Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Chinezen pompen na overname honderd miljoen in Milanese selectie’

Laatste update:

AC Milan valt op 7 juli in Chinese handen. I Rossoneri hopen op die datum bekend te kunnen maken met een Chinees consortium een principeakkoord te hebben bereikt over de overname van zeventig procent van de aandelen. Met die transactie gaat waarschijnlijk vijfhonderd miljoen euro gemoeid.

/

Het consortium, dat naar verluidt vertegenwoordigd wordt door de Amerikaanse adviseur Sal Galatioto van Galatioto Sports Partners, zou na de overname direct honderd miljoen in de selectie willen pompen. Op die manier moet de achttienvoudig kampioen van Italië weer om de prijzen mee gaan doen, zo schrijft La Gazzetta dello Sport.

Milan was eerder ver in de onderhandelingen met Bee Taechaubol, maar na het instorten van de beurs in China trok de Thai zich terug. Hij kreeg van Silvio Berlusconi de kans om partners te verzamelen waardoor hij Milan alsnog kon overnemen en dus valt het niet uit te sluiten dat Taechaubol straks alsnog een van de nieuwe beleidsbepalers wordt in het San Siro.

Denk jij dat AC Milan binnen drie jaar kampioen wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Honderd miljoen is natuurlijk niks als je de helft besteed aan spelers als Romagnoli en Bertolacci..

25 juni 2016 om 14:05

Romagnoli was gewoon een hele goede aankoop. Gaat in de toekomst samen met Rugani de achterhoede van de Azzurri vormen. Bertolacci is natuurlijk niveautje Genoa.

Voor Milan geldt precies hetzelfde als voor Inter, ik heb hier dubbele gevoelens bij. Aan de ene kant is het superzonde dat de club met misschien wel de meeste Italiaanse identiteit Milan in Chinese handen valt. Aan de andere kant is het gewoon echt nodig om de Serie A te laten herrijzen naar het niveau van de jaren 90. De tijden dat het Milan, Inter en Juventus waren in plaats van Atletico, Real en Barcelona.

25 juni 2016 om 14:10

100 mil pompen in AC Milan en dan vooral Galliani zn gang laten gaan :,)

25 juni 2016 om 18:33

Wauw, jij weet duidelijk niks van het onderwerp waar je over probeert te praten. Romagnoli is een topper in wording en word bijvoorbeeld ook begeerd door Barcelona (jouw club verwacht ik).

26 juni 2016 om 11:19

Haha lol zo onwetend

Ac milan moet gewoon proberen de club weer een positief gezicht te geven. Door eigen jeugd en aanvallend te spelen. De club is zo ver weg gezakt de laatste jaren

Kijk Wang, zo kan het ook

25 juni 2016 om 14:15

Bij Milan zullen er wel geen bestuurders zitten die hun baas (eigenaar) niet publiekelijk door het slijk halen.

25 juni 2016 om 15:58

Nee maar ik sla Milan wel wat hoger aan dan ADO en denk dat Milan wel gewoon een fatsoenlijk business plan kan overleggen. Dat is natuurlijk een beetje de fout van ADO zelf geweest he. De verwachtingen waren dat Wang ongelimiteerd de geldkraan open zou zetten.

Maar goed, als jij je auto naar de garage brengt dan wil je van te voren toch ook wel even duidelijk hebben wat er precies mee gebeurd in plaats van dat je naderhand een rekening van 50.000 euro krijgt toch?

Zonde van zulke mooie historische clubs..nu speeltjes van Chinezen, Arabieren, Russen etc.

25 juni 2016 om 16:56

De premier League heeft allemaal buitenlandse eigenaren, daar hoor je ook niemand over. Het is natuurlijk wel jammer. Hopelijk behoudt Milan wel zijn cultuur en gaat er ook Italiaans talent die kant op.

25 juni 2016 om 22:02

Milan is veel te groot om haar cultuur te verliezen.

100 Miljoen is natuurlijk niks met die absurten transfer sommen tegenwoordig, ze moeten indd goede gerichten aankopen doen anders is het weer weg gegooid geld.

Overname op 7 - 7 , dat zal wel geluk brengen, daar kan het dan niet meer aan liggen. Hoop voor AC Milan dat ze weer kunnen aanhaken aan de Europese top, maakt de CL weer een stuk leuker dan elk jaar dezelfde teams.

Eindelijk lijkt de overname bijna rond te komen! Als AC Milan-fan ben ik er erg blij mee, want het beleid dat Silvio Berlusconi en Adriano Galliani de laatste jaren hebben gevoerd, kan echt niet meer tegenwoordig. Spelers die niet goed genoeg zijn, werden voor veel geld binnengehaald, kregen een hoog salaris en presteerden slecht en trainers als Clarence Seedorf (lag weliswaar niet helemaal lekker in de groep) en Siniša Mihajlović werden ontslagen, terwijl ze het niet eens zo slecht deden met het materiaal dat ze hadden.

Ook hoop ik dat Cristian Brocchi wordt vervangen als trainer, want ik ben totaal niet gecharmeerd van hem. Manuel Pellegrini is volgens verschillende media al een tijdje afgehaakt, maar persoonlijk is hij voor mij kandidaat nummer één, met daarachter Marcelo Bielsa en als hij niet haalbaar is, dan hoop ik op iemand als Frank de Boer of Louis van Gaal en de trainer moet dan niet na maximaal één seizoen ontslagen worden, maar gewoon de tijd krijgen om wat op te bouwen.

Er moet dan een hoop verkocht worden bij Milan en van mij mogen deze spelers vertrekken (plus meerdere spelers die het afgelopen seizoen verhuurd waren):

- Philippe Mexés.
- Luiz Adriano.
- Keisuke Honda.
- Alex.
- Kevin Prince Boateng.
- Michael Agazzi.
- Gabriel Paletta.
- Andrej Modić.
- Matteo Pessina.
- Giacomo Beretta.
- Matteo Chinellato.
- Alessandro Matri.
- Nnamdi Oduamadi.
- Suso.
- Simone Verdi.
- Gianmarco Zigoni.

Deze spelers zouden dan eventueel verhuurd kunnen worden:

- Hachim Mastour (is nog voor 1 seizoen aan Málaga verhuurd).
- Davide di Molfetta.
- Jherson Vergara.
- Gabriel.
- José Mauri.

Op deze spelers hoop ik dan als versterkingen:

- Nicolas Nkoulou van Olympique Marseille.
- Héctor Herrera van FC Porto.
- Lucas Lima van Santos.
- Mateo Kovačić van Real Madrid.
- Gianluca Lapadula is al overgenomen van Pescara.

Dan zou ik in deze opstelling spelen (zie opstelling).

Donnarumma
Abate
Nkoulou
Romagnoli
Antonelli
Bonaventura
Lucas Lima
Herrera
Kovacic
Bacca
Lapadula
25 juni 2016 om 14:45

Prima opstelling, alleen ik zou Bonaventura niet aan de rechterkant doen, maar aan de linkerkant. En Antonelli mag van mij ook wel vervangen worden.

25 juni 2016 om 14:51

Het dieptepunt van het beleid van Galliani vond ik Bertolacci voor 20 miljoen

25 juni 2016 om 14:53

Vind dit maar een magere opstelling!
Kunt Abate nog vervangen!
En die Kovacic en Lucas lima zijn ook niet van al te hoog niveau!
Hector Herrera is hetzelfde niveau als Prince-Boateng!

25 juni 2016 om 15:36

Bielsa gaat waarschijnlijk naar Lazio.

Voor de rest lijkt mij Biglia een goede versterking voor jullie middenveld ipv lima. En ik zal eerder Vazquez van Palermo of Pastore van PSG halen ipv Kovacic.

25 juni 2016 om 18:55

Ik hoop dat als de Chinezen daaadwerkelijk overnemen er wel iets meer geld in gestoken word als dit en dan vooral ook aan spelers die er nu kunnen staan met wat meer ervaring. Ik zat op zoeits te hopen/denken. Ik denk trouwens dat Bacca verkocht word jammergenoeg.

Donnarumma
Abate
Benatia
Romagnoli
Antonelli
Regista
DaniloPereir
Bonaventura
Suso
............
Lapadula
26 juni 2016 om 05:43

Milan Supporter dan ben je toch bij Louis van Gaal bij het juiste adres. Die een team met vooral jonge spelers op kan bouwen. Hij heeft dat met clubs bewezen.

Milan moet gewoon een centrale verdediger kopen iemand die de verdediging kan leiden. En een linksback. Op het middenveld moeten er spelers gekocht worden met de kwaliteit van bonaventura en als dat goed staat zullen de aanvallers beter presteren.

Honderd miljoen, daar kan je tegenwoordig net drie goede spelers voor halen terwijl dit Milan echt wel een stuk of zes versterkingen nodig heeft. Op dit moment zijn ze niet meer dan een middenmoter in Italië.

Milan moet gewoon een scoutingsclub worden, zoals Arsenal dat ze op een jonge leeftijd Fabregas heeft gehaald en met hogere transfersom heeft verkocht.

Toptalenten kopen die nog niet ontdekt is met aanvoer van eigen jeugd en als er zwaktes zijn in de selectie dat aanvullen met een transfer.

Niet zoals Van Geel doet bij Feyenoord om aankopen te doen om de reservebank op te kunnen vullen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren