Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Coach Shakhtar juicht Milan-link toe: 'Hij is beter dan James Rodríguez'

Laatste update:

Douglas Costa wil weg bij Shakhtar Donetsk en lijkt zijn zin te krijgen: de aanvallende middenvelder zou in gesprek zijn met AC Milan. Coach Mircea Lucescu, die de Oekraïense club transformeerde tot een Europese subtopper, hoopt dat het zover komt. "Het maakt me trots als een van mijn spelers aan de slag gaat bij een Europese topclub", zegt de Roemeen.

/

Lucescu is ervan overtuigd dat de 23-jarige Braziliaan alles heeft om te slagen in de absolute top. "De deal moet voor alle partijen goed zijn, ook voor ons team. Kijk naar James Rodríguez. Hij werd bekend bij AS Monaco, presteerde op het WK en verhuisde toen naar Real Madrid. Waarom kan dat bij Douglas niet hetzelfde zijn? Hij is in mijn ogen beter dan James."

De technicus staat sinds 2010 onder contract bij Shakhtar, waar hij vijf keer de Oekraïense landstitel in de wacht sleepte. Vanwege de enorme onrust in het land wil Douglas, evenals veel van zijn ploeggenoten, echter weg. Naar verluidt moet de voormalig jeugdinternational van Brazilië 25 miljoen euro kosten. Naast AC Milan zou ook AS Monaco al interesse hebben getoond.

Douglas Costa is goed genoeg voor de Europese top

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou beter dan james gaat te ver. Ik vind ze allebei gelijkwaardig

15 augustus 2014 om 13:48

Douglas Costa zou in de Eredivisie 30 goals maken

15 augustus 2014 om 13:54

James ook, die maakt zelfs op het WK de meeste doelpunten. En Costa? Hoeveel had die er gemaakt?

15 augustus 2014 om 14:02

zucht wat ben jiji een pannekoek. en wat kromme vergelijking...

Costa had niet eens de kans om meer doelpunten te maken, want hij was niet geslecteerd..

15 augustus 2014 om 14:04

Dat zegt toch al genoeg dan....

15 augustus 2014 om 14:06

Als je niet op de WK bent kan je ook niet op de WK scoren he. Dan kan ik ook zeggen dan kan ik ook zeggen dat Shaqiri meer heeft gescoord dan Ronaldo, dus misschien is Shaqiri dan toch wel beter.

James en Douglas Costa hebben het beide in zich om twee fantastische spelers te worden voor een absolute topclub, in potentie vind ik ze erg aan elkaar gewaagd.

15 augustus 2014 om 14:08

Misschien ben jij hier dan wel de grootste pannekoek als hij niet eens goed genoeg was om voor dit Brazilië uit te komen. Hij doet het goed in de Oekraïne maar die competitie is gelijkwaardig aan de eredivisie.

15 augustus 2014 om 14:10

In potentie aan elkaar gewaagd, laat die Douglas Costa zichzelf maar eerst bewijzen op het hoogste niveau daarna praten we verder. Al die brazilianen die maar gehypt worden en dan mislukken.
James is op dit moment kilometers verder dan deze speler, had die maar niet puur voor het geld moeten kiezen.

15 augustus 2014 om 14:10

ik snap wat je bedoel maar omdat brazilie topspelers hebben kan je van brazilianen niet zeggen, "hij wordt niet geselecteerd dus hij is slecht"...

er zijn meerdere Brazilianen niet mee geweest die er wel bij hoorde

15 augustus 2014 om 14:20

Nou het Brazilie van de laatste 2 jaar is misschien wel een van de zwakste teams van Brazilie die ik heb gezien. Als je dan nog niet wordt geselecteerd ben je niet beter dan de grootste smaakmaker van het toernooi. James is op dit moment gewoon veel verder dan Costa, en ik weet ook dat Costa goed kan ballen maar laat hem eerst maar is presteren bij een club in een topcompetitie om daarna te kijken of hij wel echt zo goed is.
Die spits van Shakthar Luiz Adriano leek ook een regelrechte topper te worden maar ik denk dat hij de top nooit gaat halen. En zo was Chygrynski een van de toekomstige wereldverdedigers maar is erg door het ijs gezakt.

15 augustus 2014 om 14:36

Hij is zeker wel goed genoeg voor Brazilië, het is enkel dat de coach andere keuzes maakt. En die zijn ook niet bepaald hoed gevallen. Douglas Costa is duidelijk beter dan Bernard en die schitterde ook niet echt.
James is duidelijk populairder en heeft meer kunnen en laten zien. Maar Douglas Costa is niet veel minder.

15 augustus 2014 om 15:28

Jij ziet alleen die champions league wedstrijden van Shakhtar, dus weet jij wel hoe goed Douglas echt is ?

15 augustus 2014 om 23:49

Wat een onzin ik ken deze speler niet maar ik weet wel dat die Scolari niet helemaal spoort. Hij verkiest namelijk Jo en Fred boven spelers Lucas moura en Pato of bijv coutinho, dat zegt al genoeg. Ik weet niet of deze man goed is maar als je Fred, Maxwell en die keeper meeneemt selecteer je zo en zo niet op individuele kwaliteit. Je zag ook dat brazilie aanvallend compleet afhankelijk was van neymar.

Beter dan james bizar janes gaat naar real en deze speler naar ac milan dan zit er verschil

15 augustus 2014 om 13:49

Ow ja, want dat betekend dat een speler beter dan de ander is of niet. Het is wel zo dat deze trainer zijn pupil gewoon lekker omhoog wilt lullen. James heeft het laten zien op het WK en dat is nu een soort maatstaf voor vergelijkbare spelers.

15 augustus 2014 om 13:52

Hij bedoelt ermee dat James eerst naar Monaco ging, toen een goed wk speelde en dan de stap naar real maakt, en lucescu of hoe die heet denkt dat Douglas' Costa dezelfde stap kan maken

Wat voor type speler is dit eigenlijk?

15 augustus 2014 om 13:53

Een man die snel is aan de flanken, hele goede techniek, lenig, is de man van de assist maar kan ook zeker scoren

15 augustus 2014 om 13:56

Behendige, technische speler met een goede trap. Vind hem niet helemaal vergelijkbaar met James van Real Madrid maar AC Milan zou hiermee echt een goede speler binnenhalen.

15 augustus 2014 om 13:59

Douglas Costa is een speler die op beide flanken uit de voeten kan, maar hij kan, als het moet, ook als aanvallende middenvelder of centrale middenvelder gebruikt worden. Dit gebeurt echter zelden, staat bijna altijd op de flank.

Hij heeft een zeer goede techniek, is tweebenig en geeft goede voorzetten, maar heeft ook een uitstekend afstandsschot en vrije trap en goede dribbelacties.

Dit zou een uitstekende speler voor AC Milan. Douglas Costa speelt eigenlijk onder zijn niveau bij Shakhtar, als hij presteert bij Milan zal hij ool wel in beeld komen bij de Seleçao.

Fantastische speler, jammer dat die misschien voor AC Milan kiest, die dwalen gigantisch af. Hoorde dat Monaco ook geïnteresseerd was in Douglas en nog een speler van Shakthar om de plek van James doen te vergeten

15 augustus 2014 om 14:08

Milan dwaalt misschien af, maar deze transferperiode hebbrn ze laten zien dat ze weer terug naar de top willen! Met een versterking als deze kan Milan dat ook zeker waarmaken. Ik hoop dat ie komt!

15 augustus 2014 om 14:12

AC milan blijft nog steeds 1 vd succesvolste clubs en een grote beroemde clubs. genoeg spelers die er naar toe willen.

15 augustus 2014 om 14:25

Die dwalen gigantisch af... Als je dit voor deze transferperiode had gezegd had ik je gelijk gegeven maar nu kan je dat toch echt niet meer zeggen hoor...

En dan vind jij !monaco! een betere club ? Ik zou het wel weten, in het legendarische San Siro spelen bij een club met een prachtige historie in een mooie competitie, of voor 3000 man in een belachelijk stadium spelen voor een club zonder prestige...

Erg goede speler, verdient wel transfer naar een topclub.

Het zou mooi zijn als Shakthar zijn spelers nog een jaartje kan behouden. Dan zie ik ze in de Cl weer stunten en dan moet een plek in de laatste 16 sowieso haalbaar zijn.

Wat een goede transfer voor Milan!

Zou natuurlijk een geweldige transfer zijn en dan zouden alleen nog een centrale middenvelder nodig hebben om dit seizoen weer mee te doen voor de CL plaatsen !

Als we het transferbeleid van deze zomer kunnen doortrekken ziet de toekomst er rooskleurig uit.
Want als je voor helemaal niet veel geld Alex,menez,rami,armero,diego Lopez,douglas Costa en een centrale middenvelder kan halen heb je gewoon goude zaken gedaan !

En langzaam maar zeker zijn we overbodige spelers ook uit de selectie aan het halen, dus dat scheelt ook weer wat geld.

Opstelling: Belangrijk is het dat het een 3 hoekig middenveld is met Honda in de punt naar voren

Diego Lopez
De Sciglio
Alex
Rami
Armero
De Jong
Honda
Aankoop
Costa
Balotelli
El Shaarawy
15 augustus 2014 om 15:31

Kehdira mocht weg toch jaartje huren van real daarna transfervrij contracteren zou mooi zijn.

15 augustus 2014 om 16:11

Als hij wilt komen zou dat inderdaad mooi zijn ! Maar ik denk dat Real hem niet transfervrij zal willen laten gaan dus ik denk dat ze nu geld willen of hem laten bijtekenen .

De goede relatie met real zou de deal al iets makkelijker kunnen maken natuurlijk.
Maar ik heb eerlijk gezegd nog wel niks gehoord van mogelijke intresse van Milan.

Zie liever Kehdira komen voor 25 mil dan Diego Costa. Of Veratti die is italiaans zou mooi maar stukje duurder denk ik.

15 augustus 2014 om 15:33

Foutje Douglas**

15 augustus 2014 om 18:18

Verratti zou inderdaad mooi zijn maar ik denk dat PSG hem lievet niet kwijt raakt en hij dus te duur is.

Coutinho is ook niet geselecteerd? Dus hij is ook slechter dan James..

of douglas costa beter is weet ik niet, ik vind hem wel beter dan een bernard (apart dat die werdt opgeroepen en niet douglas costa)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren