Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea stelt PSV teleur en stuurt Kenedy naar competitiegenoot

Laatste update:

PSV kan de komst van Kenedy vergeten. Marcel Brands wilde het toptalent van Chelsea graag nog op huurbasis aan de selectie toevoegen, maar the Blues stalden Kenedy liever bij een andere club uit de Premier League. Watford maakt dinsdagavond melding van zijn komst.

/

De twintigjarige Kenedy maakte vorig jaar de overstap van Fluminense naar Chelsea en speelde in zijn eerste seizoen in Londen twintig officiële wedstrijden voor de club, waarvan veertien in de Premier League. Brands hoopte de multifunctionele vleugelspeler te kunnen huren als concurrent of misschien zelfs de opvolger van Jetro Willems, maar dat gaat dus niet door.

Volgens het Eindhovens Dagblad kan Willems een transfer op ‘deadlineday’ nu wel vergeten en gaat PSV er alles aan doen om het contract van de linksback te verlengen. De huidige verbintenis van de international loopt nog maar een jaar door en PSV wil Willems zeker niet transfervrij laten gaan.

Geen PSV, maar Watford voor Kenedy! #helaas #pindakaas #chelseahuurling

A photo posted by Voetbalzone (@instavoetbalzone) on


PSV had Kenedy goed kunnen gebruiken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Snap ik niet bij psv krijgt die champions league ervaring

30 augustus 2016 om 20:53

Nu went hij aan het fysieke Engelse voetbal en speel je bijna elke week een top wedstrijd ipv die 6 die je 4 in Nederland. En het is maar de vraag of hij bij psv veel zicht had op een basisplaats.

30 augustus 2016 om 20:56

Hij is al enorm breed aan zijn fysiek ligt het niet...

30 augustus 2016 om 21:38

Fysiek is meer dan hoe breed je bent. Door de tactieken (of de weinige tactiek) gaat het op en neer en wordt er veel meer van een lichaam gevraagd dan in competities als La Liga.

30 augustus 2016 om 21:16

Bij PSV zou hij denk ik te weinig minuten gaan maken

30 augustus 2016 om 22:02

Dagelijks heeft deze jongen dadelijk een hoger niveau op de trainingen en in heel veel andere toernooien. Die paar cl wedstrijden maken dan niet het verschil

30 augustus 2016 om 23:18

@jeroen 6 wedstrijden cl of 38 wedstrijden pl. Makkelijke keuze

30 augustus 2016 om 21:17

@brumatio

Hij dreigd al een jaar of twee met een vertrek, een transfervrije status zou hem zeer goed uitkomen, dus ik zou niet weten waarom hij bij moet tekenen.

30 augustus 2016 om 21:23

Hij heeft gezegd als hij blijft dat hij betekend dus ik ga er vanuit dat hij dat ook gaat doen, anders is het een leugenaar die wat mij betreft het hele seizoen op de tribune mag toekijken.

Gvd, Chelsea en transfers. Krijg er tering hoofdpijn van. Wij schreeuwen zo lang voor een LB en Kenedy kan op die positie spelen en wat doen we: we verhuren hem...... Waarom Chels!?! Zo onnodig dit

30 augustus 2016 om 21:11

Omdat het een vleugelaanvaller is?

De enige reden dat hij enkele wedstrijden achterin speelde, was door gebrek aan beter. Hij is aanvallend erg sterk maar verdedigend veel te zwak voor een links back

Dat Watford blijft ook maar kopen zeg! Ze kunnen er toch maar 11 opstellen. Vind dit overigens wel een leuke speler hopelijk krijgt die genoeg speeltijd past wel goed in 3-5-2 op links

30 augustus 2016 om 22:48

Eens. Ze gebruiken de helft van zijn aankopen/huurlingen nauwelijks, bijvoorbeeld berghuis, oulaire, diamanti.
Dus als je kan kiezen tussen watford of chelsea dan zou ik voor chelsea gaan.

PSV heeft de handen vol aan Narsingh, Willems en Maher, ben benieuwd hoe die zich staande houden qua motivatie en inzet. Qua buitenspelers zit PSV al niet erg breed, zeker nu Locadia ook nog eens een paar weken eruit ligt. Volgens mij moet Brands aan het werk en eens stoppen met praten in de media.

30 augustus 2016 om 21:07

Zinchenko is er bijgehaald hoor... Zinchenko, Jozefzoon, Pereiro, Narsingh, Bergwijn. Is gewoon genoeg.

30 augustus 2016 om 21:16

Genoeg ok, maar kwalitatief lijkt mij dat niet.

30 augustus 2016 om 21:18

Klopt helemaal, de aanval van psv is goed genoeg bezet

30 augustus 2016 om 21:21

Kan je geeneens weten tenzij je Zinchenko ooit hebt zien spelen natuurlijk :P.

30 augustus 2016 om 22:49

Vergeet niet lammers nog.

Zolang de reserve wingers van PSV gelijkwaardig zijn aan de basis wingers van Ajax maak ik me geen zorgen. Selectie is prima op orde, geen paniek aankoop nodig, al was het ziyech ;-)

Watford koopt ook alles wat kan voetballen he haha? Had als ik hem was en denk ook dat hij dat wou naar PSV gegaan, Echter speelt die nu wel in de PL

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren