Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bursaspor zet overwinningsreeks voort na bezoek aan Sivasspor

Laatste update:

Bursaspor begint het seizoen meer dan goed. De regerend Turks kampioen won haar eerste en tweede duel al en vertrok zaterdagavond ook weer met drie punten, dit keer op bezoek bij Sivasspor. In het 4 Eylül zorgden Volkan Sen en Ali Tandogan voor de derde zege op een rij. Volgende week wacht een thuisduel met Eskisehirspor.

Sivasspor ging voor het eerst deze jaargang onderuit en voor het eerst sinds 21 maart gebeurde dat op eigen veld. Vorig seizoen eindigde de ploeg net boven de veilige streep en zaterdag kon het lang mee tegen de kampioensploeg. Die bleek echter over de langste adem te beschikken; tien minuten voor tijd slechtte Sen eindelijk de nulstand.

Gökcek Vederson verzond de beslissende eindpass, alvorens de middenvelder voor zijn eerste doelpunt tekende. In de laatste minuut maakte Tandogan er een iets ruimere overwinning van.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wow, wat is Sercan slecht in afronden zeg! Twee kansen gemist die een spits echt moet kunnen scoren!

Verder vond ik dat Bursa wel tactisch gedisciplineerd speelde, maar geluk hadden ze zeker.

28 augustus 2010 om 22:43

Als Bursaspor alle laag vliegers wint en alleen tegen de grote teams verliest zijn ze weer kampioen. Maar ik denk dat Fenerbahce dit jaar met Galatasaray serieus aan de slag voor het kampioenschap, want ze liggen al uit Europa. En slechter kan het niet, als ze dat lukt gaan er grote problemen ontstaan. Dat is behoorlijk niet goed voor he Turkse voetbal.

28 augustus 2010 om 22:58

Het gaat alleen maar slecht met Galatasaray dus let daar maar niet op, we mogen blij zijn als we in de top 10 eindigen dit jaar als dit zo door gaat.

28 augustus 2010 om 23:13

@aslanboy1905

Nou,als Galtasaray zo doorgaat mogen zij blij zijn als zij iet degraderen

On: Ik denk dat Bursaspor dit jaar geen kampioen wordt, want nu hebben zij ook CL wat zij ook aan gaan denken. Toch netjes 2-0 winnen uit in Sivas die in vorm is sinds Mesut Bakkal.

28 augustus 2010 om 23:37

Zou jammer zijn voor Fenerbahçe, die missen dan een garantie van zes punten in het seizoen erop.

De competitie wordt duidelijk wat saaier. Na de belachelijk vroege uitschakeling in de Europa League krijgt men maar weinig zin nog in de competitie. Denk dat weinig mensen echt deze wedstrijd heeft gevolgd, gezien 't aantal commentaren. Jammer dat Bursa nog in de laatste 10 minuten wint, maar ik had ook niet anders verwacht.

28 augustus 2010 om 23:20

Competitie wordt voor mij steeds aantrekkelijker en leuker, er komen steeds betere/leukere teams in de super lig.
Het is gelijk niet meer leuk als de zogenaamde 3 grote slecht presteren.

Iedereen is voor galatasaray omdat ze ooit is een uefa beker hebben gewonnen, ga eens achter je eigen stad staan, waar je roots liggen, dan zou het voetbal in Turkije beter worden.

Ik hoop ooit is dat de 3 teams uit istanbul degraderen en dat wij (eskisehirspor) ooit is champions league gaan spelen zoals Bursaspor.

28 augustus 2010 om 23:34

Sommigen mensen kunnen niet achter zijn eigen stad staan. Bijvoorbeeld ''nevsehir'' speelt ergens helemaal laag.. Soms zou ik ook wel willen dat ik uit Eskisehir of Antep kwam. Dan kon ik ook achter mij eigen stad staan.

On:

Nou nou Bursaspor toch.. Ik had wel wat beters verwacht van een team die CL gaat spelen. Sercan je zei van ik hoop dat ik tegen Bursaspor scoor... Wat ik en de rest hebben gezien is dat jij heel slecht bent in afronden. Je moet het echt beter gaan doen om tegen Manchester te gaan scoren.

28 augustus 2010 om 23:43

Idd, dat wilde ik net zeggen.
Iemand uit Van kan toch ook niet elke week plezier beleven met zijn ploeg.

Ik zelf ben Bursali, maar Fenerbahçe supporter, alleen vind ik Fener echt een lelijke club geworden.
Hoe ze in het Turks zeggen ''sogudum''.
Ik was tot m'n 7de supporter van Galatasaray, en heb Uefa winst meegemaakt, al wist ik toen niet eens wat voetbal was)).
Mijn achternaam is Aslan, mijn sterrenbeeld is Aslan.
Precies goed om een Galatasarayli te zijn.
Maar mijn neef had me op 7 jarig leeftijd gewoon omgekocht met een FB shirtje :@.

Fenerbahçe heeft gewoon een Misselijkmakend bestuur meest gehaat en zeer slechte supporters oftewel gloryhunters.
Elke thuiswedstrijd worden we vernederd door het uitpubliek.

Dat ze nog Saraçoglu Hell zeggen vind ik lachwekkend.

Galatasaray heeft nog trots, ze hebben harde hooligans en goede supporters.
2 mensen gedood voor de Turkse vlag, Europese prijs gepakt.
Die hebben respect uit Europa en grote naam.

En andere concurent Besiktas heeft een decibelrecord en een fantastisch stadion, goede aankopen en niet zoals Fener spelers van concurenten afpakken.

Als ik achter m'n stad ga staan, dan wordt ik verrot gescholden en uitgemaakt voor Gloryhunter, dusja.

29 augustus 2010 om 00:54

Omdat ze het kampioenschap van Fb hebben afgepakt, slimpie.

29 augustus 2010 om 11:59

Efsane26,

'iedereen is voor galatasaray' Ik weet niet of je dat richting mij hebt, of algemeen maar ik ben geen Galatasarayli en ben het daar ook niet mee eens. Galatasaray kreeg destijds veel gloryhunters, maar ze zijn daar vanaf. Fenerbahçe heeft, naar mijn mening, de meeste gloryhunters in Turkije, jammer genoeg. De competitie wordt 'leuker' voor mensen zoals jij, waar Eskisehirspor naar 'iets' streeft, en de grote clubs maar doelloos vooruit proberen te varen. Dit maak ik juist mee, en ik vind het geen bal aan.

De 3 teams uit Istanbul zullen nooit degraderen, daar kan je vanuit gaan sinds er altijd wel genoeg geld is om in ieder geval staande te houden. Zo ver zal het niet komen. Eskisehirspor kan misschien in de toekomst serieus meedoen om de titel, maar ik weet niet zeker of dat binnen 5/10 jaar zal lukken.

Ik heb de wedstrijd niet gezien, maar gezien de statistieken heeft Bursaspor vandaag terecht gewonnen. Dat de twee goals in de slotfase van de wedstrijd tot stand komen bewijst de kwaliteit van Bursaspor. 9 punten uit drie wedstrijden, vijf goals en nul tegen. Ze zijn goed begonnen.

28 augustus 2010 om 23:50

De statistieken hier op Voetbalzone stellen helemaal niets voor. Mensen stemmen op hun favoriete speler, of de speler met het gekste haar. Het gaat hier helemaal nergens over

On: Bursa is absoluut gegroeid! Vorig jaar zeer knap de titel gewonnen, nu zo'n goed seizoen eraan proberen te plakken is knap. Daarvoor was het toch een grijze middenmoter. Beetje het nieuwe Twente van Turkije?

Nou ik zei altijd dat Bursa meestal geluk had, maar kom op zeg, je kan niet alleen maar geluk hebben..

Geluk hadden ze vandaag ook zeker wel met 2 a 3 posities, maar ze spelen gewoon compact en foutloos en ze dwingen dat geluk af lijkt het wel..
Iedereen verdedigd mee ookal zijn ze aanvallers, ze doen alles samen!! en dat zorgt ervoor dat de tegenpartij geen grote kans krijgt en als ze die krijgen worden ze geholpen door de lat of de paal(geluk) of door de prachtkeeper Ivankov! Daarnaast kan Ivankov het spel goed gevolg geven met zijn lange ballen waardoor de counter kan worden ingezet..

Vandaag weer bijvoorbeeld, Een Ozan Ipek die een rechtsbuiten is maar evenals heeft hij ook 2 ballen goed gekeerd in verdedigend opzicht!
Ali Tandogan, Ozan Ipek, Volkan Sen, Vederson..,deze spelers kunnen zo snel omschakelen en ze hebben allemaal een mooie traptechniek en elke voorzet zorgt voor gevaar!! Met de dode bal momenten zijn ze ook gevaarlijk!!

Doelpunt van Volkan Sen was prachtig na de mooie pass van Vederson, en de laatste doelpunt van Ali was ook mooi, goed gericht op het lege doel, omdat de keeper niet in het doel stond, hij was meegegaan naar voren voor een vrije trap maar die werd goed gepakt door Ivankov en kijkend gaf hij de bal met de hand aan Ali waardoor Ali het middenveld overstak en de bal schoot in het lege doel..

Respect voor Bursa, als ze zo doorblijven gaan met deze wondertactiek en compact verdedigend spel zijn ze weer 1 van de grootste favorieten voor de titel.. enige wat ze in de weg kan staan is de drukke wedstrijdprogramma ( woensdag, zondag spelen elke week) en natuurlijk de blessuregevallen..
We zullen zien.. 3 uit 3!! Voor het eerst in de geschiedenis van de club in de hoogste divisie....

ik ben net als hoe efsane zegt je roots supporten begonnen, fener is gewoon schandelijk bezig, tegen 2 teams uitschakelen waar de selectie ervan niet eens evenveel kost als bijv. niang. ik ben nu gewoon een kayserispor supporter, maar vind lugano en emre nog steeds beesten.

Forza Kayserispor!

29 augustus 2010 om 00:08

Als ze deze lijn maar door kunnen trekken in de Champions League.
Ik kom ook oorspronkelijk uit kayseri. Tis maar hoe je het zegt. Galatasaray is ook zeer slecht bezig, dus dan maar Kayserispor he!

29 augustus 2010 om 00:28

@stylomessi

Hmm.. dus jij support alleen je team als ze goed presteren?

on: Bursa gaat volgens mij met Rangers om de 3e plaats strijden in de CL.

29 augustus 2010 om 11:50

Mensen zoals jou zijn succes supporters.. Je moet altijd achter je team gaan staan en niet alleen als ze winnen. Ik vind jou geen goede supporter van Galatasaray!

on: Bursaspor gaat gewoon de derde plek pakken in de CL. Rangers gaat ook goed,maar Bursaspor kan winnen!

29 augustus 2010 om 17:24

Galatasaray heeft wel meer van zulke dramatische supporters. Zogenaamd de meeste aanhang in Turkije, maar ondertussen een stadion van 22500 niet eens vol krijgen. Lachwekkend, meer kan ik het niet noemen. Oorzaak: dit soort gloryhunters.

29 augustus 2010 om 00:43

helal olsun,.

Kayserispor verdient betere supporters met zo'n mooie stadion, wat ben ik jaloers op die stadion van jullie.

Forza Anadolu,
Forza Eses.

helaas is er geen karamanspor

29 augustus 2010 om 00:45

@kadikoy

ahhaah, die heb je wel hoor. Ga maar is onderzoeken

Wel spelen ze heel laag.

29 augustus 2010 om 00:47

Konyaspor ??? vroeger was Karaman toch een deel van Konya ?
En Karamanspor speelt Amateur, die zitten wel heel erg laag. dat komt zeker ook doordat niemand ze aandacht geeft.

29 augustus 2010 om 15:16

ja klopt efsane. maar ik heb laatst gehoord dat ze weg zijn van voetbalclub

Bursaspor Doet het goed, de vraag is hoelang ze dit kunnen volhouden.

@efsane26

Hmm.. Karaman bestaat nog niet zo lang, dus is het niet raar dat ze amateur spelen. Tevens is het een kleine provincie.

En met 'geen aandacht' kan je ook hoog spelen, vb. I.b.b, dus daar heeft het zeker niet mee te maken.

dus best een domme opmerking van je.


Verdiend gewonnen van Bursa!!! Sivas wist bij vlagen niet wat ze overkwam

offtopic: nieuwe speler van galä: Ibricic => http://www.youtube.com/watch?v=w-88cfr6suu

Ben ik nou de enige die zich ergert aan Ceyhun?
Als hij de 16 metergebied binnenloopt ligt hij binnen paar tellen op de grond en dan nog durven te protesteren bah...

esesliik kom uit afyon maar die spelen in de 3de divisie. Het punt is ik heb niks met afyonkarahisarspor. ik ben al sinds mijn 7 gsl. lach met hun huil met hun wie ben jij dan om mij voor glroryhunter uit te maken. ps ook tijdens slechte tijden steun ik gs

Sjonge jonge ze lijken gewoon niet te stoppen. Ze hebben gewoon de wil en tactiek om elk team te kloppen in de competitie. Ze beginnen echt een constante team te worden..

Respect

Bursa had geluk deze wedstrijd. Na de 0-1 kopte Sivas op de lat dan was anders gewoon 1-1 afgelopen. Maarj aik weet niet meer of ik het geluk moet noemen want Bursa wint heel vaak op deze manier wedstrijd. Heel vaak de onderliggende partij als je kijkt naar voetbal maar toch weten ze op een of andere manier de wedstrijd naar zich toe te trekken. Hopen dat Fener vandaag wint.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren