Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bizarre progressie bij Leicester City: ‘Selectie nu meer dan 250 miljoen waard’

Laatste update:

De selectie van Leicester City werd samengesteld voor ‘slechts’ 72 miljoen euro, het laagste bedrag van alle ploegen in het linkerrijtje van de Premier League. Door het veroveren van de landstitel is de selectie plots een stuk meer waard. David Seligman, zaakwaarnemer van onder anderen Jamie Vardy, heeft het in gesprek met de BBC al over ‘meer dan 250 miljoen euro’.

/

“Als je alleen al naar Mahrez en Vardy kijkt, heb je het al over circa tachtig miljoen euro”, laat Seligman weten. Mahrez werd door Leicester City voor circa 500.000 euro gekocht, terwijl Vardy werd aangetrokken voor circa 1,25 miljoen euro. “Voor Raheem Sterling betaalde Manchester City 61 miljoen euro. Mahrez is meer waard, zijn beste jaren komen er nog aan’”, vindt Seligman.

“Alle spelers van Leicester City worden internationals en daardoor worden ze nog duurder. Het zijn nu veel betere spelers en op commercieel vlak zijn het supersterren geworden.” Hoewel Leicester City kampioen is geworden en in de Champions League speelt, wordt het volgens Seligman lastig om aanbiedingen van andere clubs te weigeren.

“Als Chelsea, Manchester United of Arsenal komt, weet ik niet of je dat als speler kunt weigeren. Zelfs als je geen garantie op een basisplaats hebt. Aan de andere kant, Leicester City heeft ook steenrijke eigenaren. Als Manchester United iemand 250.000 euro per week kan betalen, dan kan dat ook wel bij Leicester City”, besluit Seligman.

Jamie Vardy en Riyad Mahrez doen er verstandig aan bij Leicester City te blijven

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

zo gaat dat tegenwoordig speel je een goeie seizoen en hoppa je transferwaarde is omhoog , maar ondanks dat ze verdiend kampioen zijn geworden stelde de top ploegen in england mij teleur vooral chelsea en city en ja arsenal is elke jaar het zelfde koekje .

5 mei 2016 om 12:53

Idd, je hoeft niet eens een hele goede seizoen te spelen. Een top wk kan je al een gouden transfer bezorgen zoals james rodriguez etc

5 mei 2016 om 14:23

James speelde al voor het wk uitstekend. Alleen de meeste mensen kijken niet naar de franse competitie.

5 mei 2016 om 15:42

James speelde al geweldig bij Porto, daarna speelde hij geweldig bij Monaco en vervolgens speelde hij een super WK. Slecht voorbeeld...

5 mei 2016 om 13:16

Waar moet dat heen en waar ligt de grens.
Waar moet dat heen met het betaald voetbal
De grotere landen ( met veel geld) maken het voetbal kapot
Andere landen kunnen gewoon niet mee
Er moeten regels komen om dit aan banden te leggen
Over 15 jaar is het volgens mij gedaan hiermee en dan zijn we weer waar het om moet gaan
HET VOETBAl en niet het GELD waar een rijke patser het als een speeltje ziet en nog rijker wordt.

5 mei 2016 om 13:19

Het is dit jaar gegunt aan Leicester City, maar ik betwijfel het of dit volgend jaar opnieuw zal gebeuren. Of nog erger: zouden ze wel in de top 10 belanden van de premier league volgend seizoen? Het lijkt me eerder zo'n Chelsea gevalletje.

5 mei 2016 om 20:16

@ Griezelmann; is toch hartstikke logisch dat je transferwaarde na een goed seizoen/wk stijgt? Je bent dan een speler in topvorm en door vraag en aanbod stijgt de prijs.

On topic: leuk voor de inidividuele spelers dat ze bekender en duurder zijn geworden met de kans op een dik salaris. Leicester zal de toppers niet kunnnen houden, hoogstwaarschijnlijk te weinig kans op verdere successen en de status van een club telt ook mee!

Die zaakwaarnemer weet niet wat hem overkomt dit seizoen. Staat er ineens goed op.

Alleen Mahrez en Kante zijn miljoenen waard. De rest is met alle respect echt middelmaat.

5 mei 2016 om 12:48

Met middelmaat wordt je geen kampioen.

5 mei 2016 om 13:00

Is gewoon een teamprestatie hoor. Denk je echt dat een Huth of Morgan een United beter maakt.

5 mei 2016 om 13:53

Soms heb je gewoon het perfecte team waarin alles klopt. Je selectie, chemistry, fitheid/geen blessures, .... En dan kun je heel ver komen.

5 mei 2016 om 12:49

Vardy? Drinkwater?

5 mei 2016 om 12:56

Middelmaat. Rennen veel etc maar er zijn betere en jongere opties

5 mei 2016 om 13:25

Tja veel rennen, premier league he. Die Vardy is zo belangrijk, scoort veel en breekt records. Hoezo middelmaat?

5 mei 2016 om 13:01

Ik zelf denk dat alleen kante miljoenen waard is , Mahrez lijkt mij een type nasri en ben arfa

5 mei 2016 om 14:19

Want Nasri en Ben arfa zijn geen miljoenen waard? ..

5 mei 2016 om 15:25

Heb je Ben Arfa zien spelen dit jaar? geen idee waarom je over hem begint

Ben benieuwd of het elftal nog bij elkaar blijft of dat het echt grotendeels wordt weggekocht. Ik verwacht dat Mahrez, Kante en nog wel meer spelers gaan vertrekken, en daar zal Leceister uiteraard de hoofdprijs voor vragen. Echter ben ik benieuwd wie ze zullen halen als eventuele opvolgers.

Ik las laatst dat o.a. Vilhena in de belangstelling staat. Het is niet zo dat je met zulke spelers direct weer mee gaat doen om de prijzen, maar het moet wel een streven zijn vind ik om volgend jaar in ieder geval proberen in de top 10 te eindigen, zo niet, gewoon voor Europees voetbal gaan.

Zou her overigens wel grappig vinden als het halve elftal word leeggekocht en ze volgend seizoen CL spelen. Ben benieuwd hoe ze het dan gaan doen.

Geweldige prestatie van ze net als toen Griekenland het Ek won maar denk dat ze over 3 jaar gewoon weer in het rechterrijtje gaan spelen

Zo opportunistisch is het voetbal wereldje weer. Ik denk dat hooguit vardy, mahrez en kante een stapje hoger kunnen, maar denk nou niet dat ze opeens een ploeg als arsenal, Juventus of psg verder brengen.

5 mei 2016 om 16:44

Wat? Mahrez en Kante mogen alletwee met het eerste vliegtuig opgehaald worden door mijn club hoor, zouden zeker versterkingen zijn.

Ik heb hoop voor Leicester volgend seizoen , en de hoop zit hem in de leeftijd van de spelers , op kante en mahrez na zitten ze niet op een leeftijd waarbij ambitie de macht heeft. Dus als Leicester op tijd goede vervangers voor die 2 haalt. Die bereid zijn om hard te werken , zie ik het positief tegemoet.

5 mei 2016 om 14:08

K hoop op eem musa en ze hebben al die gray die aardig invalde

5 mei 2016 om 14:08

Inviel*

Ach, ik ben er eigenlijk van overtuigd dat geen van die spelers het bij een Engelse topclub gaat redden. Misschien Mahrez, maar zelfs dar twijfel ik over. Die jongens moeten gewoon lekker bij elkaar blijven en kijken of ze nog wat kunnen bereiken samen. Of juist keihard cashen en het geld pakken nu je de mogelijkheid hebt. Ik wil niet te negatief worden, maar het zou mij niets verbazen als ze volgend seizoen in het rechterrijtje eindigen. Dan kan ik ook maar weer positief verrast worden natuurlijk.

Voor Arsenal hoef je geen zorgen te maken Leisecster. Wenger koopt toch nooit iets.

Op je hoogtepunt vertrekken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren