Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘Bosz is zo’n aansteller, doet net alsof er 3 bussen met fans waren overleden’

Laatste update:

René van der Gijp heeft met de nodige verbazing gekeken naar het interview dat Peter Bosz zaterdag na de nederlaag van PSV tegen NEC (3-1) gaf bij ESPN. Dat zegt de analist in de podcast KieftJansenEgmondGijp. Door de verliespartij in De Goffert kwam er een einde aan de ongeslagen status van de Eindhovenaren in het huidige Eredivisie-seizoen.

Bosz gaf na afloop van het verloren uitduel met NEC aan dat hij schrok van zijn elftal. “Want zo heb ik mijn ploeg nog niet gezien. Ik vond het bij vlagen ook hautain, bijna arrogant. Nergens op gebaseerd, want wij moeten hard werken en intensiteit in wedstrijden leggen.”

Van der Gijp snapt echter niets van de uitspraken van Bosz. “Ik vind die Bosz ook zo’n aansteller. Het is een hele slechte acteur”, begint de analist in de podcast KieftJansenEgmondGijp. “Eén of twee keer per jaar heb je een offday, dan verlies je uit bij NEC. Wat kan jou het dan schelen als je fluitend kampioen wordt.”

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Van der Gijp is van mening dat de trainer van PSV niet zo kritisch had moeten zijn. “Dan zeg je toch na afloop: ‘Ik vond het niet goed. We begonnen niet lekker aan de wedstrijd. Het was geen geweldige wedstrijd, maar dit kan een keer gebeuren.’ Alleen Bosz deed net of er supporters van PSV in drie bussen om het leven waren gekomen.”

"Bosz denkt dan: ik moet kritisch naar buiten toe treden, want ik moet mijn spelers scherp hebben voor de volgende wedstrijd. Daar zit in zijn ogen een hele filosofie achter, terwijl niemand daar iets omgeeft. Hij is de enige die dat doet”, aldus Van der Gijp.

Kritische Perez en reactie Bosz


Kenneth Perz zei bij ESPN ook al dat Bosz ‘een spel’ speelde en dat zijn woorden ‘toneel’ waren. De zestigjarige oefenmeester haalde maandag op een persconferentie hard uit naar de Deense analist.

“Daar heb ik me kapot aan geërgerd”, liet Bosz weten. “Hij staat naast me, waarom zegt hij dat niet op het moment dat ik mijn analyse geef? Als je dat vindt en naast me staat, dan zeg je dat toch? Hij laat me weglopen en zegt dat dan. Een beetje raar, toch? Of niet?”

“Hij moet niet zeggen dat ik een spelletje speel, want ik speel geen spelletjes”, vervolgt Bosz. “Ik geef gewoon eerlijk mijn mening. Daar hoeft hij het niet mee eens te zijn. Dat mag. Dat ik in zijn ogen een verkeerde analyse maak, dat kan. Ik geef net al aan: ik heb de wijsheid niet in pacht. Maar je moet niet mijn integriteit in twijfel trekken, dat ik een spelletje speel. Ik speel geen spelletjes.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

“want zo heb ik mijn ploeg nog niet gezien. Ik vond het bij vlagen ook hautain, bijna arrogant. Nergens op gebaseerd, want wij moeten hard werken en intensiteit in wedstrijden leggen.”

Is dit nou echt een rare uitspraak of heeft hij gewoon gelijk? Ik vind zelf dat PSV de tweede helft voetbalde alsof het vanzelf wel goed zou komen. Ik krijg het gevoel dat veel mensen aan het wachten waren op een misstap van PSV en nu lekker kritiek willen leveren.

1 april 2024 om 18:52

Jullie heb een keer kritiek nou nou . Je hebt het hele jaar bijna alleen maar complimenten gehad en terecht ook . Dan heb je keer kritiek doe je net alsof iedereen der op aan het wachten is.. doe normaal man .

1 april 2024 om 18:53

Ik vond het anders ook overdreven. Alsof PSV alleen kan verliezen van hunzelf. NEC was gewoon beter. PSV heeft voor ED begrippen een heel goed elftal. Maar het is niet dat ze zo goed zijn dat je elke wedstrijd wel schriftelijk af kan doen.

1 april 2024 om 18:55

Ja, PSV in vorm, zoals ze hebben gespeeld eerder dit seizoen zou zeker winnen van NEC. NEC was nu beter inderdaad, omdat PSV onherkenbaar slecht was. Daar gaat het om. PSV was slecht, anders hadden ze deze wedstrijd niet verloren.

1 april 2024 om 18:57

Ja heel fijn maar die vorm hebben ze al een tijd niet meer en is ook niet reëel om te denken dat dat volgehouden kon worden. Tegen Ajax, Utrecht, Feyenoord, Eagles en Twente ging het ook niet van een leien dakje.

1 april 2024 om 20:09

NEC was nou niet bepaald beter, maar legde er veel meer passie en energie in, en vrijwel elke doelpoging ging erin. PSV was laks, had veel meer balbezit en doelpogingen maar ging daar zo nonchalant mee om dat het afgetroefd werd.

1 april 2024 om 20:24

Die waren ook niet beter. Hadden in ieder geval niet de grootste kansen. Kan een keer tegen zitten, normaliter win je dit ook gewoon. Kan een keer gebeuren maar nu gewoon de volgende pot overtuigend winnen ajb

1 april 2024 om 19:11

Mwah, de kritiek is niet zo zeer op PSV gericht, het gaat puur om het toneelstukje van Bosz die daar wel vaker een handje van heeft.

Hij heeft altijd een compleet andere wedstrijd gezien dan anderen. Wint PSV met 7-1 vond hij het een slechte wedstrijd omdat ze kansen lieten liggen, wordt hij opgerold door Arsenal met 4-0 was het een goede wedstrijd. Wint hij 3-1 met totale dominantie maar wordt er een pingel weggegeven in de laatste minuut loopt hij alvast naar binnen ‘want hij kan het allemaal niet aanzien, om vervolgens schande te spreken van die pingel voor de camera’s. Oja, en hij moest plassen.. zucht.

Zelfs Schouten zei op de persconferentie dat hij het nergens op vond slaan dat het spel werd omschreven als arrogant. Als je eigen speler, terwijl je ernaast zit, zo openlijk tegen je in gaat zegt dat ook wat.

Ik denk dat iedereen het erover eens is dat PSV de verdiende kampioen van dit seizoen is, dat maakt het extra cringe dat Bosz daar na afloop zo stond. Je staat nog 7 punten voor, effectief 8 want doelsaldo, dus waarom schiet je dan zo uit je panty?

1 april 2024 om 19:13

‘Ik krijg het gevoel dat veel mensen aan het wachten waren op een misstap van PSV en nu lekker kritiek willen leveren.’

Welke kritiek? Bosz is toch juist degene die zo kritisch is. Daar wordt vooral verbaasd op gereageerd. Zelfs vanuit de spelersgroep van PSV vinden ze zijn uitspraken niet terecht. Overigens niet iets om lang bij stil te hoeven staan, van de week weer winnen en deze wedstrijd is weer vergeten.

Joh 50% van het trainersvak is dit soort geacteerde psychologie. Boeie. Dit doet Bosz altijd en dan gaan ze er na 1 minder potje met zn allen over miemelen.Wat een gezanik soms van de heer van der Gijp, zoeken naar tekst noem ik dit.
Peter Bosz doet het tot nu toe voortreffelijk met Psv
En natuurlijk zit je gewoon te wachten op die ene onvermijdelijke irritante verlies partij, notabene bij een club buiten de top drie/vier.
Dan zoeken de muggenzifters altijd naar argumenten om de poten van Peter Bosz z'n stoel door te zagen.
Einde dit seizoen, PSV gewoon kampioen, en dan lopen ze in de polonaise mee met Bosz voorop.......

Bosz voelt het heel goed aan, als psv volgende week verliest en Feyenoord wint,,dan word het gewoon nog spannend

Gijp die Bosz een aansteller vindt, de beste 1 april grap die ik vandaag gehoord heb!

7 punten en eigenlijk na de winterstop niet meer in topvorm geweest. Nog uit naar een strijdend Excelsior, AZ in een stijgende lijn en de jaarlijkse bananenschil in Heerenveen, lijkt mij niet heel gek dat hij de scherpte wil behouden.

Wat ben ik blij dat ik die podcast niet luister als ik de knipsels op VZ teruglees. Wat een onzing kramen met name Jansen en Gijp uit.

Bosz was gewoon kritisch op zijn ploeg. En terecht, met dit programma hadden ze een unieke kans om ongeslagen kampioen te worden. Ik heb de wedstrijd niet volledig gezien maar ik zag wel fragmenten die Perez had uitgekozen om te laten zien dat PSV wel mee terug ging. Als dat de beste momenten waren dan heeft Bosz volledig gelijk. Als ik terugdenk aan de wedstrijden die ik eerder van PSV zag waren het allemaal sprintjes op de bal en sprintjes terug. Nu rende iederen als Taylor wel mee terug maar vooral plichtmatig.

Wat een sensatiezoekerij weer van die Gijp. Bosz zegt helemaal niks raars.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren