Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chiedozie Ogbene verrast België met fraaie omhaal en afgemeten assist

Laatste update:

België heeft zaterdagavond zijn oefeninterland tegen Ierland gelijkgespeeld. Het B-team van Roberto Martínez, die zijn sterren niet uitnodigde, kreeg met Chiedozie Ogbene een ware plaaggeest tegenover zich. De vleugelspits van Rotherham United scoorde met een artistieke omhaal en gaf in de slotfase een perfecte voorzet, die een gelijkmaker van Alan Browne opleverde. Namens België scoorden Michy Batshuayi en Hans Vanaken: 2-2.

Ierland gaat in tegenstelling tot België niet naar het WK. De Ieren kwamen er niet aan te pas in een kwalificatiepoule met Servië en Portugal en eindigden op ruimte afstand derde. Het maakt het nationale elftal er niet minder populair op, want het Aviva Stadium in Dublin was voor de oefenwedstrijd tegen België tot de nok toe gevuld met ongeveer 50.000 toeschouwers.

België trad aan met een uitgeklede wedstrijdselectie zonder sterren als Eden Hazard, Romelu Lukaku en Kevin De Bruyne. Het bood een kans in de basis aan onder meer Michy Batshuayi, die dat in de twaalfde minuut bekroonde met het openingsdoelpunt. De spits van Besiktas kapte vanaf de linkerpunt van het strafschopgebied naar binnen en plaatste de bal knap onderin de verre hoek: 0-1.

De voorsprong hield niet lang stand, want Ierland forceerde in de 35ste minuut de gelijkmaker. De kopbal van Callum Robinson werd in een druk strafschopgebied gekraakt, waarna Chiedozie Ogbene hem oppikte en met een handige halve omhaal doel trof: 1-1. Ierland kende een sterke fase na rust, maar moest toezien hoe Hans Vanaken uit een hoekschop de winnende treffer maakte voor België: 1-2. Zijn kopbal werd onderweg onfortuinlijk richting eigen doel verlengd door Seamus Coleman. Ierland forceerde in de slotfase een verdiende gelijkmaker, die na een voorzet van Ogbene werd ingekopt door Browne: 2-2.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die gozer speelt dus gewoon op het 3e niveau van Engeland he... Mooi om te zien zulke dingen.

Ik snap niet hoe Denayer, die nu toch al 7 if 8 jaar prof is, nog steeds het basisconcept mandekking niet onder de knie heeft. Hoeveel ruimte hij keer op keer geeft aan zijn tegenstanders is ongelooflijk. Bij die 2e tegengoal ook weer, het leek alsof hij niet snapte dat hij Ogbene onder druk moest zetten.

Verder is het middenveld Tielemans - Dendoncker toch ook weer zwaar door de mand gevallen. Laten we hopen dat Onana nog stappen kan zetten en Lavia maar snel doorbreekt.

Op alle posities eigenlijk te zwak, aanvallend ook helemaal niks gebracht.

Zwakke match.
Vanachter buiten Theate zwak.
Je moet niet vragen als er een topland tov staat.
Tielemans ook maar zozo hij zal toch nog moeten stappen zetten voor de absolute top.
Is er bij de u21 of u19 echt groot talent dat op termijn de stap kan zetten ?
Ik kijk dan vooral naar vanachter en centraal middenveld.

27 maart 2022 om 12:22

Tielemans moest dit team eigenlijk bij de hand nemen maar faalt weeral keihard, hij heeft nog tijd genoeg om er wat van te maken, maar het begint toch een pijnlijk verhaal te worden bij de Rode Duivels. Hoeveel goede matchen heeft die eigenlijk al gespeeld voor de nationale ploeg? De oefenmatch van vorig jaar tegen Kroatie is de enige die bij mij opkomt.

In de jeugd zitten er met De Winter en Lavia wel 2 heel grote talenten voor de verdediging en middenveld, maar dat zal nog niet voor meteen zijn, als die al doorbreken. Onana kan er op kortere termijn misschien wel bijkomen.

27 maart 2022 om 23:48

Lavia moet eerst kansen zien te krijgen bij man city.
Is hij een toptalent ?
En de Winter speelt toch ook niet bij Juve ?
Dat hebben die mannen nodig minuten maken en zo veel mogelijk.
Dat lijkt me bij juve/city als jonge gast niet evident

28 maart 2022 om 12:05

Beide staan er zeer goed op bij de jeugd bij hun ploegen en hebben al regelmatig op de bank gezeten van de eerste teams. Vooral Lavia is belofte van het jaar verkozen vorig jaar als 17-jarige en tot nu toe heeft City nog geen vervanger voor Fernandinho gehaald omdat ze willen kijken hoe Lavia zich nog kan ontwikkelen.

Het zijn in principe onze twee grootste talenten die eraan komen, maar ben het volledig met je eens, ze hebben niet de makkelijkste weg gekozen en het is nog maar de vraag of ze gaan doorbreken bij hun ploegen.

Benieuwd of nl met een absolute toptrainer sterker zal zijn dan dit Belgie wat toch wel een iets sterkere selectie heeft, al is het niet meer zo jong, fris en talentvol als eerder.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren