Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bruma ziet ervaren concurrent vertrekken bij VfL Wolfsburg

Laatste update:

Dante heeft VfL Wolfsburg verlaten. De club uit de Bundesliga maakt maandagavond bekend dat men met OGC Nice overeenstemming heeft bereikt over een transfersom voor de 32-jarige verdediger, die alleen nog gekeurd lijkt te moeten worden.

/

De veertienvoudig international van Brazilië gaat in Frankrijk samenwerken met Lucien Favre, onder wie hij ook al bij Borussia Mönchengladbach speelde. Dante kwam bij Wolfsburg tot één doelpunt in 33 officiële wedstrijden en had er nog een contract tot de zomer van 2018.

Nice betaalt naar verluidt twee miljoen euro voor Dante. “Ik wil naar Nice. De uitdaging is geweldig en ik kan er weer in de Europa League spelen. Ik heb bovendien veel respect voor de trainer. Hij heeft mij bij Mönchengladbach erg geholpen”, zei Dante zondagavond al in de Duitse media.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Volgens Kicker betaalt Nice 2,5 miljoen euro voor Dante

Is hij zover afgezakt dan? Presteerde toch enige tijd erg goed in München.

22 augustus 2016 om 22:58

Hij wilt heel graag met Favre werken. Ik lees hier over Ajax, maar ik denk dat ze hem hadden moeten halen toen hij bij Luik speelde. Vond het toen echt al een hele goede verdediger. Na het WK nooit meer helemaal terug gekomen helaas op het niveau voor Bayern, heeft alles uit de kan gehaald en heb ik alleen maar respect voor. Was nooit een van de toptalenten maar heeft toch het een en ander bereikt.

Had ook nog wel een jaar bij Wolfsburg kunnen blijven, maar ik denk dat hij dit bewust heeft gedaan voor de trainer en de nieuwe omgeving. Een stap omhoog zou hij in elk geval niet meer kunnen maken. Opzich wel jammer, leek me een leuk duo met Bruma, want die is ook echt enorm verbeterd.

23 augustus 2016 om 05:17

Is Favre de nieuwe coach van Nice dan? Dat heb ik even gemist.

23 augustus 2016 om 09:29

Ja, na het afgelopen seizoen aangesteld

Who. Ik had niet verwacht dat dante van Duitse topclub naar een Franse middenmotor. Is hij zo zwaar afgedaald? Maar ik gun hem een mooie stap.

22 augustus 2016 om 23:28

Nice is tegenwoordig gewoon een subtopper hoor. Niet voor niets de Europa League gehaald en vorig seizoen vierde geëindigd

Prima verdediger geweest, nu op de terugweg en dat is absoluut niet beschamend. Voorbeeld voor veel profs, een speler die het maximale uit zijn carriere heeft gehaald. Groot respect voor zo'n man.

Jammer dat ie weggaat, schat meneer dante toch g wel een stuk beter in als onze vriend bruma

22 augustus 2016 om 23:17

Daar denken de trainers bij Wolfburg klaarblijkelijk anders over. Oogt toch vaak onrustig achterin, heeft zijn niveau van voor Bayern nooit meer gehaald helaas..

22 augustus 2016 om 23:20

Weet niet...paar jaar geleden wel natuurlijk maar hij is ook niet meer de Dante van Bayern. Ben niet echt fan van Bruma. Maar ach dit is toch goed nieuws voor ons kikkerlandje

Goed nieuws voor Bruma! Maar ff serieus, 2,5 mil voor Dante? Poehh...

Wie wordt bruma's compagnon dan centraal achterin? Naldo al naar Schalke en nu Dante naar Nice.. Dan zal Bruma de kar moeten gaan trekken.

Deze man is toch nog steeds wel van een redelijk niveau of zie ik het nu helemaal verkeerd? Hij was echt een hele sterke cv en zou toch ook wel bij betere clubs als, met alle respect, Nice terecht kunnen?

Hmm opzich een opvallende beslissing, Was zo blij met zijn transfer naar Wolfsburg en sprak toen erg amitieus en dan vertrekt die toch redelijk snel. Ook had ik verwacht dat hij met Bruma het centrale duo zou vormen aangezien Naldo ook weg is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren