Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cavani is het zat: ‘Snap niet waarom er zo veel vragen zijn over Zlatan’

Laatste update:

Edinson Cavani zou het niet goed naar zijn zin hebben bij Paris Saint-Germain, omdat de aanvaller door de aanwezigheid van Zlatan Ibrahimovic veroordeeld is tot het spelen op de flank. In werkelijkheid ligt het wat genuanceerder. Cavani vindt dat hij uitstekend kan samenspelen met Ibrahimovic en hij is zeer onder de indruk van zijn vermaarde ploeggenoot.

/

“We vullen elkaar goed aan”, begint Cavani tegen Le Parisien. “Hij trekt verdedigers naar zich toe, creëert ruimte en hij maakt zijn ploeggenoten beter. Bij Luis Suárez in de nationale ploeg van Uruguay werkt het op dezelfde manier.” Vrienden zijn de twee niet, zo blijkt uit de woorden van Cavani. “We hebben een normale relatie als collega’s. We spelen in dezelfde ploeg en we gaan prima met elkaar overweg.”

“Ik snap echter niet waarom er zo veel vragen zijn over mijn relatie met Zlatan. Ik heb met al mijn ploeggenoten dezelfde relatie, wat mij betreft zijn alle ploeggenoten gelijk. We doen allemaal ons best voor de ploeg. Nogmaals, ik snap de vragen over Zlatan niet. Er is geen probleem.”

Vind jij dat Edinson Cavani en Zlatan Ibrahimovic goed samen kunnen spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sensatie zoeken van de media. Ze hebben niets te vertellen dus gaan ze maar vuurtjes opsteken om de discussie op te laaien. In mijn ogen spelen ze goed samen en ook al is Zlatan daar de grote man, Cavani graaft zich niet in en pikt regelmatig zijn goals mee. PSG speelt gewoon goed en het speelt als een team!

Zlatan is meer een kapstok (in de positieve zin ) en Cavani is een stuk dynamischer. Dit is een prima combinatie. Twee fantastische spelers waar ieder team een moord voor zou doen.

31 oktober 2014 om 16:40

Inderdaad. Ik begrijp ook niet waarom PSG niet in een 4-4-2 systeem speelt. Gebruik je Ibrahimovic en Cavani optimaal.

31 oktober 2014 om 16:53

Omdat Cavani een pure afmaker is. Voetballen kan ie niet. Daarnaast heeft Psg met Pastore - Lavezzi en Lucas 3 hele goede voetballers in huis, die beter renderen op de flanken. Vandaar ook de keuze voor een 451 systeem. Cavani is overbodig. Ze hebben met Bahebeck een groot talent in huis voor de spitspositie en Ibracadabra is een paar klasse beter.

31 oktober 2014 om 17:21

@ de Wit,

Ondanks dat Edinson Cavani voetballend niet de beste is en ook gewoon een pure afmaker is, zal hij denk ik toch wel prima uit de voeten kunnen in een 4-4-2 formatie, net als Zlatan Ibrahimović.

De media verzint gewoon van alles om wat te kunnen verkopen en sensatie te maken, meer dan dat is het eigenlijk niet.

Sirigu
vd.Wiel
Thiago Silva
David Luiz
Maxwell
Lucas Moura
Matuidi
Verratti
Lavezzi
Cavani
Ibrahimovic

Is toch zonden at hij naar PSG is gegaan, heeft zijn Napoli vorm niet meer laten zien. Ook niet in de wedstrijden dat Zlatan geblesseerd was en dat hij alleen in de spits speelde. Had hem toch vorig jaar bij een Chelsea gezien. Natuurlijk hebben ze nu Diego Costa maar ik ben ervan overtuigd dat Cavani net zo had kunnen schitteren in England als Diego Costa nu doet. Verder vind ik het ook pure geldverspilling wat PSG doet. Waarom 60 miljoen betalen voor Cavani als je Zlatan al hebt en op de bank Gameiro had. Daarom ben ik ook niet echt te spreken over het beleid daar bij Psg.

Zlatan heeft er gewoon een pokkehekel aan om met 2 spitsen te spelen, bij balotelli is het andersom.

met de spelers die psg heeft zou het toch gewoon moeglijk moeten zijn om 442/424 te spelen in de ligue 1, met 442 kunnen ze heel dominant voetballen.

sirigu
vdw
luiz
silva
maxwell
lucas
matuidi
verratti
lavezzi
ibra
cavani
31 oktober 2014 om 17:55

Ze spelen toch al 4-3-1-2

4-4-2 haalt wellicht de balans uit het elftal waar Blanc mee speelt.

Stiekum haat ie Zlatan omdat Zlatan ook al scoorde bijv Cavani nu elke wedstrijd hij weet dat Zlatan als ie weer fit is. terug in de spits zal staan en dat vind Cavani gewoon klote want daar speelt hij zelf ook het liefste en ik snap wel dat ie dit zegt. Hij kan op het matje komen als ie zegt dat ie geen goede relatie heeft met Zlatan.

31 oktober 2014 om 17:52

Ik denk niet dat ie Zlatan "haat", want als je naar Psg komt en je weet dat daar Ibra de spits is ga je zijn plek niet afpikken. Cavani kent z'n rol, weet wie de baas is en hij weet ook dat hij op termijn wel de diepe spits wordt als Zlatan ermee kapt of beslist om nog voor een andere club te gaan spelen. En zelfs al zou hij Zlatan niet kunnen luchten, dat zouden wij nu nooit kunnen weten.

Tuurlijk! Ruk een quote uit zijn verband om te suggereren dat het om jaloezie draait bij Cavani om nog wat meer clicks te genereren. Het is toch pas de 1x10^10000e keer deze week dat je dat flikt. En dan nog durven doen alsof het een citaat is ook. Voetbalzone, met alle respect maar jullie worden mij veeel te commercieel. Zelfde als met die bull**** reclame over fifa ultimate team de hele tijd. Daar zit ik niet op te wachten. Ik kom voor leuke nieuwsfeitjes. Niet voor deze onzin... maar weet je wat? Verwijder deze reactie maar weer en doe of je achterlijk bent (waar ik jullie soms oprecht van verdenkt) kan mij die -1 punt in mindering schelen. Al haal je ze allemaal weg. Mij een zorg.

On topic. Goeie zonde dat cavani daar zit. Had een ster kunnen zijn bij enorm veel ploegen. Nu is hij slechts een van de velen.

31 oktober 2014 om 19:26

Dat dit totaal uit verband is gerukt ben ik met je eens, en dit is helaas vaak het geval. Echter moeten de beheerders ook verdienen, denk niet dat ze werk naast de site hebben, aangezien ze hier veel mee bezig zijn.
om even kort door te bocht te zijn: Als je er niet tegen kan, maak dan je eigen site
On: zolang cavani ok is met het feit dat hij 2e ster is ipv de ster doet psg het goed.

Waardeloos titel..maar ik zou zeggen 4 4 2 spelen

Ik vind Cavani wel gewoon geschikt voor rechtsbuiten, hij heeft de snelheid en conditie wel voor!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren