Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Chaos’ bij NAC Breda; druk op geplaagde Van der Gaag ‘neemt fors toe’

Laatste update:

De druk op Mitchell van der Gaag neemt fors toe, zo schrijft Voetbal International dinsdagavond. NAC Breda verloor afgelopen vrijdag met 3-0 van directe concurrent De Graafschap, waardoor de Parel van het Zuiden nu hekkensluiter is in de Eredivisie. Volgens het weekblad richten de pijlen zich nu op de geplaagde trainer.

Waar eerder de inmiddels vertrokken technisch directeur Hans Smulders en ook Justin Goetzee, de vertrokken algemeen directeur, de gebeten hond waren, moet nu vooral Van der Gaag het ontgelden bij NAC. 'Organisatorisch is het een chaos, het vertrouwen in een goede afloop neemt in alle geledingen rap af', zo schrijft Voetbal International. 'De enige manier om nog een schokeffect teweeg te brengen, lijkt om drastische keuzes te maken.'

Supporters en aandeelhouders verlangen betere prestaties van het eerste elftal, onder meer omdat er in de winterse transferwindow vijf nieuwe spelers zijn begroet. Verder is er nog steeds geen permanente algemeen directeur en is het onduidelijk wat de samenwerking met Manchester City precies inhoudt. NAC staat met zestien punten uit twintig duels laatste en heeft twee en vijf punten achterstand op respectievelijk De Graafschap en FC Emmen, de andere clubs in de degradatiezone.

Verwacht jij dat NAC Breda dit seizoen degradeert?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vind het stiekem als Excelsior fan toch wel prima dat hij het niet goed doet met Nac. Na 2 goede jaren vertrekken is prima en iedereen bij de club gunde hem het ook zeker, maar naar een directe concurrent gaan deed toch eem beetje pijn. Voor Nac blijft het wel jammer, want dat is natuurlijk gewoon een prachtige club

5 februari 2019 om 22:52

Ik ben geen excelsior of nac fan, maar is die rivaliteit zo groot? Ik vind dat van der gaag het bij excelsior echt top heeft gedaan. Ik was ook verrast dat niemand anders dan nac geïnteresseerd was in zijn diensten. Maar dat nac nu de trainer de schuld geeft... Hij heeft bewezen met minimaal materiaal maximaal te scoren

5 februari 2019 om 23:02

Excelsior en NAC hebben geen enkele rivaliteit, maar concurrentie is er natuurlijk wel. Beide ploegen spelen in principe tegen degradatie. Ik zou zelf Van der Gaag lekker laten zitten. Het loopt momenteel niet, maar voor NAC is dit gewoon een goede trainer. Het materiaal is niet toereikend, daar kan hij weinig aan doen. Vorig jaar hadden ze Angelino en Ambrose, dat zijn kwaliteitspelers die ze nu niet hebben

6 februari 2019 om 08:03

Heerenveen was geïnteresseerd! Hij verkoos echter NAC boven ons. Ivm connecties en mogelijkheden op de transfermarkt.

5 februari 2019 om 23:09

Jij bent Excelsior fan en ik Ajax fan maar stiekem heb ik zoveel symphtie voor jouw club!! Ze weten hun plek (13-15) en hebben een spelvisie die publiek zowel uit als thuis vermaakt! Nac daarintegen zit geen visie heel jammer maar niks klopt daar en dan haal je onruststoker piere ook nog binnen.. ze zijn gedoemd en jullie blijven lekker ons vermaken!

5 februari 2019 om 23:37

Altijd goed te horen! Het spel is dit seizoen minder, maar hopelijk erin blijven dat het stadion naar 7000 plaaten kan en er weer een echte grasmat komt te liggen. Hopelijk tot volgend seizoen met een iets andere uitslag! Hehe

6 februari 2019 om 07:51

Excelsior handhaaft zich makkelijk dit jaar.

Wie je ook voor de groep zet ik denk dat niemand dit NAC nog kan redden. Lekker degraderen en helemaal opnieuw beginnen.

Die engnek van een van hooidonk afgelopen zondag zn straatje al aan het schoonvegen was impliceerde al genoeg deze man vliegt eruit! Als dit gebeurt mag van mij nac er ook uit!! Totaal wanbeleid gevoerd daar en deze winterstop echt een paar non aankopen gedaan die ook onrust binnen een selectie veroorzaken en vervolgens gaan ze mee trainen en denken de al spelende spelers: moet dit zooitje het oplossen kost dit mijn plek? Een trainer die gewend is om bij een club met een visie op spel en plaats in de competitie te werken zal zich zijn doodgeschrokken afgelopen maanden en denken: was ik maar bij Excelsior gebleven daar klopt het gewoon!

Ik was helemaal niet zo onder de indruk van Van der Gaag bij Excelsior en dat heb ik destijds ook regelmatig hier op deze site gezegd (zoek maar op). Ik denk dat vrijwel iedere andere trainer minstens hetzelfde als hij had kunnen presteren met de spelers die hij tot zijn beschikking had, zoniet beter. In zijn laatste seizoen bij Excelsior had hij maar 1 thuiswedstrijd gewonnen, dat vond ik al bizar.toen hij naar NAC ging probeerde ik ook al het enthousiasme van sommige NAC-supporters hier te temperen en zei ik al dat ik nog maar moest zien hoe hij het bij een andere club zou gaan doen. Het is niet dat ik het hem niet gun en hij heeft het in ieder geval niet heel slécht gedaan bij Excelsior, maar ik vond echt dat er overdreven positief over hem werd gesproken, waarmee de selectie en de leiding van Excelsior gewoon tekort werden gedaan. Misschien dat hij het tij nog kan keren of bij een andere club wel weer goed gaat presteren, maar voorlopig zeg ik, zie je nou wel...

6 februari 2019 om 00:38

Misschien stel je wel te hoge verwachtingen. De club had in beide jaren onder leiding van van der Gaag de laagste begroting en heeft zich ten koste van teams als Twente, Sparta, Roda, go ahead Engels en NEC gehandhaafd. Dat mag een topprestatie genoemd worden en ik denk niet dat vrijwel iedere andere trainer hetzelfde had bereikt. Robert Maaskant was roemloos ten onder gegaan.

6 februari 2019 om 11:38

De clubs die jij noemt stonden destijds vooral bekend om hun wanbeleid, op misschien Go Ahead na. Excelsior voert gewoon al jaren uitstekend beleid en is slim met het aantrekken van spelers. Daar zit vooral de kracht van Excelsior. De selectie van Excelsior is ook vrij stabiel doordat er al jaren een vaste kern van ervaren spelers in zit zoals Bruins, Koolwijk en Matheij. Ook Robert Maaskant zou daar prima mee hebben gepresteerd. Iedere trainer die zich met Excelsior direct handhaaft levert volgens velen meteen een wereldprestatie. Dat is opportunistische onzinpraat. Alsof we bij Excelsior nooit verwachtingen mogen hebben omdat we een lage begroting hebben. Als je goed naar vorig seizoen kijkt had er gewoon meer in gezeten dan die 11de plaats.

NAC gaat t niet redden helaas sonde vond t wel een knappe prestatie wat hij bij Excelsior heeft geflikt helaas lukt dat kunstje niet bij NAC jammer maar hoort bij het vak soms gaat t goed en soms slecht die heeft binnen no time wel weer een andere uitdaging

Het is ook echt altijd chaos bij Nac, misschien ligt het structurele probleem niet bij de trainer maar bij de extreem matige selectie die elk jaar staat te schutteren.

Bij het aantreden van Van Hooijdonk riep ik het al dat ik hoopte dat hij "kei hard" op zijn bek zou gaan. Nu blijkt het ook nog uit te komen. Heel jammer voor Nac want dat vind ik altijd een leuke en sympathieke club. Maar Van Hooijdonk blijkt nu ook al weer naar andere te wijzen als het niet loopt. Nu is het weer de trainer, straks zal het wel zo zijn dat de verkeerde spelers door andere zijn aangetrokken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren