Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bizarre avond voor Sassuolo met ongekend aantal afgekeurde doelpunten

Laatste update:

Napoli heeft zaterdagavond op opmerkelijke wijze gewonnen van Sassuolo in de Serie A. De nummer zeven van Italië klopte de nummer acht met 2-0, door treffers van Elseid Hysaj en Allan. Het was een frustrerende avond voor Sassuolo, dat liefst vier doelpunten afgekeurd zag worden na inmenging van de VAR. Voor beide ploegen stond weinig op het spel; Napoli kan nog wel twee plekken stijgen, maar weet zich door het winnen van de Coppa Italia al verzekerd van een ticket voor de groepsfase van de Europa League.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd geldig verklaard en viel in de achtste minuut. De mee opgekomen linksback Hysaj trok vanaf de linkerflank naar binnen, werd amper lastiggevallen en trof doel met een hard en laag schot in de rechterhoek, circa achttien meter van het doel. Vervolgens werden twee doelpunten van Filip Djuricic afgekeurd. Eerst stond de ex-aanvaller van sc Heerenveen buitenspel toen hij met de teen afrondde en vervolgens werd een treffer geannuleerd vanwege buitenspel van Hamed Traoré in de aanloop naar de goal.

Een werkelijk absurde avond in Napels. Hoe staat SSC Napoli met 1-0 voor ??

Geplaatst door voetbalzone op Zaterdag 25 juli 2020

Kort na de pauze dacht Sassuolo voor de derde keer op gelijke hoogte te komen, maar opnieuw ging het feest niet door. Francesco Caputo schoot raak in de rechterhoek, maar zou in buitenspelpositie bediend zijn. Tot slot werd ook buitenspel geconstateerd bij Caputo voordat ploeggenoot Domenico Berardi de bal beheerst in de linkerhoek plaatste. Sassuolo speelde een sterke wedstrijd en was de bovenliggende partij; de bezoekers beklaagden zich niet over de afgekeurde goals en bleven op zoek naar de gelijkmaker.

Het was echter Napoli dat daarna dicht bij een treffer kwam, toen Matteo Politano vier minuten voor het einde van de wedstrijd de paal trof. De wedstrijd leek in 1-0 te eindigen, maar in de blessuretijd verdubbelde Allan de marge voor Napoli. De Braziliaan werd buiten het strafschopgebied bediend door Allan en plaatste de bal diagonaal in de linkerhoek, met een uitdraaiend schot met de binnenkant van de rechtervoet.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ongeloofelijk. Toen ik dit eerst las dacht ik dat ze genaaid waren, maar als ik de beelden bekijk, zijn alle goals terrecht afgekeurd. Wat moet Sassuolo daar ziek van zijn zeg.

26 juli 2020 om 00:14

Ik heb de beelden niet gezien maar als het klopt wat je zegt is dat een overwinning voor de VAR. Elke fout wordt uitvergroot en elke goede actie is ‘vanzelfsprekend’. Prima, maar de media-aandacht gaat natuurlijk uit naar het negatieve en dat blijft jammer genoeg hangen.

26 juli 2020 om 02:12

Dat zou iedereen denken haha, gebeurd echt bijna nooit zoiets.

Wat een knotsgekke wedstrijd heb ik gezien zeg. Respect voor Sassuolo dat ze maar door zijn blijven gaan. Laat ook maar zien dat Napoli defensief er slechter uit heeft gezien dan dat de score doet vermoeden.

26 juli 2020 om 00:23

Wat een drama die keeper ook van Napoli hoe makkelijk hij zich laat passeren, mag blij zijn dat alles werd afgekeurd. Koulibaly vindt ik ook echt matig moet ik eerlijk zeggen maar dat is Napoli al heel het seizoen zo’n beetje.

Gossie zeg, je zou als team maar 4 keer scoren en dan tevens 4 keer, terecht, teruggefloten worden.. Dan ben je zowel als verdedigende partij als als aanvallers toch wel ontzettend aan t slapen zeg, haha.
Maar, wel een goed optreden van de VAR, het mag gezegd worden!

Bedankt Var, laten we daar even de complimenten voor geven. 4 goals, 4 lol en zonder de Var waren ze allemaal goed gekeurd. Ja sneu voor Sassuolo maar allen kwamen voort uit een buitenspelpositie dus allen terecht afgekeurd, hoe zuur het ook is. Het was wel een gek gezicht. Ik dacht op een gegeven moment ja als je nu weer scoort, ga dan niet juichen maar juich met een Var gebaar ofso lol. Anyway Sassuolo speelde echt leuk, een beetje net als Atalanta maar dan met minder kwaliteiten uiteraard. Napoli had het moeilijk, Gattuso brengt wel de nodige strijd maar voetbal tactisch gezien heb ik toch me twijfels over hem.

Ik had een leuke bet op Sassuolo tegen een quote van 5,25... zat me wel een beetje op te vreten zonder beelden en met vier keer de VAR die in mijn tekstfeed voorbij kwam. Maar goed, terecht dus blijkbaar.

26 juli 2020 om 09:33

Me 2.. vond de 3e wel een beetje een naai actie

Was de grensrechter zn vlag vergeten?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren