Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cannavaro bekritiseerd na slecht debuut voor nieuwe club Al-Ahli

Laatste update:
/

Fabio Cannavaro had de laatste dagen van zijn carrière waarschijnlijk anders voorgesteld dan ze nu zijn. De voormalig aanvoerder van Italië wilde zijn spelersloopbaan in alle rust beëindigen in de Emiraten, waar hij bij Al-Ahli heeft getekend. Het gaat voorlopig echter niet zoals hij graag had gewild.

Waar hij eerder door trainer David O’Leary buiten de basiself werd gehouden, mocht hij nu wel zijn debuut maken tegen Al Dhafra. Tegen die ploeg kreeg Cannavaro echter alle hoeken van het veld te zien en had hij volgens de plaatselijke media moeite om zich staande te houden. Na acht minuten kreeg de Italiaan al geel te zien en verder had hij moeite met de snelheid van de aanvaller van Al Dhafra.

Cannavaro en consorten verloren dan ook met 2-0 van het lager ingeschatte Al Dhafra. Eerder liet trainer O’Leary al weten dat hij vond dat Cannavaro, die volgende maand de leeftijd van 37 jaar bereikt, niet alles wilde doen om alles te geven voor zijn nieuwe club. Zo zou de verdediger er fysiek niet al te best meer bijlopen.

Fabio Cannavaro had beter een punt achter zijn carrière kunnen zetten

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Maar het verdient lekker daar in de Emiraten...

Zet hem maar op de tribune, dat vind hij denk ik niet erg anders zou je daar volgens mij niet hene gaan.
Hij word al oud maar als voetballer moet je je gewoon altijd 100 % geven!

Had misschien al eerder moeten stoppen. Maar goed, even je zakken vullen daar in Emiraten is nooit verkeerd. Zonde om zoiets te lezen over een voormalig wereldvoetballer van het jaar. Was toch de beste centrale verdediger ter wereld. Dat ze dan zover terug zakken is zonde. Maargoed, als hij nog steeds lol heeft in het spelletje, is het volledig zijn beslissing om te blijven voetballen. Alleen voor iedereen die hem ziet als Idool is dit pijnlijk om te lezen.

Hij heeft waarschijnlijk een ontspannen zomer achter de rug aan de Napolitaanse stranden.... Clubs in de Emiraten moeten inzien dat dit soort spelers enkel voor het geld daarheen gaan..,. wat het sportieve betreft hebben zij daar natuurlijk niets te zoeken.

Hij baalde er natuurlijk ontzettend van dat zijn contract bij Juventus niet verlengt werd en koos demonstratief voor het geld. Diep in zn hart zou hij het liefst nog in de Serie A spelen denk ik

De speler Cannavaro is 'over the hill'. Elke jonge fitte speler met een beetje snelheid loopt hem voorbij, en als die dan ook nog een beetje balbehandeling hebben krijgt hij een hele moeilijke avond. In zijn koppie wil hij het nog wel allemaal, maar het kan gewoon niet meer.

Tja wat verwacht je dan ook van een speler die al te kennen heeft gegeven af te gaan bouwen...

Makkelijke poll deze keer. In mijn ogen moeten voetballers zich nooit verlagen tot geld innen in het Midden-oosten, dat doet alleen maar af aan je glansrijke carriere. Voetballers hebben geld zat, dus vind het onnodig om ook nog even oliedollars te oogsten.

Wel pijnlijk dat hij zelfs in de Emiraten aan alle kanten voorbij wordt gelopen.

Voor zover ik het lees heeft ie die competitie toch onderschat denk ik, ook gezien het overgewicht. Zo bijster hoog is dat niveau meer maar als je je daar als voormalig wereldvoetballer v/h jaar als verdediger niet meer staande kan houden....

pfff...vond hem het afgelopen seizoen al dramatisch en traag wat juve heel veel punten heeft gekost...
zoo als hij niet eens het niveau van de emiratescompetitie kan bijbenen ben ik wel heeeeeeeeeel blij dat hij weg is uit turijn want anders zou het weer een dramatische seizoen worden voor ons juve supporters..

Had eigenlijk gewoon moeten stoppen. Wat geld cashen is leuk, maar na elke wedstrijd bekritiseerd worden is weer heel wat minder. Heeft een fantastische carriere gehad, en moest eigenlijk gewoon vorig seizoen stoppen.

tijdens het WK zag het er al niet te best meer uit dus dit verbaast me niets

31 augustus 2010 om 16:40

Bij Juventus zag het er al niet meer naar uit, nee dit was te verwachten, maarja mischoen doet hij het expres zodat ze hem vrij laten gaan, ondertussen is hij wel een pak rijker

31 augustus 2010 om 16:46

volgens mij was hij was al een pak rijker voor dat hij naar de zandbak ging. dit laatste kunstje was nog bedoelt om de studie van de achterkleinkinderen te garanderen

Hij had inderdaad beter kunnen stoppen nadat zijn contract bij Juventus gestopt was. Zelf voor de nationale ploeg kon hij beter bedanken voor het wk want daar speelde hij ook erg slecht. Hij was een geweldige verdediger, één van de beste van de laatste twintig jaar en nu wordt hij misschien herrinert als de Italiaan die op snelheid geklopt wordt door nobele onbekende, zonde.

Dat is ook de eerste keer dat je slecht nieuws uit de olielanden hoort van een europese ex-topspeler.

stop maar want je bakt er niets van alleen wk 2006 sterk voor de rest niks gouden bal had je zelf niet verdiend en dat zeg ik als italiaan bij juventus heb je nooit goed gespeeld kreeg je alleen maar kaarten en verliezden ze door hem altijd bij real madrid juist van zelf bij inter mocht hij direct vertrekken want kon materazi niet uit te ploeg krijgen bij parma beste tijd de jaar dat hij de beste verdediger was in italie zegt genoeg was toen juventus naar de serie B moest gaan en is uitgekomen dat hj de vuilste speler was met de minste kaarten

napoli heeft hem geweigerd dit seizoen dan is hij maar bij de arabieren gaan voetballen voor veel geld omdat hij geen club vond en vooral voor zijn loon die dat niet waard is

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren