Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea gaat in slotseconde onderuit en verzuimt aan kop te komen

Laatste update:

Chelsea heeft dinsdagavond in de slotseconde verloren op bezoek bij Wolverhampton Wanderers. In het Molineux Stadium gingen de Londenaren, die het zonder de geblesseerde Hakim Ziyech moesten stellen, door een laat doelpunt van Pedro Neto met 2-1 onderuit. Chelsea had de koppositie voor even kunnen overnemen in de Premier League, maar blijft nu stranden op de vijfde plaats en kan nog worden ingehaald door diverse clubs.

In de eerste helft was het met name Chelsea dat met enkele kleinere mogelijkheden probeerde een doorbraak te forceren. Olivier Giroud kreeg na twintig minuten spelen een grote kans om de score te openen, maar de spits zag zijn kopbal van dichtbij net over gaan. Twee minuten later kreeg Wolverhampton Wanderers een mogelijkheid Pedro Neto, doelman Edouard Mendy had echter een goede redding in huis om het afstandsschot van de rechtsbuiten te keren.

Na ruim een half uur spelen hoopten de Londenaren een penalty te krijgen nadat Conor Coady de bal met zijn handen toucheerde, maar het appel voor hands werd weggewuifd door de videoscheidsrechter. Op slag van rust kwamen the Blues opnieuw dicht bij de openingstreffer. Uit een hoekschop raakte Kurt Zouma met een ferme kopstoot de lat, waarna ook Giroud in de rebound niet tot scoren kon komen.

Chelsea besloot in de tweede helft een tandje bij te zetten en die aanvalslust leverde al binnen vier minuten na rust een doelpunt op. Giroud kwam uitstekend voor zijn man en schoot na een voorzet van Benjamin Chilwell van dichtbij hard op doelman Rui Patrício, die de bal niet onder controle kreeg: 0-1. Het antwoord van the Wolves, die al 293 minuten droog stonden in de Premier League, volgde een kwartier na de openingstreffer. De bal viel aan de linkerkant van het strafschopgebied voor de voeten van Daniel Podence, die zijn tegenstanders uitkapte en met een fraai schot voor de 1-1 zorgde.

In het restant van de ontmoeting ging beide teams nog nadrukkelijk op zoek naar de overwinning. Tien minuten voor het eindsignaal leek het noodlot toe te slaan voor de ploeg van Lampard toen Stuart Attwell naar de stip wees, maar de VAR draaide de beslissing van de arbiter terug. Na het eerdere waarschuwingsschot van de thuisploeg, viel in de slotseconde van de wedstrijd alsnog het doek voor Chelsea. Wolverhampton veroverde op eigen helft de bal en counterde razendsnel richting het doel van Mendy, waarna Pedro Neto overtuigend binnenschoof: 2-1.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pijnlijke nederlaag voor chelsea, maar ze hebben ook te weinig afgedwongen. Ook zonder ziyech moet het toch beter kunnen. Havertz weer dramatisch en werner ook nergens te bekennen. Ook een James en pulisic vond ik matig terwijl ze normaal goed spelen. De 2-1 zegt genoeg, wordt totaal niet aangepakt.

15 december 2020 om 21:11

In verdedigend opzicht staat het vrij goed, vandaag ook niet zo goed dan anders, maar aanvallend is het gewoon dramatisch. Veel en veel te weinig druk naar voor.

15 december 2020 om 21:16

Bedoel ook afgedwongen in aanvallend opzicht idd. Verdedigend best goed behalve de 2e goal al is dat logisch als je naar voren wil. Lijkt me als chelsea supporter wel fijner kijken qua silva en chillwell ipv alonso en christensen. Ook james is echt goed bezig behalve vandaag

15 december 2020 om 21:19

Dat is zeker! Maar het kon ook moeilijk slechter

15 december 2020 om 21:24

Ja die Neto is inderdaad een hele goeie, maar ook Podence is een hele gevaarlijke speler. Door die twee ben ik vaak toch een wedstrijd van Wolves aan het kijken.

Genoten van Kante, wat kan dat ukkie goed voetballen en ballen afpakken zeg! Uitstekende wedstrijd van hem. Daarin tegen was Werner weer slecht. Aannammes bout, slechte passing. En al 8 wedstrijden op rij niet gescoord. Triest. Wie ook weer niets liet zien wat Havertz. Wat laten de 2 topaankopen en tevens duurste aankopen weinig zien zeg... Havertz is nog jong, dus prima maar Werner is 24 en over 3 maanden 25, mag je wel wat meer van verwachten.. Werner speelt namelijk alles, dus tijd zat gehad om te wennen

15 december 2020 om 21:03

Havertz werkte en probeerde tenminste nog. Werner heeft gewoon de hele wedstrijd helemaal niks gedaan.

15 december 2020 om 21:13

Ik weet het niet goed, zie Havertz veel lopen maar komt altijd dat stukje te kort lijkt mee. Iets te weinig vertrouwen en grinta in z'n spel valt me vooral op.

15 december 2020 om 22:12

Hij was vandaag al 3x beter dan afgelopen weekend.

15 december 2020 om 22:46

Ik denk dat Werner er conditioneel een beetje doorheen zit. De eerste wedstrijden rende hij namelijk wel de longen uit zijn lijf, maar vandaag was het echt heel pover. Passjes over 3 meter lukten al niet en dan er ook nog achteraan sjokken.

15 december 2020 om 21:03

Werner creëert (behalve vandaag) bizar veel kansen maar werkt wel heel slecht af. Heel zonde want lijkt me wel een goede aankoop

15 december 2020 om 21:16

Met Werner komt het ook wel goed lijkt me. Maar momenteel is het aanvallend compartiment toch wel om te huilen. Missen de actie of pas van Ziyech toch duidelijk.

15 december 2020 om 21:33

Vandaag was het dermate slecht dat niemand voorin iets goeds met de ballen van Ziyech had gedaan. Ik hoop dat we het een off-day kunnen noemen, en dat het niet de vele (europese) wedstrijden in de benen zijn die de ploeg komen inhalen. Want dan gaan we een vervelende kerstperiode tegemoet.

15 december 2020 om 23:31

Heel veel nieuwe spelers ook daar he. Duurt wel lang voor ze gellen maar ik zie het allemaal wel goedkomen. Zijn en blijven klassespelers

15 december 2020 om 21:03

Werner heeft even een pauze nodig. Daarnaast zie je aan alles dat je hem in dit systeem niet op de vleugel moet zetten. Voetballend is hij gewoon te matig. Komt alleen op snelheid zijn man voorbij. En hopelijk heeft havertz gewoon tijd nodig. Een kova speelde 1 jaar lang ruk om vervolgens poty te worden bij chelsea.

15 december 2020 om 21:08

Mooi voorbeeld idd qua kova. Zei het tijdens het live meepraten ook. Geef een speler wel tijd voordat je hem afschrijft. Zie je ook bij een van de beek. Ik zeg niet dat hij het haalt, maar genoeg voorbeelden die in het begin ook niet super waren. Een son is nu bijv ook 10x beter dan in het begin. Na een half seizoen compleet afschrijven is nog te vroeg

15 december 2020 om 21:19

Totdat Werner zijn topvorm te pakken krijgt & de doelpunten komen. Hoevaak hij wel niet instelling wordt gebracht & (vrij) voor de goal wordt gezet! Alleen werkt hij ze slecht tot matig af..
Maar wanneer dat onder controle komt dan hebben menige verdedigers een probleem tho!
Bij Havertz wil het voor alsnog totaal niet lukken.
Maar goed, beide nog in hun eerste seizoen (helft). Geef ze de tijd om te wennen.

15 december 2020 om 21:51

Maar als je wedstrijden van Leipzig hebt gekeken dan moet het toch geen verrassing zijn dat Werner zo veel kansen heeft om tot een goal te komen? Dat was bij Leipzig ook al het geval. Is echt geen topafmaker, maar door zijn snelheid en goede loopacties komt die wel vaak voor de goal.

15 december 2020 om 22:55

Tegen een counterploeg als Wolves zie je wel hoe onmachtig Werner kan zijn. De defensie van Wolves liet weinig ruimte achter zich en dan wordt het wel schrikbarend hoe weinig Werner aan de ploeg toevoegt. Werner kwam nu telkens aan de zijkant ter hoogte van de middellijn aan de bal en deed er keer op keer niks mee. Elke pass was zo wat balverlies en een persoonlijke actie zit er ook niet in als er geen ruimte ligt om de bal voor zich uit te spelen. Werner op de flank kan in principe alleen tegen teams die zelf ook veel de bal komen, dan kan hij geweldig zijn op de omschakeling. In zo'n wedstrijd is het meer een blok aan het been. Hopelijk trekt Lampard er ook zijn conclusies uit.

Vorig jaar won Liverpool bijna alles tot de corona stop. Dit seizoen blijven de top clubs punten verspelen. Het blijft een onvoorspelbare competitie die Premier League! Elk seizoen is het weer anders.

Achterin was het niet eens zo matig, Wolves maakt gelijk uit een onterechte corner en Zouma kent 1 zwak moment in de tweede helft bij de 2-1. Het is meer voorin waar werkelijk niemand behalve Pulisic en Giroud heeft laten zien te willen winnen. Werkelijk elke opbouw ging hetzelfde: Kante naar een Havertz, balletje breed naar de opkomende back en een voorzetje dat niet aankomt. En zo ging dat 90 minuten lang. Dan haal je ook nog Giroud eruit, maar blijven Chilwell en James maar denken dat er automatisch wel iemand tegen zo’n bal aan loopt. Terwijl Wolves puur countermateriaal had staan en een ontzettend stijve tak kregen van al die falende voorzetten. Werk aan een plan B, dan verlies je dit echt niet. En Werner moet gewoon even een paar wedstrijden banken, is helemaal leeg.

15 december 2020 om 21:07

Werner en Havertz horen voor diepte te zorgen zodat je meer variatie krijgt. Maar Werner denk dat hij kan voetballen ipv dat hij zich realiseert dat hij alleen maar snel is en bij Havertz lukt gewoon niks. Beide banken, maarja wie zet je dan op de flank. Jeugdspeler?

15 december 2020 om 21:14

Werner begon ontzettend goed dit seizoen maar heeft dit seizoen letterlijk elke wedstrijd behalve Barnsley minuten gemaakt. Laat Cristiano, Mbappe of wie dan ook die minuten in zo'n korte tijd maken en je krijgt ook bij hun te maken met niveautje Henk Veerman hoor. Lampard moet hem gewoon een paar wedstrijden rust geven, zo energieloos staan prutsen doet Werners zelfvertrouwen ook niet goed. Havertz is inderdaad veel te matig begonnen maar toonde vandaag wat meer pit. Nog lang niet het niveau wat je wil zien, maar dat is enigzins een stijgende lijn nadat hij natuurlijk ook corona heeft gehad.

15 december 2020 om 22:15

Werner begon inderdaad wel goed en veelbelovend maar hij staat nu al 7 wedstrijden droog. En het is niet alsof hij geen kansen heeft gehad, dus het kan niet alleen vermoeidheid zijn. Qua vertrouwen zal het ook niet lekker zijn.

Vorig seizoen had Lampard een excuus dit seizoen moet echt beter met alle aankopen die hij heeft gekregen. Triest hoe gaar het team wel niet is zonder Ziyech. Werner vind ik ook met elke wedstrijd achteruit gaan verdiend wel even een tijdje de bank. En dan nog Atletico getroffen dat wordt 3x niks natuurlijk. Zie Chelsea ook niet meer meedoen om de titel.

15 december 2020 om 21:01

Denk dat ze op zoek moeten naar een trainer met een “idee”. Ze doen maar wat en er zit geen idee achter het spel.

15 december 2020 om 21:05

Mee eens uit dit spelersmateriaal moet veel meer te halen zijn. Maarja het is dat Lampard een legende is en iedereen hoopt dat hij het beter gaat doen, dus zal op ze minst het seizoen mogen afmaken. Als hij buiten de top 4 valt mogen ze hem wel bedanken.

15 december 2020 om 21:11

Dat klinkt niet echt als een oplossing, dan kunnen ze mij ook wel voor de groep zetten. Ik heb ook wel een 'idee': vandaag had je na het inbrengen van Traore als Chelsea zijnde je gewoon zelf kunnen ingraven en counteren. Die van Wolves zijn snel en goed in de counter maar 20 keer minder als ze zelf het spel moeten maken, dan dribbelen ze zich maar wat stuk. Met Pulisic, Werner en een frisse Kova loop je elke PL defensie eruit, en kan je zelf toeslaan. Dat was vandaag misschien een beter idee geweest dan die 200 voorzetten waar de onkundige Abraham zwemt tussen 5 gele shirts. Maar als je mij voor de groep zet staat Chelsea aan het eind van de rit toch ergens rond de huidige plek van Arsenal. Beetje makkelijk om na weet ik hoe veel wedstrijden ongeslagen na een nederlaag gelijk te zeggen dat Lampard maar wat doet.

16 december 2020 om 10:41

Atletico is niet heel bijzonder hoor. Hebben twee keer gelijkgespeeld tegen Lokomotiv Moskou en waren tegen Real Madrid dramatisch.

Kijk dat je ruk speelt is een, maar met Werner op het veld speel je gewoon met een man minder. Hij durft nieteens een duel aan te gaan.. Vond Havertz ook niet goed, maar die werkte er nog voor. Kan niet wachten tot Puli weer in vorm is en Zyech en CHO weer fit zijn.

Goede doelpunt weer van Podence en ook Neto speelde weer een aardige wedstrijd, die twee zouden bij menig topclub in de PL zo de basis inlopen.

Ik verwacht toch wel beter van Chelsea. Met aankopen zoals een Werner en Havertz leken ze de goede weg in te slaan, Zyech ook natuurlijk. Ze maken het nog niet waar.

16 december 2020 om 08:55

Ergens was dat natuurlijk ook te verwachten. Als je een half basiselftal bij elkaar koopt heeft dat tijd nodig om te gaan lopen. Met de aankopen van afgelopen zomer verwacht ik dat Chelsea volgend jaar veel meer indruk gaat maken (al moet tegen die tijd wellicht Silva al weer vervangen worden)

Wat een zielige vertoning zeg. Kunnen ook alleen maar winnen van degradatiekandidaten, tegen een beetje fatsoenlijke ploeg hebben we dit seizoen nog niks klaar gespeeld. Die twee Duitser ben ik helemaal zat. Werner wordt op de flank gezet terwijl hij moeite heeft met het aannemen van een bal en als dat wel lukt kan die er he-le-maal niks mee! En die Havertz is de grootste miskoop die je zult zien. Slapjanus eerste klas en zou bij de amateurs hier om de hoek niet eens opvallen. Daar betaal je dan 100 miljoen voor. Ook mooi dat Lampard hem [as wisselt nadat je een goal om de oren krijg terwijl een blinde al in de 10e minuut kon zien dat het niks ging worden met hem vandaag. Zal hem ook wel gaan passeren wanneer we 34 speelrondes hebben gehad en definitief geen kans meer maken op een plek in de top 4.

15 december 2020 om 21:09

Havertz heeft aanvallend inderdaad weer helemaal niks gebracht maar verdedigend deed hij wel zijn werk. In tegenstelling tot Werner.

Weet niet meer wie het was in live meepraten, maar degene die zei dat Ziyech geen zin heeft als niemand zijn voorzetten erin KOPT, mag zich schamen. Verder echt een zaadpartij van chelsea en Werner en Havertz zijn een tikkeltje duur gebleken voor wat ze brengen. Neto is een viezerik.

15 december 2020 om 21:26

Dat was ik, leg maar even uit waarom ik mij zo nodig moet schamen. Ziyech heeft als trademark zijn bal richting de tweede paal, vandaag werd Giroud eruit gehaald, kon Werner geen bal aannemen, stond Pulisic op de verkeerde plek en Abraham heeft 2 keer de bal geraakt. Gaat Ziyech dan in zijn uppie van Mendy tot Patricio iedereen eruit sprinten en hem erin leggen? Als het antwoord hierop 'nee' is, ben ik in dit gesprek niet degene die me moet schamen voor wat ik eruit floep.

15 december 2020 om 21:40

Ik ga niet zeggen dat je deze pot met Ziyech had gewonnen. Maar Ziyech is niet alleen balletje voorgeven op een lange spits daar doe je hem te kort mee. Jij als Chelsea fan moet toch ook gezien hebben dat Bijv de combinaties met kova veel beter gaan met Ziyech. Notabene een aantal goals uitgekomen met ballen die hij achter de verdediging legt voor opkomende middenvelders die dan weer de bal op een spits kunnen leggen. Hij vind ook veel openingen en geeft Werner altijd minimaal 1x grote scoringsdrang. Dat wil in zijn huidige vorm niet veel zeggen. Maar dat het is alleen trademark tweede paal voor een grote spits is niet waar juist zijn link up met de back en de rest van de middenvelders.

15 december 2020 om 21:53

Natuurlijk vind ik Ziyech een vooruitgang voor Chelsea, laat dat duidelijk zijn. Maar Werner bijvoorbeeld die je noemt, liet vandaag alles van zijn voet springen en heeft geen sprint gemaakt. Dan sta je als Ziyech zijnde ook vrij machteloos. Ik noem enkel zijn voorzetten, maar ik moet beter verwoorden dat Chelsea voorin vandaag eigenlijk overal dramatisch genoeg in presteerde om voor Ziyech een verschil te maken, zonder Messiaanse praktijken uit te halen. Zelfs Messi himself is tegenwoordig grotendeels onzichtbaar omdat het om hem heen allemaal zo matigjes loopt. En laten we gewoon even eerlijk wezen; Ziyech zelf was in de laatste 2/3 potten voor hij geblesseerd raakte ook gewoon matig bezig. Maar dat zijn vooral dingen die de misters Ajax zoals hierboven gemakkelijk over het hoofd willen zien.

15 december 2020 om 23:24

Dat zei ik omdat ik het een belachelijke opmerking vindt. Ziyech heeft vaker zijn team gedragen, dat de rest van de voorhoede dan verschrikkelijk is maakt voor hem niet uit. Ook het feit dat Giroud eruit gehaald wordt zou voor Ziyech helemaal niks uitmaken, die blijft gewoon dezelfde heerlijke ballen achter de verdediging geven, wie daar ook staat. Chilwell laatst (?)

16 december 2020 om 00:16

Wat ik belachelijk vind is wanneer Ajaxfans op Chelsea topics enkel komen geilen op Ziyech zonder inhoudelijk iets toe te kunnen voegen over Chelsea. Blijf dan gewoon bij de Ajax berichten en verdoe onze tijd niet.

De Wolves is ook wel echt een top 6 killer daarom, is altijd een lastige wedstrijd voor ze... Alleen Liverpool lijkt er mee weg te komen maar de rest laat zo vaak punten liggen...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren