Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Charisteas gaat voor contract van één jaar bij elfde werkgever

Laatste update:

Angelos Charisteas heeft voor het seizoen 2011/12 onderdak gevonden. De 31-jarige spits keert terug naar Griekenland, waar hij een contract voor één jaar tekent bij promovendus Panaitolikos. Die club werd vorig seizoen kampioen van de Griekse eerste divisie en doet straks dus mee tussen de andere teams in de A Katigoria. Charisteas verliet zijn geboorteland na perioden bij Aris Saloniki en Athinaikos negen jaar geleden voor West-Europa.

/

De Europees kampioen van 2004 begon in Bremen aan een zwerftocht over de velden en speelde nadien voor Ajax, Feyenoord, 1. FC Nürnberg, Bayer Leverkusen en Arles-Avignon. Bij de Fransen, die destijds ook promovendus waren, hield Charisteas het echter niet lang uit. Net als landgenoot Angelos Basinas schrok hij van het niveau van de selectie en vertrok hij spoedig weer.

Bij Schalke 04 vond de 85-voudig international (24 goals) tijdelijk emplooi. In een handvol optredens, waaronder de kwartfinale van de Champions League tegen Internazionale, maakte Charisteas uiteindelijk nog één treffer. Ook won hij de Duitse beker. Hij mocht echter transfervrij vertrekken en gaat nu proberen Panaitolikos in de hoogste afdeling te houden. Grieks bondscoach Fernando Santos deed al lange tijd geen beroep meer op de bijna-topscorer aller tijden van het nationale team.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nooit echt succesvol geweest bij zijn clubs,maar hij heeft wel een geweldig EK gespeeld. Leuk dat hij nog paar jaar in de hoogste divisie van Griekenland kan spelen. het is je gegunt!

28 juli 2011 om 06:28

Mooi voorbeeld hoe je het maximale (financieel) uit één goed EK kan halen.

Schaam me eigenlijk nog steeds dat deze man bij mijn club heeft gespeeld

Panaitolikos, mooie club, met een mooie aanhang. Op de laatste speeldag toch nog de eerste plek veroverd, was een mooie wedstrijd. Met Charisteas toch een goede spits aangetrokken voor het niveau van Panaitolikos. Ik hoop dat ze zich handhaven in de Super League.

Deze man heeft een mooie carrière gehad, gezien zijn kwaliteiten. Kan totaal niets met een bal en is in de lucht af en toe sterk. Toch heeft hij een EK gewonnen en bij topclubs als Ajax, Feyenoord en Schalke zijn brood verdient!

28 juli 2011 om 01:15

Bremen ipv Schalke

Verder jammer dat hij bij clubs nooit echt succesvol is geweest, goed toernooi gespeeld toen, maar qua clubs is het ronduit slecht helaas. Wel knap hoe hij na elke wanprestatie wéér een mooie club kon vinden. Ajax was slecht, Feyenoord toch 26 wedstijden en 9 goals, daarna Nurnberg matig tot slecht, en vervolgens wel nog even spelen voor Leverkusen, en na een mislukt avontuur bij Arles komt ook Schalke nog voorbij waar hij dan opeens speelt met Huntelaar en/of Raul haha. En nu dan weer tekenen voor dit clubje. Heel apart, hij gaat van het ene uiterste naar het andere steeds.

28 juli 2011 om 08:41

Ook bij Schalke, Staat in het artikel

Ik zie nu dat je later in je reactie ook Schalke noemt.

Waarom zeg je dan Bremen ipv Schalke ?

28 juli 2011 om 10:04

halverwege dat ik reageerde zocht ik het even na en toen zag ik da je gelijk had, maar het was al laat dus ik vergat de eerste zin weg te halen

Heeft het overal niet lang uitgehouden.. Was wel een houten klaas.. Er werd bij Feyenoord geapplaudisseerd als hij een bal goed speelde! Was knullig en stuntelig..

Arles-avignon was blij met zn komst maar er staat dat Basinas en Charisteas schrokken van het niveau.. Was het niet Arles-avignon die schrok van hem?

Heeft een toernooi gehad die hem voor de rest van zn leven zou heugen! Dat EK heeft hem financieel onafhankelijk gemaakt.. In een klap wereldfaam, maar nooit bewezen om een echte topschutter te zijn..

Anyway, bedankt voor de bewezen diensten en succes met je carriere in Griekenland! We hebben altijd om jou gelachen!

Is een spits maar heeft nooit ergens meer dan 10 doelpunten in een seizoen gemaakt , zijn record was 9.

Dat is vooral zijn manco dat hij op clubniveau nooit het net wist te vinden hoeveel kansen hij ook kreeg en des te opvallender was het dat hij in het Griekse Elftal veel productiver is / was.

28 juli 2011 om 00:05

Dus eigenlijk een soort Klose van Griekenland. Bij zijn clubs scoort hij niet veel en bij het nationale team schiet hij er geweldig veel in. Door die goal in de finale van het EK in 2004 is hij daar toch echt een held geworden. Wat een raar EK was dat zeg... Griekenland die won en Charisteas scoorde in de laatste minuten. Er was ook nog eens lang extra tijd (6 minuten volgens mij), door Jimmy Jump die even gezellig door het veld ging rennen. Het was ze wel gegund.

Goed voor hem dat hij een nieuwe club vind. Hopelijk kan hij daar een record voor zichzelf neerzetten en er dit seizoen 10 maken .

28 juli 2011 om 00:09

1 op 4 is niet eht bepaald geweldig veel
Maar klopt inderdaad dat die als international het veel beter doet dan bij de clubs waar die heeft gezeten. Ik zag hem wel ergens een cult held worden zoals die eigenlijk bij het nationale team is.

28 juli 2011 om 10:52

Charisteas scoorde in de 57ste minuut in de finale dus er was zeker nog dik een half uur op de klok die avond. Griekenland - Tsjechië werd er wel heel laat gescoord ergens in de verlenging door Dellas. Jaa ik ben Griek dus het Ek2004 ken ik zo vertellen .

''charisteas verliet zijn geboorteland na perioden bij Aris Saloniki en Athinaikos negen jaar geleden voor Europa.'' Griekenland is ook nog gewoon Europa, hoor!

28 juli 2011 om 03:09

Haha ja het viel me ook al op, ze lopen soms wel te prutsen hierzo.

28 juli 2011 om 03:48

heerlijk toch, een griekenland buiten europa

On: behalve z'n doelpunt op het EK heeft die man nooit iets bewezen. Is overal puur op zijn naam binnen geraakt. Zelfs Gekas is een stuk beter als hij. En dat wilt al wat zeggen, aangezien die nu in de 2e Bundesliga zit met Frankfurt.

28 juli 2011 om 06:48

Ze gaan er hier schijnbaar van uit dat Griekenland op korte termijn niet meer bij Europa zal horen!

28 juli 2011 om 12:13

Misschien dat je in de war bent met de Eurozone\ Europese Unie, want Griekenland zal altijd in Europa blijven liggen. Je kan toch niet zomaar van landen zeggen dat ze er niet meer bij horen? Beetje raar

28 juli 2011 om 12:22

Ach en jij bent niet in staat om iets te herkennen als grap! Beetje raar

28 juli 2011 om 09:01

Er staat dat hij zijn geboorteland verliet voor een club in west-europa en Griekenland is zuid-oost

28 juli 2011 om 10:04

Maar toen Nielsfr12 zijn reactie plaatste stond er in het artikel Europa, pas nadien hebben ze het aangepast.

On-topic: Door die ene kopbal in de Ek-finale is hij in 1 klap gewoon financieel onafhankelijk geworden, zo zie je hoe snel iemands carrière kan veranderen. Ik ben benieuwd hoelang hij het zal volhouden in Griekenland, het is hem gegund.

Angelos Charisteas teert nog steeds op die kopbal van hem waarmee Griekenlad Europees kampioen is geworden en hij is een goed voorbeeld dat de voetballerij niet verder kijkt dan haar neus lang is en dus spelers en trainers koopt puur op naam/reputatie....

Charisteas is echt slecht hij zit gewoon achter het geld aan.

offtopic volgens mij heb ik een 'nieuwtje' Olympiakos en Kavala zijn gedegradeerd

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren