Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Conte wekt verbazing met quote over Danjuma en zoekt oorlog met ‘shit’ speler

Laatste update:

Antonio Conte heeft vrijdag de tongen los gemaakt in de Engelse pers. De Italiaanse oefenmeester zei een hoop op de persconferentie voorafgaand aan Tottenham Hotspur - Nottingham Forest en wekte onder meer verbazing met een quote over Arnaut Danjuma. De Oranje-international zou namelijk 'niet een aanwinst van hem, maar van de club zijn'. Ook sloeg Conte vinnig terug naar Richarlison, die zijn trainer woensdag in ondubbelzinnige bewoordingen bekritiseerde.

Conte ligt zwaar onder vuur in Noord-Londen en is er waarschijnlijk bezig aan zijn laatste weken. Tottenham speelt alleen nog voor directe Champions League-kwalificatie en Conte gaf vrijdag dan ook toe dat hij de club op korte termijn geen prijzen ziet winnen. "We zijn verre van in staat om mee te doen om de prijzen. Ik zeg dat we tijd en geduld nodig hebben. Maar de omgeving rondom de club heeft geen geduld of de omgeving wil de realiteit niet begrijpen. De club heeft wel het geduld, maar het probleem is dat de club ook de fans gelukkig wil maken. Zij wachten al jaren en jaren op een prijs", sprak de Italiaan.

Die ging even later op de persconferentie ook in op de situatie van Danjuma. De winteraanwinst komt maar weinig aan spelen toe en zijn trainer kon helder uiteenzetten waarom. "Hij heeft kwaliteiten, maar misschien niet de specifieke karakteristieken voor een nummer 10. Misschien is hij meer een schaduwspits of een vleugelspeler", zei Conte, die Danjuma tot nu toe slechts vier invalbeurten gunde.

Conte deed de wenkbrauwen daarop fronsen door Danjuma 'een aankoop van de club' te noemen. Wel roemde hij nog de trainingsarbeid van de huurling van Villarreal. Minder was Conte te spreken over Richarlison, die zich na de Champions League-eliminatie kritisch uitliet over zijn hoofdtrainer en het seizoen shit betitelde. "Hij heeft gelijk", reageerde Conte daarop. "Zijn seizoen is shit. Hij heeft nul goals in de Premier League gemaakt en maar twee in de Champions League."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Precies het probleem dus bij Tottenham. Het bestuur doet maar gewoon wat en komt aan met aankopen die totaal niet in lijn zijn met de trainer. Zo'n Danjuma was toch zo onnodig als je al Son en Richarlison hebt die op links kunnen spelen. En in de spits heb je Kane die onaantastbaar is en daarachter ook Richarlison. Zo'n nutteloze aankoop weer. Ze kunnen om de 2 jaar weer een nieuwe coach halen maar dat heeft totaal geen zin als het bestuur een eigen wil heeft...

11 maart 2023 om 13:13

“kane die ontastbaar is” Volgens mij is die onderdeel van het probleem geworden. Tuurlijk heeft hij veel betekend voor de club, maar verder dan de 2e plaats in 16/17 zijn ze nooit geworden, daar waar ik ook weleens voorbij heb zien komen dat ze voor de titel wilde gaan.

11 maart 2023 om 13:14

Ik vind Kane wel terecht hoor. Is gewoon de beste speler die ze hebben. De rest van het elftal met name de verdediging is gewoon armoedig. Ook de backs zijn niet goed genoeg voor het spel van Conte.

11 maart 2023 om 13:17

Mja 26-18 dit jaar, moet je dan ontastbaar zijn en talentvolle spelers als Richarlison en Danjuma voor hem volledig laten wijken? Harry wordt ook een dagje ouder evenals Son.

11 maart 2023 om 13:23

Vind je Richarlison en Danjuma talentvolle spelers? Het zijn leuke subtop spelers maar niet op het niveau van Kane. Er moeten juist meer spelers bijkomen die het niveau van Kane hebben...

11 maart 2023 om 13:29

Richarlison liet aardige dingen zien onlangs op het WK en Danjuma bij Villareal. Danjuma had alleen eind vorig jaar een dipje. Tja het niveau Kane, je bedoelt absolute vedetten die er meteen staan, Spurs is geen Real Madrid. Ik denk dat als je een talentvolle aanvaller erbij haalt en Kane laat gaan, waardoor Richarlison en Danjuma ook meer kunnen spelen de resultaten weleens kunnen verbeteren.

11 maart 2023 om 13:40

Kane is 29 jaar oud. Richarlison 25 en Danjuma 26. Komen uit zo goed als dezelfde generatie, alleen lijkt Kane veel ouder omdat hij al bizar lang in de top meedraait.

11 maart 2023 om 14:14

Kan die nog wel aan een nieuwe uitdaging toe zijn..

11 maart 2023 om 16:39

Zeker, maar dat hij ruimte moet maken voor talenten Danjuma en Richarlison omdat hij al een dagje ouder wordt slaat dus nergens op. Scheelt maar een paar jaar, en heeft nu voor het 6e seizoen op rij de 20 goals aangetikt. Volkomen terecht dat hij onaantastbaar is.

11 maart 2023 om 14:12

Ooit gehoord van rouleren? Kane en Son moeten alles spelen, dat houden ze niet vol en merk je in de resultaten.

Stap gewoon op joh, het is nu wel duidelijk dat je er geen zin meer in hebt, en dat begrijp ik volkomen. Geen reden om nu nog enorm veel ruzie te maken om niets.

11 maart 2023 om 16:56

Jawel ik wil horen hoe het allemaal zit, de fans hebben daar eens recht op want wij horen nooit wat van de eigenaren of voorzitter. 22 jaar ligt alles alleen maar aan trainers volgens hen. Dit is de zoveelste aankoop van de club dus ik wil horen wie de spelers dan aankoopt en of er überhaupt wel geluisterd wordt naar trainers. Niemand neemt verantwoordelijkheid en niemand wordt verantwoordelijk gehouden bij Tottenham. Mensen moeten vertrekken en het is duidelijk dat van top tot onder dingen moeten veranderen.

Volgens mij heeft Spurs behoefte aan een frisse wind. O.a. Mourinho en Conté zijn verdedigende trainers geweest die het frivole en leuke van de club Tottenham helemaal hebben gesaboteerd, althans zo kijk ik er tegenaan vanaf een afstandje. Als ik Spurs was zou ik lekker afscheid nemen van Kane en een meer aanvallende trainer aanstellen die wel rendement weet te halen uit spelers als Richarlison en Danjuma.

11 maart 2023 om 13:14

Misschien dat die frisse wind wat hogerop moet worden geblazen dan bij de trainerspost.

11 maart 2023 om 16:57

Frisse wind in eigenaren, voorzitter en bijhorende visie en beleid ja.

Ben ik de enige die na het lezen de titel dacht "conte zoekt oorlog met shit player Danjuma"?

11 maart 2023 om 14:37

Dat dacht ik ook, en dat is vermoedelijk ook de bedoeling geweest zodat mensen er toch sneller op klikken

Conte die zegt dat Danjuma geen 10 is maar ene vleugelspeler goedemorgen dat weet de hele wereld al.

Het kan verkeren. Arsenal miste top 4 vorig seizoen en Conte haalde dat knap binnen. Tottenham bij meeste analisten, favoriet voor plek 3 achter Liverpool en City voor dit seizoen. En uiteindelijk loopt het zo. Conte is nooit een trainer voor de lange termijn geweest maar is een quick fix. En Tottenham is alles behalve dat..

11 maart 2023 om 17:02

Eens, als club moet je je aanpassen aan het beleid van zo’n trainer en ook ik had top 3 als doel in mijn hoofd je moet dan ook gaan voor een beker bijvoorbeeld. Waar het vorig seizoen meer in één lijn liep qua spel loopt het totaal niet nu en de club veranderd niet. Conte was de laatste kans voor hen nu is het klaar.
Conte heeft zelf ook blaam als het gaat om het spel maar naar mijn lening gaat de meeste schuld nog steeds naar de club. Haal je Conte dan moet je hem vol geven wat hij nodig heeft. Twee toppers per window die HIJ wilt. Dit was op papier in de zomer mooi maar als blijkt dat het niet is wat hij wilde wat ben je dan aan het doen?!

Hij gaat het zit niet zelf opstappen als hij nog geld krijgt. Hij slaat nu om zich heen, het is gewoon klaar. Over 2 maanden is het seizoen af en men kijkt nu naar wie de nieuwe trainer wordt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren