Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

CBV kondigt aan: ‘We gaan de thermometer eens wat vaker in ze stoppen’

Laatste update:

Marco van Basten ontbreekt momenteel bij AZ en dat komt doordat hij niet goed in zijn vel zit. Het overlijden van zijn vader, gepaard gaand met stress en druk, heeft ervoor gezorgd dat de trainer last heeft van hartkloppingen. De club geeft hem voorlopig de tijd om op adem te komen en de belangenvereniging Coaches Betaald Voetbal (CBV) is ook gealarmeerd. Men houdt vanaf nu de vinger wat meer aan de pols.

/

Voorzitter Gerard Marsman van de CBV zegt dat het geval-Van Basten niet op zichzelf staat. De baan van hoofdtrainer is hectisch en stressvol en dat hakt erin. Eén keer per jaar moeten alle trainers zich fysiek laten onderzoeken, maar erg trouw zijn ze daar niet in. Marsman denkt dat dit meer incident er voor zal zorgen dat trainers het serieuzer zullen nemen. Hij hoopt dat het beter zal gaan, zegt hij in het Algemeen Dagblad.

“Ze krijgen meer verantwoordelijkheden. En er komen steeds meer platforms, waarop zogenaamde deskundigen hun meningen ventileren over trainers. Niet alleen directeuren kunnen hun zegje doen over coaches, ook zogenaamde supporters. En dat allemaal in dubieuze bewoordingen, dat speelt allemaal mee”, aldus Marsman. “Voor ons een reden om de thermometer er eens wat vaker bij ze in te gaan stoppen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Stress dat geloof ik wel.
Je ziet coaches ook per jaar ouder worden.
Goed plan.
Nu ook nog een belangen vereniging Horecaportiers die mij elk jaar een tegoedbon sturen voor een prescan!

Ik weet niet wat ik nou van die titel moet denken...

Kom op zeg! Zo kun je wel aan de gang blijven! Hoeveel stress volle banen zijn er wel niet! En ze krijgen ook nog eens eem gigantisch salaris! Je moet ze nog meer pamperen dat komt het wel goed!(not!)

Op iedere sector van de Nederlandse economie zitten banen bij waar heel veel druk op staat! En in iedere sector van Nederland zijn mensen met burn-out's en andere fysieke ongemakken die voortbloeien uit stress... En dan omdat van Basten een BN'er is word er weer gelijk verscherpte maatregelen genomen... Idioot zeg..

Als ik het goed begrijp, ben ik als vertolker van mijn mening op een voetbalsite, indirect verantwoordelijk voor de stress bij Marco. Dat spijt mij dan bij deze heel erg. Ik zou zeggen Marco en andere trainers: trek je niet te veel aan van wat ik zeg. Het is maar een mening.

Zouden onze coaches in het betaald voetbal echt in hun vrije tijd de commentaren lezen die wij als supporters hier op de site plaatsen, of zoekt meneer Marsman naar redenen die moeten verklaren dat het vroeger allemaal beter was. Je weet wel, zonder dat internet enzo.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren