Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Clubicoon Daniele De Rossi blijft langer aan als AS Roma-trainer

Laatste update:

Daniele de Rossi blijft langer aan bij AS Roma, zo meldt de club via de officiële kanalen. De veertigjarige Italiaan nam in januari het stokje over van de ontslagen José Mourinho en worstelde de hoofdstedelingen van de negende naar de vijfde plek.

Na het vertrek van Mourinho in januari, koos Roma voor het aanstellen van de clubicoon. Een gouden zet, want de oefenmeester draaide het in de Italiaanse hoofdstad volledig om.

Roma doet nog volop mee in de strijd om een Champions League-ticket. De achterstand op Bologna, de club van Joshua Zirkzee en Sam Beukema, bedraagt vier punten. Roma heeft één wedstrijd minder gespeeld dan Bologna en komt dus nog zeven keer in actie in de Serie A.

Rossi heeft zich met de goede prestaties en het omkeren van de ploeg onderdeel gemaakt van de langetermijnplannen van de club.

''De positieve impact van zijn leiderschap spreekt voor zich. Daniele leidt met respect en moed. Dat sluit aan bij de waarden van de club, de stad en de fans van Roma’, meldt de club op eigen sociale media.

Ook in Europa doen de hoofdstedelingen nog mee om de knikkers, daar weet Feyenoord alles van. Eerder dit jaar plaatste Roma zich ten koste van de Rotterdammers voor de achtste finales van de Europa League.

Donderdag treedt Roma aan tegen AC Milan, waarbij ze met een goed resultaat zich bij de laatste vier van het toernooi mengen.

Het is onbekend voor hoe lang De Rossi zal bijtekenen in Stadio Olimpico, daarover treedt Roma later in detail.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En terecht! Clubiconen moet je respecteren en de Rossi weet momenteel het meeste uit de club en spelers te halen!

Zouden er nog clubs met Mourinho in zee gaan? Wat een verschil tussen Roma nu en onder hem, zoveel fijner om naar te kijken. Roma heeft ook een goede selectie en presteerden onder hun kunnen. Gelukkig heeft de Rossi een andere visie.

18 april 2024 om 11:55

De Rossi had even nodig om het om te gooien, tegen Feyenoord vond ik het voetballend ook niet bijzonder maar qua speeltijd zie je inmiddels wel verschil.

Over Mourinho, er zijn altijd clubs die zich er aan branden maar hij presteert al jaren niet zo bijzonder meer

18 april 2024 om 14:07

Conference League gewonnen en Europa League finale. Europees heeft hij het uitstekend gedaan met Roma. Serie A was het een stuk minder. Dat klopt.

Doet het echt naar behoren en heeft het tot nu toe toch wel echt volledig kunnen omdraaien wat best bizar is. Het scheelt dat Daniele na Totti de meest begeerde Romein is zo'n beetje dus heel weinig fout kan die ook niet doen.

Maar ik hoop dat Roma 5e wordt want als Roma de CL haalt kan ik alvast 1 uitwedstrijd in de CL voorspellen voor Feyenoord...

18 april 2024 om 13:08

Het is bijna zeker dat Italië vijf CL-plekken krijgt volgend seizoen.

18 april 2024 om 16:01

En misschien zelfs wel 6 Italiaanse clubs in de Champions League

18 april 2024 om 16:30

Als Roma of Atalanta de EL wint en buiten de top 5 valt krijgt Italië idd 6! Ploegen in de CL volgend jaar.
Ik denk dat de kans vrij groot is dat Roma volgend seizoen CL haalt. Ze kunnen nog makkelijk 4e worden en zelfs de 5e plek is hoogstwaarschijnlijk genoeg. Verder kunnen ze ook nog de EL winnen

Klasse! Ik weet nog dat er veel kritiek was bij zijn aanstelling. Niet geheel onterecht maar persoonlijk had ik er wel vertrouwen in.

Nu zie je sinds zijn komst echt een positieve verandering in het spel en ook resultaten (nog steeds wat wisselvallig, maar basis staat sterker).

Toch is Daniele naast Totti een mega clubicoon en ben trots en blij dat met hem voor de groep het ook beter loopt en werkt.

Roma is een trotse club met mooie historie en iconen, die identiteit is soms verwaterd en vergeten maar komt nu langszaam weer terug.

Daje Roma!

Goed nieuws! Sinds zijn komst draait Roma lekker en spelen best leuk, aanvallend ook nog. Jammer dat veel Romeinen Mourinho zo hoog hebben maar die man heeft imo Roma niet verder geholpen (behalve de eCL misschien). Zou mooi zijn als Totti naast hem zo zitten 😬.

Dit is een erg goede zet van onze club.
In de winterstop baalde ik dat wij Kuijt niet gehaald hadden. Maar De Rossi doet het gelukkig ook erg goed.

Het spel is een stuk leuker om naar te kijken.
En de sympathie die wij verloren waren onder Mourinho begint weer zo goed als terug te komen.

DDR was als speler al een clubicoon en als hij voor langere tijd trainer blijft zal zijn status alleen nog maar groeien.

Hopelijk staan wij aan het eind van het seizoen met de Europa League in handen.
Dan heeft hij het al meteen beter gedaan dan Mourinho.

Vanavond eerst zorgen dat we niet van AC Milan verliezen.

Daje Roma!

18 april 2024 om 12:48

Totaal met je eens!
Wellicht zijn de Nederlandse Romeinen anders dan de
echte uit de stad m.b.t. Mourinho 😬. Je zag t verschil al
In beide wedstrijden tegen Feyenoord. Hoeveel hoger de Rossi z’n team liet spelen, zowel in de Kuip als in Olimpico. Tempo lag ook hoger (mede door intensiteit van Feyenoord wellicht). Doen t nu ook prima in de Serie A. Champion league voetbal en winst EL zeer zeker mogelijk. Vlak ik Atalanta en Leverkusen niet uit.
(m'n zoontje van 7 loopt in Totti shirtje 😉, ookal
ben ik meer voor La Viola)

18 april 2024 om 14:45

La Viola is dan ook een prachtige club met mooie, unieke shirts en veel clublegendes. Jammer dat ze vorig seizoen de ConL niet wonnen, ze hebben best aardige spelers op het moment en volgens mij is die Italiano een behoorlijk goede trainer die ook wel een stapje hogerop aan kan. Daarnaast verdient één van de mooiste steden ter wereld ook gewoon een grote voetbalclub, maar dat geldt net zo goed voor Rome natuurlijk

18 april 2024 om 14:58

Klopt! Mn sympathie is begonnen in de tijd van Batistuta, echt een klasbak! Die toen naar Roma ging. Daarnaast de ultieme club voor Footballmanager back in the ‘zeros’. Stadion is wel heel oud en verdient niet echt de schoonheidsprijs (veel stadions in Italië). Ik volg niet alles, kijk zo nu en dan op ziggo. Spelen best leuk met het materiaal wat de hebben. Het wachten is op een doorbraak als Atalanta. Nadeel is dat ze vaak worden leeg gekocht door, met name Juve en hun smaakmakers kwijtraken. Shirtjes zijn fantastisch, heb zelf een uitshirt (wit met paars) maar heb ook de shirts van Palermo en Roma mooi gevonden.

18 april 2024 om 18:16

Fiorentina krijgt een nieuw mooi verbouwd puur voetbal stadion.
In Toscane krijgen ze zoiets wel voor elkaar.
Het is geen Rome of Napels hè 😉

19 april 2024 om 07:41

Zo dat ziet er wel gelikt uit zeg. Even wennen, mooi historisch stad en oude Artomio Franchi en dan dit moderne ding. Zit gister de wedstrijd te kijken maar dan zie je hoe bijzonder het stadion is ingedeeld zeg. Met al die afdakjes aan de lange zijde en de glazen wand bij de fanatieke aanhang. Overal van die rare vakken 😂.

18 april 2024 om 17:43

@totti:

Mooi dat we bij zijn aanstelling nog aan het discuseren waren of dit wel verstandig was of niet een clubicoon op deze plek wat ook risico's met zich mee brengt.

Gelukkig pakt dit goed uit en dit past perfect nu.

Succes vanavond!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren