Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cambuur start met overwinning in Keuken Kampioen Divisie-topper

Laatste update:

SC Cambuur is het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie met een overwinning gestart. Het team van Henk de Jong zegevierde vrijdagavond dankzij Sven Nieuwpoort en Robert Mühren met 2-0 over NEC. De Friese club speelt volgende week een uitwedstrijd tegen MVV Maastricht, terwijl de ploeg van Rogier Meijer over twee weken in eigen huis aantreedt tegen Jong Ajax.

Cambuur had in de eerste 45 minuten een veldoverwicht, maar wist dat niet in een of meer doelpunten uit te drukken. De ploeg van De Jong zocht geduldig naar openingen in de defensie en slaagde er niet in om enkele kansen te verzilveren. Zo ging Norbert Alblas enkele minuten voor rust onder de bal door na een corner. Daar rekende Jarchinio Antonia bij de tweede paal niet op en hij schoot hoog over.

NEC, waar Édgar Barreto in de basis stond, hield verdedigend de ruimtes klein waardoor Cambuur weinig met het vele balbezit kon creëren. De grootste kans van de bezoekers in de eerste helft was de vrije trap van Jordy Bruijn, wiens schot via de vingertoppen van Sonny Stevens en de lat over ging. Qua veldspel was er weinig te genieten gedurende de eerste helft, maar tijdens de pauze maakten de fans van Cambuur dit goed met veel vuurwerk vanaf het parkeerterrein naast het stadion.

Cambuur kwam vijf minuten na de pauze op voorsprong. Uit een corner kopte Nieuwpoort de bal in het doel, waar de verdedigers en Alblas elkaar vragend aankeken: 1-0. NEC probeerde de achterstand weg te poetsen, onder leiding van invaller Jonathan Okita, maar een gelijkmaker bleef uit. Een kwartier voor tijd kwam Cambuur op 2-0. Rob Dieperink wees naar de stip na een tackle van Bart van Rooij op Issa Kallon. Robbert Mühren ging achter de bal staan en tekende voor zijn eerste van het seizoen én de eindstand.

Wie gaat dit seizoen hoger eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een handsgoal en een onterechte penalty( bal werd gespeeld). Toch wel een rare wedstrijd.

28 augustus 2020 om 23:40

Bal werd niet gespeeld dus een terechte penalty. En bij de eerste goal heeft niemand gezien dat de bal met de hand gespeeld wordt, er wordt niet geprotesteerd. Hoe kan alleen de scheidsrechter het dan wel zien?

Cambuur wint hem terecht , maar hun spel hield ook niet over . Respect voor NEC had gewoon 5/6 jonge jongens uit hun eigen opleiding in de basis.

Nog steeds eerste! :P ook weer eens leuk om te beginnenet met 3 punten

28 augustus 2020 om 23:30

Het is jullie gegund, veruit de betere. Ik hoop dat mijn club ook zo'n niveau gaat halen dit jaar. Cambuur streedt echt voor elkaar, leuk om te zien!

Terechte uitslag. Onze aanval was waardeloos, geen actie en alleen tikkie terug. Romeny wiens positie niet gevonden is na 4(!) jaar, en die alleen maar op de grond ligt, was volgens mij met afstand de slechtste op het veld. De opbouw kon niet, maar nee dat doen we nog een keer. En tot slot wisselt de trainer maar 2 keer van de 5 mogelijke wissels. Wat een drama weer. Cambuur was veel en veel beter, gefeliciteerd Cambuurfans.

29 augustus 2020 om 01:02

Wat een onzin dat Romeny de slechtse was. Janga woordeloze aankoop geweest. Is lang maar wint geen kopduel en kan totaal niet voetballen. Sellouf probeert wel veel maar lukt weinig en Romeny heel weinig gezien maar is ook totaal geen rechtsbuiten , speelde in de jeugd vaak op 10 en is daar beter dan onzichtbare Propper. Verder was Cambuur echt niet veek sterker, 1-0 is hands en de 2-0 een dom weggegeven penalty. Verder hebben ze amper wat gecreëerd.

29 augustus 2020 om 10:20

Ik weet wat het is, maar Romeny wordt nogal gebasht door NEC’ers. Naar mijn mening niet terecht. Leuk voetballertje die echt wel belangrijk kan worden voor de club. Gewoon in de spits zetten en Okita en Tavsan op de flanken. Vond zelf Sellouf waardeloos spelen. Echt iedere dribbel liep hij zich vast. Nog een hoop werk aan de winkel.

29 augustus 2020 om 11:23

Helemaal mee eens irriteer mezelf ook altijd mateloos aan het gezeur op Romeny elke keer. Kan voor sommige nooit iets goed doen.

29 augustus 2020 om 14:16

Misschien is mijn mening over hem wat te extreem, maar dat hij niets goed kan doen heeft hij zelf voor gezorgd. Dat constant lopen rollen komt driekwart van de supporters de keel uit. En misschien komt het ook door het feit dat hij, net zoals Okita, gewoon lijkt te wandelen. Daardoor vind ik hem niets, ondanks dat hij geweldig kan combineren met de juiste spelers. Dat zag je toen volgens mij ook met die Larsson als ik het me goed herinner, die vonden elkaar zo simpel.

Het was wat op en af. Cambuur begon niet heel goed, maar nam daarna wel het heft in handen. We zien dat snelheid leuk is en dat het gevaarlijk oogt, maar rendement is veel te laag. Wat geven Kalon en Antonia een partij ... voorzetten. Dan denk ik wel eens zouden slimmere voetballers Paulissen Oratmangoen Brei, niet zorgen voor een nog hoger rendement. Maar goed zolang je wint heeft de trainer gelijk, maar wat zit ik me regelmatig te ergeren aan die 2. Verder na de 2-0 Leek Cambuur het alsnog weg te willen geven, wat liep NEC er makkelijk doorheen, mogen we blij zijn dat ze voorin nog niet scherp waren. Over 90 minuten wel een terechte overwinning, maar het moet toch makkelijker en beter kunnen.

Misschien was het niet zo'n hoogdravende pot zoals sommigen hier beweren, maar ik heb weer genoten van een gezellig avondje Vrijdagvoetbal.tien keer leuker dan die oefenpotjes of nietszeggende tournooitjes!

Al met al verdiende overwinning maar hoeveel fouten mag die dieperink nog maken. Was vorig seizoen ook al een ramp in zowel eredivisie als kkd

Die Sellouf is echt een matige speler , had constant ruzie met de bal nog veel werk aan de winkel jochie!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren