Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Blunders spelen Tottenham Hotspur parten; Leicester City wint met B-elftal

Laatste update:

Tottenham Hotspur heeft de tweede nederlaag in slechts zes dagen tijd in de Premier League ternauwernood kunnen afwenden. Het team van José Mourinho hield zaterdagavond een punt over aan het uitduel met Norwich, mede dankzij een late strafschop van Harry Kane: 2-2. Door de remise komt Tottenham op dertig punten uit twintig duels en dat is voorlopig goed voor een vijfde plaats. Leicester City won tegelijkertijd bij West Ham United en komt op 42 punten. Dat zijn er, met twee duels méér gespeeld, tien minder dan lijstaanvoerder Liverpool.

Norwich City - Tottenham Hotspur 2-2
Mourinho mocht zich gelukkig prijzen dat Tottenham met een minimale achterstand de rust haalde. Zowel de defensie als het middenveld van de Londenaren zakte door de ondergrens. Na achttien minuten spelen verscheen de 1-0 op het scorebord. Juan Foyth verspeelde de bal op knullige wijze, waarna Mario Vrancic niet werd aangepakt door Toby Alderweireld en Paulo Gazzaniga werd geklopt. Norwich City dacht via Teemu Pukki op 2-0 te komen, maar de VAR oordeelde dat de Fin nipt buitenspel stond in de opbouw. Tottenham kwam in de eerste 45 minuten niet verder dan een te hoog schot van Dele Alli en één-tegen-één-situatie tussen Kane en Tim Krul, waarbij de Nederlander als winnaar uit de strijd kwam.

Mourinho greep in de rust meteen in en haalde Foyth en Jan Vertonghen naar de kant, ten faveure van Davinson Sánchez en Lucas Moura. Tottenham had tien minuten nodig om op 1-1 te komen: Ibrahim Amadou was de enige speler in de muur die bij een vrije trap van Christian Eriksen niet meesprong en via zijn hoofd belandde de bal buiten het bereik van Krul. Zes minuten later kwam Norwich opnieuw op een voorsprong, na een ongelukkige situatie bij de Londenaren: Alderweireld was in het strafschopgebied net iets eerder bij de bal dan Pukki, maar het leer ging via Serge Aurier alsnog in het doel. Het team van Daniel Farke kon de overwinning niet over de streep trekken. Na een duidelijke overtreding van Christoph Zimmermann op Kane was het laatstgenoemde die Krul vanaf elf meter passeerde: 2-2. Dat was tevens de eindstand, daar de teams ook in de liefst zeven minuten extra tijd niet konden scoren.

West Ham United - Leicester City 1-2
Met een elftal dat op liefst negen plaatsen was gewijzigd, alleen Kasper Schmeichel en Jonny Evans behielden hun basisplaats, speelde Leicester City een goede eerste helft, maar dat was niet aan de ruststand van 1-1 af te zien. Na een overtreding op Kelechi Iheanacho maakte Lukasz Fabianski zijn fout goed door de elfmetertrap van Demarai Gray te keren. Vijf minuten voor rust kopte Iheanacho van dichtbij op aangeven van Ayoze Pérez alsnog de 0-1 binnen. Op slag van rust nivelleerde het team van Manuel Pellegrini de tussenstand: na een goede actie van Felipe Anderson schoof Pablo Fornals diens lage voorzet achter Schmeichel en betraden de teams met een gelijke stand de kleedkamers in het London Stadium.

Gray revancheerde zich elf minuten na rust voor zijn misser vanaf elf meter. Na een rush vanaf het middenveld gaf Pérez op het juiste moment een steekpass op de aanvaller, die de uitkomende Fabianski verschalkte: 1-2. Dat was tevens de eindstand in Londen. Jamie Vardy ontbrak in de wedstrijdselectie vanwege de geboorte van zijn kind en de rest van de gebruikelijke basiskrachten kregen rust vanwege het overvolle programma. Op Nieuwjaarsdag wacht een uitwedstrijd tegen Newcastle United.

Gaat Tottenham Hotspur dit seizoen in de top vier eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tottenham gelijkspel is mooi. Ik denk dat Pellegrini nu wel ontslagen word. Verliezen van een B team van leicester. Dat is toch wel echt heel beroerd.

28 december 2019 om 20:57

Als jullie nou ook even gelijkspelen haha

28 december 2019 om 21:00

Haha liever winnen. 2 keer winnen en het ziet er een stuk beter uit.

Volgens mij was het geen penalty. Ondanks dat het een domme sliding was sprong Kane op terwijl hij helemaal niet geraakt werd. Hier had de VAR moeten ingrijpen vind ik. Verder was het een erg leuke wedstrijd!

28 december 2019 om 20:31

Ik vind dat er wel wat voor een penalty te zeggen valt. Kane kapt m uit, en wil erlangs, maar wordt meegenomen door de ander. Misschien dat sommige scheidsrechters hem niet geven, maar ik vind zeker dat ie wel gegeven kan en mag worden. Het is geen 100% fout van de scheidsrechter, dus moet de var de beslissing laten staan

28 december 2019 om 20:39

@Jarl
Heb jij zelf nooit gevoetbald? Man man man als dit geen penalty is. Niemand van Norwich protesteerde en Kane springt op omdat hij nog een paar jaar door wil voetballen met dat been.

28 december 2019 om 20:39

Elke voetballer springt als er een sliding zo komt. Dat is nou eenmaal normaal als je iemand probeert te ontwijken. De verdediger heeft niet de bal en wel de man. Dat is simpelweg een overtreding en penalty.

29 december 2019 om 00:45

Het was een penalty, slim uitgelokt door die kap beweging, maar wel een penalty. 100 procent

Ndombele = beast. Maar graag een cm/cvm naast hem.. nu moest hij meerdere taken vervullen. Sessegnon moet even lekker naar het tweede team, bracht helemaal niks. Motm lucas moura

28 december 2019 om 20:49

Het is inderdaad te vroeg voor Sessegnon en ook Foyth. Ndombele graag altijd basis met Winks/Dier naast hem. Aurier mag opdonderen

28 december 2019 om 21:04

Ben absoluut niet overtuigd van Foyth. Gaat slap de duels in en voegt voetballend bijna nooit iets toe. Laat vandaag maar eens te meer zien niet goed genoeg te zijn voor t niveau Spurs. En Aurier is eigenlijk tot de achterlijn een uitstekende back, maar zijn voorzet is altijd zo matig. Die moet na elke training even 20 minuten op voorzetjes oefenen.

28 december 2019 om 21:18

Hij is positioneel ook een onbenul en als je niet kunt voorzetten en verdedigend zo zwak bent dan sta je gewoon met 10 man te spelen bijna.

28 december 2019 om 21:30

Waarom heeft N’dombele tot nu toe nauwelijks gespeeld eigenlijk? Ik volg Spurs niet op de voet en vond hem vorig jaar toch echt een leuke speler al in de wedstrijden die ik van hem gezien heb bij Lyon.

28 december 2019 om 21:55

Hij heeft al best wat gespeeld maar veel blessures tussendoor. Hij imponeert in ieder geval wel vaak als hij speelt. Kan alleen beter worden.

28 december 2019 om 22:07

Dank voor je reactie Mo. 👍🏼

Komisch doelpunt natuurlijk van Aurier, maar daar kan je helemaal niets aan doen. Daar valt ook niet tegen te voetballen. Overigens genoten van Ndombele, wat een heerlijke voetballer. Sterk, goede dribbel, goede voortzetting. Daar gaan we nog veel van horen

Zoals Sierd zei is de enige krijger van Spurs vandaag Ndombélé. Gouden speler. Deze wedstrijd past precies in dit wisselvallige seizoen. Hopen op winst Arsenal of gelijkspel morgen dan maar.

28 december 2019 om 20:37

Hopen op winst Arsenal? Als dit zo doorgaat eindigen zowel Chelsea als Spurs nog achter Wolves die dan de CL in gaan. Kan je als Spurs fan beter een seizoentje lachen om het zowat degraderende Arsenal want dat lijkt het enige wat er te lachen valt dit seizoen. Tegen Leipzig en Bayern zal het voor beiden in de CL ook een zware kluif worden.

28 december 2019 om 20:42

Het gaat weer een seizoen van faalhazen worden heb ik het gevoel, de enigen die lacht is Liverpool. Wolves Sheffield en Leicester kunnen gewoon over de rest heen.

28 december 2019 om 20:40

Mwa tweede helft vooral, dat talent kun je niet verspillen in een verdedigende rol. Eriksen Lo Celso en Moura vond ik ook goed. De rest viel tegen.

Volgende keer met meer balans starten en het zal beter gaan. We moeten wel echt stoppen met het opstellen van clowns en met het 45 min goed spelen.

Dat buitenspel moment was triest weer, zoals altijd. Eerste helft bagger en te aanvallend op bet middenveld. Hier en daar leuke combinaties maar kan gewoon niet met die wankele boel achterin. Aurier is gewoon een clown die niks brengt en alleen fouten maakt. Norwich veel beter de eerste helft.Tweede helft domineerden wij wel, goede wissels en Eriksen verdeelde het spel erg goed met Ndombele. Lo Celso en Moura waren ook goed maar Alli probeerde alleen mijn domme dingen en speelde slecht. Hoopte nog op de winst met alle overwicht maar als ik eerlijk ben verdiende wij dit niet. Een 2-2 is een redelijke afspiegeling van de wedstrijd. Mourinho heeft in ieder geval wel wat backbone in het team gestopt om niet op te geven en terug te komen. In januari een back en een centrale verdediger erbij want dat moet echt. Sanchez, Foyth en vooral Aurier vertrouw ik niet. COYS

28 december 2019 om 20:38

Het moment dat je je dan beseft dat Trippier regelmatig basis staat bij Atletico.. Ik begrijp de logica achter die transfer nog steeds niet.

28 december 2019 om 20:42

Trippier konprima voorzetten geven, maar verdedigend ondermaats

28 december 2019 om 20:42

Liefst Meunier

28 december 2019 om 20:44

Ik heb er ook spijt van hoor, maar hij was dat hele seizoen wel dramatisch. Was wel perfect geweest voor de wingback vandaag want hij kan wel een bal voorzetten maar verdedigend ook niet goed..ik zou hem wel zo terugnemen want hij brengt tenminste iets aanvallend.

28 december 2019 om 20:55

Ja Meunier zou prima zijn.

28 december 2019 om 20:45

Wie ook een clown is is die keepert. Pakt geen punten voor je ploeg wat Lloris wel doet.

28 december 2019 om 20:47

Heeft dit seizoen vaker punten gepakt. Lloris is ook erg onzeker, vooral bij corners.

28 december 2019 om 20:47

@Mo

Die corners van Eriksen ook, één en al drama sjonge jonge kan gwn niet.

28 december 2019 om 20:53

Ja ik werd er echt ziek van, enige moment en de laatste kans met iedereen voor het doel en dat weer tegen de eerste man.

Het moet toch niet gek lopen of Krul gaat mee naar het EK? Speelt zo volwassen dit seizoen. Alle overige doelmannen die we hebben stralen niet die onoverwinnelijkheid uit. Vraag is alleen of Cillessen zal blijven staan omdat Koeman niet wil wisselen.

Die 1-0 van Norwich mag je ook een keepersfout noemen. Wat was ie aan het doen?!

28 december 2019 om 20:46

Opstapeling van slechte beslissingen. Grote fout van Foyth, Alderweireld kan niet uitstappen omdat hij bij zijn man staat en Gazzaniga zet een domme stap naar links waardoor hij niet op tijd kan reageren.

28 december 2019 om 21:04

Een domme stap inderdaad, net of hij gokte op de andere hoek.


Eerder vandaag zagen we bij Brighton - Bournemouth een goal afgekeurd worden op de millimeter buitenspel, en zojuist bij de wedstrijd tussen Norwich en Tottenham weer.

Ik begrijp best dat de VAR het met die lijnen op het veld goed weg kan zetten, echter snap ik niet hoe het lijntje vanaf de schouder wordt getrokken.

Vanaf waar zijn het de armen (kan je niet mee scoren, dus geen buitenspel), en vanaf waar is het de schouder. Als hier een fractie verschil in zit dan zijn die goals geen buitenspel. Hoe bepalen ze dat?

28 december 2019 om 21:20

Yup, is gewoon willekeur zo.

28 december 2019 om 22:30

Onzin dit, stel je voor dat dit in een finale gebeurd en je daardoor niet wint,. Belachelijk slecht die VAR in de PL.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren