Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Coach 'Baggies' zag recordaankoop nooit spelen: 'Goed research gedaan'

Laatste update:
/

West Bromwich Albion telde onlangs 11,3 miljoen euro neer voor Ideye Brown en brak daarmee het clubtransferrecord. Ondanks die investering rijst de vraag of de Nigeriaanse aanvaller van tevoren wel goed is bekeken: coach Alan Irvine zegt de speler in ieder geval nog nooit live aan het werk te hebben gezien.

De nieuwe oefenmeester van the Baggies baseerde het besluit volledig op de input van zijn scouts, die positief rapport uitbrachten over de nu ex-speler van Dynamo Kiev. "Ik heb niet veel van hem gezien, maar mensen die ik vertrouw zagen hem wel", onthult Irvine in gesprek met de Daily Mirror.

De Schot beseft dat zijn ontboezeming tot kritiek kan leiden, zeker als blijkt dat Brown niet aan de verwachtingen voldoet. "Het is niet dat ik nooit naar spelers kijk, normaal gesproken doe ik dat wel. Maar we hebben genoeg research gedaan en in het verleden lukte het ook prima om op die manier goede spelers te vinden."

Het is niet per se noodzakelijk om een speler live aan het werk te zien

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hmm, ik weet niet wat ik daarvan moet vinden. Als hij hem ook niet op TV gezien heeft vraag ik me af of het een goede keuze is.

25 juli 2014 om 16:17

Vind zowieso dat dat de club zelf een grotere invloed moet hebben of een speler wel of niet aangetrokken wordt . Een trainer is maar een passant. Natuurlijk is het beter als beide het er mee eens zijn. Als een trainer het er niet mee eens is en de speler niet opsteld is het ook wegegooid geld

25 juli 2014 om 17:09

het lijkt er meer op dat hij zichzelf aan het indekken is als het blijkt dat die jongen niet goed genoeg is.
waarom zou je anders vermelden dat de verantwoordelijkheid volledig bij de scouting ligt.

Bebé, een van de weinige spelers die Sir Alex nooit heeft zien spelen voordat hij hem kocht. We weten allemaal hoe het met hem is afgelopen.

25 juli 2014 om 16:43

Bebe blijft een prima speler hoor. Alleen veel geplaagd door blessureleed.

25 juli 2014 om 17:10

gabberich nog zon exemplaar.
op de videoband die van gaal zag moest het de nieuwe batistuta worden haha

25 juli 2014 om 18:52

Ivan Gabrich, de man die nooit om zou vallen, lag voornamelijk op zijn buik in de 16

25 juli 2014 om 19:17

nou dat viel best mee...hij heeft maar 3 wedstrijden gespeeld haha.
ronald de boer zei ooit dat gabberich de slechste speler was die hij ooit gezien heeft haha

Poll:
Het ligt eraan als het een grote speler is bijvoorbeeld Ronaldo of Robben dan hoef je niet perse live te kijken maar bij relatief onbekende spelers lijkt het me wel handig.

Ik denk dat het bij WBA het geval is dat de club een speler koopt, zij scouten een speler en geven hem dan aan de trainer. Zoveel goede spelers heeft WBA niet dus waarom niet, denkt de club. Bij een top club in de BPL is het wel anders want daar koopt de manager een speler maar als die zelfde manager niet presteert dan wordt hij op straat gezet en zit de club met een speler waar ze niks aan hebben maar wel op de loonlijst staat.

Tel uit je winst.

25 juli 2014 om 18:23

In het hele Britse voetbal is de trainer gewoon de manager. Maar het lijkt me ook weer niet zo dat anderen helemaal geen inbreng hebben bij een transfer.

Zo gek is dat niet. Frank de Boer zei onlangs nog over aankoop Robert Muric: "onze scouts hebben Muric volop aan het werk gezien. Ik heb zelf een mooi videootje bekeken. Dat zag er goed uit."

Ideye Brown, is dat niet die gast die tegen Feyenoord voor de voorronde CL 1 of 2 keer scoorde? Zo ja dan is het wel degelijk een aanwinst voor WBA.

Heel vreemd dit. Als coach moet je vind ik een speler zelf goed bestuderen voordat he hem koopt. Scouts kunnen toch minder zien of hij goed past in jouw plannen. Zeker als de speler de duurste ooit wordt van je club moet je hem heel goed bestuderen. Ik heb overigens zelf nog nooit van deze jongen gehoord. Kan iemand mij iets meer vertellen over wat voor een type hij is?

Sjonge jonge, wat een drama deze coach zeg! Als het om zó veel geld gaat, mag je best wat moeite doen om een speler wat beter te scouten!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren