Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Buffon is en blijft Buffon, maar hij heeft een bepaalde leeftijd bereikt’

Laatste update:

Gianluigi Donnarumma maakt naam in Italië en de analytici en critici tuimelen over de vraag of de jonge keeper van AC Milan ‘de nieuwe Gianluigi Buffon’ is. Volgens Ottavio Bianchi, oud-trainer van Napoli, moet er bij de nationale ploeg van Italië langzaam maar zeker over nagedacht worden om de 38-jarige Buffon te vervangen.

/

“Het is te vroeg om te denken aan het tijdperk na Buffon, maar bij een aantal makkelijke wedstrijden kun je best denken aan de toekomst”, laat Bianchi optekenen in de Italiaanse media. “Buffon is, was en zal altijd Buffon zijn, maar hij heeft nou eenmaal een bepaalde leeftijd. We kunnen best anderen laten ruiken aan het grote werk.”

“Als iemand van zestien, zeventien of achttien jaar oud beter is dan iemand van veertig jaar oud, dan moet die tiener gewoon spelen. Het gaat niet alleen om de invloed in de kleedkamer. Kan Donnarumma in de voetsporen treden van Buffon? Hij doet het uitstekend bij AC Milan. Het is tijd om aan alternatieven voor Buffon te denken.”

Het is tijd om Gianluigi Buffon te vervangen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

1 foutje en dan krijg je gelijk deze bullshit over je heen. Had Italië geen punten verloren door zijn fout, had je er niemand over gehoord. Iedereen weet dat Buffon ouder wordt en de Italiaanse coach weet ook heus wel dat er grote talenten zijn in de naam van Perin, Donnaruma en Meret.

Buffon keept nog steeds geweldig dus nog lekker in het eerste team houden. Ik heb geen idee wanneer buffon plant te stoppen(2018?) maar wel logisch om naar een vervanger te kijken. Zoals gezegd, donnarumma is een potentiele topper en zou dan een prima vervanger zijn

10 oktober 2016 om 18:57

Ja buffon heeft al aangegeven te stoppen na het wk van 2018. Waarschijnlijk ook bij juve.

Opportunisme ten top, Buffon maakt 1 fout en er wordt meteen gezeurd dat hij te oud is en er een vervanger moet komen. Wat een onzin, Buffon is ook op deze leeftijd nog steeds top.

Donnarumma heeft in ieder geval de juiste voornaam om Buffon te vervangen maar ik ben het met Bianchi eens jonge keepers moeten ook de kans krijgen zichzelf te bewijzen, vooral tegen kleinere landen(met alle respect) de volgende kwalificatiewedstrijd is tegen Lichtenstein misschien een goed idee om bijvoorbeeld Donnarumma te laten keepen?

10 oktober 2016 om 19:30

Zolang Buffon beter is dan moet hij gewoon in de basis. Op dit moment is hij nog duidelijk beter, en dat verandert niet als een Donnarumma een keertje voor Italie start.

Opzich is het idee om Donnarumma makkelijke wedstrijden te laten spelen met Buffon als mentor erbij nog geeneens heel slecht. Maar het is natuurlijk onzin om te zeggen dat Donnarumma beter is dan Buffon. Buffon heeft natuurlijk dat foutje gemaakt maar voor de rest is hij altijd goed en vooral in de belangrijke wedstrijden.

10 oktober 2016 om 19:44

Ja ik ben er ook een voorstander van. Gewoon donnaromma latten keepen tegen landen van Niveau san marino,estland, wit-rustland,letland, ect

10 oktober 2016 om 20:25

Het zou een optie kunnen zijn, maar aan de andere kant kun je Buffon net zo goed de makkelijke wedstrijden ook gunnen. Donnarumma zal zich net zo goed ontwikkelen achter Buffon, op de trainingen bij het nationale elftal en in de competitie. Buffon is 38, heeft werkelijk alles al een keer meegemaakt en zal de eerste zijn die het aangeeft als het niet meer gaat. Het lijkt me niet dat hij zijn naam te grabbel wil gooien door te lang na zijn houdbaarheidsdatum door te gaan en alle ballen om z'n oren de goal in ziet vliegen. Donnarumma heeft bovendien nog zijn hele carrière voor zich. Lijkt me dat hij, en de Italiaanse bondscoach, zijn plek ten opzichte van deze levende legende wel weten. Hij is verschrikkelijk talentvol maar komt net kijken...

Van der Sar keepte de sterren van de hemel op zijn 40ste toch? Buffon zie ik nog steeds een enorme allround goede keeper zijn die constant bijna een nieuwe betekenis heeft gegeven om maar even uit te drukken hoe hoog ik hem heb staan

Buffon is Buffon en een Italiaan in hart en nieren. Iedere wedstrijd weer geniet ik, ten eerste van het fantastische Italiaanse volkslied, gezongen met een enorme betrokkenheid door de totale Italiaanse selectie en technische staf en voorts van de inzet van de geweldige spelers en dan in het bijzonder van Gianluigi Buffon! Wat een 'heerlijke' keeper ! Ik ben n.m.m. in het verkeerde land geboren.

Daar moet zeker al aan gedacht worden, maar Buffon keept nog gewoon top, en is momenteel nog altijd de beste keeper van Italië en de Seria A op zich. Donnarumma zal klaar staan als Buffon stopt, dat lijkt me vanzelfsprekend gezien die jongen zijn talent en huidige presteren.

Af en toe een wedstrijdje voor donnarumma is goed denk ik

Die jongen is 18 man. Zet Perin d'r eerst in die heeft veel meer bewezen dan Donnaruma.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren