Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea-speler afgemaakt na nederlaag tegen Man City: ‘Dit is jouw schuld’

Laatste update:

Chelsea werd zaterdag uitgeschakeld in de FA Cup door Manchester City, dat door een doelpunt van Bernardo Silva met 1-0 te sterk was. De schlemiel aan de kans van de Londenaren was Nicolas Jackson, die een aantal grote kansen om zeep hielp. Na afloop van het duel waren de Engelse media niet mals voor de 22-jarige Chelsea-spits.

Na een half uur spelen kreeg Jackson een opgelegde kans om Chelsea op voorsprong te zetten op Wembley. Hij ging alleen op doelman Stefan Ortega af, maar verprutste het volledig.

In de tweede helft was het opnieuw Jackson die gelanceerd werd door Chelsea. De Senegalees genoot een vrije doortocht, maar werd op het laatste moment ingehaald door Kyle Walker, wiens zetje in de rug net voldoende was om een strafschop te voorkomen. Doordat Bernardo Silva in de 84ste minuut aan de andere kant wél scoorde, won Manchester City het duel.

Door zijn gemiste kansen én de uiteindelijke nederlaag kreeg Jackson er na afloop van het duel flink van langs in de Engelse media. “Het is niet zo gek dat Nicolas Jackson zo graag die penalty wilde nemen tijdens Chelsea’s 6-0 zege op Everton laatst”, schrijft de Daily Mail. “Nu is namelijk gebleken dat de kans vrij klein is dat hij op een andere manier scoort. Hij speelde niet slecht tegen Manchester City, maar voor de goal was hij de Wizard of waste.”

De London Evening Standard licht Jackson ook uit. “Jackson hijgde en pufte, maar kreeg het huis van Guardiola niet neer. De 22-jarige spits was het verhaal van de wedstrijd. Ondanks zijn goede werk zal de Senegalees alleen worden herinnerd vanwege zijn gemiste kansen. Het was een slechte middag van Jackson, met nog meer bewijs dat hij niet klinisch genoeg is.”

The Independent noemt de drie grootste angsten voor Chelsea: “De dood, belastingen en Wembley-rillingen.” Daarna richt het tabloid zich tot Jackson, met een tekst die gebaseerd op het liedje ‘Ms. Jackson’ van OutKast. “Sorry, Mr. Jackson, maar je moet je hier een biljoen keer voor verontschuldigen. Dit is jouw schuld.”

“Het seizoen van Chelsea en specifiek Nicolas Jackson is zo tragikomisch dat Amazon spijt zal hebben dat ze geen camera’s naar de club hebben gestuurd voor een documentaire”, besluit The Independent.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind het vaak te makkelijk om één enkele speler de schuld te geven, maar in dit geval moet je toch toegeven dat Jackson een stuk beter om had moeten gaan met de kansen die hij gekregen heeft. Hij voetbalt leuk mee, maar uiteindelijk is hij verantwoordelijk voor het maken van doelpunten. Dat laat hij net even te vaak na. Ik hoop dat dit wel iets is wat hij aan zijn spel toe kan voegen, maar ik vraag me af of je dat klinische kunt leren.

Ik lees dat er ook supporters zijn die bijvoorbeeld Enzo Fernandez te schuld geven, want "we spelen met 10 man als hij speelt". Ik vind dat je daar de schuld bij Pochettino moet leggen. Het middenveld loopt na een jaar nog steeds niet lekker en we weten van Enzo dat hij al vanaf begin winter met injecties moet spelen omdat hij een hernia heeft. Toch stelt Pochettino hem week in, week uit op en laat hij hem hele wedstrijden spelen. Hij liet Santos naar Frankrijk vertrekken en kiest er wekelijks voor om Casadei aan de kant te houden. Het inbrengen van Disasi was ook een verkeerde keuze van Pochtettino. Niet voor het eerst dit seizoen staat hij aan de basis van een tegendoelpunt. Ik begrijp nog steeds niet waarom we hem aangetrokken hebben. Een compleet waanzinnige aankoop als je een veel betere Chalobah in je selectie hebt lopen.

21 april 2024 om 12:33

Vind jij als chelsea fan niet dat die Enzo veel te weinig brengt ook? 125 mil betalen op basis van een goed wk waar het niveau lager ligt, voor een speler waarvan je er in de PL al 100 van hebt is toch ook geen beleid.

21 april 2024 om 12:41

Mwah, aan de ene kant wel maar aan de andere kant ook weer niet.

Als ik hem beoordeel dan heb ik constant in mijn hoofd dat hij praktisch een half seizoen met een hele pijnlijke blessure speelt. Hij krijgt van de manager geen rust en Pochettino maakt het voor iedereen moeilijker door enkel te trainen op "fitheid". Hij geeft nauwelijks tactische trainingen, dat vindt hij naar eigen zeggen niet nodig als het team "samen bouwt tijdens de wedstrijden".

Ik denk dat Enzo nog steeds niet optimaal benut wordt. Ik geloof ook niet dat dit zal gaan gebeuren onder Pochettino. Bovendien moeten we eerst bepalen wat we precies van hem verwachten. Ik verwacht in ieder geval meer assists van hem, maar als we een fatsoenlijke spits gehad zouden hebben dan zou hij er gisteren 2 bij hebben kunnen schrijven! Het is een samenwerking van factoren.

21 april 2024 om 12:45

En wat ik zo kon zien dat gallagher op linksbuiten terecht komt ??? Niet te begrijpen zijn keuzes. Zet caicedo op cvm met enzo op 8. En hoe zeer ik de werklust van gallagher waardeer zou ik gewoon voor een linksbuiten gaan en chuekwuemeka (of hoe je het ook spel) op 10 zetten. Het is al weer effe geleden maar die liet in de voorbereiding van het seizoen wel zien doelpunten te maken. En laat dan vaker casadei invallen en wissel gallagher wat vaker af met enzo vanwege zijn hernia dan.

21 april 2024 om 12:56

Een compleet idiote beslissing ja. Hij maakt het hele seizoen al slechte beslissingen. Chilwell op linksbuiten, Colwill op linksback, Gallagher op linksbuiten, Disasi op rechtsback.. De lijst is echt schandalig lang.

Ik vrees met grote vrees dat ze hem aanhouden voor volgend seizoen. Zeker als er al wat trainers vastgelegd gaan worden voor volgend seizoen dan denk ik echt dat ze hem nog laten zitten ook..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren