Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Braziliaanse revelatie Menezes kiest voor Benfica

Laatste update:

Benfica heeft toegeslagen op de Zuid-Amerikaanse transfermarkt. De Portugese club maakt zaterdag bekend dat Felipe Menezes zijn toekomst vóór komende maandag aan As Aguias zal verbinden. De 21-jarige middenvelder van Goías is een van de revelaties van het huidige jaargang in de Braziliaanse competitie, de Série A.

In principe had Benfica haar selectie voor dit seizoen gecompleteerd maar volgens een zegsman van de hoofdstedelingen kon de club de mogelijkheid om Menezes een contract aan te bieden niet laten liggen. Volgens diverse Braziliaanse media is er met de overgang van de aanvallende middenvelder ongeveer 4,5 miljoen euro gemoeid.

Mede door de inbreng van Menezes staat Goías, dat vorig seizoen op de zevende stek eindigde, slechts twee punten achter koploper Palmeiras. Met spelers als Ramires, Ángel Di María, Jonathan Urretavizcaya en Keirrison (gehuurd van Barcelona) heeft Benfica tal van Zuid-Amerikaanse talenten op de loonlijst staan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

met een dergelijke selectie moet Benfica gewoon kampioen worden en ver komen in de El. De nieuwe trainer Jorge Jezus laat ze aanvallender spelen dan voorgaande jaren. Ik verwacht veel van Benfica dit jaar.

Mati Fernandez speelt toch voor Sporting Cp, Vz?

Matias fernandez?! Au!!!!! nooit goed genoeg voor onze Slb!

Ot - Gaaf, weer een of ander talent. Laat ze maar komen, verkopen we hem over een jaar of 4 voor 5 keer zoveel!

menezes is een goede middenvelder die goed bij benfica paste.
hij kan centraal op het middenveld spelen en ook achter de spitsen.

Ik ken 'm niet maar echt nodig lijkt hij me niet, met de selectie die ze nu al hebben. Maar zoals Slbonnoslb zegt, die Braziliaanse talentjes leveren na een paar jaar altijd wel wat op.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren