Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Boussaboun: 'Onbegrijpelijk dat Ajax hem niet heeft teruggehaald’

Laatste update:

De Eredivisie is een goed eind op weg. Na dertien speelronden heeft PSV nog altijd de volle buit. Feyenoord volgt op zeven punten, terwijl Ajax door de 5-0 overwinning op Vitesse het linkerrijtje is binnengedrongen. Hoe staan de clubs er qua selectie voor en waar dienen de grootste reparatiewerkzaamheden plaats te vinden in de winter? Voetbalzone trok naar Den Haag en sprak daar met oud-spits en ESPN-analist Ali Boussaboun.

Door Mart Oude Nijeweeme

Boussaboun is een goede bekende van Maurice Steijn. De voormalig spits van Feyenoord en NAC Breda speelde met én onder de ontslagen Ajax-trainer en voelde dan ook mee toen de Hagenees het veld moest ruimen in Amsterdam. Toch kwam het vertrek van Steijn niet helemaal als een verrassing voor Boussaboun.

Bekijk hieronder het interview met Ali Boussaboun:

"Je zag dat een aantal spelers niet voluit ging", aldus Boussaboun. "Ik weet uit eigen ervaring dat dat het minste is wat je kan doen als het niet loopt. Maar je kon zien dat een aantal spelers dat niet deed. Berghuis onder andere. Niet omschakelen, met de handen zwaaien. Kom op, je moet de hand in eigen boezem steken."

Of Berghuis een stoorzender is binnen de selectie vindt Boussaboun lastig te beoordelen. "Het is wel iemand met een sterke persoonlijkheid. Ik kan me voorstellen dat hij zich niet comfortabel voelt als het niet naar zijn zin gaat. Hij zegt altijd wat hij denkt. Dat is positief, maar uiteindelijk ben je wel speler. De trainer is de baas, daar moet je je in schikken."

Branco van den Boomen is een van de weinige aankopen van Sven Mislintat die Boussaboun kan bekoren. "Hij voegt echt iets toe. Speelt direct, opportunistisch en zoekt graag de opening. Ik vind het een goede speler. Een Ajax-speler. Dat betekent niet dat de rest geen Ajax-spelers zijn, maar als je ziet wat er weg is gegaan... Wat ze ervoor terug hebben gekregen is niet half zo goed."

Volgens Boussaboun ligt het grootste probleem achterin. "Op de backpositie moet echt iets gebeuren. Ik begrijp niet waarom ze Tagliafico niet eerder hebben teruggehaald. Kenny Tete is ook een goede optie. Hij is snel, sterk en kan aardig voetballen. Maar ik zou eerder voor een talent gaan. Daar staat Ajax ook om bekend. Dat is de reden dat ze honderden miljoenen hebben verdiend."

Feyenoord
Hoe anders is de situatie bij de eeuwige rivaal uit Rotterdam-Zuid. Bij Feyenoord beleven ze mooie tijden, met als kers op de taart de Europese avonden in de Champions League. Kijkend naar de huidige selectie van Ajax, ziet Boussaboun slechts voor één Ajacied een basisplek weggelegd bij dit Feyenoord.

"Ik denk Steven Bergwijn. Op linksbuiten kan Feyenoord wel versterking gebruiken. Op het middenveld en achterin staat het als een huis. Dat zegt veel over Ajax, maar zeker ook over Feyenoord. Een heel groot compliment aan het scoutingsapparaat en de technische leiding daar. Wat zij in een paar jaar hebben neergezet is razendknap."

Boussaboun licht Hancko uit als gezicht van het huidige Feyenoord. "Dat vind ik samen met Geertruida de beste verdediger van Nederland. Niet normaal hoe stabiel hij is. We zijn altijd geneigd om te kijken hoe slecht Ajax het doet, maar we kunnen ook de nadruk leggen op Feyenoord. Wat zij presteren is buitengewoon bijzonder."

PSV
Komende zondag neemt Feyenoord het in de eigen Kuip op tegen PSV en moet het gat verkleind worden naar vier punten. Boussaboun kijkt dit seizoen met veel plezier naar de ploeg van Peter Bosz. "Ik denk dat zij de grootste kans maken op het kampioenschap. Zij komen ook in slechte wedstrijden tot scoren. Dat is het grootste verschil met Feyenoord, die ondanks dat ze domineren toch soms moeite hebben om te scoren."

Een belangrijke schakel op het middenveld van de Eindhovenaren is Jerdy Schouten. "Hij lijkt wel een nummer 10 af en toe, als je ziet hoe hij zich uit situaties redt", is Boussaboun lovend. "Fantastisch om te zien. Of hij de ideale partner van Frenkie de Jong is bij Oranje? Dat denk ik wel. Met Schouten heb je iemand die ook goed onder de druk uit kan voetballen en niet in paniek raakt. Dat is een extra wapen."

Het hart van de defensie blijft echter een achilleshiel bij PSV, vindt ook Boussaboun. "Ramalho vind ik niet goed genoeg om een volgende stap te maken. Hij zit aan zijn plafond. Hij kan goede wedstrijden spelen, maar zijn kwetsbaarheid komt naar boven als hij in één-tegen-één-situaties komt. Aan de bal herkent hij soms het gevaar niet. Als opbouwer moet je de weg van de minste risico kiezen. Daar schiet hij te kort."

Het leidt er zelfs toe dat Boussaboun soms medelijden heeft met de Braziliaan. "Je ziet de onzekerheid bij hem. Ik heb zelf ook gevoetbald, dat gun je niemand. Het is wel een jongen die altijd honderd procent inzet toont. Maar als buitenstaander kom je al snel tot de conclusie dat dit zijn niveau is. Je kan niet meer verwachten. Gelukkig heeft hij met Boscagli iemand naast zich die veel camoufleert."

Zou Steven Bergwijn in de basis staan bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Reacties

Kwalitatief gezien zou Bergwijn zeker basis staan. maar ik weet niet of hij wel de juiste mentaliteit heeft om in Slotball te passen. Bergwijn kan geweldig zijn, maar laat echt te vaak zn koppie hangen.

28 november 2023 om 10:14

Dat Bergwijn geweldig kan zijn weet hij dan al heel lang heel goed te verbergen. Ik denk dat Sutalo wel kans zou maken op een basisplek.

28 november 2023 om 10:18

Dat valt wel mee toch? Zoals Slot al zei tegen Timber. Het gaat er niet om dat je 1 ding heel goed kan doen. Maar hoe vaak je dat goed kunt doen in 1 wedstrijd.

Bergwijn heeft onmiskenbaar kwaliteiten. Keihard schot, technisch uitstekend, goede voorzet, goed in kleine ruimtes. Met zijn kwaliteiten zou hij de Eredivisie finaal aan gort moeten schieten. Maar op de een of andere manier gebeurt dat niet.

28 november 2023 om 11:32

Vergelijk het rendement van Bergwijn met het rendement van Ivanusec in de eredivisie.

Ivanusec heeft 1 goal en 1 assist.
Bergwijn heeft 5 goals en 2 assists.

Elke trainer zou Begwijn prefereren boven Ivanusec.

28 november 2023 om 11:54

Ivanusec is meer dan de helft van de wedstrijden geblesseerd geweest, Bergwijn staat op 877 minuten terwijl Ivanusec in een nieuw team tot 333 minuten in de ED is gekomen. Tel daarbij op dat hij sinds zijn blessure nog totaal niet de oude lijkt. Overigens zou het best kunnen dat ook Bergwijn inderdaad zou spelen bij Feyenoord, maar om de statistieken erbij te halen is een beetje nietszeggend in dit geval.

28 november 2023 om 12:08

Natuurlijk zeggen goals en assists heel veel over een buitenspeler. Daarvoor staat hij in het veld, dat is waar hij belangrijk moet zijn.

Dan zie je gewoon dat tot op heden Bergwijn het beter gedaan heeft dan Ivanusec. Dus de kans dat Slot hem liever zou opostellen ipv Ivanusec is vrij groot. Alleen heeft Slot niet de beschikking over Bergwijn.

28 november 2023 om 12:48

Tuurlijk zou Slot Bergwijn liever opstellen dan Ivanusec. Bergwijn is namelijk steeds fit geweest. Ivanusec mist elke vorm van ritme en fitheid en tot nu toe is bij Slot gebleken dat het erg lastig is om dan weer aan te haken. Ik ben nog niet van mening dat Ivanusec beter is dan Bergwijn overigens. Ik heb hem nog niet goed genoeg kunnen beoordelen.

28 november 2023 om 13:12



Speedy, je doet nu net of Bergwijn de sterren van de hemel voetbalt, hij speelt gewoon slecht maar heeft wel degelijke statistieken voor iemand van 33 miljoen. Ivanusec was voor zijn blessure fantastisch en daarna niet goed. Wel past hij met zijn werkethos en verdedigende arbeid veel beter bij de speelstijl van Slot dan Bergwijn. Wel is de huidige Bergwijn in betere vorm dan Ivanusec dus dat hij op dit moment zou spelen bij Feyenoord zou zeker kunnen.

28 november 2023 om 15:50

Speedietje, Speedietje, jij weet wel beter.
Rendement proberen aan e tonen en dan alleen wat goals en assists noemen. Lekker door je Ajax bril de cijfers recht lullen.
Hoeveel per minuut? Hoeveel kansen hebben ze ervoor nodig gehad?

28 november 2023 om 15:50

Vergelijk ook de speelminuten er haal daarnaast de penalties eraf. Ben je dan nog blij mer Bergwijn

28 november 2023 om 16:42

Fr berend. Haal bij deze statistieken ook nog eens de penalties. Vind je de statistieken dan nog steeds goed?

28 november 2023 om 17:14

Vergelijk de goals die feyenoord maakt (40) met de goals die ajax maakt(26) bij een veel beter team en veel beter scorende spits mag je toch betere statistieken verwachten in goals/assistent dan van iemand waarbij het hele team slecht speelt

29 november 2023 om 10:11

Van de ene kant mee eens, maar het is niet dat Bergwijn zoveel goede voorzetten geeft wat niets mee gedaan wordt.

28 november 2023 om 14:15

Sowieso speelt Feyenoord momenteel best vaak tegen gesloten verdedigingen. Dan heb je aan Bergwijn eigenlijk niet heel veel.

Bergwijn speelt Ivanusec niet uit de basis. Rechtsbuiten geef ik meer kans omdat Paixao al weken in drama vorm is, maar die hebben ze niet in Amsterdam.

28 november 2023 om 11:33

Uiteraard doet Bergiwjn dat wel. Heeft in de eredivisie 5x meer gescoord en 2x meer assists gegeven.

Objectiviteit is lastig, weet er alles van maar in dit geval is de vergelijking echt hele eenvoudig. Bergwijn steekt er met kop en scouders boivenuit vergeleken met Ivanusec.

28 november 2023 om 12:35

Over objectief praten terwijl je beetje stats hier neer gooit zonder context. Hoeveel minuten hebben beide heren gespeeld? Is wel een hele belangrijke punt die je weg laat namelijk.

28 november 2023 om 12:50

Om eerlijk te zijn mist Zanazanyan hierboven helemaal elke vorm van context. We kunnen toch moeilijk stellen dat Ivanusec rechtsbacks tureluurs speelt? Nee, hij is niet fit... maar we hebben een fitte Ivanusec ook nog niet kunnen beoordelen in de Eredivisie.

28 november 2023 om 14:18

Nou ja, jouw objectiviteit laat ook te wensen over. Bergwijn heeft dit seizoen tot nog toe 1.384 minuten gemaakt, verdeeld over de Eredivisie en Europa League. Ivanusec heeft tot nog toe 1.068 minuten gemaakt en daar zitten z'n wedstrijden in Kroatie ook nog bij.

Hoe dan ook kun je nauwelijks nog een vergelijk doen. Ivanusec raakte snel geblesseerd en moet duidelijk nog wennen. Daarbij heb je nog de prijs/kwaliteitsverhouding en dan komt Bergwijn bij lange na niet aan z'n transferbedrag en salaris. Ik zou dus even oppassen met dit soort betogen. Zoveel indruk maakt Bergwijn niet.

28 november 2023 om 14:38

@Speedy Ivanusec heeft Dinamo eigenhandig twee rondes verder geschoten in de voorrondes CL met o.a. een hattrick.

Bij Feyenoord speelde hij in zijn eerste twee wedstrijden simpelweg magnifiek. Het is waar dat hij momenteel niet fit is, maar ik twijfel er geen seconde aan dat Ivanusec Bergwijn in ieder team buiten de basis zou houden. Eredivisie stats zeggen verder weinig.

@IJsmuts hoewel je deels gelijk hebt ken ik Bergwijn wel goed genoeg om te oordelen dat hij simpelweg tekort komt. Hij loopt al anderhalf seizoen achter de feiten aan -in de Eredivisie nota bene- en wordt door de supporters onderhand naar de uitgang geschreeuwd voor wat oliedollars.

Ivanusec komt er wel weer, die jongen moet terugkomen van zijn eerste blessure. Bergwijn heb ik minder vertrouwen in.

28 november 2023 om 14:42

De eerste twe wedstrijden was hij magnifiek? Het is inmiddels bijna kerst! Hij is inmiddels bankzitter, zelfs Paixão krijgt nu de voorkeur boven hem.

28 november 2023 om 14:53

Zanazanyan, Ivanusec heeft toch nog niets gepresteerd? Hij zal prima kunnen ballen hoor, maar je valt nu terug op de periode bij zijn vorige club. Ik snap dat je vertrouwen wil hebben in een eigen speler, maar hij moet het eerst nog wel laten zien.

28 november 2023 om 15:05

@SpeedyAFC hij is geen bankzitter en Paixao speelt op rechts wanneer Ivanusec fit is, dat zijn geen concurrenten van elkaar. Alleen die opmerking al laat zien dat je niet weet waar je het over hebt.

Daarnaast heeft Slot nu al een paar keer uitgelegd dat hij hem tegen AZ en Lazio niet liet starten omdat hij niet fit genoeg was om mee te gaan in de intensiteit van die wedstrijd.

En ik refereer naar die twee wedstrijden omdat dit de laatste wedstrijden waren waarin hij fit was, dat is een eerlijkere beoordeling dan jij nu doet obv de laatste twee weken waarin hij steeds een helft of minder meedoet en nog niet 100% is.

Verder ben ik niet te trots om toe te geven dat alles wat we er beiden over zeggen vooral is gebaseerd op subjectiviteit ipv objectiviteit. We zullen het aan het einde van dit seizoen zien wie er beter uit de verf is gekomen, maar voor nu is bovenstaande mijn mening.

29 november 2023 om 10:00

Gisteren begon hij wederom op de bank. Leuk dat Slot elke keer een andere reden vind om hem op de bank te zetten maar de echte reden is dat Slot denkt dat andere het beter zullen doen.

Bergwijn speelt gewoon wekelijks in de basis, scoort en geeft assists.

29 november 2023 om 10:37

Het is niet elke keer een andere reden, je laat wederom zien dat je het totaal niet volgt.

Oh, gisteren trouwens ook gewoon een assist.. in de CL.

29 november 2023 om 10:51

Jazeker, goed gedaan in het laatste kwartiertje, prima hoekschop. Alleen stond hij niet in de basis, kwam er ook niet in als vervanger van Paixão die linskbuiten speelde en na de rust al gewisseld werd.

Pas op het einde, als vervanger van Stengs mocht hij invallen. Kortom, niet de gedroomde topper die men dacht binnen te halen maar een speler voor de breedte.

29 november 2023 om 11:39

@Speedy: waarom negeer je in je betoog naar zanazyan de speelminuten vanwege een vervelende blessure? Misschien niet heel objectief omdat Ajax slecht gepresteerd heeft, maar is 5 goals en 2 assist (dus betrokken bij 7 goals) niet te weinig voor een “bepalende speler”?Eens met Ijsmuts, Ivanusec is nog lang niet terug op z’n oude niveau. Tactiek van Slot is ook slopend voor je spieren als je net weer terug komt dus je moet dat langzaam opbouwen. (Mooi voorbeeld is Depay, als een beest na z’n kruisbandblessure trainen en terug komen maar nu vaak geblesseerd zijn), Oom dit mis ik in de vergelijking die je maakt met Bergwijn. Snap sowieso niet de vergelijking van deze totaal andere karakters en type spelers. Behalve de linksbuitenpositie in het algemeen.

29 november 2023 om 11:43

Als een speler niet speelt, dan is hij toch minder waardevol voor een ploeg? Het is echt heel eenvoudig, Bergwijn is een zeer gewaardeerde speler in de selectie bij Ajax en speelt daarom elke week.

Ivanusec wordt door Slot minder gewaardeerd en zit veel op de bank. Is ook geblesseerd geweest en daarmee minder waardevol voor zijn ploeg geweest.

Feyenoord heeft veel goede spelers waarvan er veel in de basis zouden spelen bij Ajax maar Ivanusec is er nou net eentje waarvoor dat niet geldt.

29 november 2023 om 12:01

Betreft ‘waardevol’ snap ik je punt. Al vind ik Bergwijn over het algemeen, persoon & aanvoerder minder waardevol maar goed, maar hier gaat het om betrokken bij goals zijn.
Ivanusec moet zich nog bewijzen na z’n blessure dus om ‘waardevol’ hier aan te koppelen hoe de meeste hier het lezen beetje ver gezocht.
Vergelijking met Paixao zou ik eerder snappen omdat die ook regelmatig linksbuiten speelt, dat terzijde.

29 november 2023 om 12:09

Ivanusec staat zelf niet eens basis. Paixao of minteh of alireza zijn echt niet beter als Bergwijn

Hoe dramatisch is het met de Rotterdamse flanken gesteld dat zelfs Bergwijn daar basis zou staan?

28 november 2023 om 11:34

Je vergist je in de stats van Bergwijn. Die zijn best behoorlijk goed. Men focust heel erg op het enorme prijskaartje en verwacht dan meer maar hij doet het gewoon heel erg goed.
Alleen was 35 miljoen euro wel heel veel geld.

28 november 2023 om 11:44

Als ik hem zie spelen vind ik niet dat hij het "heel erg goed" doet. Ik vind hem vorig seizoen en dit seizoen een matige speler. Als je zijn prijskaartje meeneemt in dat oordeel dan is hij een hele slechte speler.

Ook zijn statistieken vind ik niets bijzonders. Hij heeft dit seizoen 5 goals in 10 wedstrijden gemaakt waarvan 4 tegen degradatiekandidaten en Heerenveen. Verder ook maar twee assists.

28 november 2023 om 12:05

Vergelijk het met de stats van Ivanusec, die staat op een enkele goal en ook slecht een assist.

Ook Ivanusec speelt tegen degradatie kandidaten. Juist omdat ze in dezelfde competitie spelen kan je de stats goed vergelijken.

28 november 2023 om 12:39

Bergwijn: 10 wedstrijden 877 minuten, Ivanusec: 6 wedstrijden 322 minuten.
Bergwijn dus 555 minuten meer gespeeld.

28 november 2023 om 13:09

Als je kijkt naar g/a per minuut dan scheelt het niet bijster veel. Zeker als je bedenkt dat Ivanusec nog niet tegen de drie zwakste teams Volendam, Almere en Vitesse heeft gespeeld.

Verder weet ik niet hoe goed die Ivanusec is, ik volg Feyenoord niet. Vandaar mijn oorspronkelijke comment.

28 november 2023 om 14:21

Waar moet je anders op focussen? Het prijskaartje is nou eenmaal een grote factor in het beoordelen van spelers. Bovendien loopt momenteel ook alles via hem, omdat de spits ze er lastig in legt en de rechterkant eigenlijk bijna afwezig is.

29 november 2023 om 10:02

Prijskaartje is niet relevant. Bergwijn is geen 35 miljoene uro waard en de vele miljoenen aan salaris zijn ook aan de hoge kant. Dan is de linskbuiten van FC Balophetdak wellicht ook een betere optie?

Ivanusec valt gewoon tegen, speelt zelden, ook gisteren zat ie weeer op de bank. Slot geeft de voorkeur aan anderen.

Mensen die massaal nee stemmen of Bergwijn in de basis zou staan bij Feyenoord- kijk, ik ben een Bergwijn criticus van het eerste uur, maar onder Slot in een geolied elftal zou hij uitstekend renderen en is hij kwalitatief natuurlijk veel verder dan een Paixao, Dilrosun, Jahanbaksh... Wie dan ook je zou willen neerzetten daar. Had Sinisterra er nog gespeeld, dan had je een ander verhaal.

Ik denk dat geen enkele Feyenoorder Bergwijn boven Ivanusec verkiest en terecht. Sorry, maar geen enkele Ajax-speler zou bij deze Feyenoord in de basis staan. Er zouden zelfs een aantal bankzitters van Feyenoord in de pikorde boven de Ajax-basisspelers staan

28 november 2023 om 10:44

Ik had hele hoge verwachtingen van Ivanusec maar heb het nog niet gezien. Vind hem een beetje teleurstellend dusver. Hopelijk komt ie snel op stoom.

28 november 2023 om 10:45

Hato op de bank is geen overbodige luxe toch?

28 november 2023 om 11:47

Ik zeg niet dat Ajax-basisspelers niet eens op de bank zouden kunnen zitten bij Feyenoord. Ik zeg dat een aantal bankzitters van Feyenoord ook beter zijn dan de basisspelers van Ajax. Zerrouki en Minteh bijvoorbeeld.

28 november 2023 om 11:28

Bergwijn is sinds hij bij Ajax speelt geen schim meer van de speler van PSV (en Tottenham) en het Nederlands Elftal. Ivanusec op zijn beurt heeft ook nog helemaal niks laten zien bij Feyenoord en doet mij een beetje denken aan Youness van Ajax. Zoals ik het zie is het op dit moment lood om oud ijzer.

28 november 2023 om 11:35

Totaal niet terecht, Kijk gewoon eens objectief naar de stats. Bergwijn doet het gewoon veel beter dan Ivanusec.

28 november 2023 om 11:46

Hah, de stats. Ik kijk ook gewoon wedstrijden en ik hoef Bergwijn echt niet bij Feyenoord te zien. Daarnaast is Ivanusec later in het seizoen gehaald en heeft daarna ook een flinke blessure opgelopen. Nee, ik hou het bij Ivanusec

28 november 2023 om 12:06

Allemaal prima, maar een keer scoreren en een assist in zes wedstrijden is nou niet echt om naar huis te schrijven. Ik hou het leiver bij Bergwijn.

We zullen zien aan het einde van het jaar wie van de twee het beter gedaan heeft.

28 november 2023 om 14:51

Kijk eens objectief, aldus degene die dat niet doet. Bergwijn speelde 555 minuten meer

Dit moet zijn geplaatst om reacties uit te lokken. Laten we nu eerst de rest van het seizoen maar eens afwachten. Ajax is dramatisch begonnen, maar heeft nu wat makkelijkere tegenstanders en een nieuwe trainer. Je ziet heel langzaam automatismen ontstaan en iets wat beter veldspel. Dan zie je ook welke potentie Sutalo, Hato en Gaaie hebben. Indien het middenveld daar beter op gaat aansluiten, dan zal blijken dat deze spelers niet slechter zijn dan wat Feijenoord heeft. Indien Ajax in de winterstop een middenvelder en een rechtsbuiten zou kunnen halen die er direct staan, dan gaat de rest daar ook van profiteren. Dan kan de wereld er naar de winterstop ineens anders uitzien.

28 november 2023 om 10:53

Dat is in principe elk artikel op Voetbalzone toch?

Ben jij het er niet mee eens? Ik denk ook dat dit seizoen geen enkele Ajax-speler basis zou staan bij Feyenoord of PSV. Zal volgend seizoen wel weer anders zijn want ze komen er echt wel weer bovenop.

Potentie van Gaaei zie ik zo 1, 2, 3 nog niet overigens. Wat betreft Sutalo en Hato wel eens.

28 november 2023 om 12:08

Nee, ik ben het er niet mee eens. Het is makkelijker spelen in een elftal wat al visie heeft en op elkaar is ingespeeld, dan in een geheel nieuw elftal met een nieuwe trainer en een bestuurlijke chaos. Met betrekking tot Gaaie: die begon ontzettend zwak en slecht. De laatste paar wedstrijden vind ik hem overtuigend spelen. Hij heeft veel snelheid en loopvermogen en is fysiek sterk. Indien je die beter gaat coachen waar hij moet staan en waar hij moet lopen, dan wordt dit een betere back dan Tete en Rensch. Ik denk dat dit een vaste basisspeler wordt na de winterstop en dat een buitenspeler van een tegenstander het daar nog heel moeilijk mee gaat krijgen.

Boussabon . " ik begrijp niet dat ze Tagliafico niet hebben teruggehaald" En dan zeggen van ik zou eerder voor een talent gaan. Net of Tagliafico het alleen zou kunnen doen. Ja wat zeg je nou met je " analyse". Vriend van Steyn? Zeer zwak om de naam Berghuis alleen te noemen. Analist van lik mijn vestje.

28 november 2023 om 11:40

Nog erger, hij zegt ik zou ook overwegen voor een talent te gaan. laat dat nou net zijn wat van het Schip allang gedaan heeft, Ar'jany Martha is al wekenlang de linksback.

Gewoon napraten wat hij van het Schip ziet doen en zichzelf dan analyst noemen. Lekker toch.

28 november 2023 om 15:35

Ik vind het ook tenenkrommend dat Boussabon hier een podium keer op keer krijgt. Deze man is zeer zwak in z'n analyses en heeft heel erg zijn favorieten of hun tegenhanger. Er zijn veel boeiendere ex-voetballers die hun licht op het voetbal kunnen laten schijnen.

Ik moet zeggen dat ik Tete wel een goede optie zou vinden voor die back positie. Echter denk ik niet dat hij op dit moment de prem wil inruilen voor sub eredivisie.

Ik weet ook niet of hij haalbaar is qua salaris of transfersom.
Dat hij bekend is met het Ajax systeem is een pre en hij is Nederlands.

Ik zou dit zeker toejuichen, wel met het oog dat je Rensch kan slijten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren