uit blijven.

Destijds werden we achtereenvolgens 9e, 6e, 8e, 4e en 10e. Dus in 5 jaar tijd 1 goed seizoen. Als dat nu weer gebeurt is het killing en dat zou zonde zijn na alles wat bereikt is. Daarom ben ik terughoudend met dit soort gokken

Dit betekent dan toch niet dat van Persie al voor de winterstop bij Feyenoord zou kunnen spelen ?

4 oktober 2017 om 11:54

Hij is dan transfer vrij, dus kan gelijk aansluiten

4 oktober 2017 om 12:11

Precies heeft ook enkel alleen voor Fenerbahçe gespeeld dit seizoen dus dat vormt ook geen probleem. Vraag is meer of je dit risico wilt nemen omdat hij nu op een leeftijd zit waar je niet meer zo snel hersteld van mogelijke blessures.

4 oktober 2017 om 12:22

Aan de andere kant is het wel een spits die op wereldniveau heeft gevoetbald. Hij kan/kon dus wel net dat extra beetje brengen. In Nederland ligt het niveau een stukje lager dan zijn vorige werkgevers. Dus misschien kan het nog wel wat worden. Het zou mooi zijn voor Feyenoord als hij af en toe zijn oude niveau weer laat zien.
Persoonlijk vind ik het sowieso leuk om oude clubspelers terug te zien komen. Huntelaar bij Ajax. Van Persie misschien naar Feyenoord.
Hopelijk Affelay weer een keer bij PSV

4 oktober 2017 om 12:31

Dat lijkt met niet, aangezien hij bij het verstrijken van de transferdeadline nog onder contract stond bij Fenerbaçe zal hij tot de volgende transferperiode niet speelgerechtigd zijn voor een andere club. Dan had het contract voor de deadline ontbonden moeten worden.

4 oktober 2017 om 12:59

Hij heeft op dit moment toch een redelijk zware blessure?

4 oktober 2017 om 14:14

Nee hoor, door het ontbinden van zijn contract is hij transfervrij. En transfervrije spelers mogen ook buiten de transferperiode worden aangetrokken. Transacties tussen clubs zijn niet toegestaan.

4 oktober 2017 om 14:36

@ Topossnick - Van Persie heeft momenteel inderdaad een kruisbandblessure, dus duurt het nog wel even voor hij weer wedstrijdfit is. Dit zou ook een extra reden voor Fenerbahce kunnen zijn om nog sneller van van Persie's salaris af te komen, aangezien hij nu helemaal niet meer van waarde is voor de club.

Van Persie in de selectie erbij. Is een mooie luxe. Zal ook als een rol model bij Fyennoord fungeren.

4 oktober 2017 om 12:17

Rolmodel?! Je kent het verhaal van hem in zijn eerste tijd bij Feyenoord als talent? Ontzettend vervelend, altijd gezeur, giga talent maar heel lastig en overal tegenaan trappend zonder zelf respect te hebben voor de ervaring binnen de selectie op dat moment. Lijkt me dat dat niet de persoon is waar de jeugd tegenop moet kijken.

4 oktober 2017 om 13:03

En is hij nog steeds dat gigatalent dat destijds moeilijk gedrag vertoonde? Nee, inmiddels een gerespecteerde wereldvoetballer die bij Arsenal en Manchester United geweldig gepresteerd heeft, vele interlands achter de rug heeft en erg veel ervaring kan overbrengen op onze selectie. Ik juich het zeker toe dat Robin dalijk erbij komt.

4 oktober 2017 om 13:09

@benjj: Je kent ook de verhalen over Man U en Arsenal dat hij altijd de talenten daar hielp. en er altijd voor ze was?

Nee lekker bashen op iets van 15 jaar geleden. Die man is ook ouder en wijzer, en kan juist tegen de talenten vertellen dat zo'n instelling niet helpt!!

4 oktober 2017 om 13:27

@benjj
Juist wel dus! Ik denk dat, platgezegd, een rotte appel eerder iets aanneemt van een 'voormalig' rotte appel dan van een ideale schoonzoon. Althans, zo heb ik het zelf altijd wel ervaren. Dat hij niet meer dezelfde speler is als toen hij 17 was lijkt me vrij duidelijk en bewezen bij zijn latere clubs.

kan hij direct aansluiten of vanaf de winterstop?

4 oktober 2017 om 13:17

Kan direct als het contract afgekocht wordt. Transfervrije spelers mag je altijd aantrekken.

5 oktober 2017 om 18:22

Correct maar volgens mij is er wel een sluitingsdatum voor inschrijven van de competitie.

Dat wordt lekker druk voorin. Ik ben eigenlijk alleen voorstander van het (terug)halen van spelers uit het (grote) buitenland die in het basisteam iets toevoegen (el ahmadi, kuyt, guardado, moreno, huntelaar) en vraag me sterk af of vPersie die minuten kan gaan maken. Op zich zie ik dit niet als meer dan een leuke gimmick. Kwaliteit voorin genoeg zodra Jorgensen weer fit is

Ik zou hem graag nog een x op de nederlandse velden voor Feyenoord zien spelen.

Haal maar binnen. Ervaring en iemand achter de hand voor als je Jörgenson rust wilt geven of voor op Kunstgras. Helaas voor Kramer heeft hij gefaald, iets wat wel te verwachten was.

Voor Feyenoord is dit het beste scenario denkbaar. Goed dat ze hebben gewacht en Fenerbahçe gokte op een verkoop maar na dat Janssen kwam was het duidelijk dat er voor van Persie geen plaats was. Kramer heeft zijn kans gehad en niet gepakt. Van Persie als 2e, of bij een mindere vorm van Jorgensen, de 1e spits is gewoon lekker.

Lekker hoor, kan je als spits gebruiken of erachter. Kramer moet zich wel zorgen maken want die komt op de tribune neem ik aan, maar ook niet verkeerd als stormram, bizar veel opties heeft Gio nu en nu gaan we zien hoe hij als trainer wedstrijden kan kantelen of die ook echt zo goed is als we hopen.

4 oktober 2017 om 12:05

Nee Kramer blijft wel op de bank denk ik, als pinchhitter zoals hij nog best nuttig kan zijn. We hebben toch 12 wissels

Goede zaak.

Jammer dat spelers als Huntelaar, Van Persie, Sneijder, De Jong, Van der Vaart, Kuyt allemaal zo laat of helemaal niet terugkeren naar de Eredivisie.

De ervaring van zulke gasten is zo belangrijk voor de jonkies.

Zou de Eredivisie zoveel beter van worden.

Kuyt die op zijn 36 (??) nog kampioen wordt met zijn club is toch prachtig.

Zou van Persie een plaats op de bank accepteren dan. Daar is zijn ego veel te groot voor.
En Jorgensen de topscorer van vorig jaar zet je niet op de bank.

Ik zou voor een andere spits gaan.
Die misschien duurder is in aankoop maar met minder loon. Rvp zal ook niet voor een habbekrats gaan spelen bij feyenoord.

Leuke speler, vraag me wel af of feyenoord hier goed aan zou doen.

Ondanks dat ik denk dat het geen heel groot succes gaat worden, zie ik het wel degelijk als een versterking voor Feyenoord. Mocht hij inderdaad komen dan heeft Feyenoord zeker de prijs gewonnen van beste aankopen dit seizoen tot nu toe.

Die gaat Nicolai Jörgensen in de weg zitten, daarbij heeft V Persie nu geen makkelijk karakter,
Denk dat feyenoord hier spijt van gaat krijgen.

4 oktober 2017 om 13:11

Hoezo geen makkelijk karakter? op basis van wat heeft hij dat niet? Waar heeft hij dan voor problemen gezorgd?

4 oktober 2017 om 15:05

Capis,

Er zijn zat momenten geweest dat Van Persie niet de gemakkelijkste was of het zijn veel akkefietjes waarbij Van Persie bij is betrokken.

Van Persie/ Van Hooijdonk, toen Van Hooijdonk de speler in vorm was en nogmaals toen Van Hooijdonk analist was tijdens de WK in 2014.
Van Persie en Afellay die zich van de rest afzondigde tijdens het EK 2012, ik vind dit maar raar.
Van Persie en Depay onder Blind. Hier waren beide nogal dom bezig, waarbij Van Persie het toch beter zou moeten weten als oudste van de twee.

Slechts een kleine greep, maar dit zijn van die kleinigheidjes die je als mannen onder elkaar wel op kunt lossen.

Overigens denk ik dat Van Persie als een persoonlijkheid gaat binnenkomen en in de huidige groep zie ik geen amokmakers waarbij Van Persie aan de stok mee kan hebben. Het zou dus een goed zet zijn om hem binnen te halen.

4 oktober 2017 om 13:18

Die gaat Nicolai Jorgensen goede concurrentie geven bedoel je. Robin is volwassen genoeg om in tee zien dat zijn carriere een aflopende zaak is. Desondanks heeft hij nog zijn toegevoegde waarde, daar ben ik van overtuigd.

Gaat van Persie dan als tweede spits functioneren achter Jörgensen?

Ben benieuwd of dat goed gaat.. Overigs natuurlijk wel een versterking voor Feyenoord!

4 oktober 2017 om 12:25

Je krijgt dan zo'n zelfde situatie als bij Ajax met Dolberg en Huntelaar. Ik denk alleen maar goed voor een topclub als je 2 goede spitsen hebt.

Turkse kranten schrijven soms mooie sprookjes. Dat krijg je als je dedicated sportkranten hebt die dagelijks weer gevuld moeten worden.

Zou voor Feyenoord een welkome versterking zijn, zeker als ze er nog een 3e plek in de CL uit willen slepen, zodat we in ieder geval in de UEFA-cup verder kunnen.

V. Persie zou er financieel ook behoorlijk voor moeten inleveren. Dat is dan wel weer lovenswaardig.

4 oktober 2017 om 14:16

Van persie sleepde al Europees voor Fener, dus mag niet voor Feyenoord uitkomen dit Seizoen

Mag dit na de transferperiode? Ik vind het namelijk nog al dubieus. Dan kun je de transfer periode net zo goed afschaffen. Een speler kan zich zelf tenslotte ook vrij kopen en dan zonder contract in dienst treden van een andere club met tekengeld wat net zo hoog is als de afkoopsom die hij moest betalen.

4 oktober 2017 om 13:31

Als zijn contract is afgekocht wel. Dan is hij in Principe transfervrij en ben je niet gebonden aan een transferwindow. Wel zitten er wat haken en ogen aan. Weet niet of van Persie europees is uitgekomen voor Fenerbace. Als dat zo is mag hij tot de winterstop niet europees uitkomen voor Feyenoord.

4 oktober 2017 om 13:39

@ejens Europees kan hij volgens mij sowieso tot de winterstop niet spelen want clubs moeten voor een bepaalde datum een lijst bij UEFA aanleveren met welke spelers ze voor dat toernooi willen gebruiken

4 oktober 2017 om 14:21

Dat klopt, maar bij calamiteiten zoals blessures mag je alsnog nieuwe spelers toevoegen. En daar heeft Feijenoord genoeg van dus dat is geen probleem.

Om twee redenen zou ik zo'n speler als Feyenoord nooit erbij halen: (1) hij is niet meer de oude en komt vooral fysiek tekort en (2) hij zal absoluut een bescheiden rol op de bank niet accepteren.

4 oktober 2017 om 13:53

Als hij 'de oude' nog was had hij natuurlijk niet in Turkije gespeeld of de afweging gemaakt om terug bij Feyenoord te komen natuurlijk. Dat hij fysiek nu z'n gebreken heeft (voor z'n kruisband een aantal spierblessures, e.d.) is helaas zonde, maar als van Persie daadwerkelijk komt, zal hij blijkbaar wel accepteren dat hij achter Jörgensen komt in de pikorde. Ga er maar vanuit dat dit uitvoerig besproken wordt.

Maar los hiervan is hij natuurlijk een gerespecteerde wereldvoetballer die al zijn ervaring kan overbrengen op de gehele groep en is met zijn techniek dan nog altijd één van de betere (zo niet beste) voetballers bij Feyenoord. En vooral het eerste is natuurlijk al een enorme toevoeging.

Liever kwijt dan rijk. Deze man is geen schim meer van de RvP in de premier league. Man man wat is hij afgezakt. Qua genialiteit ontbreekt het hem niet maar zijn lichaam functioneert niet meer naar zijn intelligentie op het veld dus dan loop je over je eigen voeten. Jammer maar 16 blessures in 3 jaar ga je ook denken wtf 😅.

Ik geloof het pas als dit van Feyenoord zijde wordt bevestigd, maar ik zou dit ontzettend toejuichen. Het blijft een topspeler, weliswaar op zijn retour maar ik zie hem graag komen. In de eredivisie kan hij nog makkelijk meekomen.

4 oktober 2017 om 14:29

Inderdaad. Het wordt op nog geen een Nederlands medium bevestigd, of aandacht aan besteed.

Hij zou een enorme upgrade zijn t.o.v Kramer. Ik had hem dan wel graag wat eerder willen hebben, maar hij kan het verschil maken.

Weet iemand hoe lang van Persie en Jörgensen geblesseerd zijn?

4 oktober 2017 om 14:54

Jorgensen is al weer zo goed als fit, Gio had hem eventueel zelfs op kunnen nemen in de selectie voor de wedstrijd tegen AZ. maar omdat het om een spierblessure gaat nemen ze liever geen risico en laten ze hem de komende anderhalve week rustig aansluiten op de trainingen

Ik ben nooit een grote fan geweest van RvP of Feyenoord. Toch weet ik zeker dat het voor hem, voor Feyenoord en voor de Eredivisie na de terugkeer van eerst Kuijt, nu Huntelaar, Emanuelson en dan binnenkort RvP weer een stukje kwaliteit is wat we terughalen. De Nederlandse competitie kan wel weer wat van dat soort jongens gebruiken.

overschatte speler die rvp nooit begrepen wat hij in t nl elftal deed scoorde alleen in voorrondes en groeps wedstrijden maarja perfect voor de micky mouse. league

4 oktober 2017 om 15:56

Vooralsnog de meest scorende speler die Nederland ooit gehad heeft, waarbij hij lang niet altijd in de spits speelde wat het nog knapper maakt. Eerder onderschat door veel mensen.

4 oktober 2017 om 16:27

Dat zegt niet alles, had in die wedstrijden Huntelaar er neer gezet en ik ben er van overtuigd dat Huntelaar nog meer doelpunten had gemaakt.
Ik vind trouwens wel dat hij een toegevoegde waarde is voor Feijenoord en de ED.

4 oktober 2017 om 17:27

Dat denk ik niet maar dat is weer een andere discussie.

4 oktober 2017 om 17:51

Tot nu toe heeft elke trainer van t NL elftal van Persie boven Huntelaar verkozen, en die discussie loopt al sinds 2005. Als Huntelaar echt beter was geweest had ie wel een keer de voorkeur gekregen denk ik, Bovendien, als er 1 spits is die vooral tegen de kleinere teams/clubs scoort, dan is het Huntelaar wel

Lekker ouderwets nuchtere Hollandse reacties zeg....Zo verwelkom je een legende niet. We kunnen wat dat betreft heel wat leren van mensen in het Zuiden en Oosten.
RVP is een legende.
Welkom terug Robin!!!
In wat voor rol dan ook, je bent een verrijking voor de Eredivisie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV4244
2.Feyenoord3228
3.AZ3023
4.FC Twente3013
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
C. StengsMiddenvelder143
Q. TimberMiddenvelder144
Igor PaixãoAanvaller143
S. GiménezAanvaller1417
M. WiefferMiddenvelder132
R. ZerroukiMiddenvelder120
Y. MintehAanvaller113
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

Nederland
1697 fans
Coach, 40 jaar
SeizoenClub
2023- Feyenoord U19
2018-2019 Feyenoord
2015-2017 Fenerbahçe
2012-2015 Manchester United
2005-2017 Nederland
Laatste voetbalnieuws

Flankspeler met ruim 100 duels voor Feyenoord: ‘Nog één keer naar de Eredivisie’

Diego Biseswar zou graag nog één keer terugkeren in de Eredivisie, zo heeft hij aangegeven in een interview met Voetbal International. De 35-jarige Amsterdammer zit sinds zijn vertrek bij PAOK Saloniki...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren