Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Cambuur komt in zoektocht uit bij eerder ontslagen trainer in eigen competitie

Laatste update:

SC Cambuur is in de zoektocht naar een nieuwe trainer uitgekomen bij Sjors Ultee, zo meldt Voetbal International. De 35-jarige oefenmeester en de club uit Friesland zijn met elkaar in gesprek over een dienstverband. Cambuur ziet in Ultee de geschikte opvolger van Henk de Jong, die zijn werkzaamheden als hoofdtrainer afgelopen week wegens gezondheidsredenen noodgedwongen moest neerleggen.

Ultee werd eind augustus al na drie competitiewedstrijden ontslagen bij Fortuna Sittard. De Limburgers verloren achtereenvolgens van Ajax (2-3), FC Twente (3-0) en Cambuur (1-4) en stonden daardoor in de degradatiezone. Sinds de komst van de nieuwe trainer Julio Velázquez verloor Fortuna geen competitiewedstrijd meer, klom het op naar de elfde plaats in de Eredivisie en pakte het afgelopen zaterdag nog een punt in De Kuip tegen Feyenoord (1-1).

Cambuur heeft behalve Ultee geen andere trainers op het lijstje staan volgens VI. De Friezen moesten afgelopen week noodgedwongen afscheid nemen van De Jong, die op doktersadvies besloot zijn taken als hoofdtrainer neer te leggen. “Voor veel mensen zal dit nieuws misschien als een verrassing komen, maar het is een besluit waar je natuurlijk lang en goed over nadenkt”, begon de trainer. “Uiteindelijk is gezondheid het allerbelangrijkste en wat ik misschien nog wel belangrijker vindt is mijn verplichting richting de club, staf, spelers en supporters.”

“We hebben er alles aan gedaan en geprobeerd, maar je moet ook eerlijk zijn en dit is gezien de situatie het beste voor iedereen", aldus De Jong. Cambuur benadrukte overigens dat de verwachting is dat De Jong op termijn wel terugkeert bij de club in een andere functie. In maart van dit jaar werd een cyste ontdekt in het hoofd van de oefenmeester, waardoor hij lange tijd ontbrak. De Jong was sinds 2019 hoofdtrainer bij Cambuur, waar hij ook tussen 2010 en 2016 al werkzaam was in verschillende rollen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Woww competiti! Serieus vz controleer je teksten eens een keer voordat je het publiceerd. Ik weet als mediaman dat fouten kunnen gebeuren, maar dit is wel echt triest notabene in de titel.

23 oktober 2022 om 22:13

Publiceerd?

23 oktober 2022 om 22:15

Echt he, als je men wil wijzen op taalfouten, doe het dan zelf goed 😅

23 oktober 2022 om 22:15

Scherp. De eerste die het opvalt

23 oktober 2022 om 22:17

Nihat1992 als je oplet zie je dat de interpunctie ook niet goed staat en de zinsopbouw ook niet. Je zou bijna zeggen dat dit bewust is🤣😘

23 oktober 2022 om 22:18

Wie zegt dat VZ het niet bewust doet om ons lezers scherp te houden? Ontzettend slap excuus.

23 oktober 2022 om 22:18

Is ook de eerste die reageert? Het is trouwens 'nota bene' ipv 'notabene'

23 oktober 2022 om 22:20

Van een medium als vz mag je toch wel verwachten dat ze het goed kunnen schrijven. Ik ben nog nooit in een van mijn stukjes betrapt op een spelfout. Dingetje met privé en werk. Hier typ ik net als op WhatsApp gewoon lekker losjes en met afkortingen, maar op professioneel gebied hoef ik dat niet te flikken

23 oktober 2022 om 22:21

Is goed joh

23 oktober 2022 om 22:23

Je kunt natuurlijk ook nog nooit betrapt zijn omdat niemand je stukjes heeft gelezen.

23 oktober 2022 om 22:25

Spursie jonge nog een beetje gefrustreerd van de uitslag kolere he neem een piketanussie en het gaat weer lekker joh. Maar goed wat ik eigenlijk nog effe wilde zeggen. Is het zo dat je foutloos moet zijn om iemand anders op een fout te mogen wijzen. Iets met: De eerste die zonder zonden is mag de steen gooien.

23 oktober 2022 om 22:27

Hahahahah papieren tijger grappig man. 15 miljoen aan bereikte mensen met mijn teksten. Dus droom jij lekker verder ouwe

23 oktober 2022 om 22:32

Na een dubbele punt volgt altijd een kleine letter, tenzij er sprake is van een eigennaam.

23 oktober 2022 om 22:39

Stop nou maar acjairmilano. Je maakt het zo alleen maar erger. Gewoon accepteren dat je een paar slordige foutjes hebt gemaakt. No big deal.

23 oktober 2022 om 22:44

Ja ik zeg toch ook scherp tegen manoheeftlev

23 oktober 2022 om 22:16

Je bent je dusdanig bewust van fouten maken dat je er zelf drie maakt in drie zinnen. Ook knap.

23 oktober 2022 om 22:25

Ach jo, nog even van je weekend genieten ipv een tikfoutje.

23 oktober 2022 om 22:29

Ow genieten doen we wel hoor. Vooral van die zure mensies hierboven manoheeftlev uitgezonderd

23 oktober 2022 om 22:46

Sorry, maar zelfs als je "losjes" teksten schrijft dan maak je niet opeens spelfouten die je anders niet zal maken. Het is niet dat je gevoel voor taal aan of uit kan zetten he.

24 oktober 2022 om 16:29

Mooi, want zuur was het allerminst bedoeld. Goed dat dit ook niet zo overkwam. Nu bereik ik met mijn stukjes behoorlijke delen van de Noord-Veluwe en omgeving Amersfoort/woudenberg. Maar dat zal nog niet in de buurt komen van de 15 miljoen...

23 oktober 2022 om 22:40

azijnschijterd

23 oktober 2022 om 22:41

'Publiceerd' schrijven en dan moeilijk doen over een typfout. Was het nou een kwestie van grammatica waar je op reageerde, oké. Maar een typfout? En dan zelf zo'n slechte fout maken?

liever niet Ultee....
zou liever Grim zien

23 oktober 2022 om 22:27

Die heeft zijn kans gehad… en vergooit!

Prima keus hoor. Deed het nooit echt onverdienstelijk en is een normale vent. Denk dat hij Cambuur wel in de eredivisie houdt.

Waarom niet gewoon doorgaan met Pascal Bosschaart? Doet het goed daar dus waarom een andere trainer?
Van die Ultee hoef je ook niet enthousiast te raken …

23 oktober 2022 om 22:27

Boschaart heeft de papieren niet.

Ik denk dat dit zomaar een prima match kan zijn !

Heeft Bosschaart geen trainers diploma? Anders misschien hem de kans geven heeft toch veel geleerd van Henk de Jong. Ik vind Ultee ook wel een goede keuze maar waarom iemand van buiten af binnen halen als je de opvolger al in huis kan hebben.

23 oktober 2022 om 22:23

Idd geen diploma

Even een herstel @ VZ die cyste was al voor maart dit jaar bekend. Al in december vorig jaar werd bekend dat hij een cyste had

Dat zou ik een mooie combi vinden. Leuke uitdaging ook voor Sjors.

Allereerst sterkte voor Henk. Dat gezegd hebbende denk ik dat Sjors Ultee een geschikte oplossing is. Een no-nonsense trainer en een rustige vent. Samen met Bosschaert deze lijn doortrekken en dan kan Cambuur denk ik behouden blijven voor de Eredivisie.

Ik gun Sjors die kans om in de eredivisie actief te blijven van harte. Al is het voor zolang het duurt met dit Cambuur. Hoe hebben we daar ooit met 1-4 van kunnen verliezen zeg, tjongejonge.

Cambuur haalt van alles uit eigen regio met een Heerenveen verleden. Naast Bartho zou Johnny Jansen prima kunnen op de bank. Beschikbaar en niet te duur. Voor iemand die denkt dat ik zit te trollen, Henk de Jong begon ook in het Friese Haagje.

24 oktober 2022 om 16:48

Johnny Jansen echt? Ik gun cambuur heel weinig, maar dit is wel heel erg. Dan kan je gelijk opschrijven dat ze als laatste eindigen.

'alles uit eigen regio met een Heerenveen-verleden' Huh? Kom maar met de feiten dan. Schmidt, oké. Maar verder? En ja Henk de Jong heeft lang geleden daar gewerkt. Overigens ook bij FC Groningen. Uit eigen regio begint trouwens wel steeds beter te gaan. Uit eigen opleiding dan...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren