Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Braziliaan geeft toe: ‘Natuurlijk denk ik na over een terugkeer naar Barcelona’

Laatste update:

Marlon Santos da Silva Barbosa, kortweg Marlon, maakte de afgelopen transferperiode op huurbasis de overstap van Barcelona naar OGC Nice. De 22-jarige centrumverdediger speelde sinds zijn komst van Fluminense vorig jaar slechts drie wedstrijden in de hoofdmacht van de Catalaanse club, maar Marlon hoopt nog altijd te slagen in Camp Nou.

Barcelona besloot de stopper voor twee jaar op huurbasis te stallen bij Nice, waarvoor hij in de Ligue 1 al tweemaal basisspeler was. "Natuurlijk denk ik na over een terugkeer naar Barcelona", vertelde hij maandag aan Cadena SER. "Op dit moment moet ik echter mijn best doen voor Nice. Ik kijk uit naar de kansen die ik hier ga krijgen. Er staat me een opwindend seizoen te wachten."

Barcelona bedong in augustus 2015 een eerste optie op Marlon, nam hem vorig seizoen op huurbasis over van Fluminense en besloot de optie tot koop in juni te lichten voor vijf miljoen euro. Hij kwam daardoor tot medio 2020 vast te liggen in het Camp Nou, maar gaat nu eerst twee seizoenen speelervaring opdoen bij Nice.

Zie jij Marlon alsnog doorbreken bij Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Volgend jaar komt deze jongen terug! Barca heeft een optie om hem na 1 seizoen terug te halen. Hij is snel, rustig en heel goed in de opbouw. De matchen die hij al speelde voor Barcelona waren telkens op niveau! Ik voorspel hem een hele grote toekomst.

25 september 2017 om 23:00

Haha, ik was even in de war met douglas, ik wou al negatief reageren... Maar ik verwacht inderdaad veel van deze jongen, in de wedstrijden die ik hem zag spelen kwam hij rustig, maar ook snel om met die ruimte in zijn rug te spelen over.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren