Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Broer van Diks maakt droomtransfer: ‘Kijk naar Jamie Vardy’

Laatste update:

Kevin Diks maakte vorige week woensdag de overstap van Vitesse naar Fiorentina en ook zijn 21-jarige broer Jamarro heeft een fraaie transfer te pakken. De rechtsbuiten heeft voor twee seizoenen getekend bij AS Trencín, met een optie op nog eens twee jaar.

Diks, die een proefperiode van bijna drie weken afwerkte bij de kampioen van Slowakije, komt over van de amateurs van WSV uit Apeldoorn en wordt gezien als de opvolger van Gino van Kessel, die op weg is naar Slavia Praag. Moeder Natasja is trots op haar zoon: “Een kans als deze komt maar één keer in je leven voorbij”, zegt ze in De Stentor.

“Het kan ook hard gaan. Kijk maar naar Jamie Vardy. Hij speelde nog niet zo heel lang geleden bij de amateurs en stond nu op het EK namens Engeland”, klinkt het. Jamarro spreekt op zijn Facebook-pagina van een ‘lang gekoesterde droom’: “En die is toch nog uitgekomen. Ik heb een goed contract gekregen en ga ervoor. Nu gaat het pas beginnen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

laat me niet lachen, die jamarro diks gaat toch never nooit in het nederlands elftal terecht komen via as trencin?

13 juli 2016 om 12:29

Genoteerd

13 juli 2016 om 12:33

Zou ik niet zeggen terwijl Blind bondscoach is...
Desalniettemin mooi voor deze gozer dat hij zo'n overstap kan maken. Zie je niet vaak.

13 juli 2016 om 12:38

Het niveau van het NL elftal is zo laag dat het zomaar zou kunnen gebeuren.

13 juli 2016 om 12:43

@rjvoetbal

Niemand zegt toch dat hij het Nederlands elftal gaat halen. De moeder van die jongen ook niet. Zij geeft met Vardy enkel een ultiem voorbeeld hoe een voetballer uit de kelder van het voetbal kan uitgroeien tot ongekende hoogte. Ze beweert nergens dat haar zoon dezelfde weg zal bewandelen, enkel dat je nooit kunt voorzien waar het schip uiteindelijk zal stranden.

13 juli 2016 om 13:28

@rjvoetbal, doe niet zo simpel. Hij heeft vardy als (postitief) voorbeeld. Die komt uit een ploeg die wel even kampioen is geworden in engeland. Dit zou dus in zijn ogen een mooie stap kunnen zijn naar een transfer in een grotere competitie.

13 juli 2016 om 13:35

Zeg nooit nooit, komt uit mijn buurt en kan zeker wel voetballen.

Leuke transfer voor deze gast. Ben benieuwd hoe hij het er van af brengt. Spelen zo aardig wat Nederlanders bij Trencin en Slovan Bratislava. Nederlandse clubs zouden trouwens eens moeten kijken naar linksback Madu en centrale middenvelder Bero van Trencin. Jonge spelers met potentie, nu nog niet al te duur en hebben hun debuut voor Nigeria en Slowakije al gemaakt.

Deze kerel is bloedsnel. Opvallend dat geen 1 JL club interesse had.

Prima speler op de amateurs velden. Het zal geen eredivisie speler worden.
Leuk voor die familie, hoop dat de zoons hun ouders financieel kunnen helpen.

13 juli 2016 om 13:06

El samp

Hoezo? Hebben die ouders het zo slecht dan?

13 juli 2016 om 13:11

Vooral eigen schuld.

Prima stap voor een erg goede aanvaller. Heb vaak tegen hem gespeeld. En ken hem al lang. Maar die jongen is beresterk! Werkt hard om zijn doelen te bereiken! Is erg snel. Goede techniek. En dan zijn beste kwaliteit. Doelgerichtheid! Zijn schoten maken menig keeper bang voor een bal. Succes met deze mooie stap 🙌🏻

El Samp, Kennelijk weet jij meer dan de rest van ons, waarom moeten die zoons hun ouders ondersteunen dan? En dan nog is het net of jij ze het misgunt. Waarschijnlijk omdat jij niet verder bent gekomen dan de C8 van je plaatselijke voetbalclub FC Volendam...jaloers gedrag

goede voetballer, zelf ook nog tegen gespeeld toen hij nog bij groen wit(apeldoorn) speelde, hij zat volgens mij ook bij jong oranje zaalvoetbal. Heel snel is die en goed schot

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren