Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Boze Ten Hag schreeuwde in de kleedkamer: ‘Het was ook terecht’

Laatste update:

Ajax leek zondag tegen FC Twente op weg naar de eerste competitienederlaag van het seizoen. De Tukkers kwamen in eigen huis op een 2-0 voorsprong, waardoor puntverlies dreigde voor de ploeg van Erik ten Hag. Ajax vocht zich echter sterk terug en won uiteindelijk met 2-5, tot tevredenheid van Dusan Tadic. De aanvaller erkent dat het in de pauze onrustig was in de kleedkamer van Ajax.

"Het was mooi om terug te zijn bij Twente, maar ook wel een beetje gek", zegt Tadic, die van 2012 tot 2014 speelde bij FC Twente, in gesprek met Voetbal International. "Ik heb hier een mooie tijd gehad en al die herinneringen kwamen ook terug. Veel mensen die ik kende, zijn vertrokken, maar ik heb nog wel wat bekende gezichten gezien."

Huntelaar geeft jongelingen tips: 'Hard schieten niet altijd goed'

Tadic erkent dat de 2-0 achterstand 'een schok' was. "We hebben het erover gehad dat een lunchwedstrijd altijd lastig is en dat we scherp moesten beginnen. Dat deden we niet. We verloren de eerste helft de ballen veel te gemakkelijk, terwijl de restverdediging niet goed stond. Dat mag ons nooit gebeuren", aldus Tadic, die aangeeft dat hij en de andere spelers beseften dat ze niet in paniek moesten raken.

De Serviër erkent dat Ten Hag tijdens de rust 'flink boos' was. "Schreeuwen? Ja, ook wel een beetje. Het was ook terecht. Hij heeft ons goed wakker geschud, want daarna hebben we het recht gezet. We scoorden drie keer in vijftien minuten, we begonnen wél scherp aan de tweede helft en dan wordt het voor onze tegenstanders direct heel moeilijk."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was zelf ook geen moment in paniek, mede omdat er nog genoeg tijd was om het recht te zetten natuurlijk. Maar je maakt het jezelf niet makkelijk natuurlijk.

4 december 2019 om 10:08

Verschil met andere jaren is ook dat er geen noodzaak meer is om echt in paniek te raken door stand op de ranglijst. Is natuurlijk niet de bedoeling dat je punten bij Twente gaat laten liggen. Maar het is nu ook niet direct een drama als het wel gebeurd. Voorgaande jaren was het toch al vaak zo dat Psv dan weer 2 punten uit liep, waardoor je heel onrustig van zo'n achterstand werd.

4 december 2019 om 10:20

Klopt, maar vooral ook omdat ze zo goed kunnen voetballe, dat ik geen moment gedacht had dat dit niet zou gaan lukken. Mede omdat er nog 70 minuten te spelen waren en Ajax in de eredivisie steeds minstens 4 keer scoort de laatste tijd.

4 december 2019 om 11:11

@Formus.....ik had precies hetzelfde. Geen moment gedacht dat we gingen verliezen. Heel veel mensen hadden die gedachte. Ze scoren zo vaak de laatste tijd dat je er eigenlijk al vanuit gaat dat het goed komt. Maar dat zal natuurlijk niet altijd zo gaan.

Mag toch hopen dat Ten Hag blijft. Wat een trainer is dat gebleken. Had ik niet echt verwacht eerste half jaar toen hij Keizer opvolgde. Is behoorlijk veranderd in doen en laten. Blij met Ten Hag!!

4 december 2019 om 10:24

De vergelijking met Keizer loopt wel mank. Sinds vorig seizoen heeft Ajax echt een kwaliteitsinjectie toegepast. Ze hebben toen hun nek uitgestoken voor Tadic, Blind zodat er samen met Huntelaar, Ziyech een mooie balans was met jonkies als De Ligt, De Jong, Van de Beek en Mazraoui. Dit seizoen is Promes als echte sterkhouder gekomen en zijn Dest en Lang als talenten doorgebroken. Teveel jonkies of 'oudjes' is nooit goed, het gaat om balans. En die is er nu bij Ajax !

4 december 2019 om 10:29

Ja bedoelde niet de vergelijking met Keizer, maar zijn doen en laten sindsdien. Je ziet duidelijk een zelfverzekerde Ten Hag

4 december 2019 om 16:08

Nufc die sterkhouders waren er in de zomer van 2018 allemaal bij, ten hag heeft daar in de loop van het anderhalf jaar een topteam van gemaakt , dat zie ik zo 1 2 3 geen andere trainer doen (behalve van gaal)

Beter dat het nu gebeurd is, dan straks tegen Valencia. Daartegen ga je niet lekker de kleedkamer in tijdens de rust met een achterstand.

4 december 2019 om 10:17

Zal mogelijk een lastige wedstrijd worden, maar heb wel vertrouwen dat we winnend van het veld stappen. Zou toch geweldig zijn dat we twee keer op rij overwinteren, is lang niet voorgekomen. Voor Ajax een mooie financiã«le bonus en ook voor het landenklassement van de Uefa een vol punt er bij. Als Tadic al toegeeft dat ten Hag flink tekeer ging, is het wel waar.mooi om te lezen dat de trainer 100 procent geaccepteerd is door de groep.

4 december 2019 om 10:22

Die tegen Valencia geeft me nu al kriebels. Heb er zelf minder vertrouwen in dan jij, zeker met de Spurs in het achterhoofd. Maar misschien hebben ze daar wel ontzettend van geleerd.

4 december 2019 om 10:43

@formus, als ik zie hoe Ajax stond bij een vrije trap tegen Lille geloof ik niet dat ze ervan geleerd hebben. Werkelijk iedereen achterin was weg toen het een enorme zaad bal bleek te zijn. Het is dat ze bij Lille niet kunnen afronden maar het gaf mij een enorme flashback.

4 december 2019 om 11:04

Alle Ajax spelers willen overwinteren, denk dat ten Hag een makkie heeft.zullen allen top gemotiveerd zijn, wel een keer Mazraoui niet als middenvelder gebruiken.nous heeft momenteel totaal geen zelfvertrouwen, alle ballen springen van zijn voeten. Laat die jongen even met rust en alles komt vanzelf goed.

4 december 2019 om 10:38

Nou, ik ben ook blij dat het een keer gebeurd is. Even laten zien dat niet alles zomaar komt aan waaien. Dat ze ook af en toe moeten strijden. Deze wedstrijd kan elke keer aangehaald worden als ze achter staan.

Dit is denk ik ook het verschil met vorig seizoen, nu winnen ze zo'n wedstrijd nog redelijk makkelijk. Vorig seizoen zou het best zo zijn geweest dat je hier bij Twente punten had laten liggen.

Mag natuurlijk niet gebeuren zo'n 1ste helft. Maar heb alle vertrouwen in dit team. En vooral de 2e helft. Daar kan Ajax soms behoorlijk in losgaan. Das gebleken ook!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren